Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 27.08%
  • Galatasaray

26 54.17%
  • Berabere

9 18.75%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 207 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [22. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bugün Taksim'de birbirini yiyordu Galatasaraylı ve Beşiktaşlı bir grup. Bak ne güzel kardeş kardeş berabere bitti ne var kavga edecek sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçın hakkı buydu, ayrıca sıkıcı bir maç oldu bence. Yine de öne geçip gereksiz bir faul sonucu gol yemek insanı sinir ediyor..

Bu arada Keita'nin Ibo'ya dirsegini salladigi pozisyonu hakem yada yardimci hakem nasil gormedi anlamadim..

tokatın intikamını aldı Keita, çaktırmadan yaptı işi biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaybedeceğimizi düşünmemiştim zaten kazanabilirdik ama olmadı.Topal'ın %100'lük penaltısı verilse her şey daha farklı olabilirdi.Tebrik ediyorum takımımızı.Umarım liderliğe devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk Yarı'nın BJK'nin etkili olduğu son 5 dakikasını izledim. Onun dışında ortada geçen bir ikinci yarı vardı, maç hakettiği şekilde bitti. Yarın Bursa yada Fener kim yenerse bu skor ona yarayacak.

Birde son dakikalardaki Keita'nın İbo'ya attığı dirseği görmeyen hakem ve türevlerine bravo diyorum. İbo'nun salladığı eli görüp düdük çalıyor, İbo dirsek yiyor oralı bile değiller.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sivok hata yapıp Arda'ya golü attırdı, sonra kendini affettirdi. İlk yarının son bölümü hariç ortada geçen bir maçtı. Beşiktaş o baskıda öne geçip, soyunma odasına öyle girebilse belki kazanırdı ama olmadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Birde son dakikalardaki Keita'nın İbo'ya attığı dirseği görmeyen hakem ve türevlerine bravo diyorum. İbo'nun salladığı eli görüp düdük çalıyor, İbo dirsek yiyor oralı bile değiller.
    Bakalım görüntülere bakarak ceza verme meraklısı federasyon Keita'ya ceza vericek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bakalım görüntülere bakarak ceza verme meraklısı federasyon Keita'ya ceza vericek mi?
    Sanmam pozisyon ile alakalı bir durum olduğu için ceza gelmeyebilir, TV'den cezaları daha çok toptan alakasız yerlerde yapılan hareketlere veriyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

İyi güzel hoşta topalın penaltısı nolcak ? Keitaya 1maç ceza gelir büyük ihtimal ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Keita ceza falan almaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Keita ceza falan almaz.
    Bence de almaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazık yazık.Öne geç ve bunu koruyama.Tebrikler Rijkaard,tebrikler savunma.Duran toptan son 2 maçta ne kadar büyük kayıplar yaptığımız ortada.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çünkü ortada cezalık bir durum yok.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

En son, görüntülerden İbrahim Kaş 3 maç aldı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hakem 2 taraf adınada hatalar yaptı. Ancak bunları tartışmak sadece mesaj kirliliği olur ve üyelerin ceza almasıyla sonuçlanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakem yada yardımcı hakem Keita'nın dirseğini farketse cezai yaptırım ne olacaktı, SARI kart. O yüzden ceza gelmez görüntülerden falan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Mustafa hoca ne diyosun sen ya... Hala şansımız var diyorsun. Bu işler matematiksel olarak yürümüyor , üstündeki Fener ve GS'de amatör takım değil her hafta puan kaybetsinler. Bırak ya... Hep aynı zırvalar.

Sheriff Misafir

Bir süre kilit, sonra tekrar açılacak..

Sheriff Misafir

Konuyla ilgili yorumlara devam edebilirsiniz.
    Lütfen kişisel polemiklere girmeyin, yapılan uyarıları biraz olsun dikkate alın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Müthiş mücadele ettik golü attık ve sonrasında her zamanki gibi şans bize sırtı dönük olunca 213128 kişinin arasından seken top Sivok'un önünde kaldı ve 1-1 oldu..

Maça gelirsek , kötü başladık ama bu defans blogumuz müthişti , umarım her maçta bu kadar dikkatli ve faydalı olurlar , artık Servet'in satılacagını düşünüyorum ki satılsın , Leo Franco'nun pozisyonunda ise topun tamamının çizgiyi geçmedigini düşünüyorum , İbrahim'in Topal'a yaptıgı hareketi es geçen Fırat Aydınusta cok enterasan kararlar verdi.Ayrıca Elano'da muhtesemdi.

İbo'nun Keita'ya yaptıgı bir hareket varki kolunu kırıyordu az daha.

İnönüde alınan bir puan degerlidir benim için , Biz Galatasaray'ız maçtan önceki tahminler pek tutmaz.

Edit;;;

Tebrik ederim Galatasaray'ı mı..

Demin Piero açıkladı Lig tv'de topun tamamı çizgiyi geçmemiş.Golle alakası yok.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Konu niçin kapandı. Yine yok sizinki daha kartlıktı , bize bu yapıldı , vs. vs. diye amaçsız tartışamalra girilmemesi için. Yine biri çıkıp dicek sana bu kez keita böle yaptı bilmem o penaltı deildi vs. hoba yine başa...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben sadece İbo'nun Keita'ya yaptıgı kolunu kıvırdıgı anı söyledim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ahmet fazla heyecanlı bi kişiliksin Biraz sakin olsan tartışma çıkmaz emin ol (:

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Üzgünüm bu yorumunu dikkate alıp bir tartışmaya girmeyeceğim. Tamam ben çıkarıyorum tartışmaları Bir üst mesajımdada tartışma çıksın diye uraşıyorum zaten... La havle...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Topun 4 / 3 çizgiyi geçmiş bulunmakta.Eğer topun tamamı geçmesi gerekiyorsa gol değil,% 50'den fazlası geçmesi gerekiyorsa gol.
    Defansif olarak çıktığımız maçtan bence istediğimizi aldık.Sağ beke Sabri geldikten sonra tut bakalım sağ kanadı tutabilirsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Topun 4 / 3 çizgiyi geçmiş bulunmakta.Eğer topun tamamı geçmesi gerekiyorsa gol değil,% 50'den fazlası geçmesi gerekiyorsa gol.
    Defansif olarak çıktığımız maçtan bence istediğimizi aldık.Sağ beke Sabri geldikten sonra tut bakalım sağ kanadı tutabilirsen.
    o topun 4/3 ü geçmisse ben yarın gözlerime baktırmaya gidiyorum.beşiktaşlılar bile biliyor geçmediğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig TV'nin piero yorumuna göre %75i geçmiş, yani gol değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    o topun 4/3 ü geçmisse ben yarın gözlerime baktırmaya gidiyorum.beşiktaşlılar bile biliyor geçmediğini.
    Henüz bakmadım teleligde dedi emin olcaskınız geçip geçmediğinden az sonra gibi bişeler dedi ama bakmadım. Belli oluryarın ama geçse nolcak geçmese nolcak anlk kararlar bunlar , hemen kötü mana çıkarmamak gerekli. Devidin 1 metre içeri düşen golü verilmedi bizimki hiçbişey.

Ben açıkçası bazıları hariç çoğu hakemin art niyetli oldugun sanmıyorum. Biraz empati kurarsak saniyeden bile daha az sürede karar vermenin zorluğnu anlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben burdan gördüm geçmediğini. Sonucu bildim beraberlik. Belliydi zaten. Derbiler tat vermiyor. Hiç kimse atıp tutmasın bizim derbiler dünyanın sayılı derbileri diye. Beş para etmez futbol.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri