Zaman nasıl geçiyor. Daha dün gibi Emre'nin askere gidicem diye dolanması ortalarda![]()
Zaman nasıl geçiyor. Daha dün gibi Emre'nin askere gidicem diye dolanması ortalarda![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Biz daha yarın sınava gideceğiz. Sabahın 6.30'unda yola düşeceğiz arkadaşlarla, dur bakalım kaçta çıkacağız sınavdan.Adana 6. Kolordu Komutanlığı'nda sınava girecek arkadaşlar var mı? Ayrıca ordaki durumlar nasıl, saç-sakal tıraşına karışıyorlar mı, yoksa serbest midir?
Her şey Vatan Için....bizim Alayın Arkasında Bir Dağ Vardı "önce Yatan" Dağı![]()
Sınavda neler olduğunu burada yazarsanız iyi olur. Ayrıca saçı bilmiyorum da sakala bakıyorlarmış. Çünkü şu an askeriz![]()
Ne saça ne sakala bakıyolardı Mebs Ankarada. Çocuğun biri beline kadar saç ve gogsune kadar sakalla girdi sınava.
Ayrıca askerde mantık yoktur sözünü direk olarak gördüm bugün. Saçma sapan işler yüzünden uzadıkça uzadı. 11'de girdim 6.30'da çıktım.
Sınavıda astsubay ile süren pazarlık sonucu 20 dakikaya bağladık çıktık geldik. Artık 10 Aralık 00.30 da açıklanacak sonucu bekliyoruz...
Saç sakal kontrolü yoktu yahu, o kadar da kasmaya gerek yok şimdiden, Mustafa'nın dediği gibi mantık aramadan, neden diye sormadan sadece denileni yapma ve sürü psikolojisi üzerine oryantasyona aldılar bizi bugün. Fazla sert çıkan olmadı gözümüz korkmasın daha gitmeden diye.
Sen yine iyisin Mustafa, ben 8'de gittim, içeri girme 12.45 civarıydı, en son kapıdan çıkarken saat 18.30'du.
"YÜCE ATATÜRK"
Asker ve komutanlar zaten sadece daha ilk günden gözümüzü korkutmamak için iyi davrandılar bence. Ben de sabah 7'de nizamiye kapısı önündeydim, saat 9'da içeri girdim ve lanet olası sınavı da yaptıktan sonra tam 14.00'da dışarı çıktım tüm işlemlerimi halletmiş olarak. Kaldı 1 hafta.337. kısa dönem, kalmasın.
![]()
Şafak Sayar =) http://site.mynet.com/337kd/
Vize Jandarma Komando Tatbikat Kontrol Mrk.k.lığı
Vize Kırklareli
Hayırlı olsun Mustafa abi sen de bizim oralara düşmüşsün![]()
Emre yanına aldırsın dedim Keşan'a bu kadar yanına aldırmış beni Kırklareline
Serkan falan nereye çıktı acep =)
Sağolasın Mehmet, gitmeden görüşmek zorAma kırklareline beklerim =)
Ulen Hep de Karıştırıyolar Bizim Burayla KırklareliniYok Yav 15 Saatlik Yolu Şimdi Çekemem Kim Gidecek
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kuvveti: Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı: J.Komando
Statüsü: Yedek Subay
Branşı: KOL.K.
Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi: JANDARMA KOMANDO OKL. K.LIĞIFOÇA İZMİR
Benim meskenim, dağlardır dağlar.
Mustafa sen de komando olmuşsun ama benimki ayrı bir komando yahu. Buradan yarım saat uzaklıkta ama Foça ya, Foça'da askerlik bitmez ama yedek subaylık çıktı iyi, bir süre sıkıntı hatta baya bir sıkıntı olacak ama katlanacağız artık.
"YÜCE ATATÜRK"
Seninkinin komando olmadığını biraz önce yaptığım telefon görüşmesinde öğrendim Mustafa.Bir arkadaşımın arkadaşına da aynı yer çıkmış, çocuğun kafası karışmış ben komando muyum neyim diye.
Soyadı Hoşaf'mış çocuğun, Konya'lı. Karşılaşırsan bir selam edersin.
Düşünüyorum da ne gibi zorluğu olabilir ki diyorum, gerçekten kek.
Acemiliğe hiç girmeyelim, en pis eğitimin verildiği yer Foça, yedek subaylık istiyordum da, şu komandoluk olmasa sanki daha bir iyi olacaktı ama hayırlısı.
Benim kütük İzmir değil, Artvin. Hem İzmir de olsa, Foca'nın yeri ayrı, tamam bize yarım saat mesafa uzaklıkta ama oradayken o yarım saatin hiç önemi kalmıyor.
Kazı kazan oynadık bugün, ne kazıdıysam para çıktı, 1 lira 2 lira çıktı belki ama sonuçta 20 tanesinden 15 tanesinde buldum parayı, askere bilet alıp gideyim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Komando değilim Jandarmayım. =)
Sen Jamdarma Komando olmuşun =) Aynı yere bağlıyız, Usta birliğine dağıtım vurursa aynı yere düşebiliriz. =)
Foça iyi olmuş İzmirden. İyi yedek subayda olmuşun. =)
Hayırlı teskereler =)
Kısa Dönem Er
Askeri Veterinerlik Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Gemlik/BURSA
Hayırlısı olsun...
Çok kek bir yer düştü bana![]()
Oo belli olmuş ya, sen de yedek subay oldun demek Serkan.Hayırlı olsun herkese. Acemilikte biraz sürüneceksiniz ondan sonra daha rahat oluyor.
![]()
Kuvveti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı: PİYADE
Statüsü: Kısa Dönem Er
Branşı: P. Er.
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: 5'inci Zh. Tug. K.lığı
GAZİANTEP
Katılış Tarihi: 12.12.2010
Tüm devrelerime hayırlı olsun. Sağselamet bitirip geliriz inşallah hepimiz, hayırlısıyla.