Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

8 29.63%
  • Galatasaray

11 40.74%
  • Berabere

8 29.63%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 169 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sıkıntıdan TV 8'i açtım dedemlerdeydim,iyice sinirlendim.İlk olarak Keita'nın pozisyonları koyuyorlar,kademedeki oyuncuyu görene kadar topu sürüyor,sonra bırakıyor.El yüzüne gelmeden bağırmaya başlıyor,kendisi futbolda harcanıyor acilen AKM'ye havale etmemiz gerekiyor .2. olarak'ta alakalı değil ama yazmak istedim,2 farklı pozisyonu gösterdiler.Önce Herve Tum'un Es-Es maçındaki atılışını,ilk önce alkış ve sarı kart,sonra tekrar alkış ve sarı kart.Denizli-Gs maçını gösterdiler birde ,Leo Franco sarı kart görüyor akabininde alkış ve sonuç maç devam ediyor,farkı söyleyeyim 3 istanbuLLu farkı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yine bir yorum yapacağım,yine Onur abi bana kızacak.Haa bu sefer kızar mı bilemem.Burası Kayserispor-Galatasaray maç değerlendirme yeri.Neyse gelelim maça.

Lig başlayalı 20 hafta oldu.Ben 20 haftada ilk kez bir maçtan bu kadar zevk alabildim.2 puan kaybetmemize rağmen bu kadar mutlu oldum.Emre Güngör hazır olduğunu,Neill topu ne kadar iyi oyuna sokabileceğini gösterdi.Tebrikler Kayseri.Yazıklar olsun Süleyman Hurma...

2. olarak'ta alakalı değil ama yazmak istedim,2 farklı pozisyonu gösterdiler.Önce Herve Tum'un Es-Es maçındaki atılışını,ilk önce alkış ve sarı kart,sonra tekrar alkış ve sarı kart.Denizli-Gs maçını gösterdiler birde ,Leo Franco sarı kart görüyor akabininde alkış ve sonuç maç devam ediyor,farkı söyleyeyim 3 istanbuLLu farkı .
    Roberts çok farklı...Takım hücümda topla alakan dahi yok.Ve adamı resmen engelliyorsun çok doğru bir karardır.

Dos Santos : Hayatımda lafına en son katılacağım bjk4ever arkadaşımın lafına katıldım.Dos santos'da ne adam olur,ne bişey.Emre Çolak bile daha fazla adam geçiyor.Serdar Eylik bile.Açtığı ortalar çürük,86 dakika sahada yoktu...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Alkışlıyor mu alkışlıyor ? Futbolda yeri var mı yok ? Neyi tartışıyoruz ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kayseri'yi tebrik ederim en azından 1 puan alarak zirve yarışında tutundular...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kayseri'yi tebrik ederim en azından 1 puan alarak zirve yarışında tutundular...
    Hiçbir Anadolu takımı zirve yarışı içinde değildir, siz konuşmalarına bakmayın. G.Birliği-G.Antep gibi takımlar bu işe girmiyorsa kimse girmez. Yıllar önce 3. ligde bir takımın başına bir teknik adam getirilmişti, takımın adını hatırlamıyorum. Adam küme düşmemeyi hesaplayan takımı şampiyon yaptı, sonra başkanları "ben sana takımı şampiyon mu yap dedim, ligde kal dedim" diyip adamı kovdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Hani Kayserili oyuncunun kırmızı kart gördüğü pozisyon varya, işte orada Keita'ya bir şey olsaydı şu an buraya çok daha farklı şeyler yazıyor olurdum.

Keita'ya müdahele yokki neye sinirleniyosun Çağdaş. Adam kendi yazdı kendi oynadı. Oskarlık oyun çıkardı.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kayserispor taraftarı da daha iyi olabilirdi. Mükemmel bir stat var fakat kuru gürültüden başka hiçbir ses çıkmıyor. En azından televizyona böyle yansıyor. O stat Bursaspor veya Eskişehirspor gibi bir takımın olsa rakiplerine önemli tribün baskısı kurabilirler.

Kaptan stada geliş bedava. Bilet 1 lira + yanında kuru pasta ve içecek veriyolardı 1 maçta nasıl kuru kalabalık olmasın Adamlar yemeye içmeye geliyo.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.
    Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
    Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....
    Sen yazmıştın transfer alanında bende 2-3 şey karalamıştım benim aklımda olan ve diyeceğim şeyleri aynen yazmışsın. O kadar çok adam varken aynı bölgede 1 adam daha alıyosunuz. Geldiği zaman Gio forvet oynuyo falan diyolardı. Dün akşam Gio olsaydı forvette Galatasaray ileriye bile çıkamazdı. Adam çok güçsüz. Fizik desen yok.

Hakem yine çok hata yapmış. Hakan'a gösterdiği ilk sarı kart şaka gibi. 2. kartı söylemiyorum bile Keita oscarlık oyun çıkardı. Cangele'ye olan penaltıyı vermedi sonra ceza sahası dışında bir faul uydurdu. Orda gol olsa Galatasaray 1-0 geriye düşecekti. Ne Hakan'a verilen haksız kartlar konuşulacaktı nede Gio'nun kötü oyunu. Her hafta haksız yere birileri atılıyo kimsede sesini çıkarmıyo. ANadolu takımı olmasından kaynaklanıyo herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçta iki takımda iyi mücadele etti.İlk yarı kayserispor oynadı ikinci yarı ise karttan sonra! gs etkiliydi.Gs defansı makukulayı çok iyi markaj altına aldı.Makukula etkisiz olunca da gol yollarında etkisiz kaldık.Herşeye rağmen galatasarıda tebrik ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Hakem yine çok hata yapmış. Hakan'a gösterdiği ilk sarı kart şaka gibi. 2. kartı söylemiyorum bile Keita oscarlık oyun çıkardı. Cangele'ye olan penaltıyı vermedi sonra ceza sahası dışında bir faul uydurdu. Orda gol olsa Galatasaray 1-0 geriye düşecekti. Ne Hakan'a verilen haksız kartlar konuşulacaktı nede Gio'nun kötü oyunu. Her hafta haksız yere birileri atılıyo kimsede sesini çıkarmıyo. ANadolu takımı olmasından kaynaklanıyo herhalde.
    İsmail abi düşün.Takım atağa çıkıyor çalımı atmış ve hücuma gidiyor.Topla alakası olmayana biri Keita'ya elini koyuyor.Çok doğru bir sarı karttır.

Cangele çok akıllı ya sağ ayağını nasıl Mustafa Sarp'ın sol bacağını takıyor.Yorumcular dahi herkes söyledi bunu.

Haa bu arada Keita'nın hareketi oscarlıksa Saidou hareketi neylik ona da biz karar verelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Professional18 View Post

İsmail abi düşün.Takım atağa çıkıyor çalımı atmış ve hücuma gidiyor.Topla alakası olmayana biri Keita'ya elini koyuyor.Çok doğru bir sarı karttır.

Cangele çok akıllı ya sağ ayağını nasıl Mustafa Sarp'ın sol bacağını takıyor.Yorumcular dahi herkes söyledi bunu.

Haa bu arada Keita'nın hareketi oscarlıksa Saidou hareketi neylik ona da biz karar verelim.
    Çok doğru Saidou,Emre Güngör'ün ayağına basıp faul yapıyor,faul Kayseri lehine.Ayrıca o pozisyonda Keita abartmış olabilir ama beline bir müdahele var.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sizde diyosunuz Elini koyuyo sadece formadan çekme - sert bir hareket veya fiili müdahele hiçbirşey yok. Geçtikten sonra onun dikkatini dağıtmak için elini uzatıyo. Halısahada bile yapıyoruz bunları biz. Saidou'nun hareketine bende diyorum hakem resmen onu uydurdu. Penaltıyı çalmadı bari bunu vereyimde kurtarayım kendimi dedi.

Mademki Cangele o pozisyonda ayağını taktı. Geçen sene oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçında aynı hareket Sercan - Vederson arasında olmuştu. O zaman herkes penaltı diyodu. Hatta son dakikada olmuştu pozisyon 2-1 öne geçmişti Bursaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Sizde diyosunuz Elini koyuyo sadece formadan çekme - sert bir hareket veya fiili müdahele hiçbirşey yok. Geçtikten sonra onun dikkatini dağıtmak için elini uzatıyo. Halısahada bile yapıyoruz bunları biz. Saidou'nun hareketine bende diyorum hakem resmen onu uydurdu. Penaltıyı çalmadı bari bunu vereyimde kurtarayım kendimi dedi.
    Halısaha değil burası İsmail. Halı sahada olan herşey profesyonel futbolda olacak diye bir olay yok. Hakan'ın ayaklarına dikkat edersen Keita'nın bileğinin kırılma ihtimali bile var orda.

