Trabzonlular Galatasaray'lı oldu 1 günlügüneBu arada inanıyorum biz bu maçı alırız.
Beşiktaş
Galatasaray
Berabere
Trabzonlular Galatasaray'lı oldu 1 günlügüneBu arada inanıyorum biz bu maçı alırız.
Galatasaray artik rahatsin Bursa 1-1 oldu. Haydir bastir
Benide say mAyg.Bu maçlığına
.Bu son maçlardada Sivası tutuyorum
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yusuf ? ....
Hakemin rüştü olayında maçı durdurması lazımdı saymam golü banane banane baştan oynıyalım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şans......
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Defans evlere senlik .. Böyle rezillik olmaz ya ...
Konyaspor bu akşamın içine etmiştir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mehmet Topal çok şanssız yahu.![]()
Tebrikler Beşiktaş..
2-1 kaybettik. Ben bugün takıma kızamıyorum bile. Çünkü gercekten iyi oynadık. Futbolun sansı bizde degildi. Defansta biraz dikkatli olsak galip gelebilirdik, olmadı. Daha önceki 1-0 lık galibiyetlerimizde bile takıma kızıyordum; çünkü iyi oynamadan kazanıyorduk, bugün yenildik ama iyi oynadık; kızamıyorum. Tebrikler Besiktas.
tebrikler beşiktaş.gs iyi oynadiği maci kaybetti.bence hic haketmedi.
Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı, buLduğunu attı ve kazandı. Zaten futboL feLan önemLi değiL bu noktadan sonra, kazanmak, kazanmak, kazanmaktı önemLi oLan, nasıL oLursa oLsun.
Sonuçta kazandık ve ŞampiyonLuğun bacağından yakaLadık. Daha ötesi yok bunun..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
federasyon bizim takıma 3 değişikliği yasakladı mı?
Bu zamana kadar derbiLerde hep iyi oynadık, kırmızı cart curt gibi abuk subuk sebebLerden, saçma penaLtıLardan derbi kaybettik, Ne oLdu iyi oynadık ta ?
Aham şaham da kötü oynamadık, sadece kendimiz gibi, kendi seviyemizde oynamadık ama kazandık. Keşke böyLe kritik maçLarda böyLe oynayıpta kazansak. Şimdiye Şampiyonduk vaLLa..
Az kaLdı, hemde çok azzzz.
Semih ve Serkan 19 yas altı milli takımında, Lincoln sakatım(!) demiş. Ümit, Hasan zaten kadrodışı. Servet, Emre Güngör cezalı.
Aykut, Yaser, Murat, Volkan, Mehmet G, Aydın Yılmaz yedek kulübesindeydi. Hiçbiri girse dahi bir degişiklik yaratamayacak oyuncular.
Gerçekten hiç haketmedik topa hakim olan net pozisyonlar yakalayan bizdik..Tesadüfi oluşumlar sonucu goller bulan beşiktaş maçı kazanıyor..
Bu arada biz 2.gol için yüklendiğimiz sırada yine rüştünün sakatlanması ve bjk nin golünden sonra iyileşmesi ilginç oldu..
olsun gs olarak deplasmanda iyi takim oldumuzu gösterdik.bjk kazandi ama bizde iyi futbolumuzla kazandik.
Şimdi Avrupa Ligi'ni garantiledik mi biz ne oldu ?
avrupaya gitmek uefa![]()
Bu arada Trabzonspor un ŞampiyonLuk şansı haLa varmı ? Arada 3 puan fark var ve ikiLi averajda Beşiktaş üstün..
Bu arada GaLatasaray Lı arkadaşLArı da kutLarım.. Ama iyi oynadık oLayını da fazLa abartıyorLar.. Zaten maçtan önce bekLenen birşeydi, daha stresiz, daha rahat takım GaLatasaray, bizim adamLarın ayakLarı titremekten oynayamadı. Bırakında bu atmosferde biraz daha iyi oynasınLar. Anca böyLe kazanırdık zaten, iyi oynayarak feLan kazanamazdık. Kazandık.
Senin buna ne dediğin hiç önemli değil Berk.Önemli olan kazanmak.
Çarşı'nın Sabri'ye küfürünün nedenini biliyorsundur heralde Cihan.
Ayrıca Emre Aşık'ın 2.sarıdan kırmızı kartı güme gitti.Nobre'yi formasından çekerek indirdiği posizyon.
Herkes diyorya iyi oyun kötü oyun farketmiyor diye önemli olan kazanmak diye.Biraz öyle oldu.Çok kötü oynamadık ama fazla iyi de değildik.Ancak sonuçta derbi bu.Nasıl olursa olsun kazanmasını bildik ve derbiden galip ayrıldık.Son haftaya girilirken lideriz.Eğer berabere kalırsak Sivasspor'un Galatasaray'ı 2'den fazla farkla yenmesi durumunda sanıyorum şampiyon Sivas oluyor. Ancak hiç bunları düşünmeden son maçta da Denizlispor'u yenip kimseye bakmadan kutlamalarımıza başlayacağız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu arada İsocum sen fazLa üzüLme, NasıL oLsa askerde Uefa feLan maçLarı izLeyemeyeceksin. GeLdikten sonra artık ŞampiyonLar Ligini feLan izLersin iLeriki sezonLarda. Senin adına değişen birşey yok.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"