28. Maç : Sakarya'ya Acımadık !
Kalu yine gol attı. Ivanildo siftah yaptı. Fatih Nazlım yine mükemmel oyununu golle süsledim
28. Maç : Sakarya'ya Acımadık !
Kalu yine gol attı. Ivanildo siftah yaptı. Fatih Nazlım yine mükemmel oyununu golle süsledim
yorum yok mu ?
güzel gidiyorsun avrupaya ilk senede gidersen klüp ekonomik ve itibar olarak iyi duruma gelir ve ileriki yıllarda şampiyon bile olursun![]()
Bir Sezon Geride Kaldı !
Son maçlarda perişan olduk ve Avrupa'yı 4 puanla kaçırdık. Son maçlarda en azından berabere kalsaydık gidebilirdik. Artık seneye ilk 5 için mücadelemizi vericez. İlk sezon için iyi performan sergiledik. 24. hafta küme düşmememiz kesindi. Buda bir başarı. Ligi yarının üzerinde tamamlamak iyi oldu .
az sonra 2011/2012 sezonu hazırlık kampı, transferler ve detaylar. Lütfen yorumsuz bırakmayın. Süpriz isimler kattım kadroma. Gençlere yöneldim...
Tüh kötü olmuş bu sezon son derece güzel mücadele etmiştin.Gençlerbirliği nasıl bu kadar güçlü kadro kurmuş ya?Transferleri merakla bekliyoruz.
evet şanssızlık ve kadronun yetersizliği nedeniyle kılpayı kaçırdık. Ama olsun seneye daha iyi yerlerde olucaz. Yorum yazdığın için teşekkürler malum ayda yılda bir yorum geliyor. Bu durum beni sıkıyor ama durmak yok yola devamTüh kötü olmuş bu sezon son derece güzel mücadele etmiştin.Gençlerbirliği nasıl bu kadar güçlü kadro kurmuş ya?Transferleri merakla bekliyoruz.
Sezon'a Pendik Damga Vurdu !
TRANSFER SEZONU BAŞLADI
Özgür Çek Pendik'te !
Sezon ortası anlaştığım Özgür kampa katıldı. Fenerbahçe'nin gelecek vaadeden oyuncusu idi. Henüz 20 yaşında. Sol kanadın heryerinde oynayabiliyor. Tekniği ve hızı iyi.
Gökhan Öztürk Pendik'te !
1990 doğumlu genç yetenek orta sahada görev yapıyor. Galatasaray altyapısından yetişmiş bir oyuncu. Atakda daha etkili bir oyuncu. Geleceğin Hagi'si olarak görülüyor.
Murat Akça Pendik'te !
20 yaşında Galatasaray altyapılı oyuncu. Hızlı bir stoper olması en büyük avantajı. Çok iyi bir alternatif. 2 sene içinde vazgeçilmez olacaktır.
Jedinak Pendik'te !
26 yaşında Gençler'den alındı. Avustralya Milli takımında oynuyor. Ön libero. Uzun boyu büyük avantaj. Yaşlanan Baraja'nın yerine geldi.
26 yaşındaki futbolcu, 3 kez ülkesinin (A) Milli ve 9 defa da Ümit Milli Takım`da forma giyerken, milli formayla gol kaydedemedi.Bu arada, 2000-2003 yılları arasında oynadığı eski takımı Sydney United`da 28 maçta forma giyen Jedinak, 3 gol kaydetti. 2006 yılından bu yana formasını giydiği Central Coast Mariners Kulübü`nde 42 maça çıkan genç oyuncu 8 kez fileleri havalandırdı.
Emirhan Ergün Pendik'te !
Galatasaray altyapılı Kaleci. 21 yaşında henüz. İyi bir yedek olabilir. Çok yeterli olmasada iyi bir transfer. Ömer Çatkıç artık futbolu bırakacak seviyeye geldi.
Okan Buruk Teknik Kadro'da !
Daha önce Tugay Kerimoğlu'nu teknik kadroya dahil etmiştik. Şimdi bir başka tecrübe Okan'da Pendikspor'a hizmet edecek.
Özgür Cek transferi güzel olmus![]()
TariboWest
Genç oyunculara yönelmen son derece güzel 2 de tecrübeli almışsın o da güzel olmuş.Kalu'yu elinden kaçırmamaya özen göster![]()
Güzel transferler Emre Çolak gelirse kaçırma..
Kermit Erasmus Pendik'te !
20 yaşında Güney Afrikalı. Forvette oynuyor. İyi bir yedek olacaktır. Geçen sene Gökhan Kaba ve M.Batdal çok kötülerdi.
Kalu'ya Ciddi Teklifler Var !
Galatasaray,Trabzon,Boca ve Gençlerbirliği Kalu'nun peşinde. Gayet güzel bir teklif geldi. Bu teklif Trabzon'dandı. Daha cevaplamadım ama cevabım büyük ihtimal hayır olacak.
Sizce satayım mı kalsın mı ?
![]()
Çok iyi çıkmışsın Süper Lig'e ve gelen 8.likte gayet güzel tebrikler![]()
bence sat![]()
TariboWest
Yuh Sakaryama 5 gol atmış Sakaryam kümeye düşmüş yazık![]()
Alvaro Recoba Serbest !
Geleceği düşündüklerini ve kadroda genç oyuncuları tutacaklarını açıklayan Pendik yönetimi ilk operasyonu gerçekleştirdi. Geçen sezon 8 maçta 1 gol 2 assist yapan Recoba alacakları karşılığı serbest bırakıldı. Recoba 35 yaşında ve kendine klüp aramakta.
Sadri Şener: "Kalu'yu çok istedik ama vermediler"
Kalu'nun gideceği haberi Pendik camiasını şoka sokmuştu. Ancak Sadri Şener'in açıklaması ilaç gibi geldi. Seneye çok iyi olmayı planlayan Pendik büyük bir parayı reddetti ve Kalu'yu takımda tuttu. Başkan Kupa kaldırmadan Kalu'yu yollamayız boşuna uğraşmayın dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler seneye daha da iyi olmayı planlıyorumÇok iyi çıkmışsın Süper Lig'e ve gelen 8.likte gayet güzel tebrikler![]()
vazgeçilmez bi oyuncu o yüzden satmadımbence sat![]()
![]()
kusura bakma zaten son iyi maçım oldu bi uğursuzluk getirdiYuh Sakaryama 5 gol atmış Sakaryam kümeye düşmüş yazık![]()
![]()
Last edited by canalkan34 : 15.Haziran.2009 at 03:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ayne kupa kaldırmadan satmak yok
Ayrıca bende gaza geldim FM 2008 de aldım Pendik' i![]()
benim hedeflerim var valla Gençler gibi parlat sat yapsam şuan Türkiye'nin en zengin klüpleri arasına girerdim. Kupa kaldıracaz sonra isteyen gidecek. Gerekirse kaptan yaparım ama yollamam Kalu'yuAyne kupa kaldırmadan satmak yok
Ayrıca bende gaza geldim FM 2008 de aldım Pendik' i![]()
İyi eğlenceler Pendik iyi takım.
Emre Çolak Pendik'te !
Yeni Hagi olarak nitelendirilen genç orta saha Emre Çolak Pendikspor'a imza attı. Sol Kanat ve Forvet arkası oynayabilen Emre, Dribbling yeteneği ve tekniğiyle göz kamaştırıyor. Emre 20 yaşında ve geçen sene Karşıyaka'da 29 maçta 3 gol 7 assist yaptı. Emre 10 numaralı formayı giyecek.
GİDENLER
- Gökhan Kaba bedelsiz olarak Kartalspor'da.
- Bülent Ertuğrul bedelsiz olarak Kocaeli'de.
- Mesut Çaytemel serbest bırakıldı.
- Tayfun Türkmen bedelsiz olarak D.Bakır'da.
- Mehmet Batdal 550.000 $ karşılığında Antalyaspor'da.
- Denis Rodionov 350.000 $ karşılığında Kayseri'de.
- Yücel Kaya bedelsiz olarak Gebzespor'da.
- İsmail Güldüren 75.000 $ karşılığında Ş.Urfa'da.
Gelen Para : 975.000 $
Olgay Coşkun Pendik'te !
Baraja'nın yaşlanması ve Fatih Sözgen'in Süper Lig düzeyinde olmayışı nedeniyle orta saha arayışlarım vardı. Bu arayışları Olgay'ı kadroya katarak bitirdik. 27 yaşında.
Bekir Ozan Has Pendik'te !
Ön libero eksiğimizi iyi bir oyuncuyla kapattık. Yaşı da fazla ileri değil. 26 yaşında top kapma özelliği yüksek. Bursa altyapısından yetişmiş bir oyuncu.
Çağdaş Atan Pendik'te !
Cottbus'da son 3 sezonda 33'er maça çıkarak ne kadar istikrarlı olduğunu kanıtlayan Çağdaş , hem Beşiktaş hem de Trabzon'da forma giymişti. Kariyerinde 20 golü bulunan stoper aynı zamanda solbek te oynayabiliyor. Çağdaş 31 yaşında ve çok tecrübeli. 2 kez A Milli oldu.
Fenerbahçe Beni istedi !
Gayet cazip bir teklif sundular. 6 yıl Pendik'te çalışsam anca o maaşı alabiliyorum. Ama benim için para önemli değil. Benim hedeflerim var. Pendik'i şampiyon yapmadan ne ben giderim nede Kalu gider.
Teklifi reddettim ayrıca Fener'e gideceğime Pazarspor'a giderim daha iyi. İçiniz rahat olsun büyüklerden sadece Galatasaray'a giderim
AZ SONRA YILIN TRANSFERİNİ AÇIKLAYACAM ! ARJANTİNLİ VE YAŞIDA 30 DAN KÜÇÜK. UZUN YILLAR PENDİK'E HİZMET EDEBİLECEK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ KALİTESİ BİR OYUNCU !!! AZ SONRA RESMİ AÇIKLAMA GELECEK !!!!
YORUMSUZ BIRAKMAYIN KARİYERİ LÜTFEN !
Oğlum öss için baya stres yaptım zaten daha fazla heyecan stres yaptırma açıkla biran önce![]()
José Ernesto Sosa Pendik'te !
Uyruğu: Arjantin
Doğum Tarihi: 19 Haziran 1985
Mevki: AMRLC
Boy: 179
Kilo: 72
Doğum Yeri: Santa Fe(Arjantin)
19.06.1985 doğumlu Arjantinli orta saha. Estudiantes altyapısından yetişmiş bir oyuncu. Orta Sahanın heryerinde oynayabiliyor. Üstün tekniği ve duran toplardaki yeteneği ile dikkat çekiyor. Diğer forvet arkalarının aksine devamlılığı olan bir oyuncu. Çabuk ve adam geçme ustası. 26 yaşında 1.79 boyunda. Arjantin A Milli takımında 2 kez forma giydi. Büyük umutlarla 11 M dolar karşılığı Bayern'e gelmişti.
Son 3 sezonda sadece 19 maçta forma giydi ve takımıyla yeni sözleşme imzalamadı. Pendikspor harekete geçti ve yıllık 500.000 $ gibi yüksek bir fiyata onu 4 yıllığına renklerine bağladı.
Bu transferin ardından taraftarlar çok memnun oldu ve forma satışları patladı !
seni kırmamak için hemen açıkladımOğlum öss için baya stres yaptım zaten daha fazla heyecan stres yaptırma açıkla biran önce![]()
yoksa kariyere ilgisizlikten son derece rahatsızım bu böyle biline
)
Sezonu Mükemmel Bitirmişsin Olsun İyi Yerdesin Sıkma Canını Sıkma Sakın. Bu arada Özgür Gerçeken Tam Bir Yıldız Bende Ts aldı. Ben Alamadım Fenerdeki Nadir Genç Oyunculardan
Sosanın SS ini Koyarmısın Özellikleri Nasıl
Bu arada Emre Balak'ı Mutlaka ama Mutlaka Kadroya Katmaya Çalış Süper Genç Defans Bende Gençlerdeydi Kontratı Bitiyor Gelecek Sezon Takıma Katmak İçin Bütçeyi Bayağı Zorlayacağım![]()
Sose Transferi güzel olmuş 4 büyüklerin oynatabilceği kalitede bir futbolcu.
Transfer ettiğin oyuncuların özelliklerini foruma koyarsan yorum yapmak için daha güzel olur :
koyuyorum hemen. Güzel transfer oldu zaten seneye büyük ihtimal teklifler gelecektir.Sose Transferi güzel olmuş 4 büyüklerin oynatabilceği kalitede bir futbolcu.
Transfer ettiğin oyuncuların özelliklerini foruma koyarsan yorum yapmak için daha güzel olur :![]()
Teşekkürler. Özgür Çek'i çok az oynatmışlar özellikleri düşmüş ama sürekli oynatırsam çok iyi olacaktır biliyorum.Sezonu Mükemmel Bitirmişsin Olsun İyi Yerdesin Sıkma Canını Sıkma Sakın. Bu arada Özgür Gerçeken Tam Bir Yıldız Bende Ts aldı. Ben Alamadım Fenerdeki Nadir Genç Oyunculardan
Sosanın SS ini Koyarmısın Özellikleri Nasıl
Bu arada Emre Balak'ı Mutlaka ama Mutlaka Kadroya Katmaya Çalış Süper Genç Defans Bende Gençlerdeydi Kontratı Bitiyor Gelecek Sezon Takıma Katmak İçin Bütçeyi Bayağı Zorlayacağım![]()
Altta koydum Sosa'nın profilini
Emre Balak 2.6 M dolara 2 sene önce Trabzon'a gitmiş maalesef. Çok işime yarayabilirdi oysaki önerin için sağol.
Jankulovski'ye Kadro Şoku !
Marek Jankulovski yeni sezon için kadro dışında kaldı ve numara alamadı. 34 yaşındaki oyuncu geçen sene 23 maçta 1 gol 4 assist yaparak hayal kırıklığı yaratmıştı. Özgür Çek transferi ile gerek duyulmayan oyuncu önce satılmak istendi ancak isteyen çıkmayınca U20 takımına yollandı.
Yeni Transferlerin Profilleri
Çağdaş Atan
Emre Çolak
Mile Jedinak
Murat Akça
José Sosa
Taktik & Ideal 11
Yedeklerimizde mükemmel. Sol Kanatta Emre Çolak, MC bölgesinde Yıldıray, Forvette Ümit Karan ve Taner Demirbaş gibi formda alternatiflerimiz var.
Birkaç Transferimiz daha olacak. Takipte kalın ve yorumsuz bırakmayın
Artık ilk 3 bekliyoruzemre çolak oyun performanısını merak ediyorum zayıf ama teknik bi oyuncu çok sakatlanmasa bari
Evet Fevkelade Güzel Kadro
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetim Yeni Sezonda Bütçe Verdi mi? Az Çok Vermesi Lazım
Hedefide Avrupa Kupalarına Katılmak Diye Koyarsın![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Haziran.2009 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Türkiye Liginde 3. olabilecek bir kadro kurdum kanımca.
çok iyi maaş bütçesi verdiler ama transfer vermediler. Zaten gerek yok böyle iyiyim. İstersem adjust budget yapabilirim
Zaten güçlü olsa bana gelmezdi Barça'ya giderdiArtık ilk 3 bekliyoruzemre çolak oyun performanısını merak ediyorum zayıf ama teknik bi oyuncu çok sakatlanmasa bari
![]()
. Teknik özellikler mükemmel fizik olarak kendini geliştirirse ona sürekli şans verebilirim
Emre Çolak ideal 11'imde yer almasada sık sık görev alacaktır. Genel olarak bütün oyuncular genelinde sakatlıklar yaşamazsak ilk 5'te yer alabiliriz. Bu sene Kupa'ya da önem vericem. Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu kupadan geçiyor çünkü.
Gonzalo Barreto Pendik'te !
19 yaşındaki Uruguay'lı yetenek Barreto seneye 92 numaralı forma ile Pendikspor'da mücadele edecek. Danubio altyapısından yetişen Gonzalo 375.000 $ a Anderlecht'e transfer oldu. Burada 2 sezon kalan Barreto henüz 18 yaşında 3 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.
Uruguay'ın U20 Milli takım 2. kaptanlığını yapan Barretto , ümit milli de çıktığı 37 maçta 22 gol gibi iyi bir istatistik yakalamıştır. Potansiyelli bir yetenek.
Tevfik Altındağ Pendik'te !
Tevfik Altındağ (d. 26 Ekim, 1988, Böblingen, Almanya) Almanya doğumlu Türk futbolcu. Turkcell Süper Lig'de Sivasspor forması ile forvete dönük orta saha futbolcusu olarak görev almaktadır.
Alman Kökenli oyuncu her iki kanadı iyi kullanıyor ve seneye 7 numaralı forma ile Pendikspor'un önemli alternatiflerinden olacak.
Temmuz 2007 yılında SSV Reutlingen takımından MKE Ankaragücü takımına transfer oldu. MKE Ankaragücü'nde 17 numaralı forma ile mücadele etti ve 8 kez Turkcell Süper Lig, 4 kez Türkiye PAF Ligi, 1 kezde Fortis Türkiye Kupası maçına çıktı. Ocak 2009 senesinde ise Sivasspor Kulübü'ne transfer oldu.
ITALYAN VETERAN PENDİKTE Mİ ! SON DAKİKA. AZ SONRA RESMİ AÇIKLAMA GELİYOR
YORUMSUZ BIRAKMAYIN LÜTFEN : ))))
gonzalo barretto güzel olmuş
artık maçları bekliyoruz
Yeni Sezon Hazırlık Kampı
Kampın Yıldızı: Ikechukwu Kalu
Maç: 2 ( 5 )
Gol: 8
Assist: 1
Maçın Adamı: 2
Marco Materrazi Pendikspor'da
Marco Materazzi (d.19 Ağustos 1973, Lecce) İtalyan Milli Defans Futbolcusu.
Çok sert ve Acımasız bir Futbol Anlayışına sahip olan Materazzi kariyerinde çok sayıda kırmızı kart görmüştür.
2006 FIFA Dünya Kupası Finalinde Fransız ünlü Futbolcu Zinédine Zidane ile girdiği diyalogla unutulmayacak bir sahne akıllarda bırakmıştır. Zidane'nin son maçı olmasına karşın Zinedine Zidane'ı kızdırıp kendisine kafa attırmıştır ve maçın hakemi de Zidane'ı oyundan atmıştır. Ayrıca 1 gol atarak maçı uzatmalara götürmüştür.Penaltı atışlarındada bir gol atarak İtalya'nın kupayı almasında büyük bir rol oynamıştır.O final maçına kadar İtalyada hiç sevilmeyen Materazzi o gün den sonra bir milli kahraman gibi olmuştur.Materazzi her gittigi takımda 23 numara oynamıştır bir 23 aşığıdır diyebiliriz.Bunun nedeni Michael Jordan'nın numarası olması ve onun hayranı olmasından dolayıdır.Materazzi'nin bir başka yanıda vucudunda sayısız dövme olmasıdır vucudunun bir cok yerinde cesitli şekillerde dövmeler vardır.
Başarıları
* FIFA Dünya Kupası
o Katılım : 2002, 2006
o Şampiyonluk : 2006
* Avrupa Futbol Şampiyonası
o Katılım : 2004, 2008
o Şampiyonluk : -
* Serie A şampiyonluk : 2006, 2007, 2008
* İtalya Kupası : 2005, 2005
* İtalya Süper Kupası : 2005, 2006
* Serie A Yılın Defans Futbolcusu : 2007
Profil ve Taraftarın Olumlu Tepkisi
1,93 boy kafası 18
bu sene için süper bi transfer olmuş
Ayrıca hazırlık kampıda güzel geçmiş bu sene şampiyonluk bile olabilir
evet adam mükemmel bir defans. Toparlar inş bizi. Çok gol yiyoduk. Bir çözüm olur inşallah.Materazzi Mübarek Matador GibiKoy Defansa Duvar Gibi Millete Çarpsın
Top Geçer Adam Geçmez
![]()
Dikkat Et Oyunu 10 Kişi Tamamlama
Evet Sezon Hazırlıkları Güzel Takım Kaynaşmaya Başlamış Şimdiden Fokur Fokur
Artık En Kötü 4. Bitirmen Lazım Gerisi Başarısızlık Olur![]()
4. Lük müthiş bir başarı olur ama bence ilk 6 dan sonrası başarısızlık olurTakım yeni o yüzden biraz süre tanımak lazım.
Yaşına bakmassanız Barça da bile oynar. Hızı tek eksiği ama olsun süper bir oyuncu
bu sene değilde 1 sene sonra olabilir gerçekten.
Hele bi Avrupa'ya gidelim de
TURKCELL SÜPER LİG BAŞLADI !
2011/2012 Sezonu
Maç Değerlendirmesi : Deplasmandaki kötü oynumuz sürüyor. Taktik değiştirdik ve birsürü oyuncu aldık. Bu takımı negatif yönde etkiledi. Umarım ileriki haftalarda toparlarız. Zaten zor bir maçtı yenilmek çok şey kaybettirmedi ama erken yediğimiz goller düşündürdü. Kalu boş geçmedi.
Taraftar Şımardı: Taraftar artık o kadar alıştı ki başarılara beni eleştirmeye başladılar. Sorarlar adama biz 2. ligde sürünürken neredeydiniz diye
Materazzi Mübarek Matador GibiKoy Defansa Duvar Gibi Millete Çarpsın
Top Geçer Adam Geçmez
![]()
Dikkat Et Oyunu 10 Kişi Tamamlama
Evet Sezon Hazırlıkları Güzel Takım Kaynaşmaya Başlamış Şimdiden Fokur Fokur
Artık En Kötü 4. Bitirmen Lazım Gerisi Başarısızlık Olur![]()