Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 166 arası toplam 166 sonuç

Konu: Hamburg SV - Galatasaray | UEFA Kupası 4. Tur İlk Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln gayet sakin oynuyordu valla kart görecek gibi bir hali yoktu ama yinede çok erken aldı onu yani o durup nonda çıkmalıydı bencqe
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre'de sakindi şak bir hareket kırmızı kart.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bir şeyi de unutmamak lazım De Sanctis harika bir performans sergiledi.Gerçekten özel bir kaleci bana göre.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

mehmet güveni almak en mantıklı olandı bület hocada bunu yaptı lincoln sahada gezdi hiç bise yapmadı mac boyunca zaten 10 kişi kalmısın forvet arkası oynatmak yada ortasahada atak oyuncu bulundurmak mantıksız olurdu kewell bence stoper oynamalı kac top kesti yaw her kafa topunu aldı helal olsun samiyende duru gecer galatasaray basarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Lincoln'ün çıkarılması son derece isabetliydi.Maçda tansiyon yükselmişti zaten o hengamede Lincol %80 kart görürdü.Ben Nonda'ya tv başında tahammül edemedim büyük kaptan nasıl tahammül etti anlayamadım.İyi bir skor elde ettik biz bunları ASY'de parçalarız

Tebrikler Galatasaray.Gerçekten çok iyi bir sonuç aldık,Sami Yende turlar çeyrek finale çıkarız diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bülent Hocayı eleştirenleri anlamıyorum.neredeyse 1 as takım oluşturacak kadar oyuncu sakat.Buna rağmen hamleleri çok iyiydi.M.Güven ve Kewell hamlesi çok doğru hamlelerdi.Bu takımda sakatlık sorunu olmasa son 2-3 sene daha da ilerleyebilirdik diye düşünüyorum.Bu takım kupayı da alabilir ama sakatlıkların durması lazım artık.bi sakatlanan ayağa kalkamıyor.E.Güngör,Uğur,Linderoth ve başka örnekler de var.bu yapılan yatırımlara bu oyunculara yazık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nonda konusuna değinmek gerekiyor. Zamanında ortasaha olmak istemişte golcü mü yapmışlar anlayamıyorum. Top sana gelir saklarsın pası verir gol bölgesine kaçarsın. Yada arkadaşlarına duvar olursun top senden çıktıktan sonra içeri girersin. Oyuncunun kim olduğu farketmez adam canını takmış dişine kanattan peşinde 3 Hamburg'lu topu götürüyor. Haliyle orta açacak ama Nonda ağırdan ağırdan koşarak daha ceza sahası yayına gelmemiş.

Ümit Karan veya Yaser'in ölüsü Nonda'dan iyidir. En azından 3'üde hiç işe yaramasada Türk futbolcusu oynasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yaser oynasın daha iyi olabilir ileride daha hareketli en azından.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu kadar fedakar bir takım görmedim ben. Kewell'ından Barış'ına kadar. Forvetten kaleye kadar fedakarlık abidesi. ben bu kokuyu bir yerlerden hatırlıyorum ya siz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ı can-ı gönülden tebrik etmeli. Dün özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu mücadele futbolun 1 kişi eksik olunca bitmediğini açıkça gösterdi. Eğer son dakikada Ümit'in golü verilmiş olsaydı tur hemen hemen gelmişti.

Lincoln oyundan alınınca soyunma odasına gitmiş, böyle bir oyunu seyretmeye gerek görmüyorsa en iyisini yapmış. Almanya kendisini tutuyor sanırım

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bu kadar fedakar bir takım görmedim ben. Kewell'ından Barış'ına kadar. Forvetten kaleye kadar fedakarlık abidesi. ben bu kokuyu bir yerlerden hatırlıyorum ya siz ?
    Ben her sene kokluyorum arkadaşım.
    Hangi takım olursa olsun basın tarafından arkadan gaz vermeler, futbolu alkılaşmak yerine olayı başka yerlere çekenler. Eleştirilmesi gerekenleri vaktinde eleştirmeyenler yüzünden sonumuz hep hüsran oluyor.

Daha çeyrek final demedik. Hedef koymak ayrıdır, bu apayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ümit'in hareketi faul diyen arkadaşlara 3 resim göstereceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Galatasaray'ı can-ı gönülden tebrik etmeli. Dün özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu mücadele futbolun 1 kişi eksik olunca bitmediğini açıkça gösterdi. Eğer son dakikada Ümit'in golü verilmiş olsaydı tur hemen hemen gelmişti.

Lincoln oyundan alınınca soyunma odasına gitmiş, böyle bir oyunu seyretmeye gerek görmüyorsa en iyisini yapmış. Almanya kendisini tutuyor sanırım

Ben her sene kokluyorum arkadaşım.
    Hangi takım olursa olsun basın tarafından arkadan gaz vermeler, futbolu alkılaşmak yerine olayı başka yerlere çekenler. Eleştirilmesi gerekenleri vaktinde eleştirmeyenler yüzünden sonumuz hep hüsran oluyor.

Daha çeyrek final demedik. Hedef koymak ayrıdır, bu apayrı.
    bana uzun zamandır ilk defa geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Resimlerden fazla anlaşılmıyor fakat maçın özetini tekrar izlerseniz.Jansen'in hakemle 'çak' yaptıgını görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet bu olay benimde dikkatimi çekti , bir sürü teoriler var bu konu hakkında.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uefa finalinin Kadıköyde oynanacağı gerçeğini herkes biliyordur. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabetinde bilincindeyiz.

Stad Fenerbahçe'nin olunca, Uefa'da devam eden takımda Galatasaray olunca işin tadı olan sataşmaların olması normaldir ki bu tarz şeyler hep hoşuma gitmiştir. Galatasaray'lılar Geliyoruz diyerek kozu ellerinde bulunduruyorlar. Elenirse Fenerbahçe'liler de bekledikte gelmedin diyeceklerdir.

Ancak Turksportal ortamı bir taraftar grubunun oluşturduğu alan değildir. Burada Bekleyin Geliyoruz tarzı yazılar yazamazsınız. Çünkü bu alanda A takımında tutunda dünyadan en aklınıza gelmeyecek bir takımın taraftarıda bulunmaktadır.

Bu nedenle Galatasaray Finale gitsede yarın elensede bu konuyla ilgili yapılacak her yoruma ceza uygulanacaktır.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri