Bugün Taksim'de birbirini yiyordu Galatasaraylı ve Beşiktaşlı bir grup. Bak ne güzel kardeş kardeş berabere bitti ne var kavga edecek sanki.![]()
Beşiktaş
Galatasaray
Berabere
Bugün Taksim'de birbirini yiyordu Galatasaraylı ve Beşiktaşlı bir grup. Bak ne güzel kardeş kardeş berabere bitti ne var kavga edecek sanki.![]()
Maçın hakkı buydu, ayrıca sıkıcı bir maç oldu bence. Yine de öne geçip gereksiz bir faul sonucu gol yemek insanı sinir ediyor..
Bu arada Keita'nin Ibo'ya dirsegini salladigi pozisyonu hakem yada yardimci hakem nasil gormedi anlamadim..
tokatın intikamını aldı Keita, çaktırmadan yaptı işi biliyor![]()
Kaybedeceğimizi düşünmemiştim zaten kazanabilirdik ama olmadı.Topal'ın %100'lük penaltısı verilse her şey daha farklı olabilirdi.Tebrik ediyorum takımımızı.Umarım liderliğe devam ederiz.
İlk Yarı'nın BJK'nin etkili olduğu son 5 dakikasını izledim. Onun dışında ortada geçen bir ikinci yarı vardı, maç hakettiği şekilde bitti. Yarın Bursa yada Fener kim yenerse bu skor ona yarayacak.
Birde son dakikalardaki Keita'nın İbo'ya attığı dirseği görmeyen hakem ve türevlerine bravo diyorum. İbo'nun salladığı eli görüp düdük çalıyor, İbo dirsek yiyor oralı bile değiller.
Sivok hata yapıp Arda'ya golü attırdı, sonra kendini affettirdi. İlk yarının son bölümü hariç ortada geçen bir maçtı. Beşiktaş o baskıda öne geçip, soyunma odasına öyle girebilse belki kazanırdı ama olmadı.
"YÜCE ATATÜRK"
İyi güzel hoşta topalın penaltısı nolcak ? Keitaya 1maç ceza gelir büyük ihtimal ..
Keita ceza falan almaz.
Yazık yazık.Öne geç ve bunu koruyama.Tebrikler Rijkaard,tebrikler savunma.Duran toptan son 2 maçta ne kadar büyük kayıplar yaptığımız ortada.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çünkü ortada cezalık bir durum yok.
En son, görüntülerden İbrahim Kaş 3 maç aldı..
Hakem 2 taraf adınada hatalar yaptı. Ancak bunları tartışmak sadece mesaj kirliliği olur ve üyelerin ceza almasıyla sonuçlanır.
Hakem yada yardımcı hakem Keita'nın dirseğini farketse cezai yaptırım ne olacaktı, SARI kart. O yüzden ceza gelmez görüntülerden falan.
Mustafa hoca ne diyosun sen ya... Hala şansımız var diyorsun. Bu işler matematiksel olarak yürümüyor , üstündeki Fener ve GS'de amatör takım değil her hafta puan kaybetsinler. Bırak ya... Hep aynı zırvalar.
Bir süre kilit, sonra tekrar açılacak..
Konuyla ilgili yorumlara devam edebilirsiniz.
Lütfen kişisel polemiklere girmeyin, yapılan uyarıları biraz olsun dikkate alın.
Müthiş mücadele ettik golü attık ve sonrasında her zamanki gibi şans bize sırtı dönük olunca 213128 kişinin arasından seken top Sivok'un önünde kaldı ve 1-1 oldu..
Maça gelirsek , kötü başladık ama bu defans blogumuz müthişti , umarım her maçta bu kadar dikkatli ve faydalı olurlar , artık Servet'in satılacagını düşünüyorum ki satılsın , Leo Franco'nun pozisyonunda ise topun tamamının çizgiyi geçmedigini düşünüyorum , İbrahim'in Topal'a yaptıgı hareketi es geçen Fırat Aydınusta cok enterasan kararlar verdi.Ayrıca Elano'da muhtesemdi.
İbo'nun Keita'ya yaptıgı bir hareket varki kolunu kırıyordu az daha.
İnönüde alınan bir puan degerlidir benim için , Biz Galatasaray'ız maçtan önceki tahminler pek tutmaz.
Edit;;;
Tebrik ederim Galatasaray'ı mı..
Demin Piero açıkladı Lig tv'de topun tamamı çizgiyi geçmemiş.Golle alakası yok.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Konu niçin kapandı. Yine yok sizinki daha kartlıktı , bize bu yapıldı , vs. vs. diye amaçsız tartışamalra girilmemesi için. Yine biri çıkıp dicek sana bu kez keita böle yaptı bilmem o penaltı deildi vs. hoba yine başa...
Ben sadece İbo'nun Keita'ya yaptıgı kolunu kıvırdıgı anı söyledim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ahmet fazla heyecanlı bi kişiliksinBiraz sakin olsan tartışma çıkmaz emin ol (:
Üzgünüm bu yorumunu dikkate alıp bir tartışmaya girmeyeceğim. Tamam ben çıkarıyorum tartışmalarıBir üst mesajımdada tartışma çıksın diye uraşıyorum zaten... La havle...
Topun 4 / 3 çizgiyi geçmiş bulunmakta.Eğer topun tamamı geçmesi gerekiyorsa gol değil,% 50'den fazlası geçmesi gerekiyorsa gol.
Defansif olarak çıktığımız maçtan bence istediğimizi aldık.Sağ beke Sabri geldikten sonra tut bakalım sağ kanadı tutabilirsen.
Lig TV'nin piero yorumuna göre %75i geçmiş, yani gol değil.
Henüz bakmadım teleligde dedi emin olcaskınız geçip geçmediğinden az sonra gibi bişeler dedi ama bakmadım. Belli oluryarın ama geçse nolcak geçmese nolcak anlk kararlar bunlar , hemen kötü mana çıkarmamak gerekli. Devidin 1 metre içeri düşen golü verilmedi bizimki hiçbişey.
Ben açıkçası bazıları hariç çoğu hakemin art niyetli oldugun sanmıyorum. Biraz empati kurarsak saniyeden bile daha az sürede karar vermenin zorluğnu anlarız.
Ben burdan gördüm geçmediğini.Sonucu bildim beraberlik. Belliydi zaten. Derbiler tat vermiyor. Hiç kimse atıp tutmasın bizim derbiler dünyanın sayılı derbileri diye. Beş para etmez futbol.