Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

26 70.27%
  • Bursaspor kazanır

8 21.62%
  • Berabere biter

3 8.11%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir maç izlediğimizi düşünüyorum.Hakem maça fazlasıyla etki etti tabii ki -genellikle Fenerbahçe aleyhineydi verdiği kararlar-

Bursaspor gerçekten maça çok iyi hazırlanmış ve çok iyi kenetlenmiş.Çok farklı bir şekilde oynadılar.Sanki herhangi bir kupanın yarı finalinin rövanş karşılaşmasıymış da,sadece 0-0 onları kurtaracakmış gibi savaştılar ve başardılar.

Fenerbahçe ise çok gergindi bugün.Hakemin verdiği kararlar,Trabzon'un dün maçını kazanmış olması ve şampiyonluk stresi bu siniri tetikleyen faktörler oldu.

Emre Belözoğlu'nu aradı bu akşam Fenerbahçe.Özer,Cristian,Semih sahanın kötülerindendi.Bursaspor'da ise Miller,Batalla bu akşam istenileni veremedi.İbrahim Öztürk ise bana göre maçın adamı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="tSgZev249SI"]Böyle bişi yapması lazım vermesi için[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

maçın başında semihin eliyle aldığı pozisyondan sonra düdükten sonra topu kaleye göndermedimi ben mi uyduruyorum (ki semihin alışı da sarı kart)? geri pas diyorsunuz benim bildiğim pas kontrollü verilir, adam ayakta duramıyor geri pas derdindesiniz. ha birde tabi 11 adamın kuddisiyi sarması da var. semihin en kol hareketleri falan..

hediye falan filan pek basitleşmesek lig daha güzel olur. dünyayı kendi çevrenizde dönüyor gibi bakmayın. böle kuru iddalarınızla kirlettiğiniz takımlar taraftarı seyircisi olan klüpler. KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ART NİYET ARAMIYORUM BU İDDALARIMDA; Kayserispor'un fenerbahçeye kaleyi bulan şutu yokken bize 3 tane attı, 3 tane de atabilirdi, ilk 15 dakika 20 hata yapan Konyaspor defansı bize karşı tek hatasız maç tamamladı. Ankaragücü Bursaspordan 15 dakikada 5 gol yedi, biz bir 90 dakika açamadık defanslarını.. misal bunlar, günden günei haftadan haftaya takımların performansı değişir, konsantrasyonları değişir. bu doğaldır.

Son örnek kendi takımımdan, ilk yarı oyunumuza, ikinci yarı oyunumuza bakın, stres falan filan açıklanabilecek durumlar olmasa, bir orta sınıf takım olsak tanınmayacak bir değişim haftalar içinde. Kendimizi değil başkasını yaksak miller şike der.Şimdi bu maçlara asılmama vs gibi bir durum mu?

Son söz,

Eski bir anadolu takımı başkanı vardı efendi bir adam. bir istanbul takımı deplasmanına gelmiş isim vermeyim, o takım da şampiyonluğa oynuyor, ilk yarı gergin bir maç, oyuncular ıslıklanıyor, 'satılmışlar' naraları tribünlerden.. Sonra rüzgar dönüyor terse, ev sahibi 4-0 kazanıyor. Maç sonunda iki takım alkışlanıyor, güzel örnek bir son, maç programlarında tebrikler o takımın taraftarına.

ama o başkanın bir lafı var ufaktan kaybediliyor. 'Biz geldik buraya, 4-0 yenildik, efendi gibi uğurlandık. acaba yenilmesek de bu saygıyı görürmüyüz.' diye.

güzel bir laf, anlamlı da. Nese..

Bir Trabzonspor taraftar hala bence favori Fenerbahçedir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kuddusi'yi tebrik ediyorum. Şahane yönetti maçı

Bursaspor'u da kutluyorum aldıkları 1 puan için.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maalesef çok önemli 2 puan kaybettik. Emre'nin yokluğu nedeniyle takımda çok fazla taşın yer değiştirmesinin dezavantajını ilk yarı çok fazla hissettik. Ortasahada bir üstünlüğümüz var gibi gözükse de; aslında sahte bir üstünlüktü. Çünkü hücumda gerekli organizasyonlar yapılamıyor ve Bursa'nın hızlı çıkışlarına da engel olamıyorduk. İkinci yarıda sahte değil, gerçek baskıyı kurduk. Golü bulabileceğimiz pozisyonlara da girdik ama golü bulamadık. Oyuncularımızın üzerinde bir baskı olduğu belliydi. Bu baskının sebebi Trabzon'un dün 3 puan alması da olabilir, tribünlerin maçın ilk yarım saatinden sonra bu maçı ölüm-kalım maçı gibi görerek, bu tip davranışlarda bulunması da olabilir vs. Penaltı pozisyonu haricinde bana göre maçın pozisyonu Alex'in tam köşeye giden kafasını Ivankov'un kurtarmasıdır. Spikerlerin uzadı deyimi Ivankov'un pozisyonu için cuk oturuyor.

Aykut Kocaman'ın bu kadroyu çıkarması doğal. Sonuçta Semih formda olduğundan böyle bir kadro çıkardı. Ama sanki Niang ileri uçta, Caner sol açıkta oynasaydı daha iyi olurdu gibi. Semih gerçekten ilginç bir adam. Muhtemelen oyuna sonradan girip attığı gol sayısı ilk 11'de başladığı maçlarda attığı gol sayısından fazladır. Bugün Semih sıfırdı. Kenarda olsaydı oyun sıkıştığında sokup faydalanabilirdik. Bu sistemde Niang solda harcandı, Özer sağda etkili olamadı, Cristian sevimli hayalet casper gibi olunca hücum-ortasaha bağlantısı sağlanamadı. Bugün Emre'nin olmaması nedeniyle Mehmet'in yeri değişti. Mehmet'in yeri değişince Gökhan-Mehmet uyumu bozuldu. Mehmet Emre kadar hücumu zorlamayınca ortada da sıkıntı oldu.

Kuddusi Müftüoğlu maalesef maça damgasını vurdu. Semih'e verilmeyen pozisyon bana göre tartışmasız penaltıdır. Serdar Semih'in dengesini tamamen bozduktan sonra bırakıyor. O kadar çektikten sonra al paketle eve götür; farkı yok. İkinci yarının hemen başında Bursa cezasahası içinde Semih-Vederson arasında geçen pozisyonda Semih Vederson'a Serdar'ın yaptığının %25'ini bile yapmıyor ama hakem Semih faul yaptı diyor. Bunun haricinde son zamanlarda oyunu bu kadar yavaşlatan bir hakeme rastlamamıştım. Her iki takımdan da futbolculara çıkarmadığı kartlar var vs.

Bu puan kaybıyla birlikte Trabzonspor Galatasaray deplasmanında berabere kalma lüksü kazandı. Biz de Eskişehir deplasmanında mutlak kazanma stresine gireceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İstediğini alamayan takım hakeme saldırıyor. Maç maç bakıldığında hakemler etkileyebilir ama sezon genelinde her takım bir kaç maçı hakem sayesinde kazanıyor, bir kaç maçı da hakem yüzünden kaybediyor. Maçta ise Bursaspor iyi kapandı ve istediğini aldı, artık çıkışa geçip en azından Şampiyonlar Ligi'ne oynamalılar.

Selamlarımı iletiyorum Müftüoğluna. Süper bir oyun yönetti her maçımıza o verilmeli !!

Nesil
    2006

Markus Merk'e göre pozisyon penaltı değil ve Semih faul yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu puan kaybıyla birlikte Trabzonspor Galatasaray deplasmanında berabere kalma lüksü kazandı. Biz de Eskişehir deplasmanında mutlak kazanma stresine gireceğiz.
    Trabzonun beraberlik lüksü yok. Çünkü ikili averaj bizden yana. Bu kadronun doğru olduğuna da katılmıyorum. Özer'den futbolcu olmayacağını dağdaki çoban dahi biliyor; bir Aykut hoca kabullenmiyor. Adeta kişiselleştirdi olayı.

Niang'a gelince... Semih'i tercih etmesini anlayabilirim ama bu durumda Niang'a ilk 11'de yer açmak için sol çizgiye çekmesini kabullenemem. Madem ileride şu veya bu nedenle Semih'i oynatacaksın, o zaman sol çizgiye Niang'ı değil, o bölgenin adamlarından birisini koyacaksın. Ne bileyim; Dia, Stoch, Caner, hatta Uğur Boral bile uzak alternatif... Ama en son konulacak isim Niang'dır. Zamanında Aragones'in Alex'e yer açmak için onu önliberoya yakın bir yere çekmesi gibi saçma... Ya yerinde oynat, ya oynatma.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Her iki takıma da yaramadı beraberlik. Haftanın galibi Trabzon oldu desek yeridir herhalde.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    [YOUTUBE="tSgZev249SI"]Böyle bişi yapması lazım vermesi için[/YOUTUBE]
    Bu sahneyi geçen bulup izleyecektim unutmuşum sağol valla

Maça gelirsek Yunus'un da dediği gibi sanki Bursaspor kupa maçındaydı 0-0 onlara tur atlatacak gibi oynadılar ve istediklerini aldılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yahu bırakın arkadaşlar ne penaltısı Allah aşkına (?)

Görende sizleri futboldan anlamıyor zannedecek ! Böyle penaltımı olur ? Penaltı olması için rakibini ya biçmen ya bi yerini kırman ya da künde yapman gerekir aksi halde penaltı penaltı değildir.

Bu hafta bir kez daha gördük ki Fenerasyon ; rengi sarı lacivert olmayıp diğer bütün renkleri kendilerine kabul eden diğer taraftarlar için uydurulmuş bir kavramdır.

Herşeye rağmen daha birşey kaybetmiş değiliz.2 Puan fark 13 puanda kapandığı gibi yine kapanabilir.Maçı izlemediğim için ( penaltı pozisyonu hariç ) fazla yorum yapamayacağım.

Biz kazandık geliyoruz ya gerisi bize yeter ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu beraberliğin üç anlamı var:

1-Trabzon yarışta bir adım öne geçti.

2-Artık Fenerbahçe'nin kalan 7 maçı da kazanmaktan başka çaresi yok.

3-"Çanakkale geçilmezi" oynayan Bursaspor bu beraberlikle şampiyonlar ligine katılma şansını -bence- tamamen bitirdi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe şampiyonluğun kaçtığı Trabzonspor maçında bile bu kadar kaçırmamıştır...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Maçı izleyemedim koskoca maçta bi penaltı pozisyonumuz mu var ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Maçın hakkı beraberlik hakemde bunu istedi ve böylede bitti çok konuşulacak bir şey hakem her iki tkımada yardımcı odlu belli dakikalarda [şunu untmayın fener 9 puan geriden liderliğe geldi 2 puandan mı gelemeyecek]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benim şahsi görüşümde Fenerin şampiyon olacağı yönünde ve bu azimle hakediyor da (zerre haz almam Fenerden ama yiğidi öldür hakkını ver ).Bu hafta 2 maçıda izledim birinde son dakikalarda sıkıntı yaşayan bi takım Trabzon, diğer yanda sürekli istekli azimli oynayan Fener.yanlız bi arkadaş 12 adama karşı oynadık demiş biz ilk yarı 17 maç 12 adama karşı oynadık yeri geldi topa sahip olma 70lere çıktı buna rağmen yenildik puan kaybettik çanakkele geçilmezin en alasını gördük ama bu kadar üstüne gide gide hakem hatası demedik hakeme bağlamadık.bazılarımız satılmış hakem dedi, bazılarımız onlarda insan dedi vsvs..ilk baştada dediğim gibi ligin sonunda Fenerin şampiyon olacağını düşünüyorum bunu kötü niyetlede söylemiyorum görünen köy kılavuz istemez.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçen maçta skor 2-0 olacakken maçı 1-0'da tutan ve aynı saniyeler içerisinde gelişen aynı pozisyonlarda Galatasaray'a topa topa deyip Alex'e, Niang'a faul veren bir hakem vardı. Biz o günde yenilmeye razıydık. Hakeme bırakta 2-0'dan 3-2 olsun dedik. Yenilgiler hakeme bağlanıyor dendi.

Pozisyonu izlemedim ama ortalık ayağa kalktığına göre demek ki birşeyler var. Şimdi bu hakemlerle lig yürümez mi diyeceğiz yoksa berabere kaldınız hakeme bağlamayın mı diyeceğiz. Gerçi Bursaspor kalecide dahil saldırmadı diyenler var. Oda işin ilginç tarafı.

Nesil
    2006

Kuddusi herşeyi rezil ettin, yaktın bizi yaktın... Küfür edemedik idari ceza var diye, içimde patladı. Ben bu kadar rezillik görmedim, gözümün önünde indirdi adımı, yaktın bütün camiayı... Şampiyon olacağız, sonuna kadar inanıyorum...

Bursaspor şampiyon olmuş değil, ligden düşmemeye çalışan bir takımdı, onların sezonu bir yılmış, bir daha zafer elde edeceklerine inanmıyorum. Bursa taraftarıda diğer rakiplerimiz gibi bir puana üçlü ile sevindi. Ayrıca Bursa bundan sonraki maçı seyirciz olmak zorudna bizim bütün taraftarımza meşale attılar. Umarım TFF doğru kararı verir, tabii bu hakemden sonra beklemiyorum.

Nesil
    2006

Yanarım yanarım 10 maç üst üste kazanırsın, bir maç kaybedersin liderliğin gider böyle mi olur adalet... Şampiyon olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şampiyonluk yolunda ilk tökezleyen büyük yara alacaktı biz tökezledik. Şanslar 51 e 49 Ts lehine şu an. Ama lig uzun !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yarışta pek birşey değişmedi bence,bizim fikstür bakaımından iki zorlu maçımız var.İlki kendi sahamızda Bursaspor ile oynayacağımız maç ve yine iç sahada Antep maçı.Bizi yine bizim seyirci şampiyon yapar yaparsaLig öyle bir hal aldıki herşey pamukipliğine bağlı iki takım için.At yarışında oluyor bazen iki at aradın sıyrılıp bi biri bi diğeri öne geçiyor bence sonuna kadar böyle olacak bir li sonu bizi bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi oldu sevindim beraberliğe..
    sürekli aynı puanda olmak illaki bir takıma ilerleyen haftalarda saçma kazalar oluşturacağını düşünüyorum, geriden takip iyidir 1 hamlelik iş kaldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben bu Türkiyedeki hakem olaylarına anlam veremiyorum. Galatasaraylısı da , Fenerlisi de, Beşiktaşlısı da, Trabzonlusu da hatta Bursalısı bile hakemler bize karşı taraflı maç yönetiyor diyor. Bu hakemler kime çalışıyor ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazık ki ne yazık. Herşeyi geçtim Semih boğulacaktı adam almış kellesini koltuğunun araya sıkıyo indiriyo hani dışardan bakınca KÖR MÜSÜN? sorusu sorulabilir bu pozisyon için ama sormuyacağız tabi ki biz. Tek kelimeyle Kuddusi Müftüoğlu'nun rezil yönetimine takıldık. Geri pas daha nasıl olabilir adam hızlıca giden topu kontrol etti kaleciye verdi. Hani desekki çarptı felan öyle gitti değil topu basbayağı kontrol ederek kalecisinin olduğu güvenli bölgeye TAŞIDI. Maçta oynayan bizdik maalesef olmadı. Takımımı tebrik ederim. Ezdik bugün herşeyi yaptık 1. olarak hakemi 2. olarak 11 kişilik Bursaspor savunmasını geçemedik. Ama inşallah şampiyon olacağız... HERŞEYE RAĞMEN....................

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hakeme laf yok Puan kaybını hakeme bağlamayın. Ne yapalım ? İthal hakem mi bulalım lige? Biz yarın Antalya'yı hakemle falan yenersek aradaki puan farkını azaltırız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonun avantaji nasil olur 2 macimizi alirsak olur, ki bitansinde kesin puan kaybedicez. Bursa bizim isimize yariyan bi is yapti ama keske kendilerininde isine yaricak bi is olsaydi. SL cok uzaklasti

Benim halen favorim Fenerbahcedir.

Hakemler bi daha ki sene basindaki seminerlerde yine lige bomba gibi hazirlanir
    Last edited by Bordo61Mavi : 04.Nisan.2011 at 04:48

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Özer-Topuz-Cristian-Niang bu 4 ü daha önce kaç kere yan yana oynadı acaba ? İçlerinden bir Cristianın pozisyonu kendi pozisyonu ama oda ne rezil bir futbolcu olduğunu sağ olsun her maç hatırlatıyor bize . Sene başında ön libero alınması konusunda bas bas bağırdık aynı şekilde devre arasındada herkes bu konuda hemfikirdi ama yönetimimiz sağolsun bu işi tam anlamıyla 'Beceremedi' . Sonra Emreyle Selçuk sakatlandığı zaman böyle saçma sapan pozisyon değişiklikleri yaparak takımın kimyasını bozmak zorunda kalırsın . Hakeme gelirsek pek başarılı değildi ama daha önce ne hakem hataları gördük bu onların yanında hafif kalır pek hakeme bağlamamak lazım .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama şu varki eğer şampiyonluk gidecekse son maça kalmasın kopsun bağlar bu noktada

1. olur 2 olmaz (ama bizde oldu) 3. olursa ne olur

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

olursa da traji-komedi olur...

Bu sezon şampiyonluğu sezonun birinci yarısında oynadığı futbol ve ortaya koyduğu futbolla Trabzonspor, sezonunun ikinci yarısında oynadığı futbol ve ortaya koyduğu mücadele ile Fenerbahçe hak etti diye düşünüyorum Artık kalan maçlarsa kim alırsa alsın alın teriyle almış olacak. Fakat hakemler yine rezalet bir sezon bitirmiş olacaklar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri