Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Young Boys

6 15.38%
  • Fenerbahçe

21 53.85%
  • Beraberlik

12 30.77%
Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 266 sonuç

Konu: Young Boys - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fb'nin diğer turda avantaj elde etmesi için Ajax ve Celtic'in mi elenmesi gerekiyordu?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fenerbahce takımı eger ŞL'ye kalırsa bu sezon nerden baksan 50 maç oynayacak , kadroda revizyon diye birşey var. Yedekler bu kadar kötüyse nasıl yürüyecek bu iş ?
    Sezonun başı.Daha hazırlık kampı yeni yeni oturuyor.Hazırlık kampında 15 oyuncu ile maçlara çıkılmış ve transferler tamamlanmadan yapılan bir maçtan sonra ciddi manada bu yorumu yapabiliyormusun ?

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bu gidişle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayıp sorunu halledecekler...Lig+Türkiye Kupası'nı belki idare edebilirler.
    Yok artık Lebron James.Vur diyoruz ama öldürme yahu sende Küme düşmemeye oynarız aslında ama onuda isimden dolayı mı söyleyemedin ? Abartmayın arkadaşlar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Young Boys'u tebrik etmek gerek. Hiç beklemiyordum bu kadar güzel bir futbol, çok güzel oynadılar gerçekten, ama futbol şansı pek de yanlarında değildi bugün.

Fenerbahçe'yi de tebrik etmek gerek, bu kadar kötü oynamasına ve 10 kişi kalmasına rağmen çok iyi direndi Fenerbahçe. Volkan'ın da gününde olmasıyla Fenerbahçe tur için avantajlı bir skor elde etti diyebiliriz.

Gelelim eksiklere, Fenerbahçe'nin mutlak surette Güiza - Bilica - Christian - Kazım gibi isimlerle yolları ayırması lazım. Hem disiplin sıkıntısı var, hem de performansları da düşündürücü. Bir stoper ve bir forvet şart bence Fenerbahçe'ye, pozisyon bulmakta çok ciddi sıkıntı yaşanıyor görebildiğim kadarıyla. Sonrasında orta sahaya da bir veya 2 adam düşünülmelidir. Ama en başta çok iyi bir forvet bulunmalıdır, Gökhan Ünal da Semih de Fenerbahçe'de forvet oynayacak durumda değiller, anca iyi yedek olurlar.

Yönetim Stoch transferi dolayısıyla tebrik edilmelidir. İyi bir oyuncuya benziyor. Ama bence bunu Türkiye liglerinde kaldırmaz defans oyuncuları, anti futbol yaygın ülkemizde maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fb'nin diğer turda avantaj elde etmesi için Ajax ve Celtic'in mi elenmesi gerekiyordu?
    Maçtan önce Ntvspor'da Ajax ve Zenit dediler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Geçen seneki berbat ve bu formayı haketmeyen takımın aynısı bu takımda hala önder,bilica,baroni,santos,deivid bulunuyor bunları takımda tutanlara yazıklar olsun.

Kazım kırmızı görse görmese bişi farketmedi takım baştan beri ruhsuz brezilyalılarla dolu.

Alex sanada yazıklar olsun

Nesil
    2006

Evet, Ajax şuan evinde 1-1 Paok ile.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Baştan sona sıkıntılı bir maç. Beraberlik beklediğimi söylemiştim ancak bu kadar rezil bir futbol beklemiyordum; dengeli oyunla beraberlik gelir diye düşünüyordum. Bugünkü maç için rakibin beceriksizliği, bizim şansımız, rakibin şanssızlığı denilebilir. Bugün karşımızda ciddi bir rakip olsaydı tarihi fark olurdu. Y.Boys'un kazandığı penaltı, penaltı falan değil; hatta hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı bile verilebilir. Önder'in pozisyonu penaltı gibi geldi ama tartışılabilir. Bu takımı Kadıköy'de geçeriz ancak bugün çok kötü sinyaller verdik; sonumuz hayrola.

Sorunlar:

-Lugano olmadığında defans yol geçen hanı

-Kazım gibi disiplinsizliği bilinen bir oyuncuyu tekrar takıma kazandırmaya çalışırsanız yarı yolda sizi bırakır soyunma odasına girer.

-267 kez denenmiş Önder'i bir kez daha deneyelim mantığıyla sağ beke koyarsan en fazla bu kadar oynar. Unutmamak gerek; Gökhan Gönül Önder'in sakat olduğu bir PSV maçı öncesinde ilk 11'de başlamıştı ve formayı bir daha bırakmamıştı. Şu maçta Okan oynasa Önder'den her türlü daha iyi oynardı.

-Cristian gibi rakibe eskortluktan ötesini yapmayan bir oyuncuyu Emre'nin yanına önlibero olarak koyuyorsunuz. Oyun içinde Cristian Emre rolüne bürünüyor, Emre ise Cristian rolüne. Yani daha fazla top kazanması gereken, rakiple daha fazla mücadele etmesi gereken Cristian iken Cristian bomboş gezdiğinden Emre iş başa düştü şeklinde Cristian yerine de oynamaya çalışıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

6-2 kaybedeceğimiz maçı 2-2 ile bitirecek kadar şanslıydık. Bu şans Aykut hocanındır. Çünkü böyle bir durumda kimse onun gözünün yaşına bakmayacak ve üstüne gelecekti. Hiç haketmediği halde... Stock'un oyununa bakalım ve Aykut hocanın nasıl bir futbol oynatmak istediğinin dersini oradan çıkaralım.

Diğer unsurlara gelince... Bu takımda Önder gibi adamlar yedi senedir yer buluyorsa, onları yedi senedir bu takımda tutanlar utansın. Gitmesi gerekenler bir an önce gitmelidir. Gitsinler ve gerçek anlamda kaç kişi olduğumuzu görelim.

Aykut hoca Kazım'ı geri çağırmasa ve kampa davet etmeseydi, herkes bunu kullanacak ve ona saldıracaktı: "Kazım'ı harcadı..." Alın işte Kazım... Rus ruleti gibi... Kimi, ne zaman vuracağı belli değil...

Yapısal anlamda çok ama çok sorunlu bir kadroyuz. Gelecek kişiler kadar gitmesi gerekenlerin bir an önce gitmesini çok mühimsiyorum. Kuru kalabalıktan bir an önce silkinip kurtulmalıyız.

Bu arada... Sergen yine seviyesine yakışır yorumlara başladı. Aykut hoca müdahalede gecikmiş... Hangi oyuncu ile ve nasıl müdahale edecekse...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Geçen seneki berbat ve bu formayı haketmeyen takımın aynısı bu takımda hala önder,bilica,baroni,santos,deivid bulunuyor bunları takımda tutanlara yazıklar olsun.

Kazım kırmızı görse görmese bişi farketmedi takım baştan beri ruhsuz brezilyalılarla dolu.

Alex sanada yazıklar olsun
    Takımda gönderilenler olacak denildi; ama gelin görün bunlar oynamak zorunda. Çünkü; takımın yarısı sakat. Ne yazıkki oynatamıyoruz. Ben mutluyum.

Arkadaşlar bu kadar acımasız olmayalım.Tamam eksik olan yerler var ama daha sezon başı ve takım yeni yeni oturuyor.

Lugano,Özer,Mehmet Topuz,Gökhan Gönül gibi futbolcular kamp döneminde takımla birlikte değillerdi.Üstelik bgün sahaya çıkan futbolculardan bazılarıyla yolların ayrılacağını da söyleyebiliriz.Buna oranla transfer de yapılacak tabi.

Bugünki oyunu gördükten sonra Aykut Kocaman'ın Asamoah Gyan gibi bir forveti neden istediğini anladım.Forvette daha hareketli bir oyuncuya ihtiyacımız var.Önceden önyargılı bakıyordum Gyan'a,ama bu tarz bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünyorum.Tek handikabın bu oyuncunun son vuruşları olduğunu söyleyebilirim.Bu da çok pozisyona girecek ama çok kaçıracak bir futbolcu olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Evet, Ajax şuan evinde 1-1 Paok ile.
    Peki ikisininde mi elenmesi gerekiyor?

Peki ikisininde mi elenmesi gerekiyor?
    Bir tanesi elensin yeter,sonrasında seribaşı oluyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ajax berabere Celtic yeniliyor.Bu açıdanda şanslı Fb.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Takımda gönderilenler olacak denildi; ama gelin görün bunlar oynamak zorunda. Çünkü; takımın yarısı sakat. Ne yazıkki oynatamıyoruz. Ben mutluyum.
    Bu gönderilecekler kamptan sonra takımda daha işi ne ? altyapıdaki gençlerimiz şu gereksizlerden daha çok mücadele ederlerdi

Skordan tabikki bende mutluyum mucize bir skor

Sakatlıklar gerçekten çok can sıkıcı o konuda aykut hoca şanssız ama suçlu bu takımın mücadelesi nerede ?

