Bu arada ben Di Maria'yı unutmuşum![]()
Bu arada ben Di Maria'yı unutmuşum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tevez kaçırdı
Penaltılara kalmış maç![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hey Allah'ım. Yine yendiler![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çeyrek Final
16 Temmuz 22:00 Kolombiya - Peru 0 - 2 (uzt) Carlos Lobaton, Juan Manuel Vargas
17 Temmuz 01:15 Arjantin - Uruguay 1 - 1 (pen 4 - 5) Diego Perez (URU), Gonzalo Higuain (ARJ)
17 Temmuz 22:00 Brezilya - Paraguay
18 Temmuz 01:15 Şili - Venezuela
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yaw biz Muslera'mıza kavuşamayacakmıyız![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Muslerayı alcaz dedik ya Ekime kadar maç oynar artık![]()
İyi ki bi kaleci aldık o da gelmemek için hayatının maçlarını oynuyo yahu![]()
Sanırım kaleci transferinde baya başarılı bir iş yaptık. Şuanda biz anlaşmış olmasaydık büyük klüplerin listesinde olabilirdi.
Yalnız Muslera'nın performansı Uruguay'ı yarı finale taşıdı resmen.Penaltıları Arjantin kazansaydı üzülürdüm,iyi oynamadılar maçta.Galatasaray çok kaliteli bir kaleci almış,uzun yıllar kaleyi koruyabilecek bir isim.
Eğer imzalar atılmadıysa Lazio her an fiyat arttırabilir.Maç kurtaran bi kalecimiz olmayalı bayağı olmuştu.
![]()
15. dakika dı sanırım. Bir Arjantin'li oyuncu faul yapıyor. Batista ise kenardan itiraz ederken A Haber spikeri duyan varmı dı bilmiyorum ama şunları söyledi. '' Batista yine kenardan birşeyler uyduruyor ama''. Sadece ilginç geldi.
Arjanlar çok üzülmüştür dün gece![]()
Uruguay'ın kazanacağını düşünüyodum maçtan öncede. Perez atılmasaydı hiç buraya kadar gitmeyecekti işler ama beyin bedava formulunu uygulamadı Diego Perez. Yarı finalde Paraguay gelecek rakip olarak. Onuda çok rahat geçip Finale adını yazdırırlar.
Peru'dan çok Türkiye'de Uruguay'ın elenmesini isteyenler olacak.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Final büyük ihtimal Uruguay-Brezilya olur.Brezilya'nın kupayı alıcağını düşünüyorum.
Ben bu gece Brezilya'nın da eleneceğini düşünüyorum. Daha doğrusu umuyorum. Final de Uruguay - Paraguay olur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Galatasaray Muslera'yı biz de Lugano'yu daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Bir daha ağzımı açmıyorum turnuva maçları için.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
muslera bu sefer elende gel yavrum![]()
Bırakın oynasın adam, formda gelsin 1 haftadan kimse ölmez![]()
Lugano ve Muslera'nın etkisiyle Uruguay'ı destekleyen kişilerden sadece biriydi spikerbence çok renkliydiler, ben şahsen çok sevdim o ikiliyi.