Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İstanbul Büyükşehir Bld.

14 51.85%
  • Fenerbahçe

7 25.93%
  • Berabere

6 22.22%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 182 sonuç

Konu: İstanbul Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe [23.Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa Fenerbahçe taraftarı varken Daum`a gerek yok. Zaten taraftar daha iyi yönetir takımı Daum`dan. İstediğini çıkartıp, istediğini oyuna sokma gibi bir gücLeri de varken bence tez eLden Fenerbahçe yönetimi takım kontroLünü Taraftara vermeLidir.

Herşey bir yana. Şu noktadan itibaren Aykut Kocaman takım başında oLsa Fenerbahçe hiçbirşey kaybetmez ama çok şey kazanır. Aziz bey tükürdüğünü tekrar tekrar yaLamamak adına Daum da haLa ısrar ediyor. Aynı performansı Zico gösteriyor oLsaydı şu anda Kapı önünde oLurdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok abi, Aragones geçen sene istikrar denildiği için kapının önüne koyulmadı ya Daum da koyulmayacaktır sezon sonuna kadar.

Sinirlenecek çok şey olduğundan, o yuhalanma olayını unutmuşum. Selçuk'un kaptırdığı topla golü yedik(her zaman olduğu gibi, bu adam top kaptırdığında kalemizde tehlike olmaması mucize), 1-2 kötü pastan sonra da ıslıklanmaya başladı. Peki Deniz? Adamın ne suçu var, stoper oynayacksın diyorlar oynuyor, ertesi maç sol bek oynayacaksın diyorlar oynuyor, sonraki maç sağ açığa geçiyor, ayıptır 1 oyuncuya da bu kadar yüklenilmez. Kendisi de bilmiyor mu sağ açık oynamayacağını, biliyor ama oynayacak oyuncu yok, mecburen oynuyor.

Hakem vermese de golünü de atmıştı, hakem o golü yememiş olsa, ve o golle maç dönse (soyunma odasına golle gitmek psikolojik açıdan çok olumlu olur) acaba o yuhalayanlar gönül rahatlığıyla sevinebilecek miydi?

Artık her oyuncu risk almaktan, sorumluluk almaktan kaçacak, Emre yeter bana ne diyecek, yuhalanıp çıkarılma kokusu yaşamamak için toptan kaçacaklar. İşte bu asıl takımı dağıtır ama umrunda mı takıma bu baltayı indirenlerin.

Eğer Aykut Kocaman yetkiliyse, yetkisini kullansın, Daum'un aklında sürekli Aykut beni kovdurtup yerime geçecek düşüncesi var, bu nedenle de rahat değil hatta bu nedenle Aykut'u zor durumda bırakacak işleri bilerek yapıyor. Ya Aykut Kocaman ben yetkiliyim diyerek Daum'a sözünü dinletecek ya da bırakıp gidecek. Yoksa Daum'un bu kafasındaki teori bizim başarıya ulaşmamazı sürekli engelleyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Daum`un kredisi bitti zaten. Takımın da bitti, Aziz Başkanın da bitti. Sezon sonunda kompLe herkes gider. Ben sana söyLeyeyim. Ha bundan sonra bir mucize oLup takım toparLanıp şampiyon biLe oLsa bu yaşananLar unutuLmamaLı ve bu değişime yine de gidiLmeLidir.

Aziz YıLdırım miLadını doLdurdu, Daum doLdurdu, takım içerisinde ki oyuncuLar doLdurdu. Zaten ekonomik açıdan Türkiye nin en güçLü takımısın. Yeni yapıLanma Fenerbahçe için hiç de zor oLmayacak birşey oLsa gerek.

Bu gün senin yedek kuLübende Deniz, SeLçuk gibi adamLar yerine. Mustafa Pektemek, Sezer, Burhan gibi oyuncuLar oLsa herşey daha farkLı oLurdu.

Şu anda Fenerbahçe de oyuncusundan, yöneticisine, taraftarına kadar herkeste hata var ve herkes suçLu.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu kadro yapısı bu BREZİLYA sevdası olduktan sonra daha çok appiahlar anelkalar kezmanlar guizalar yok olur gider takımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonluk gelirse Aziz Yıldırım devam eder, gelmezse ve belki kupa alınırsa çalkantılı dönem olur yine devam eder, sezon kupasız kapatılırsa, 3 sene şampiyonluk sözü hatırlatılır ki Fenerbahçe'de muhalefet var ama Aziz Yıldırım'ın yaptıkları için karşısına güçlü aday çıkarmıyorlar, O'nu zorlamıyorlar. Ama Ali Şen ilk günden verilen 3 sene şampiyonluk sözünün başına dert açacağını söylemişti, hep muhalif görünse de son seçimlerde fazla ön plana çıkmadı Ali Şen, şimdi daha ciddi desteklediği isimler olabilir.

Tabi, illa muhalefetin başa geçmesi gerekmiyor, artık bir değişim gerekli diyerek Aziz Yıldırım da kenara çekilip, kendi desteklediği bir adayla olağanüstü kongre kararı alabilir. Aziz Yıldırım zaten başkanlığı bıraktığı gün bu kulübün onursal başkanı olacaktır, kendisi vermiyor ama yeni yönetim tesislerin bazılarına O'nun ismini verip yaşatacaktır.

Ama ben hala Lugano, Özer ve Mehmet'in takıma dönmesiyle daha mücadeleci ve ileride de daha etkili bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum. Alex'in yokluğunda oynanacak 2 maç var, çift forvet deneyecektir. Oynanacak derbiler var, takım olma duygusu ortadan kalkmazsa ben hala yarıştan ümitliyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İşin garibi bende Fenerbahçe nin tekrar yarışa geri döneceğini düşünüyorum. KaLdı ki zaten herşey bitmiş durumda da değiL. İki arka arka ya gaLibiyet iLe beLki tekrar Lider biLe oLabiLir. Ama sorun o değiL. Çifte kupa iLe sezonu kapatsanız ne oLur ki ? Ne değişir. Aynı Beşiktaş ta ki duruma düşersiniz. Sonra bizim gibi çok ağLarsınız, Yeter Aziz Yeter diye bağırırsınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

yok yok sakın şampiyon fln olmasınlar bu bizim sonumuz olur.Ligi Bursanın ardından 2. tamamlasınlar kupadan elensinler inş böyle olur.Aziz yıldıırım yerine Ali Koç gelsin sonra Fenerbahçem hakettiği yerlere gelsin.Ama ben Aziz Yıldırımın başkanlığını bırakacağını düşünmüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

3 YıL söz verip, başarı vaad edip sonunda bunLarın hiçbirisini yerine getirmeyen birisinin haLa orada duracağını sanmam ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sezon kupasiz kapatilirsa istesede istemesede birakir, biraktirirlar

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    3 YıL söz verip, başarı vaad edip sonunda bunLarın hiçbirisini yerine getirmeyen birisinin haLa orada duracağını sanmam ben.
    Ben bu senaryoyu hatırlar gibiyim abi. Şampiyonun kim olacağı kesinleştiği anda yine bir Aziz yıldırım "ben gidiyorum, biraz arkamdan ağlansın sonra kararımdan dönerim" şekli olur. gündem değişir. şampiyon olan takım konuşulmaz da aziz yıldırım ve Fenerbahçe'nin geleceği konuşulur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Ben bu senaryoyu hatırlar gibiyim abi. Şampiyonun kim olacağı kesinleştiği anda yine bir Aziz yıldırım "ben gidiyorum, biraz arkamdan ağlansın sonra kararımdan dönerim" şekli olur. gündem değişir. şampiyon olan takım konuşulmaz da aziz yıldırım ve Fenerbahçe'nin geleceği konuşulur.
    Bu sefer taraftar arkasında olmayacak ama burayı atladınız...

Kara bir Şubat ayını geride bıraktık sonunda.Şu ortadaki ki yanlışlar var ve bu yanlışlar neticesinde Avrupa Ligi'nden elendik ve lider girdiğimiz 2.ci yarıda rakibimizin 5 puan gerisine düştük.

Maç için konuşabileceğim nokta,Alex'in golüne hayran olduğumu belirtmek istiyorum.Geri kalan kısım ile ilgili konuşmak .. Kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Ama şunu söyleyebilirim ki (lig için konuşacağım) kazanamadığımız 4 lig maçında da büyük şanssızlıklar yaşadık.Kaybetmememiz gereken puanları kaybettik.Ve inanıyorum ki bu takım kendi gibi oynadığında hiç tahmin edilmeyen yerlerden 3 puanla dönecektir.

