Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 58.33%
  • Trabzonspor

3 8.33%
  • Beraberlik

12 33.33%
Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 366 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal olsun be Bursaspor Helal olsun be Onur büyüksünüz çocuklar. Fenerbahçe çok çok iyi oynadı ama olmayınca olmuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Evet FB TV'de de öyle dediler 2-2 diye saçmalamışlar yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oyuncularımız elinden geleni yaptı; dile kolay Trabzonspor gibi ülkenin iyi futbol oynayan takımlarından birine karşı doğru düzgün pozisyon vermeden 40 şut çektik; hemde karavana değil. Direklerden dönenler, çizgiden çıkarılanlar, son dokunuşu yapamadan eriyen pozisyonlar. Şaka gibi bir maç oldu. Yapacak birşey yok. İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Sahaya Girenler Neyi Kutluyor Diyen Arkadaşlara Cevap Vereyim Şampiyonluğa Oynayan,Bunun İçin Herşeyi Yapan Takımlarının Oyuncularını Kutluyorlar...
    Fenerbahçe'nin Büyüklüğü Kupa Büyüklüğü Değildir...
    O Forma İçin Verilen Mücadele Bazı Şampiyonluklardan Daha Değerlidir Bizim İçin...
    Bunu Herkes Anlayamaz...
    O Sebeple Neye Seviniyor Bu Sazanlar Diyebilirsiniz Ancak Göremediğiniz Şeyleri Değiştirmez Bu...
    Bursa'yı Ayrıca Tebrik Etmek İstiyorum Şampiyonlar Arasına Adlarını Yazdırdıkları İçin.Gerçekten İnanıp Pes Etmedikleri İçin...
    17'ye Karşı 1 Mücadele Edilen Bir Ligde FENERBAHÇE'M Yine Elinden Geleni Yaptı...
    Ben Takımımla Gurur Duyuyorum...
    Ve Kendi Takımlarının Şampiyon Olmasından Çok Fener'in Şampiyon Olamamasına Sevinenlere Diyorum ki
    Bizler Var Oldukça Sizler Çıldıracaksınız!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

oynanan güzel futbola tebrikler...sıra sende aziz başkan 3te 3 diyodun ilk seneden patladın umarım istifa edersin yenilenme en tepeden başlar
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de acayip bir sinir boşalması oldu yaww Valla Fenerbahçe taraftarnın yerinde olmak istemezdim şu an çünkü kendilerini çok hazırlamışlardı. Biz en azından umudu erken kestik kupadan o yüzden rahattık....

Guiza'yı tebrik ederim Bakalım sezon sonu neler olacak. İyi bari 18. şampiyonluğu alıp bizim önümüze geçemedi FB.

Tebrikler Bursa, Tebrikler Trabzon, iki maçı yöneten hakemlere de tebrikler. Diğer maçın hakemini görmedik gerçi ama FB maçında yunus Yıldırım ve yan hakemler gerçekten iyi maç yönetti...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sahaya Girenler Neyi Kutluyor Diyen Arkadaşlara Cevap Vereyim Şampiyonluğa Oynayan,Bunun İçin Herşeyi Yapan Takımlarının Oyuncularını Kutluyorlar...
    Bunu gerçekten inanarak mı söylüyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    O Forma İçin Verilen Mücadele Bazı Şampiyonluklardan Daha Değerlidir Bizim İçin...
    Bunu Herkes Anlayamaz...
    O Sebeple Neye Seviniyor Bu Sazanlar Diyebilirsiniz Ancak Göremediğiniz Şeyleri Değiştirmez Bu...
    Bursa'yı Ayrıca Tebrik Etmek İstiyorum Şampiyonlar Arasına Adlarını Yazdırdıkları İçin.Gerçekten İnanıp Pes Etmedikleri İçin...
    17'ye Karşı 1 Mücadele Edilen Bir Ligde FENERBAHÇE'M Yine Elinden Geleni Yaptı...
    Ve Kendi Takımlarının Şampiyon Olmasından Çok Fener'in Şampiyon Olamamasına Sevinenlere Diyorum ki

Böyle diyerek ancak kendini avutursun gayet belliydi 2-2 olduğunu zannetikleri için sevindikleri. Bu arada evet çıldırıyoruz ama sevinçten

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kendi Takımlarının Başaramadığı Şeyler Üzerinden Sevinenlere Cevap Vermeyeceğim...
    Yazımda Yazacağımı Yazdım...
    Tartışma Ortamı Çıkarmaya Uğraşmayın

Sampiyonu tebrik ediyorum helal olsun .Fbli arkadaslarda sevindi ama anlayamadim neden oldugunu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bunu Herkes Anlayamaz...

Eğer o sahaya girenler bu cümle yüzünden girdilerse ben de futbol izlemeyi bırakayım

ayrıca her büyük takım taraftarı ve camiası kendisi şampiyon olamıyorsa rakiplerin de şampiyonluğa ulaşamamasını ister.Bunda anormal bir durum yok.

Helal olsun Trabzona.2 kupadan da etti fenerbahçeyi.Fenerbahçeliler hiç diğer takım taraftarlarının sevinmesine bahane bulmasın.Kendi evinde bu maçıda kazanamıyorsan biz napalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bugün gördükki Egemen giray gibi adamları milli takıma almayanlar herhalde yanlıs yaptıklarını anlamıslardır.Serkan Balcı ne kadar oynadıgını gosterdı

Biz şampiyonu belirledik buna sevindim bizi kolay kolma görenler şimdi oursun ağlasın.Seneye çok daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz.Onur senin her yerinden öpüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Eğer o sahaya girenler bu cümle yüzünden girdilerse ben de futbol izlemeyi bırakayım

ayrıca her büyük takım taraftarı ve camiası kendisi şampiyon olamıyorsa rakiplerin de şampiyonluğa ulaşamamasını ister.Bunda anormal bir durum yok.
    Bazıları Yanlış Haber Yüzünden Girmiş Olabilir Ancak Bursa'nın Maçı Kazandığını Öğrendikten Sonra Bile Oyuncuları Kutlayan,Bağırlarına Basan Taraftarlarıda Görmezden Gelemezsiniz...
    Bir Sepette ki Elmaların Hepsi Bir Değil Tabii ki Ama Fenerbahçe'de Değişen Birşeyler Var(İyi Yönde).
    Rüştü'yü Döven Taraftar'dan Takımının Şampiyonluk Mücadelesini Takdir Eden Taraftara Doğru Bir Değişim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Beyler aman yorum yazarken dikkatli olalım. Özellikle bu gün şampiyonluğa oynamayan takımların taraftarları...

Bu gerçekten bir milat. İnanılmaz sevindim Bursa'ya. Fenerbahçe de haketti ama ben Fener'in bu gün ki maçını 2000'deki Ali Sami Yen'deki GS-FB maçına benzetiyorum. Abi girmeyince girmiyor, o top köşeli oluyor böyle anlarda. Alex bile kaçırıyorsa.. Guiza'yı 80. dakikaya kadar tutan Daum Bursaspor'a şampiyonluğu hediye etmiştir. Daum yolcu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe çok gol kaçırdı.Güiza saç baş yoldurdu.Bu maç için cidden yazık oldu ama yukarıdaki de Bursaspor kazansın istedi ve öyle oldu.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Mayıs.2010 at 23:32

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Gayet güzel bir futbol oyadık. Trabzon pozisyonsuz puan aldı. Hem onlara tebrikler hem de Şampiyon Bursaspor'a.

Tek açıklama Bursaspor'un şampiyonluğu için dua edenler daha fazlaydı. Allah da dualarını kabul etti.

Tebrikler Bursaspor.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kadıköy'de oturuyorum. Şu anda büyük sessizlik var burda. Hatta bizim sokaktan şampiyon Bursa diye tezahürat yaparak geçen bir grup bile oldu. Muhtemelen Bursalı değildir onlar.

Aziz yildirim istifa edebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stad dışında olaylar varmış galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O değilde Şenol hoca kalitesini gösterdi.İlk yarı büyülk maç kazanamadık ama 2.yarı bir tane dahi büyük maç kaybetmedik.Ben zaten hocanın bu tür başarı gösterdiğinden.

Bu sezon Fenerbahçeyi 2 kupadanda eledik ezeli rakiplik böyle olur işte.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bazıları Yanlış Haber Yüzünden Girmiş Olabilir Ancak Bursa'nın Maçı Kazandığını Öğrendikten Sonra Bile Oyuncuları Kutlayan,Bağırlarına Basan Taraftarlarıda Görmezden Gelemezsiniz...
    Bir Sepette ki Elmaların Hepsi Bir Değil Tabii ki Ama Fenerbahçe'de Değişen Birşeyler Var(İyi Yönde).
    Rüştü'yü Döven Taraftar'dan Takımının Şampiyonluk Mücadelesini Takdir Eden Taraftara Doğru Bir Değişim

bu bahsettiğin mantalitedki taraftarlar aynı zamanda şuanda kadıköy de cam çerçeve bırakmayanlar mı yoksa benim gözlerde mi bi problem var?....

dua edin de o sahadakiler öğrenmesin şampiyon olunmadığını... yoksa futbolculara yazık olur....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaleci Onur'a helal olsun. Kurtardıkça kurtardı buda yetmezmiş gibi bir saniye bile oyunu geciktirmedi. Vallahi helal olsun.

Bilica hücum yapacağına geriye döndü. Volkan oyun kurmadı. Vederson sıçradı hopladı. Hepsi giden şampiyonluktan sonra oyuncuları kutlama değildi. Birisi ortaya 2-2'yi attı ama Fenerbahçe'ye zarar verdi.

Fenerbahçe kötü oynamadı hatta farklı maçı kazanmayı hakketti ama milyonların duası kaleye adete duvar çekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    O değilde Şenol hoca kalitesini gösterdi.İlk yarı büyülk maç kazanamadık ama 2.yarı bir tane dahi büyük maç kaybetmedik.Ben zaten hocanın bu tür başarı gösterdiğinden.

Bu sezon Fenerbahçeyi 2 kupadanda eledik ezeli rakiplik böyle olur işte.
    Devre arası yazacaktım, maç sonunda genel yorumda belirtirim diye düşünmüştüm ama bu moralsizlikle genel yoruma falan gerek yok. Sen Şenol Güneş diyince aklıma geldi; Egemen hakemle tartışıp duruyordu Şenol Güneş Egemen'e sus, konuşma hakemle dedi. Fenerbahçe'nin yediği golde 4 tane oyuncumuz hakemle tartışırken Trabzonspor hızlı bir şekilde kullandı ve golü buldu.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Mayıs.2010 at 23:33
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyon olacağız demişti. İstifa etmeli mi orasını bilemem ama Süper ligde böyle peşin peşin konuşmamak gerektiğini anlamıştır sanırım. Yalnız Trabzon'u gerçekten tebrik etmek lazım. Hem kupada hem de lig de aslanlar gibi oynadı.

Bu maçların ayrı bir önemi vardı Şenol Hoca ve Trabzon camiası açısından. Yıllar önce Trabzon son maçta 1-0 öne geçtiği maçta yenilerek Fenerbahçe'ye vermişti şampiyonluğu. 1 şampiyonluk alacağı vardı o seneden. Kendisi alamadı belki ama bir nevi intikamını almış oldu.

Fenerbahçe'liler için büyük hayal kırıklığı oldu son 2 haftada 2 kupa yitirmek ama sonuçta kupayı alan Trabzon, Şampiyon olan da Bursa yani ezeli rakibiniz olan Galatasaray ve Beşiktaş da başarısız oldu...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyon olacağız demişti. İstifa etmeli mi orasını bilemem ama Süper ligde böyle peşin peşin konuşmamak gerektiğini anlamıştır sanırım. Yalnız Trabzon'u gerçekten tebrik etmek lazım. Hem kupada hem de lig de aslanlar gibi oynadı.

Bu maçların ayrı bir önemi vardı Şenol Hoca ve Trabzon camiası açısından. Yıllar önce Trabzon son çata 1-0 öne geçtiği maçta yenilerek Fenerbahçe'ye vermişti şampiyonluğu. 1 şampiyonluk alacağı vardı o seneden. Kendisi alamadı belki ama bir nevi intikamını almış oldu.

Fenerbahçe'liler için büyük hayal kırıklığı oldu son 2 haftada 2 kupa yitirmek ama sonuçta kupayı alan Trabzon, Şampiyon olan da Bursa yani ezeli rakibiniz olan Galatasaray ve Beşiktaş da başarısız oldu...
    Hasan abi geçen hafta böyle denmiyordu. Hani biz ligi şike ile almıştık. Şampiyon olunmayınca bütün söylenenler unutuldu. Valla helal olsun Bursaya, Galatasraya, Beşiktaşa, Trabzona ve tüm anadolu kulüplerine....
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonspor maçı satar diyorlardı biz kimse gibi küçük takım değiliz biz Trabzonspor'uz kimseye ama hiçkimseye maç satmayız.

Onur diyorum başka birşey demiyorum.

Ayrıca yine söylüyorum Egemen,Giray ve Serkan neden milli takıma alınmaz bu adamlar böyle oynarken.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Hasan abi geçen hafta böyle denmiyordu. Hani biz ligi şike ile almıştık. Şampiyon olunmayınca bütün söylenenler unutuldu. Valla helal olsun Bursaya, Galatasraya, Beşiktaşa, Trabzona ve tüm anadolu kulüplerine....

Önceki haftalarda yazdığım şeylerin hala arkasındayım. hakem hatalarıyla ilgili yorum yazdım. Fb şikeyle aldı demedim Hakem hataları Fb lehine daha fazla oldu dedim.Bunu da kasıtlı yaptılar demedim. Maçın sinirini çıkarmaya çalışmayalım lütfen.Bu maçın ilk 45 dakikasının ardından direk yazdığım şey yine aynıydı. Hakemler son 20 dk baskıdan hata yapabilirler dedim. Ama allah'tan yapmadılar. Fb bastırdı, Trabzon kapandı. maç 1-1 bitti. bu kadar basit...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=86967

şu konu altından tebriklerinizi yazabilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2-2 anonsunu yapan kişi hangi akla hizmet böyle bir şey yaptı, yazık ya stadın dışında çok kötü olaylar var.

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri