Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.

Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....