Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 2010 30 Ekim'de Çıktı!

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Beyler biraz önce SEGA'nın forumunda gördüm adamın biri resmen steamdan indiriyo :S YA ben hatalıyım ya da fake :S Adam ss koymuş %18inde ve uykum geldi diyo ingilizce Bu ayrıca sondan 2 yorum. Umarım yanılıyorumdur yoksa büyük olay olur
    Steam'den ön yükleme ile yüklüyo,steam'den ön sipariş ile alanlar daha erken yüklüyorlar oyunu.
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ön yükleme Steam'in bir kıyağı gibi gözükse de, oyunun oynanmaya uygun hale gelmesi 31.10.2009 olarak gözükmektedir. Sega forumlarından ben de kontrol ediyorum ve onlar da aynıdurumdan şikayetçiler. Gerçi oyunun bu gece oynanabileceğini söyleyenler de var ancak Steam gibi firma sağ gösterip sol vurmuşken kimseye inanmamak gerekiyor. Ne diyelim o kadar para ver, korsanı indiren adamdan daha sonra tecrübe et!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bana Zavvi sitesinden bu gün maiL geLdi. Siparişimin bu gün yoLa çıktığını ve 5 iLa 10 gün arasında eLimde oLacağını biLdirdiLer.

Heyecan dorukta.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bana Zavvi sitesinden bu gün maiL geLdi. Siparişimin bu gün yoLa çıktığını ve 5 iLa 10 gün arasında eLimde oLacağını biLdirdiLer.

Heyecan dorukta.
    Amerika çıkışlı bir site mi ? 10 gün çok uzun bir süre değil mi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ingiltere. Bedava posta olayı yüzünden postalar toplanıp bir uçakta gönderiliyor tabi bu yüzden süresi biraz uzayabiliyor. Yoksa gelir.Bir de bu aralar postada grev olacaktı İngiltere'de bugun ya da yarın ama oldu mu bilmiyorum.

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ingiltere. Bedava posta olayı yüzünden postalar toplanıp bir uçakta gönderiliyor tabi bu yüzden süresi biraz uzayabiliyor. Yoksa gelir.Bir de bu aralar postada grev olacaktı İngiltere'de bugun ya da yarın ama oldu mu bilmiyorum.
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article6895079.ece

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    ukrayna idi yanlış hatırlamıyorsam..

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    ukrayna idi yanlış hatırlamıyorsam..
    zavvi.co.uk ingiliz sitesi "uk"

Aklıma birşey takıldı bu zavvi.co.uk'dan alınan orjinal oyun Türkiye'den alınmış sayılacak mı ? Sayılmıcak ise Türkçe FM hayalleri kayıyo gibi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Corpus View Post

GeLen maiL de 3-4 gün arası tesLim veriyor. Ama posta iLe geLdiğinden doLayı bunun 5 iLa 10 gün arasında da değişebiLeceğinin uyarısını yapıyorLar. O yüzden 10 gün den sonra eğer haLa eLinize uLaşmadı ise bizim iLe irtibata geçin uyarısı yapmışLar.

Yani 3 gün sonra da burda oLma ihtimaLi var 10 gün sonrada.

Sendit te de aynısı diyordu geçen yıL ama sürekLi 4 iLa 5 gün içerisinde max. eLimde oLmuştur. BakaLım bekLeyeceğiz artık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by NirvanaFX View Post
    Aklıma birşey takıldı bu zavvi.co.uk'dan alınan orjinal oyun Türkiye'den alınmış sayılacak mı ? Sayılmıcak ise Türkçe FM hayalleri kayıyo gibi
    Aktivasyonu steam üzerinden gerçekLeştirirseniz Türkiye den aLındığı tespit ediLebiLdiğinden probLem oLmayacaktır. Zavvi den de aLsanız, Sendit ten de aLsanız aktivasyonu steam üzerinden yaptığınız sürece probLem yok.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by NirvanaFX View Post
    Bu konudaki tedirginlik de Miles'a yolladigim e-posta'nin bir parcasi idi. Hatta yurt disinda oturup, Turkce oynamak isteyen Turkler de benzer bir durumda.

Oyunu bu ay içinde kutulu olarak alacağım. Türkiyedeki kitabevi zincirlerinden veya elektronik marketlerden almayı düşündüğüm için steam'la kesinlikle uğraşmayı düşünmüyorum. Asla steamla aktive etmem diyenlerdenim. zavvi gibi sitelerden alan arkadaşlarımızın da sırf Türkiyeden alındığı ortaya çıksın diye steama zorlanmasının SI games'in bir taktiği olarak görüyorum. Aslında Türkiyedeki yetkili distrübitörle bir çalışma yapılabilir.

Ayrıca diyelim ben kutulu aldım. Ve 10 bini geçtik ve ben DVD takılı oynadığım için steam aktivasyon yapma gereği duymadım. Türkçe eklentisi kutulu alanlarında katkısı sayesinde (Sonuçta 10bin rakamına aralın satışları da dahil) steamda yayınlanırsa o zaman biz bu eklentiyi indiremeyeceğimize göre durumumuz ne olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

banada dün siparişiniz sevk edildi bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz maili geldi aral game den öğlen 12 saatlerinde...

heralde yarın elimde olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

benim hala üretici firmadan bekleniyor Ama zaten ellerine geçtiği anda kargoluyorlar ve 1 günde geliyor .
    Last edited by DisCo : 29.Ekim.2009 at 19:40
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Korsan kullanım hakkında konuşmak, link vermek veya istemek kesinlikle yasaktır. Lütfen Kural 1'i tekrar okuyalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ya bende oyunu alacağım ama bazılarında oyunda hiç grafik çıkmamış inş. bende olmaz böyle birşey yoks çok kötü olurum ya

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Ayrıca diyelim ben kutulu aldım. Ve 10 bini geçtik ve ben DVD takılı oynadığım için steam aktivasyon yapma gereği duymadım. Türkçe eklentisi kutulu alanlarında katkısı sayesinde (Sonuçta 10bin rakamına aralın satışları da dahil) steamda yayınlanırsa o zaman biz bu eklentiyi indiremeyeceğimize göre durumumuz ne olacak...
    Bu durumda eklentiyi indirmek için Steam aktivasyonunu yapma gereği duyarsın?

Football Manager 2010 için Şafak:1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Oyunu bu ay içinde kutulu olarak alacağım. Türkiyedeki kitabevi zincirlerinden veya elektronik marketlerden almayı düşündüğüm için steam'la kesinlikle uğraşmayı düşünmüyorum. Asla steamla aktive etmem diyenlerdenim. zavvi gibi sitelerden alan arkadaşlarımızın da sırf Türkiyeden alındığı ortaya çıksın diye steama zorlanmasının SI games'in bir taktiği olarak görüyorum. Aslında Türkiyedeki yetkili distrübitörle bir çalışma yapılabilir.

Bende aynı senin gibi yapacağım kutulu olarak elektronik marketlerden alacağım. Eğer 10 bini geçersek ve Türkçe yama çıkarsa Steam'den çıkacak bizim de o yamayı indirmemiz için bildiğim kadarıyla Steam hesabına sahip olmamız yetiyor. Steam hesabına girip indireceğiz sadece yamayı. Yanlış biliyorsam biri beni aydınlatabilir mi

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Sonunda formalar geri dönmüş...

http://dl.getdropbox.com/u/266384/FM...eserves%20.png
    <')))))>-<

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Bende aynı senin gibi yapacağım kutulu olarak elektronik marketlerden alacağım. Eğer 10 bini geçersek ve Türkçe yama çıkarsa Steam'den çıkacak bizim de o yamayı indirmemiz için bildiğim kadarıyla Steam hesabına sahip olmamız yetiyor. Steam hesabına girip indireceğiz sadece yamayı. Yanlış biliyorsam biri beni aydınlatabilir mi
    Kişisel olarak steam gibi organizasyonlara karşı olduğum için oyunu kutulu olarak alma kararı verdiğimi ve bilgisayarımda demo indirmek için bile steam kurulu olmadığını belirtirsem ve patchların da sonuçta başka adreslerden de indirilmesi sağlandığına göre steamdan türkçe yayınlandıktan sonra turksportal veya SI da dil dosyasını patchlara yaptığı gibi ayrıca yayınlayamaz mı.
    Ayrıca oyunu ingilizcem yeterli olduğu için fm 3'den beri hiç türkçe yama kullanmadan oynadığımı belirteyim. Ama sonuçta ingilizce film izlerken bile altyazı dosyalarını kolaylık olsun diye yüklediğim için özellikle turksportal yapımı ve SI destekli bir çeviriyle de oynamaya hayır demem.

Magazalardan alanlar oyunun mac versiyonunu gordunuz mu acaba? Hic biryerde bulamiyorum uyuz oldum. Steam sadece PC versiyonunu satiyor. Kutulu dvdsini bulamiyorum hic bir yerde. Orjinal oyun alasim var alamiyorum saka gibi

arkadaşlar k.irlanda iskoçya galler irlanda bu liglerden genç yetenekli oyuncular bilen varsa yazabilirmi ??

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Magazalardan alanlar oyunun mac versiyonunu gordunuz mu acaba? Hic biryerde bulamiyorum uyuz oldum. Steam sadece PC versiyonunu satiyor. Kutulu dvdsini bulamiyorum hic bir yerde. Orjinal oyun alasim var alamiyorum saka gibi
    eSellerate uzerinden MAC versiyonunu dijital olarak alabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Bugün Ankara'da hem D&R'a hemde Bimeks'e gittim.İkisinde de Fm2010 yoktu.Ben bu Aral'ın yapacağı dağıtımın taa ...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Aktivasyonu steam üzerinden gerçekLeştirirseniz Türkiye den aLındığı tespit ediLebiLdiğinden probLem oLmayacaktır. Zavvi den de aLsanız, Sendit ten de aLsanız aktivasyonu steam üzerinden yaptığınız sürece probLem yok.
    Bu konunun netleşmesi lazım.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu konudaki tedirginlik de Miles'a yolladigim e-posta'nin bir parcasi idi. Hatta yurt disinda oturup, Turkce oynamak isteyen Turkler de benzer bir durumda.
    Acaba gelen mail kutusuna bakıp da, resmi site adminine cevap (geri bildirim) yazma gibi bir lütufta bulunsa nasıl olur?

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İngiliz sitesi olabilir ama İngilterede değil.
    Bana gelen siparişim sırasında PTT'den aldığım bilgiyle konuşuyorum, paketiniz İngiltere'den geliyor denmişti. Site İngiltere'de sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

D&R'nin mağazasına gidip oyuna alabilen var mı? Kaç taksit yaptıklarını merak ediyorum.Fazla yapmıyorlarsa hepsiburada.com'dan alacağım 12 taksitle.

Bir de steamın sitesini verebilecek var mı? Kutu ile bile alsak üye olmamız gerekiyor galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

fm 10 mağazalara gelmişmidir alan varmı arkadaşlar ona göre gidicemde

Dün geldi.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri