Ben telefondan takip ederim hocam rahat ol sen![]()
Ben telefondan takip ederim hocam rahat ol sen![]()
İşte buydu, kariyerin başından beri. Mantova ruhu bu işte.
Benim mantovam inatçıdıri hep mücadele eder, hiç vazgeçmez, direniş değil rakibi direttirir.
Savunmaların olduğu italyada biz yan pası yasakladık, en büyük mottomuz izleyenlere "zevk" ve "tutkuyu" aşılamaktı.
Bu 3 gençte mantova ruhunu görüyorum. Bişi dicem ben bigün gözlerimde yaşla ayrılıcam buralardan biriniz menajer, biriniz asistan, diğerinizde alt yapı sorumlusu. Haydi gençler sizde o ruh var ! inatçı ruhlar ! vazgeçmeyin ! hadi beyler bu maçı alyıoruz, yan pas yok çocuklar..
MANTOVA PES ETMEK YOK ASLA !
Gaz verme konusunda Fatih Terim'i geçti hocamızSakin ol şampiyonn...
hocam gerekirse hiç oyun oynamıcam ama bu kariyere mesaj atcam
Hocam kaç gündür hatta kaç haftadır yokum vallaha mükemmel ilerlemişsin birde bir sorum olacaktı fm 14 çıkınca bitecek mi kariyer![]()
hocam cidden kariyer ne zaman biter bilmiyorum tek diyeceğim daha devam ediyoruz.
Okul falan yoksa oynayalım biz oyunumuzu. Ruhumuzu kaybetmemek için herzaman yeşil sahalara "yandanda" olsa bakmak gerekir. Olmadı seni eski stadımıza danilo martelliye götüreyim. Küçük, minicik stadımızda bir "ekol" olacak oyunumuzu, sahaları dar edecek "anlayışımızın" temellerini attığımız yerleri gösterelim sana.
Herşeyin başladığı yerden sende başla, sonra birlikte bitiririz mazimizi. Pes etmek yok asla!
Bende futbol kökenli menajer olduğum için terimin yolundan ilerliyorum. Oda pes etmez.
Bu arada rüyamda karı kız görürürüm zannettim, kendimi italyada buldum. Hadi devam edelim yo!
Hocam konuyla alakasız ama Breaking Bad izliyor musun![]()
Yeni girdim oyuna atalanta maçını oynadım eski güncellemeler kalmış toplu halde atayım dedim bakalım bundan sonra mantova ne olacak. Ligi alacakmı 10 puan geriden, avrupada ne yapacak. Ne oalcak ruh gittimi![]()
Ternana'ya yenilmemliydikŞuan moraller sıfır..
PSG'yi geçeriz![]()
Altyapı ürünümüz. Kiralık göndermedim çünkü benim takımımda şans bulacak 4 maçta oynadı yavaş yavaş dahada süresi artacak 2-3 yıl içindeki gelişimi nasıl gidecek izlemekteyiz. Alt yapıdan çıkan mandrelli tutoringe verdik iyi yolda.
![]()
Maç öncesinde soyunda odasında 20 dakika sadece ve sadece sustum. Sonra kalktım bütün herkes buz gibiydi adeta. Bütün sezon hertarafını yırtan anıl gündüz bu maçta sadece sustu tek bir kelime bile etmedim takıma. Hiçbir şey söylemeden stada girdim, yedek kulübesine oturdum. Takım hala çıkmamıştı taraftarlarda susuyordu onlarda efsanelerinin bu halinden haraptı.
Tam o anda soyunda odasından bir ses bütün gündüz stadyumunda yankılandı sadece 2 saniye sürdü. O Ses soyunma odasında 22 kişilik asıyla, yedeğiyle, masörüyle. Tek bir ses çığlık gibiydi.
"HAYDİ MANTOVAAA!"
Tam o anda ayağa kalktım sahanın içine girdim ve taraftara baktım elimi havaya kaldırıp yumruk yaptım ve yeşil çimlere sertçe vurdu. 50 bin kişi aynı anda. "Haydi Mantova"
hocam harika maç
Skorada istatistiğede bakmıyorum. Fakat 90 dakika boyunca tek bir yan pas bile görmedim.
Genellikle topu kapan oyun kurucuya oda direk ileri üçlüye. Yada direk ileri üçlüye.
Bu kadar dikine oynayıp deplasmanda milana kaleye şut çektirmediğimiz için çok verimli bir mücadele oldu.
Lazio ve Milan galibiyetleri iyi ama takım yan pas yapamıyor yani istenilen oyun sahaya yansımıyor bu yüzden taraftarlar isyanda![]()
İtalya kupasında yorulan kadroyu dinlendirdim. Tur atlamak önemliydi..
Biz kötü günleri iyiye çeviren takımız çocuklar, biraz daha gayret aslanlar.
Haydi Mantova Haydi.
Kadroda amrl-aml-mr-ml oynayan oyuncular ve 4-3-3 e uymayan amc'leri falan sezon sonunda postalayıp yedek kalitemizi ve rol uyumluluğunu arttırırsak karşımızda kimse duramaz.
Taraftar sabret
Hocam taktiğini ve takım talimatlarını ss atarmısın bende alt liglerden bi takım almayı düşünüyorum![]()
http://dosya.co/pnoc28j0fo9x/anlgndz22.tac.html
ceza sahasına uzun oyna
topa dal
ara pasıyla savunma arkasına sark
rakip ceza sahasına paslaşarak gir
topu ileriye oyna
rakibi rahatsız et
takım talimatlarına bakınca çelişkili geldi ama futbol bu![]()
Son 6 maçta rakiplere şut şansı tanımadık.
İstatistiklerde üsttekiler 6 maçta rakip kaleye şut oranımız ve isabet oranımız.
77-45
77 şutumuzun 45 i kaleyi bulurken rakiplerimizde.
20 şutun sadece 6 sı kaleyi bulmuş
Pescara'ya bak sen![]()