Arkadaşlar transfer sezonuna gelebilmek için hızlıca geçtik.İşte fikstür.İtalya Kupası ve Şampiyonlar Liginde bir üst tura adımızı yazdırdık.Ligte ise tek kaybımız ezeli rakibimiz Milan deplasmanında oldu.
İşte Şampiyonlar Ligi grubumuz.Liverpool deplasmanında 2-0 kazandık.Evimizde S.Liege'yi 5-0 yendik ve bir üst tura adımızı yazdırdık.
Ligte ben geldiğimden beri tek puan kaybımız Milan deplasmanında oldu.Takımı ben toparladım diyebilrim.
Transferde ise önemli aşamalar kaydettik.Tam bir revizyona gittik.Transfer soznu biter bitmez sizlerle paylaşacağım.
Transferleri bekliyorum adaş![]()
Last edited by GeorgeWeah : 26.Ağustos.2009 at 03:45
TariboWest
Hatlar karışmış galiba hocamO da adaşın
![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 26.Ağustos.2009 at 03:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Empoliyi iyi oyunumula 2-0 yendik.
Fiorentina'yı G.Rossi'nin golüyle geçtik.
İtalya Kupasında Genoa ile karşı karşıya geldik.Rakibimizi 4-0 yendik ve yarı finale yükseldik.
Cagliari'yi 2-0la geçtik.Çok iyi gidiyoruz.
Geldik Transferlere.Takımı baştan aşağı yeniledik.İşte o transferler
İlk transfer Sakho.İyi bir transfer oldu.
2.transfer İngiliz Micah Richards.Oda savunmaya güç katacak.
3.Transfer genç Meksikalı forvet Carlos Vela oldu.
4.transferimiz Sergio Aguero.Süper bir isim
VE YILIN TRANSFERİ.LİONEL MESSİ İNTERDE
SÜPER BİR TRANSFER OLDU.GELMEK İSTEMEDİ AMA KENDİ İKNA YÖNTEMLERİMİZLE MESSİYİ BİTİRDİK.SÜPER TRANSFER
TRANSFER ÖZETİ.
BU TRANSFERLERDEN SONRA KADRONUN SON DURUMU
EVET TRANSFERLERİM NASIL.GİDİŞAT GÜZEL Mİ YORUMLARI BEKLİYORUM[/U][/I][/I]
Gidişat güzel. transferler 10 numara![]()
TariboWest
Gidişat süper. Transferlerde bomba kardeşim![]()
Hocam gidisat ve transferler guzel fakat İnter yerine daha itibarı dusuk takımlara gıtsen daha ıyı olmaz mı benım dusuncem bu saygılar![]()
Çok güzel transferler...
Bologna'yı deplasmanda Vela'nın 2 golüyle yendik.
Atalantayı evimizde eze eze yendik.
VE TRANSFERİN SON GÜNÜNDE TARAFTARIMIZA BİR SÜPRİZ DAHA YAPTIK VE CAZORLAYI 20 MİLYON STERLİN KARŞILIĞINDA TRANSFER ETTİK.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bologna'yı deplasmanda Vela'nın 2 golüyle yendik.
Atalantayı evimizde eze eze yendik.
VE TRANSFERİN SON GÜNÜNDE TARAFTARIMIZA BİR SÜPRİZ DAHA YAPTIK VE CAZORLAYI 20 MİLYON STERLİN KARŞILIĞINDA TRANSFER ETTİK.
Last edited by KaRaBükLü KraL : 27.Ağustos.2009 at 02:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam artık maclara yapmıyacagım cunku hep bılındık seyler yanı hep yenıyorsun cazorla hayırlı olsun yararlı olacaktır![]()
Cazorla iyi transfer. Macları da hep kazanıyorsun![]()
TariboWest
Arkadaşlar maçların hepsini hızlıca geçtim.İşte sezon değerlendirmem.
Ligte inanılmazı başardık ve 10.sırada aldığım takımımı 1.sıraya yükselttim.Tabiiki bunda yaptığım revizyonun ve yaptığım transferlerin etkisi büyük oldu.Takımın başına geçtiğimde aradaki puan farkı büyüktü ama kapatmasını bildik.Şampiyon olduk.İtalya kupasında finale kadar yükselmemize rağmen finalde Juventus'a penaltılarda mağlup olduk ve kupayı Juventus'a kaptırdık.Avrupada ise trasferlerimizin Avrupa'da oynaması dolayısıyla Messi,Aguero vs.gibi yıldızlarımızı oynatamadık.Buna karşın Ş.Liginde yarı finale kadar yükseldik ama rakip Barcelona olunca fazla dayanamadık ve elendik.İşte fikstür ve puan tablosu.
Ve istifamı açıkladım.Artık yeni klübümüzle yola devam edeceğiz.Beni izlemeye devam edin![]()
Hayırlısı olur umarım kardeşim senin içinYeni kulübünü merakla bekliyorum
Yeni kulübü bekliyoruz![]()
TariboWest
hocam yenı takımın hayırlı olsun burdada ıyı ısler yapacagına ınanıyorum
Adaş hayırlı olsun. Tam gelişmeye müsait bir kulüp. 2. City vakası olabilir![]()
TariboWest
Başarılar kardeşim![]()
Yeni takımın hayırlı olsun kardesim. basarılar.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hocam ss'ler ne zaman gelıyor![]()