Penaltı pozisyonunda M.Sarp'ın ayak biraz dışarda gibi geldi bana. Ama işin içinde "Cangele" gibi bir isim olunca bir şey diyemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cangele pozisyonuna hakem penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi ama Musatafa Sarp ayağını uzattığı anda düşüreceğini anlayıp kendini durduruyor ve ayağını yere basıyor. İki ayağıda yerde olduğu için penaltı verilmemesi taraftarıyım.

Futbolda elle oynamak hatadır. Bu hataya her zaman kart çıkmaz. Ama ciddi bir atağı kesersen veya golü engellersen kartın rengi farklı olsada görürsün. Çekme tarzı olaylarda da atağa kalkan bir takım oyuncusunun avantajını öldürürsen sarıyı alırsın. Bu futbolun içerisinde ta ne zamandan beri olan bir şeydir.

Bir oyuncuya arkadan girersen ister topa dokun ister dokunma sarı kartı görürsün. Çünkü topla senin aranda oyuncu varsa ve sen arkadan giriyorsan oyuncuya müdahale etmeden topa dokunman hayalet filmlerinde olur. Bunun sarı kartlığınında %100 olduğu bir gerçektir.

Keita abartmış görünüyor. Kimisi buna zamanında profesyonellik dedi. Bana görede aldığı darbenin sertliğine göre verilen bir sert tepkiydi. Canı aynı sertlikte yanmamış olabilir. Ben kendimden biliyorum. Darbe o kadar sert gelirki sana değsin değmesin ilk tepkin kurşun yemiş gibi olur. Sonra acımadığını farkedersin. Belkide bir tek bana ve Keita'ya olan bir durumdur. Belkide müthiş canı yanmıştır bilemeyiz.

Yine Galatasaray atağa çıkarken topu elle kesen bir Saidou var. Bunada kart vermedi. Hakemin kararlarında bir denge ayarı yoktu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos'un Cangele'ye dokunmasına penaltı veren aynı hakemin Cangele'nin düştüğü pozisyona penaltı vermemesi de düşündürücü...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Hani Dos Santos'u anladık haklısında Jo bu lafları hakedecek bir futbolcu değil. Everton'daki 7 gollük istatistiği bunu gösteriyor.

Bunu guvenilir bir kaynak ile gosterebilir misin? Benim bildigim kadariyla Jonun bu sene 2 golu var Evertonda, biri Avrupa liginde digeri Ingiltere Lig Kupasinda....

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bunu guvenilir bir kaynak ile gosterebilir misin? Benim bildigim kadariyla Jonun bu sene 2 golu var Evertonda, biri Avrupa liginde digeri Ingiltere Lig Kupasinda....

arkadaş sanırım 08/09 yılının ikinci yarısı + bu sezon olarak demiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Zaten Carlos un o dokunuşuna penaltı verip dün o müdahalenin es geçilmesi garip biri dokunuş biri müdahale ilginç gerçekten...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beyler konuyla hiç alakası yok ama son zamanların modası olan cangelenin boğazındakinin adı ne oluyor boyunlukmu birde nerde bulabilirim acaba onu
    http://www.sporx.com/images/galeri/2...8dca3e3ade.jpg

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Artık futbolda bir çılgınlık kalecilerle başladı.Trde ilk Volkan D. ile gördük bunu çoğu futbolcuda bu nesneden var

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Hiç olmazsa topu tutar bu forvetsizlikle nereye kadar gidebiliriz ? Nonda ağır olmasına ağırdı ama topu saklıyabilirdi ..
    Ama bizi kanser ediyordu. Ne çabuk unutan bir milletiz yahu.

Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.
    Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
    Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....
    Değiller ancak, o yeteneklerini tekrar açığa çıkarmamak için hiçbir sebepleri yok. Baros'ta oynayamıyordu, keza Keita'da, Kewell için yok efendim sakat yok efendim oynayamaz deniyordu, rakiplerin korkulu rüyası oldu. Daha sonra belirttiğiniz tüm hücumcu fazlalığı vs. eleştirileri ise defalarca cevaplandı ki özellikle bunu incelemenizi öneririm: http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5095 ayrıca, rakiplerinizin yaptığı çoğu şeyi acımasızca eleştirmeniz ki bunu çoğu yerde açıkça görüyoruz sizi bir taraftar yapmaz yapsa yapsa bir fanatik yapar.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri