Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

8 29.63%
  • Galatasaray

11 40.74%
  • Berabere

8 29.63%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İnşl. deplasmanda güzel bir galibiyet alırız.Dikkatli izleyin Alicanfmfan'da tribünde olucak

Haftanın en önemli maçlarından birisi.Galatasaray futbol adına kötü geçen bir kupa maçının ardından ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacak.Antalyaspor mağlubiyetinin ardından bu maçta kazanmak şart.Kayserispor üst sıralarda bulunmanın getirdikleri ile birlikte Galatasaray karşısında iyi bir motivasyonla oynayıp rakibine zor anlar yaşatacaktır.Keyifli bir maç olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kazanamazsak zor durumda kalacağımız kesin.Hakan Balta ve Mehmet Topal yine yok zannedersem.Keita mutlaka oynamalı bu maçta.Eğer Denizli ve Antalya karşısında oynadığımız futbolu oynarsak Kayserispor cezayı kesecektir.Ama bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum.Zira Rijkaard'ın bir özür borcu var.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Arda tek forvet çıkacakmış. G.Saray'ın kazanma şansı en uzak ihtimal gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zorlanmadan,rahat bi şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.Keita bu hafta kadroda olacak sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Son maçlardaki kötü oyun beni endişelendiriyor.

Galatasaray'ın ihtiyacı olan şey daha fazla Rijkaard, Uğur Meleke'nin söylediği gibi..

Maçtan 1 puan alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kayserispor'un gücünü biliyoruz ama biz daha güçlüyüz.

Önemli olan gücü sahaya ne kadar yansıtabileceğinizdir. Biz gücümüzü %60 oranında yansıtırsak sahaya deplasmanda olmamıza rağmen kazanırız. Kötü oynarken kazanıyor olmak işin en tatlı kısmıdır. Artık şansımızı fazla zorlamadan iyi işler yapmaya başlamamız lazım.

Talihsizlikler yaşanıyor. Gol bölgesine en azından lig için çözüm ürettikçe çözümsüzlüğe giriyoruz ama Galatasaray'ın tarzı bu..

İmkansızlıklarda hayalleri gerçek yapar. Tek umudumda bu zaten. Yoksa kenar yönetimden birşey beklemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zor olacak ama kazanacağız, buna inanıyorum. 1-0 olsun bizim olsun. Oynayacak oyunculara da güveniyorum, teknik heyete de.

Nesil
    2010
    Yer
    Zonguldak-İstanbul

bence kayserının yenecegını dusunuyorum.gs kötü gidişatını bu maçtada sürdürcek.inş yanılırım lig daha zevkli hale gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserili yöneticilere en güzel cevap bu maç olacaktır.Aslanlarımıza güveniyoruz..

Haftanın en ciddi maçlarından biri Galatasaray kötü oyununa devam ederse mağlubiyet bile alabilir,tercihim beraberlik.

37 yıldır yenilmiyormuşuz galiba bu hafta yenemesek bile beraberlik olur 38 yıla çıkar Kayseri'ye de güzel bi hatıra olur

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Takım son birkaç maçtaki gibi oynarsa makukula hat trick yapar cangelede 2-3 tane atar rahat..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keita. Sahada durması yeter.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Takım son birkaç maçtaki gibi oynarsa makukula hat trick yapar cangelede 2-3 tane atar rahat..

-se ile -sa ile olmuyor işte bu işler

kasyerispor kendi kendini avlayacak ucuz numaraları ile...

2-3 tane atıp alırız maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    -se ile -sa ile olmuyor işte bu işler

kasyerispor kendi kendini avlayacak ucuz numaraları ile...

2-3 tane atıp alırız maçı...
    umarım senin dediğin gibi olur ben sadece son birkaç maçtaki formumuzdan ve forvetimiz olmamasından dolayı kötümserim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kayserispor umarım kazanır.Bu kadar eksiği olan bir Galatasaray takımını bir daha yakalamak zor olur.Forvetsiz çıkacaklar maça malum.Kayseride iyi top oynuyor özellikle Makukula ve Cangele Galatasaray savunmasının kilidini kırabilirler.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BiGMeN99 View Post
    Kayserispor umarım kazanır.Bu kadar eksiği olan bir Galatasaray takımını bir daha yakalamak zor olur.Forvetsiz çıkacaklar maça malum.Kayseride iyi top oynuyor özellikle Makukula ve Cangele Galatasaray savunmasının kilidini kırabilirler.
    Aslında Galatasaray için forvetsiz demek biraz yanlış oluyor.Biz çok uzun zamandır nokta santraforsuz oynuyoruz.Orta sahadaki herkes gol atmaya müsait.Kewell,Mustafa Sarp,Arda,Keita,zaman zaman Barış.Bu yüzden asıl sorunumuz geri dörtlüde.Gol yemezsek maçı nasıl nasıl 1-0 da olsa kazanacağımız kanaatindeyim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aslında Galatasaray için forvetsiz demek biraz yanlış oluyor.Biz çok uzun zamandır nokta santraforsuz oynuyoruz.Orta sahadaki herkes gol atmaya müsait.Kewell,Mustafa Sarp,Arda,Keita,zaman zaman Barış.Bu yüzden asıl sorunumuz geri dörtlüde.Gol yemezsek maçı nasıl nasıl 1-0 da olsa kazanacağımız kanaatindeyim.

Yunus , Bir Baros Nonda Jo gibi bir forvet olsa tereddütüz Galatasaray kazanbilir derdim şahsım adına.Ama gol atabilecek oyuncu yok şuanda gol atabilecek oyuncudan da geçtim Arda haricinde gole yakın oyuncuda yok büyük ihtimal çıkacak 11 de.Takım zaten formsuz Türkiye Kupası ve son Lig maçında gördüğümüz üzere.Kayseri kazansında maç isterse 6-5 bitsin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BiGMeN99 View Post

Yunus , Bir Baros Nonda Jo gibi bir forvet olsa tereddütüz Galatasaray kazanbilir derdim şahsım adına.Ama gol atabilecek oyuncu yok şuanda gol atabilecek oyuncudan da geçtim Arda haricinde gole yakın oyuncuda yok büyük ihtimal çıkacak 11 de.Takım zaten formsuz Türkiye Kupası ve son Lig maçında gördüğümüz üzere.Kayseri kazansında maç isterse 6-5 bitsin
    Haklısın tabiki.İş bitirici bir forvet herkes ister ama demek istediğim biz Antep maçında ve önceki bazı maçlarda da forvetsiz oynadık.Bir şekilde gol atılır ama defanstaki aksaklıklar şu anda daha büyük sorun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu maça iddaa da 1 verdim Kayserispor'un kazanmasını istiyorum o yüzden.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kayserispor - G.Saray (İşte 11'ler)

Turkcell Süper Lig'de 20. haftanın önemli maçında zirve mücadelesi veren Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.

Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak mücadelede Tolga Özkalfa düdük çalacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak bu maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de an be an takip edebilirsiniz.

KAYSERİSPOR
    Süleymanou
    Serdar
    Aydın
    Bayran
    Hakan
    Gökhan Emreciksin
    Saidou
    Abdullah
    Mehmet
    Cangele
    Makakula

YEDEKLER
    Gökhan
    Savaş
    Semih
    Ömer
    Volkan
    Hasan Ali
    Cenk
    Troisi

GALATASARAY
    Leo Franco
    Uğur
    Neill
    Emre Güngör
    Caner
    Mehmet Topal
    Mustafa Sarp
    Keita
    Elano
    Arda Turan
    Dos Santos

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Servet yok geçen maçta paslardaki istikrarı(!) yüzünden kesik yedi sanırım bakalım inşallah aramayız onu onun dışında kadro olabilecek en iyi kadro şuan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Geri dörtlü,Antalyaspor maçına göre nispeten daha iyi.Hiç değilse Uğur kendi bölgesinde oynayacak.Servet'in kesik yemesi iyi olmuş,son maçlarda çok formsuzdu.Keita'nın dönmesi de gayet güzel.Bu kadro ile kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkard'ın Servet'i takımdan kesmesi beni şaşırttı.Emre Güngör ikili pozisyonlarda Servet'e göre 2 gömlek aşağıda.İnşaallah kazanırız.Keita'dan çok şeyler bekliyorum bu maçta..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Rijkard'ın Servet'i takımdan kesmesi beni şaşırttı.Emre Güngör ikili pozisyonlarda Servet'e göre 2 gömlek aşağıda.İnşaallah kazanırız.Keita'dan çok şeyler bekliyorum bu maçta..

soğuk algınlığı varmış sanırım servet'te...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Servet gripmiş evet..

Ama umarım pas atmayı öğrenmeden takıma geri dönmez.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Takım güzel 3 puan alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet'in geçirmiş olduğu gripte önemli bir etken olsada form düşüklüğününde bugün oynamamasında önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum.Zira Servet geçen sene ne sakatlıklarla başa çıkıp oynamıştı..

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri