Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

8 29.63%
  • Galatasaray

11 40.74%
  • Berabere

8 29.63%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 169 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kayseri'yi tebrik ederim en azından 1 puan alarak zirve yarışında tutundular...
    Hiçbir Anadolu takımı zirve yarışı içinde değildir, siz konuşmalarına bakmayın. G.Birliği-G.Antep gibi takımlar bu işe girmiyorsa kimse girmez. Yıllar önce 3. ligde bir takımın başına bir teknik adam getirilmişti, takımın adını hatırlamıyorum. Adam küme düşmemeyi hesaplayan takımı şampiyon yaptı, sonra başkanları "ben sana takımı şampiyon mu yap dedim, ligde kal dedim" diyip adamı kovdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçta iki takımda iyi mücadele etti.İlk yarı kayserispor oynadı ikinci yarı ise karttan sonra! gs etkiliydi.Gs defansı makukulayı çok iyi markaj altına aldı.Makukula etkisiz olunca da gol yollarında etkisiz kaldık.Herşeye rağmen galatasarıda tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sizde diyosunuz Elini koyuyo sadece formadan çekme - sert bir hareket veya fiili müdahele hiçbirşey yok. Geçtikten sonra onun dikkatini dağıtmak için elini uzatıyo. Halısahada bile yapıyoruz bunları biz. Saidou'nun hareketine bende diyorum hakem resmen onu uydurdu. Penaltıyı çalmadı bari bunu vereyimde kurtarayım kendimi dedi.

Mademki Cangele o pozisyonda ayağını taktı. Geçen sene oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçında aynı hareket Sercan - Vederson arasında olmuştu. O zaman herkes penaltı diyodu. Hatta son dakikada olmuştu pozisyon 2-1 öne geçmişti Bursaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Sizde diyosunuz Elini koyuyo sadece formadan çekme - sert bir hareket veya fiili müdahele hiçbirşey yok. Geçtikten sonra onun dikkatini dağıtmak için elini uzatıyo. Halısahada bile yapıyoruz bunları biz. Saidou'nun hareketine bende diyorum hakem resmen onu uydurdu. Penaltıyı çalmadı bari bunu vereyimde kurtarayım kendimi dedi.
    Halısaha değil burası İsmail. Halı sahada olan herşey profesyonel futbolda olacak diye bir olay yok. Hakan'ın ayaklarına dikkat edersen Keita'nın bileğinin kırılma ihtimali bile var orda.

Penaltı pozisyonunda M.Sarp'ın ayak biraz dışarda gibi geldi bana. Ama işin içinde "Cangele" gibi bir isim olunca bir şey diyemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cangele pozisyonuna hakem penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi ama Musatafa Sarp ayağını uzattığı anda düşüreceğini anlayıp kendini durduruyor ve ayağını yere basıyor. İki ayağıda yerde olduğu için penaltı verilmemesi taraftarıyım.

Futbolda elle oynamak hatadır. Bu hataya her zaman kart çıkmaz. Ama ciddi bir atağı kesersen veya golü engellersen kartın rengi farklı olsada görürsün. Çekme tarzı olaylarda da atağa kalkan bir takım oyuncusunun avantajını öldürürsen sarıyı alırsın. Bu futbolun içerisinde ta ne zamandan beri olan bir şeydir.

Bir oyuncuya arkadan girersen ister topa dokun ister dokunma sarı kartı görürsün. Çünkü topla senin aranda oyuncu varsa ve sen arkadan giriyorsan oyuncuya müdahale etmeden topa dokunman hayalet filmlerinde olur. Bunun sarı kartlığınında %100 olduğu bir gerçektir.

Keita abartmış görünüyor. Kimisi buna zamanında profesyonellik dedi. Bana görede aldığı darbenin sertliğine göre verilen bir sert tepkiydi. Canı aynı sertlikte yanmamış olabilir. Ben kendimden biliyorum. Darbe o kadar sert gelirki sana değsin değmesin ilk tepkin kurşun yemiş gibi olur. Sonra acımadığını farkedersin. Belkide bir tek bana ve Keita'ya olan bir durumdur. Belkide müthiş canı yanmıştır bilemeyiz.

Yine Galatasaray atağa çıkarken topu elle kesen bir Saidou var. Bunada kart vermedi. Hakemin kararlarında bir denge ayarı yoktu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos'un Cangele'ye dokunmasına penaltı veren aynı hakemin Cangele'nin düştüğü pozisyona penaltı vermemesi de düşündürücü...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Zaten Carlos un o dokunuşuna penaltı verip dün o müdahalenin es geçilmesi garip biri dokunuş biri müdahale ilginç gerçekten...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beyler konuyla hiç alakası yok ama son zamanların modası olan cangelenin boğazındakinin adı ne oluyor boyunlukmu birde nerde bulabilirim acaba onu
    http://www.sporx.com/images/galeri/2...8dca3e3ade.jpg

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Artık futbolda bir çılgınlık kalecilerle başladı.Trde ilk Volkan D. ile gördük bunu çoğu futbolcuda bu nesneden var

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri