Lincoln gayet sakin oynuyordu vallakart görecek gibi bir hali yoktu ama yinede çok erken aldı onu yani o durup nonda çıkmalıydı bencqe
![]()
Lincoln gayet sakin oynuyordu vallakart görecek gibi bir hali yoktu ama yinede çok erken aldı onu yani o durup nonda çıkmalıydı bencqe
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre'de sakindi şak bir hareket kırmızı kart.
Bir şeyi de unutmamak lazım De Sanctis harika bir performans sergiledi.Gerçekten özel bir kaleci bana göre.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
mehmet güveni almak en mantıklı olandı bület hocada bunu yaptı lincoln sahada gezdi hiç bise yapmadı mac boyunca zaten 10 kişi kalmısın forvet arkası oynatmak yada ortasahada atak oyuncu bulundurmak mantıksız olurdu kewell bence stoper oynamalı kac top kesti yawher kafa topunu aldı helal olsun samiyende duru gecer galatasaray basarılar...
Lincoln'ün çıkarılması son derece isabetliydi.Maçda tansiyon yükselmişti zaten o hengamede Lincol %80 kart görürdü.Ben Nonda'ya tv başında tahammül edemedim büyük kaptan nasıl tahammül etti anlayamadım.İyi bir skor elde ettik biz bunları ASY'de parçalarız![]()
Tebrikler Galatasaray.Gerçekten çok iyi bir sonuç aldık,Sami Yende turlar çeyrek finale çıkarız diye düşünüyorum
Bülent Hocayı eleştirenleri anlamıyorum.neredeyse 1 as takım oluşturacak kadar oyuncu sakat.Buna rağmen hamleleri çok iyiydi.M.Güven ve Kewell hamlesi çok doğru hamlelerdi.Bu takımda sakatlık sorunu olmasa son 2-3 sene daha da ilerleyebilirdik diye düşünüyorum.Bu takım kupayı da alabilir ama sakatlıkların durması lazım artık.bi sakatlanan ayağa kalkamıyor.E.Güngör,Uğur,Linderoth ve başka örnekler de var.bu yapılan yatırımlara bu oyunculara yazık
Nonda konusuna değinmek gerekiyor. Zamanında ortasaha olmak istemişte golcü mü yapmışlar anlayamıyorum. Top sana gelir saklarsın pası verir gol bölgesine kaçarsın. Yada arkadaşlarına duvar olursun top senden çıktıktan sonra içeri girersin. Oyuncunun kim olduğu farketmez adam canını takmış dişine kanattan peşinde 3 Hamburg'lu topu götürüyor. Haliyle orta açacak ama Nonda ağırdan ağırdan koşarak daha ceza sahası yayına gelmemiş.
Ümit Karan veya Yaser'in ölüsü Nonda'dan iyidir. En azından 3'üde hiç işe yaramasada Türk futbolcusu oynasın.
Yaser oynasın daha iyi olabilir ileride daha hareketli en azından.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu kadar fedakar bir takım görmedim ben. Kewell'ından Barış'ına kadar. Forvetten kaleye kadar fedakarlık abidesi. ben bu kokuyu bir yerlerden hatırlıyorum ya siz ?
Galatasaray'ı can-ı gönülden tebrik etmeli. Dün özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu mücadele futbolun 1 kişi eksik olunca bitmediğini açıkça gösterdi. Eğer son dakikada Ümit'in golü verilmiş olsaydı tur hemen hemen gelmişti.
Lincoln oyundan alınınca soyunma odasına gitmiş, böyle bir oyunu seyretmeye gerek görmüyorsa en iyisini yapmış. Almanya kendisini tutuyor sanırım
Ben her sene kokluyorum arkadaşım.
Hangi takım olursa olsun basın tarafından arkadan gaz vermeler, futbolu alkılaşmak yerine olayı başka yerlere çekenler. Eleştirilmesi gerekenleri vaktinde eleştirmeyenler yüzünden sonumuz hep hüsran oluyor.
Daha çeyrek final demedik. Hedef koymak ayrıdır, bu apayrı.
Resimlerden fazla anlaşılmıyor fakat maçın özetini tekrar izlerseniz.Jansen'in hakemle 'çak' yaptıgını görebilirsiniz.
![]()
Evet bu olay benimde dikkatimi çekti , bir sürü teoriler var bu konu hakkında.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Uefa finalinin Kadıköyde oynanacağı gerçeğini herkes biliyordur. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabetinde bilincindeyiz.
Stad Fenerbahçe'nin olunca, Uefa'da devam eden takımda Galatasaray olunca işin tadı olan sataşmaların olması normaldir ki bu tarz şeyler hep hoşuma gitmiştir. Galatasaray'lılar Geliyoruz diyerek kozu ellerinde bulunduruyorlar. Elenirse Fenerbahçe'liler de bekledikte gelmedin diyeceklerdir.
Ancak Turksportal ortamı bir taraftar grubunun oluşturduğu alan değildir. Burada Bekleyin Geliyoruz tarzı yazılar yazamazsınız. Çünkü bu alanda A takımında tutunda dünyadan en aklınıza gelmeyecek bir takımın taraftarıda bulunmaktadır.
Bu nedenle Galatasaray Finale gitsede yarın elensede bu konuyla ilgili yapılacak her yoruma ceza uygulanacaktır.