Şimdi geride 11 lig maçı ve alınacak 33 puan var.Şampiyonluk için herşey Fenerbahçe'nin kendi elinde.Yeter ki futbolcular,teknik heyet ve yönetim buna inansın.11 puan geriden gelip şampiyon olmuştuk,bu yıl da daha iyisini yapabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım'ın istifası bir takımın şampiyonluğunu bile gölgeleyecek kadar önemli bir hareket oluyorsa bu, Aziz Başkan'ın Fenerbahçe ve Türk futbolu için ne kadar önemli bir isim olduğunu gösterir. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ''ben bırakıyorum'' demediği sürece kolay kolay onu kimse yıkamaz. Aziz Yıldırım futbol harici tüm alanlarda bu kulübe çağ atlatmış bir başkandır. Futbolda da öyle medyanın abarttığı kadar büyük bir başarısızlık yok ama Aziz Yıldırım ve taraftarın omuzomuza vererek büyüttükleri maddi gücün tam manasıyla karşılığının alınamaması var. Dünyada ekonomisi en iyi 20 takım arasına giriyorsak Lyon'un Fransa'da ve Avrupa kupalarında yaptığını bizim de Türkiye'de ve Avrupa kupalarında yapmamız gerekirdi. Kendi ligini domine etmiş, her sezon şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı başarabilmiş, takımdan en önemli oyuncuları bile ayrılsa onları aratmayan bir takım. Örneğin; Tuncay mı gitti ? Hemen yeni bir Tuncay keşfedilmeliydi. Aurelio mu gitti ? Hemen yeni bir Aurelio bulunmalıydı. Gereksiz piyangolarla oyalanmaya hiç gerek yoktu. Yönetimin bir diğer yanlışına gelecek olursak; bir takımın teknik direktörü transfere ihtiyaç var diyorsa, transfere ihtiyaç olmasa dahi teknik direktörün isteği yerine getirilmelidir. Çünkü yarın bir başarısızlıkta yönetim Daum'a, ''Hoca niye Deniz sağ açık oynuyor?'' dediğinde; Daum çıkar der ki; ''Ben en kötü olasılıkları düşünürek(fazla sakat,cezalı oyuncular) ofansif bir oyuncu istedim. Siz isteğimi yerine getirdiniz mi ?'' Ha bana kalırsa devre arası acil transfer ihtiyacımız yoktu, bu kadar fazla sakatlık olmasa gayet durumu götürebilecek oyuncularımız vardı ama vurgulamak istediğim konu; teknik direktörün isteği konusudur.

Son 4 maçta kaybedilen 10 puana rağmen ben sezonu kapatmış kadar karamsar olunmasını anlamıyorum. Yeter ki taraftar, yönetim, takım tek güç olsun. Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    yok yok sakın şampiyon fln olmasınlar bu bizim sonumuz olur.Ligi Bursanın ardından 2. tamamlasınlar kupadan elensinler inş böyle olur.Aziz yıldıırım yerine Ali Koç gelsin sonra Fenerbahçem hakettiği yerlere gelsin.Ama ben Aziz Yıldırımın başkanlığını bırakacağını düşünmüyorum

biz ,yani GS kaçıncı oluyor bu durumda ?

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

ben sanırım... hatta sanmam, eminim Eğer Galatasaray şampiyoın olursa Aziz Yıldırım sırf gündem değiştirmek için olaylı bir şekilde basına yansıtarak önce istifa eder, sonra yandaşları olan taraftarları organize edip adına yürüyüşler, "geri dön" çağrıları düzenletir ve sonra da geri dönerek "kötü günler bitti, yeni Fenerbahçe ile 5 yıl üst üste TR ligini alacağız, Avrupada da kupa kaldıracağız" der Demek parayla mı?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Guiza'nın girdiği hiç bir pozisyona bariz gol olur denemediği için kırmızı kart çıkmadı heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En güzel yorum bu oldu,o kadar konuşmaya gerek yok,tek cumle tamam,her şeyi özetledi El Bartonunki.

O zaman hakem Fenerbahçe seyircisinin etkisinde kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Guiza'nın girdiği hiç bir pozisyona bariz gol olur denemediği için kırmızı kart çıkmadı heralde.
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    En güzel yorum bu oldu,o kadar konuşmaya gerek yok,tek cumle tamam,her şeyi özetledi El Bartonunki.

O zaman hakem Fenerbahçe seyircisinin etkisinde kaldı.

2 yorumda günün özeti olmuş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yaratıcı insanlar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN
    Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.
    tek temennimiz bu yönde zaten yillardir fakat aziz yildirim cok kibirli birisi yani birisi basarisizsin dedi mi asla kabullenmez ki kabullenmiyorda ben en iyisini bilirim diyor öyle baskanlik olmaz basarisizsan cikacaksin bunu kabul edeceksin ve düzeltmek icin ne gerekiyorsa yapacaksin ama kabullenmeyip deniz ve selcuk gibi adamlarida bu takimda tutarsan olacagi budur yarin öbür gün taraftari karsina alirsin sonun gelir hic istenmedik bir sekilde yuhalanarak istifaya cagirilarak ayrilmak zorunda kalirsin bu kulüpten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fenerbahçe alt yapısından oyunu cıkaramıyo diyoruz golleri atan iskenderin geçmişine bakıyosun fenerbahçe alt yapısından.o cocuk sırıtır mı bizim kadroda bence sırıtmaz ondan daha yeteneksiz bi cok oyuncuyu barındırıyo kadromuz ama bizden daha çok biliyo sonuçta yönetenler...
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Son 4 maçta kaybedilen 10 puana rağmen ben sezonu kapatmış kadar karamsar olunmasını anlamıyorum. Yeter ki taraftar, yönetim, takım tek güç olsun. Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.
    Çok şey istiyorsun bence. Hamit yedek kalmaya mı gelecek?

Ben Fenerbahçeli yöneticinin Alex'in kırmızı kartına verdiği tepkiyi hayretler içinde izledim. 5 yaşındaki çocuğa göstersen pozisyonu gece rüyasına girer. Yolda birine öyle vursan cinayet sebebidir. Bi de hakeme yükleniyor art niyetli diye. İnsan üzülüyor böyle şeylere. O adam değil de tek sen mi adamsın? Bu adamın çoluk çocuğu namusu yok mu? Maç sonrası heyacanla söylenen sözlermiş, bu palavrayı bıraksınlar artık. Bir insan neyse odur her zaman. Bir insan ağzından bir söz kaçırıyorsa heyecanla, o kişi bir gün sonra özür diler, kusura bakmasın der. Ama o sözleri söyleyen yönetici kesinlike bunu yapacak biri değil. Ben o hakemin abim olduğunu düşündüm, gerçekten çok canımı sıktı bu sözler. İnsan futboldan da, futbol topundan da, çim sahasından da nefret ediyor böyle kişilerin yönetici olduğunu görünce. Bu kişi bir futbol takımına ne verebilir ve futbola neler kaybettirebilir bir düşünelim. Yazık tek kelimeyle, yazık!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Benim bahsettiğim kısım işin teknik direktör kısmı değil; yönetim kısmı. Yani sen yönetim olarak alırsın kaliteli oyuncuları gerisini teknik direktöre bırakırsın. As takımınla çıkmadığın maçlarda Bursa kupa maçındaki duruma düşmezsin. Kadroda 18'deki oyuncuların kalitesi ne kadar birbirine yakın olursa başarıya o kadar yakın oluruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Benim bahsettiğim kısım işin teknik direktör kısmı değil; yönetim kısmı. Yani sen yönetim olarak alırsın kaliteli oyuncuları gerisini teknik direktöre bırakırsın. As takımınla çıkmadığın maçlarda Bursa kupa maçındaki duruma düşmezsin. Kadroda 18'deki oyuncuların kalitesi ne kadar birbirine yakın olursa başarıya o kadar yakın oluruz.
    İşte taraftar böyle düşününce yönetim de saçıyor paraları. Hiç altyapıdan oyuncu çıkarmayı düşündünüz mü? Altyapıya ağırlık versinler 3 koysun, 5 alsınlar ilerde bu gençlerle yıldız topluluğu olalım yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alıntıdır Hakan Şükür
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence tüm yükü altyapı oyuncularına bu şekilde yüklemek yanlış olur. Örneğin; Emre oynamadığında Gökay'a formayı kolay kolay hiçbir teknik direktör veremez. Alt yapı oyuncularına belirli bir refah düzeyine ulaştıktan sonra forma vermek daha mantıklı geliyor. 18-20 tane birbirine kalite olarak yakın oyuncular bulundurup, bir-iki tane de altyapı oyuncusunu onlara ekleyip, işleri tamamen yoluna koyduktan sonra onlara da yavaş yavaş şans vermek daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Alıntıdır Hakan Şükür
    Hakan Şükür'ü dinlemedim eğer almışsa o benden almıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hakan Şükür'ü dinlemedim eğer almışsa o benden almıştır.
    Gerçekten dinlemedinmi Oda Aynı şeyi söyledi

Şu şekilde :

Erdoğan ARIKAN - Hakan Şüküre Soruyor Güiza'nın pozisyonu mutlak gol şansından
    ötürü kırmızı kart değilmi sence?

Hakan ŞÜKÜR: Hakemler Güiza'nın
    kaçırdığı golleri göz önüne alarak güizanın oldugu bir pozisyonda
    mutlak gol şansı yok demiş olabilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Üzülerek söylüyorum ama kalplerimiz bir Hakan Şükür ile heralde. ıyyyyk.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

El Barto nun bunu söylemesi normal de Hakan gibi bir futboluna mal olmuş bir kaliteye yakışmamış bu açıklama...Bizden bundan komedi çıkarıyoruz ya helal olsun...Kral tökezledi gülün gülün...
    Last edited by scar face : 02.Mart.2010 at 20:37

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by scar face View Post
    El Barto nun bunu söylemesi normal de Hakan gibi bir futboluna mal olmuş bir kaliteye yakışmamış bu açıklama...Bizden bundan komedi çıkarıyoruz ya helal olsun...Kral düştü gülün gülün...
    Bir sözle kral düşüyor mu Burak? Ciddi söylemiş gibi konuşuyorsun.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri