valla orjinal forma arda66 ve lincoln imzalı ama gzel forma
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hala Lincoln imzalı diyorsun ya git bi de gstore dekilerede kovalasınlar seni![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben forma alıcam demedim forma var geçen sene doğum günü hediyesi olarak geldi. Orjinal forma Arda ve Lincoln imzalı neresi komik bunun Alican![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yakışmış Arda'ya![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Mor ya da Parçalı arasında karar veremedim ama mor alacağım büyük ihtimalle.
Forma alacak olna arkadaşları 2288'i almaya davet ediyorum![]()
Mor forma güzelmiş Parçalı biraz kötü olmuş ama çok düz
ya şu beyaza bi kaç çizgi mizgi bi şey ekleseydiniz olmaz mıydı
bu arada şu fotoğraf çekmesini iyi biliyolar . formalar şu yakadan olan fotolarda çok harika gözüküyor![]()
Mor formamız hakkındaki görüşlerimi son kez yazıyorum.
Bu sene bu formaları giyeceğiz. Taraftar beğenmedi diye değiştirme diye birşey de sözkonusu olamaz. Kulüp bu formaları üretiyorsa, ve siz de kendinizi gerçek Galatasaray taraftarı olarak görüyorsanız, alır giyersiniz bu kadar.
Yok erkek adam mor giyer mi, pazar malı bunlar, hayatta mor giymem diyorsan senin taraftarlığından şüphe duyarım. Sen kulübün formasını rengi için mi alıyorsun, arması için mi ?
UEFA'nın çıkardığı bir kural dolaşıyor ortalarda, ne kadar doğru bilemem. Kuralı tam bilmiyorum o yüzden bildiğim kadarıyla yazıyorum, takımların kendi renkleri dışında alternatif olarak başka bir rengin baskın olduğu forma yapmaları gerekiyormuş. Bizim kulübümüz de moru seçmiş ki ne güzel bir renk. Örnek olarak çok avrupa takımı var. Barcelona bu sene turuncu-pembe arası bir renkte deplasman forması diyecek. Emre koymuştu resmini. Geçen sene Chelsea'nin fosfor sarısı bir forması vardı. Arsenal bu sene laciver deplasman forması diyecek. Celtic de deplasman forması olarak siyah-fosfor sarısı çizgili klasik formasını tercih etmiş. Manchester City'nin geçen seneki deplasman forması kırmızı-siyah çubukluydu, alternatif forması ise turuncuydu. Bu örnekler çoğaltılır...
Maddi durumumun müsait olduğu ilk anda gidip 2288 adlı formamızdan bir tane alacağım. İnadına...
Son olarak da 2288, bizim etimolojik tarhimizle alakalı bir sayı. Aynı zamanda mor formamızın adı. Mor ile Galat'ların ne alakası diyen olursa ekşi sözlükte okuduğum bilgiyi paylaşmak istiyorum. 2288 yıl önce Galat'lar Anadolu'da yaşarken, o sayı aynı zamanda forma için seçtiğimiz morun bir tonu olan "Majesty (asalet)"nin renk koduymuş. Son zamanlarda Galatasaray'ı Parçalı ile en iyi anlatan formanın mor forma olacağını düşünüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ek olarak bu sene Everton'un giyeceği deplasman formasını koyayım. Herhangi bir Lacoste model tişörtten farkı olduğunu sanmıyorum.
![]()
Last edited by Clayman : 28.Temmuz.2009 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şu 2288 formasını ben göremedim resmini koyabilecek var mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yoksa 2288 diye bahsedilen mor forma mı ? gsstore'da morun yanında yazıyor
Last edited by King_91 : 28.Temmuz.2009 at 19:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
klube destek olmak içiin ille de mor forma mı almak gerekiyor? mor alacağıma 2 tane beyaz alırım veya 2 tane parçalı. veyahut başka store ürünlerine yönelirim. bu kadar basit.
uefa kuralı olayı da yanlış anlaşılıyor. bahane gösteriliyor sadece. turuncu, beyaz, siyah.. hatta gri.. bunlar da ana renkler değil ama bunları seçmek yerine mor u seçmek hatadır bence. uefa kuralıyla falan ilgisi yok.
bir de asy de bu formayı giyecekleri düşünemiyorum. mosmor hertaraf. ne güzel bir kareografi olur değil mi.
biz destek yaparken yönetim de bizi muhattab almalı. mor forma çıkarmak zorundalar sanki. bu klubün kullanmadığı, unutulmuş bir renk var galiba: SARI .. yıllardır bu renkte forma çıkmıyor, yoksa çıkıyor da biz mi hatırlamıyoruz?
en yakın zamanda store a gidip beğenirsem parçalı-beyaz dan birer tane , beğenmez isem kış koleksiyonu, diğer ürünler vs. iyi bir alışveriş yapacağım..
iyi günler..
Everton'ın ambleminin rengi bile değişmiş hem bence mor forma gayet güzel olmuş ayrıca erkek adam mor giyermi geyiği tamamen saçma tamam çingene pembesi falan yakışmazda morun öyle kötü bi rengi yok giyenlerde var rengi sevmezsin o senin seçimin ama renginden dolayı formayı berbat etmek doğru birşey değil...
Madem öyle bir kural var Beşiktaşın niye Formaları Hep Siyah Beyaz ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
az önce yayınlanan Futbol Gündemi adlı programda söylenilenlerin aynılarını yazmışsın..
kişisel olarak şunu eklemek isterim futbol artık önemli yatırımların yapıldığı bir sektör haline geldi ve bu dayatmada bu tarz ticari hareketler yapılabiliyor..ama dünkü tanıtımda 'lila' seçiminde yola çıkılan mantık ve tarihi benzerlik buna basit bir ticari amacın yanında güzel bi anlam katıyor bence..2288 olayından bahsediyorum..
Turksportal'da ki Galatasaray'lıları Mor forma alıp onLa fotoğraf çekip burda yayınlamaya davet ediyorum ben alabilirsem yapıcam söz...![]()
bunu neden yazdım bilmiyorum ama futbol programlarını pek izlemem. yani ilgim olmaz bunu da izlemedim. yanlış anlaşılmasın
2 gündür aynı şeyleri savunuyorum, mor forma yönetimin hatasıdır kimse bunu savunamaz. alırsın ama evinde giyersin sokakta giyersin ama stada gelmek hoş olmaz. destek için mor forma ille de gerekmiyor. hepsi aynı fiyat. birinden iki tane alırsın veya başka store ürünlerinden aynı kar marjını sağlayacak fiyatlardakilere yönelirsin.
tasarımlar da ayrı fiyasko . bir sürü yenilik yeni logo asy falan dendiler, asy resmi sadece yakanın GÖRÜNMEYEN tarafına yapılmış.
neyse biz ne kadar boğazımızı patlatsak da işe yaramayacak. o yüzden herkesi mor forma yerine parçalı forma almaya davet ediyorum. veya kış koleksiyonlarına baksınlar.
saygılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: "yazdım" değil "yazdın" olacak. klavyeye alışamadım bir türlü..
Last edited by ForCimbom : 28.Temmuz.2009 at 20:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3 Kaleci forması da harika![]()
Bu arada aralık ayında kırmızı forma cıkacak deniliyor.
Kuralı tam bilmediğimi söyledim. Son yıllarda çıkmış olabilir. Tam bilmediğimi söylememe rağmen nedir bu yalancı çıkarma çabası ?
Ayrıca Beşiktaş'ın geçen seneki koyu gri-siyah formayı unutma. Koyu gri veya füme, o rengin adını tam bilemiyorum. Celtic tarzı yatay çizgili formaları var. O renk de bir haylı baskın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Emre. Aralık veya Ocak gibi düz kırmızı bir forma çıkacak. Uğur Karaoğlu, geçen seneki beyaz formamızı tutturmuş veya bizimkiler onu görüp yaptı. İnşallah yine Uğur abinin yaptığı düz kırmızı tasarıma yakın birşeyler çıkar.
Last edited by Clayman : 28.Temmuz.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[QUOTE=welet1905;1505506]Kuralı tam bilmediğimi söyledim. Son yıllarda çıkmış olabilir. Tam bilmediğimi söylememe rağmen nedir bu yalancı çıkarma çabası ?
QUOTE]
Nedir Sendeki bu alınganlık çabası ? Senin mesajından alıntımı yaptım ben ? O kuralı dünyaya yayan senmisin ? Ben kuralı koyana (Uefa'ya) Diyorum. Sen tam bilmiyorsan niye sana sorayım ? Alıngan olma sakin ol.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Orasını bilemeyeceğim. Benim mesajımdan alıntı yapmana gerek yok orada. Kural konusunda en son mesajı ben yazdığıma göre o soruyu bana yönelttiğini anlamak zor değil.
Last edited by E.Cartman : 28.Temmuz.2009 at 21:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Allah Allaah Sana yazmadım diyorum hala bana yazdığını anlamak zor değil diyorsun. He evet sana yazdım seni yalancı çıkartmaya çalışıyorum seni rezil etmeye çalışıyorum , bunun için derin devlet görev verdi bana. welet1905 diye birisi var onu yalancı çıkart sana yüklü miktar para vericez dediler benimde foruma girmemin bütün amacı bu.Geceleri seni yalancı çıkartmak için planlar yapıyorum , kaç gündür uyuyamıyorum bu yüzden Tövbe tövbeee
28.07.2009 19:28
2009-2010 Sezonu Formalarımız
2009-2010 sezonu formalarımız satışa çıktığı ilk gün yoğun ilgi gördü. "2288" formamız, satış sıralamasında açık farkla önde gitmektedir.
www.gsstore.org sitemizde yoğunluk nedeniyle yaşanan teknik sorunlar, sürekli takip edilerek en hızlı şekilde çözümlenmektedir.
Taraftarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Galatasaray Pazarlama A.Ş.
Kaynak: Galatasaray.org
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mor forma beğenilmemesine rağmen satış listesinde birinciyse beğenilseydi neler olurdu düşünemiyorum![]()
Formaların arkasında Ülker yazıyor malaasef mor forma ve beyaz olanı aldım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Genel olarak hosuma gitti begendim arkadaki yazı bozuyor işi :/
Last edited by Alicanfmfan : 29.Temmuz.2009 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ya keşke Leo Franco'nun formasını çıkartasalardı çok güzel ve çok hoş duruyor yahu o varsa onu alıcağım..
Herkes kendi açısından değerlendiriyor tabii. Mor forma çok iyi oldu benim açımdan kız arkadaşın doğum günü malum.![]()
Şu farklı renkli olanı kaleci formalarıyla benzer renkte yapsalar ne olur ? Aykut'un giydiği hariç diğer iki kaleci formasından biri seçilip mor forma yerine yapılsa çoook daha iyi olurdu.