Celtic ile bir işimiz yok.Zenit diğer beklediğimiz takım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ajax berabere Celtic yeniliyor.Bu açıdanda şanslı Fb.
    Ajax ile Zenitten biri gidecek güme,Celtic değil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'a soru sordular Kazım'ın kartı hakkında ne yorum yapacaksınız diye o da daha spiker sözünü tamamlamadan sert bi şekilde yorum yapmaya bile gerek yok onun yorumunu içeride yapıcaz biz dedi, göndericekler heralde Kazım'ı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ahanda Penaltı

Bilica penaltı noktasından geçerken penaltı noktasına yan yan baktı yine kazıcak zannettim
    Valla içi gitti garibimin. Baktı baktı gitti.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu gönderilecekler kamptan sonra takımda daha işi ne ? altyapıdaki gençlerimiz şu gereksizlerden daha çok mücadele ederlerdi

Skordan tabikki bende mutluyum mucize bir skor

Sakatlıklar gerçekten çok can sıkıcı o konuda aykut hoca şanssız ama suçlu bu takımın mücadelesi nerede ?
    Bak kendin diyorsun bu adamlarla bu iş olmaz diye sonra Aykut hoca suçlu bu takımın mücadelesi nerde diyorsun..

Bu adamlarla olmayacağını Aykut hoca'da biliyor ve bekliyor gelecek transferlerle gidecek oyuncuları o yüzden adı şampiyonlar ligi olan ama hazırlık maçından farkı olmayan şu maç için bu kadar yermeye gerek yok takımımız.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben aykut hocayı bunları sahaya cıkarmakla sucluyorum bir öndere nasıl 90 dk sabredebiliyor alxle gokhana 70 dkka nasıl sabredebiliyor ?

Madem farklı bir hoca göstersin farkını Daumdan ne farkı var suan ?????

Ben aykut hocayı bunları sahaya cıkarmakla sucluyorum bir öndere nasıl 90 dk sabredebiliyor alxle gokhana 70 dkka nasıl sabredebiliyor ?

Kimi oynatsın bu oyuncuların yerine? Kim var yedek kulübesinde şu anda? Aykut Hoca da biliyor Önder'in,Bilica'nın,Baroni'nin Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığını.

Sergen Yalçın iyice saçmalamaya başladı şu anda.

Çok gerilmiş burası bir espriyi kaldıracak halde değil. Ucuz kurtuldu Fenerbahçe. ŞS turu geçer. . .

Nesil
    2006

Alex'den twitter'a açıklama geldi:

Performans iyi degil,ama 2-2 avantaj.hafta gelecek daha var.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sahada yer alan ilk 11 : Volkan Demirel, Önder, Bilica, Bekir, Andre Santos, Kazım, Cristian, Emre, Stoch, Alex, Gökhan Ünal.

Yedeklerimiz : Kim vardı bir söylesene bana ; Semih , Deivid , Dia , Selçuk..

Deivid istenmeyen adam Dia 2 idmana ya çıktı ya çıkmadı.Sahadaki 6 oyuncunun ilk 11 de yer alma olasılığının imkanı yok sakatlar düzelince

Eeee o zaman Aykut Hoca ne yapsın..Sahaya inip topmu oynasın ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Kimi oynatsın bu oyuncuların yerine? Kim var yedek kulübesinde şu anda? Aykut Hoca da biliyor Önder'in,Bilica'nın,Baroni'nin Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığını.

Sergen Yalçın iyice saçmalamaya başladı şu anda.
    Kampta çalıştırdıgı gençleri tabiki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sergen maçtan önce de saçmalıyordu, futbol genelde sahada oynanan bir oyundur dedi... Rıdvan da garip, maç bitmiş, maçta her şey vardı pozisyon goller kartlar, adam yoruma suni çim diye başladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şu Sergen hakkında yazsam acaba silinirmi mesajlarım ?

Boş konuşuyosun Sergen,Programdan erken çık git kumarını oyna yarın İngiltere koşusu var onlar hakkında dersini çalış.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sergen resmen önceden Alexle tartıştıgı için onu yermeye çalışıyor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ama sonradan toparladı ve doğru şeyler de söyledi. (Sergen...)

-Önder, Bilica, Deivid, Christian... Bunlar Fenerbahçenin oyuncusu değil. Aykut Kocaman'da zamanla bunlarla yolları ayıracaktır ama benim korkum, o bunlarla yolları ayırmadan onunla yolların ayrılması..." Sergen'in söyledikleri...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sergen resmen önceden Alexle tartıştıgı için onu yermeye çalışıyor
    Alex'in yanından geçemediği için ve geçemeyeceği için olsa gerek

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri