Türkiye
İspanya
Berabere
Ne kadar hamLe yapmasada, Ne kadar seçimLerinde benciL ve egosunu tatmin edici davransada Terim in bu miLLi takıma verdikLeri tartışıLmaz.
İspanya ya karşı iki maçtada bu kadar kafa kafaya oynayabiLmemiz biLe onun oyuncuLara verdiği gazdan doLayıdır. Başka kim oLursa oLsun bu kadar iyi oynayamazdık.. Adam miLLi takımda bir sistem yarattı. Oyun anLAmında değiL ama mücadeLe anLamında bu takıma çok şey verdi. Artık bizi gören rakipLer kafadan bu takım çok mücadeLeci ve hırsLı, maçı bırakmıyorLar diyebiLiyorsa bunun sebebi Terimdir.
Bize gaz oLsun yeter, eLinde sonunda başaracağız. Afrika ya da gideceğiz. Biz hep zoru sever, zoru başarırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yalnız sezarın hakkı da ispanya ya. Adamlar resital yaptılar pas konusunda.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu arada Bosna 2-1 aldi maci
Penalti pozisyonu ile ilgili konusan Fatih Terim beyefendi: Inanilmaz maclar cikaran Volkan yapmayacagi hata yapti dio...... Yapma Fatih Hoca Ayip gercekten !!!!
onu bunu bırakalımda Bolivya bile Arjantin 5-1 yeniyor suan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Evet.
Spikerin azizliği veya Emre Aşık değildi. Hakem oyuncu değişikliği yapılacak dedi Emre ise faulu kullandı bunun ardından Sarı kart gördü.
Sonrasında ise 2.sarıyı gördü fakat hakem atmayınca Emre Aşık dediler.
Yani Emre Belözoğlu atılmalıydı.
Maça gelince;
Nasıl bir mantık yürüttüğünü ben cidden hala çözebilmiş değilim. Ego tatmin edici aday kadrolar, değişiklikler.
Nihat dışarı Batuhan içeri
Arda dışarı Nuri içeri
Semih dışarı Sabri içeri.
Şimdi nasıl bir mantıktır bu, Senin elindeki en çok koşan en çok pas yapan 3 oyuncuyu çıkar, yerine 18 lik Ne yapacağı belli olmayan Batuhan, Arda'nın yaptıklarının 3'de 1'ini veremeyeceğimi hepimizin bildiğimiz ve nitekim öyle olan Nuri, ilerde top tutmanı sağlayan maçın genelinde atakları sağa ve sola yayan hava toplarını alan üstelik senin golünü atan Semih'i çıkar Sabri'yi al sonuca razıyım de yazıktır günahtır. Alın şu adamın elinden milli takımı.
Ben sahsen Ispanya'yi oyle cok begenmedim gecen ay oynadiklari bir ingiltere maci vardi orda inanilmaz oynamislardi bize karsi o kadar kasmadilar bile kendinlerini yada biz bozduk bilemiyorum ama oyle hayran kalinacak bir futbolu yoktu ispanyanin
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
yok lan hakkaten değil. livescore'a bak istersen.
ntvspor maçı veriyor ayrıca şuanda aç izle de gör. şuanda 1-0 ama yeni başladı ntvspor'da zaten. acaip oynuyor bolivya. direk dönen toplar falan. aç izle olm.
Bugün kazanabilirdik.Fena bir oyun oynamadık.İspanya'da aslında tam yeneceğimiz düzeydeyde idi.
Bence yanlış değişiklikler oldu,Semih'in falan çıkması yanlıştı.
Penaltı posizyonunda ise İbrahim Üzülmez 1 adım geri kaldı toptan ve top kaleye gitmesin diye tüm vücudunu topun önüne attı ve topta eline geldi.Penaltı kararı doğrudur bence de ne olursa olsun golü engelledi.Kart vermemesi de doğruydu istemsiz bir hareket.
Yan hakemler ise rezaletti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yok saka degil ntvspor banttan veriyor mac. 6-1 bitti. Bu arada
Büyük takım yakaladığını atan, geriye düştüğünde de rakibine oyununu kabul ettirendir. Ne oyunumuzu kabul ettirebiliyoruz ne de yakaladığımızı atabiliyoruz.
Teknik direktör kötü, onu düzeltsen oyuncular kötü, oyuncuları düzeltsen bir yere kadar gider alt yapı kötü.
Bu kadar kötünün içerisinde çokta iyi şeyler beklememek gerek.
Gerçekten Çok Yazık Oldu Kazanacağımız Maçı Kaybettik Artık İşimiz Çok Zor Bu Arada Volkan İle Arda Çok İyi Oynadılar Helal Olsun Onlara Artık Yapılacak Birşey Yok İnşallah Tüm Maçlarımızı Kazanıp Gruptan 2.liği Alırız
Yazık oldu.Turkcell Super Lig'te ruh gibi dolaşan Güiza Asist yaptı.Helal olsun...Bide Fatih Terim'e o kadar para veren TFF utansın.
Last edited by BaFraLı : 02.Nisan.2009 at 11:59
Dün akşam aslında kazandığımız maçı verdik.Fatih Terim sağolsun diyorum ben.Sebeplerine gelince açıkçası saymakla bitmez.
Şansımızı iyice zora soktuk gruplar açıklandığında tüm halkımızın düşüncesi kesin 2.likdi şimdi 3.lük bile tehlikeye girebilir.Umarım kalan maçlarda 12 puan alırız ve bosna'nın puan kayıplarını bekleriz.
Herşeye rağmen tebrikler milli takım.
55>44 5am5un5por 44<55
Maçın ilk yarısı 1-0 bitti ve ikinci yarı başladı bizim takım iyice geri yaslanmaya başladı ve benım ikinci yarıya başlarken aklımdan geçenii dışarı yansıtmamadan sonra tahminim doğru çıktı ve 2-1 geri düştük.Guiza girerkende bu adam şimdi gol atar inadına dedim ama atmadı attırdı.
Oyuncu seçimlerinde saçmalamanın sınırlarını zorlaya Fatıh Terime sevgiler burdan.
Sen gidip kendi sahanda Belçikayı yenemiyorsan,Estonyayı yenemiyorsan Dünya Kupasına gitmeyi falan unut.Bosna gidiyor Belçikaya Belçikada 4 atıyor.İki Belçika maçından 6 puan aldı.Ve şuan için Bosna inanılmaz bir avantaj yakalamış durumdalar.
Zaten bizim Ermenistan , Estonya , Belçika , Bosna Hersek maçlarından 12 puan almamız çok zor.Bir de Bosnanın en az 5 puan kaybetmesi lazım.Hadi diyelim Türkiye her maçını kazandı.Bosna'da 3 puan kaybetti ve son maç Bosna kendi sahasında herşeyi bitmiş İspanya ile oynayacak.
Ama tabi herşey değişebilir ama benim fikrimi göre Güney Afrika falan hayal..
Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi. Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu.
Fatih Terim'in hataları vardı, keşke yapmasaydı..
Ama bizim takım döküldü resmen 2. yarı..
Bunun yanı sıra, Estonya'ya karşı Belçika'ya karşı maç kazanamıyorsak sorun şu anda değildir..
Mucize olmazsa, WC 2010'a "güle güle" diyebiliriz..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Burada kaç kere konuştuk, Egemen Korkmaz gibi bir defans oyuncusunu kadroya almayan Hakan Balta gibi ideal kanat oyuncusundan libero yaratmaya çalışan Fatih Terim, ne oldu egolarını tatmin edebildin mi ? edebildinse ne mutlu sana. Bu oyunun karşılığı iki maçta 0 puan olmamalıydı diyor sinyor, kusura bakma ama senin sayende bu iki maçta 0 çektik iyi oynadığımız halde.
Afrikaya gideceğimizi pek sanmıyorum, Belçika ve Bosna ile dışarıda oynayacağız. Büyük ihtimal ile İspanya kalan maçlarını sıkmayacaktır. Onlarla beraber Bosna'nın Afrikaya gideceğini düşünüyorum.