Sayfa 615 / 896 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
18,421 ile 18,450 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sow , Bienvenu , Dirk Kuyt , Semih Şentürk 4 Forvetle napacaklarını merak ettim doğrusu ya Şampiyonlar Ligine gittikleri için gaza gelip transfer yaptılar yada 4 Forvetten 1,2sini satacaklar.
    kuyt forvet degil ki, kanatta oynayacaktir. su an icin forvette bi sisme yok bence. semih konusunda ne dusunuyorlar bilmiyorum ama bir tane yerli forvet edinmek zorundayiz. Semihi tukettik artik. yani halihazirda 3 forvetimiz var, 4 degil :]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    hönk ü mü alıyoruz?
    köyt ün hollandadan akrabasıymış

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gameiro niye sol kanatta düşünülmüyor hem süratli hem dripling yapar ayrıca stochun yerıne vladimir weiss kiralanıcak diyor sporxte

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    guiza ile ayný bence hiçbir farký yok... sow'un sezgisi çok iyi, ayrýca süratli de. tekniði de iyi pas alýþveriþlerinde. niangla kendisinin pozisyon yaratma stilleri farklý niang sürerek sow vurarak. zieglerin iyi olmayan ortasýnda benim gözümde pozisyon yarattý. Fenerbahçe formasý giyiyor diye abartmaya gerek yok diyen bir topluluðun, emre çolak > stoch diyip kuyt'a hiçbir vasýf nitelendirmemesi çok ironik. dia çalým manyaðý yapýyordu rakibi çok mu teknikti?
    Emre colak byuktur stoch diyen kim bize de goster hele.ayrica vurarak nasil pozisyon yaratiliyor anlatsana.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şaşırmıştım zaten Sow'la beraber nasıl 9 milyonluk bir forvet daha alınıyor diye.
    Last edited by attirson : 09.Haziran.2012 at 00:12

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Emre colak byuktur stoch diyen kim bize de goster hele.ayrica vurarak nasil pozisyon yaratiliyor anlatsana.
    bir kere söylemek istediğin şeyi söyleyemiyorsun, eğer sorun oysa git Deivid'in golünü izle, uzaktan şutları izle. ha sowla ne bağlantısı var diyorsan 1 metre arkana giden top ölmüştür, ama orada estetik bir vuruşla gol atıyorsan pozisyonun mimarı sensindir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    bir kere söylemek istediğin şeyi söyleyemiyorsun, eğer sorun oysa git Deivid'in golünü izle, uzaktan şutları izle. ha sowla ne bağlantısı var diyorsan 1 metre arkana giden top ölmüştür, ama orada estetik bir vuruşla gol atıyorsan pozisyonun mimarı sensindir.
    Ne diyim haklisin o zaman.arada bir maçlarini seyret takiminin.youtube'tan 150 senelik golleri seyretme.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Facx View Post
    köyt ün hollandadan akrabasıymış
    Olabilir, sağ açıkda çok verimli diyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cruyff Kuyt'ı sağ bekte oynatılması gerektiğini söylemiş.Hollandada van der Wiel 'dan daha ofansif bir oyuncu demiş bence denenebilir ben olsa Sağ bek oynatırdım demiş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

TOPAL BİLMECESİ
    Milli oyuncunun Fenerbahçe’ye imza atmasının an meselesi olduğu ileri sürülse de, Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, “Ortada ne bir teklif var, ne de bir satış kararı” ifadesini kullandı. (Milliyet)

Petkoviç'in Bienvenu ısrarı
    Sarı-Lacivertliler'in, geçtiğimiz sezon İsviçre'nin Young Boys takımından renklerine bağladığı Henri Bienvenu, İtalya yolunda... (Fanatik)

"Önce Fener'le konuşmalıyım"
    Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Mert Günok'u kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. (Fanatik)

Gameiro iddiası
    Fenerbahçe'nin, Paris Saint Germain'in golcüsü Kevin Gameiro ile ön sözleşme imzaladığı iddia edildi. (Posta)

Topal’dan önce Costa!
    Valencia’nın iki yıldızını birden kadrosuna katmak isteyen F.Bahçe, Tino Costa ile prensipte anlaştı. (Vatan)

Lucio, F.Bahçe'nin teklifini gizlemedi
    İnter'in defanstaki usta ismi, F.Bahçe'nin kulübüyle görüştüğünü doğrularken, "Beklemedeyim" dedi. (Fotomaç)

Dia Fransa'ya dönüyor
    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, kadroda düşünmediği isimlerden olan Issiar Dia, Fransa'nın Bordeaux takımıyla görüşmelere başladı. (Fanatik)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kuyt'ı ben forvet olarak biliyordum , Eğer sol kanat ise yine şişme var demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bienvenu'yü Young Boys'tan hocası olan Petkovic'in Lazio'ya istediği söylentileri yayılıyor. Yukarıda haberi de verildiğine göre kaynaksız yazmış olmayız.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kuyt'ı ben forvet olarak biliyordum , Eğer sol kanat ise yine şişme var demektir.
    Kuyt sağ kanat da oynayabilen bir forvet..

Beinvenü gönderilirse pek üzülmem, pek potansiyel vaad etmiyordu. Oyun bilgisi çok zayıf

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kuyt sağ kanat da oynayabilen bir forvet..

Beinvenü gönderilirse pek üzülmem, pek potansiyel vaad etmiyordu. Oyun bilgisi çok zayıf
    Sağ kanatta Dia pek umut vermedi zaten onun için yapılmış bir transfer olmalı.
    Last edited by pele96 : 09.Haziran.2012 at 12:01 Reason: Eksik kelime

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Stoch'u Anji istiyormuş. Gerçekse fena yolarız adamları.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bence ceza falan geliceği için başka transfer yapmıcaklar kuyt kandırılmış gibi olucak hemde

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Stoch'u Anji istiyormuş. Gerçekse fena yolarız adamları.
    12 M euro verirlerse serbest kalıyo .

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İçimden bir ses Stoch'un gideceğini söylüyor ama umarım öyle birşey olmaz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Stoch yüksek bi fiyata satılıcaksa bence hemen elden çıkarılsın.

Stoch'un gidiceği en fazla 12 m Euro. Sözleşmesi gereği 12 m verirlerse serbest kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer Uefa'dan ceza alırsak Stoch'un satılması taraftarıyım. Aksi halde gideceğini düşünmüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Müthiş transfere Kuyt engeli!

Fenerbahçe, Kuyt’a, “tavan ücret” garantisi verince, Real Madridli Lassana Diarra transferinde elini kolunu bağladı.

Fransızoyuncu, gelirinin düşmemesi için 5 milyon euro talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, 2.85 milyon euronun üzerine çıkamıyor.

Fenerbahçe’nin iki sezondur kadrosuna katmaya çalıştığı Real Madrid’in Fransız Milli Takımı’ndaki futbolcuya Lassana Diarra’ya şimdi de “Kuyt kriteri” engel oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki sezondur almaya çalışan, ancak geçen sezon başı transferi 3 Temmuz sürecine takılan Diarra, yıllık en az 5 milyon euro ücret talep etti. Real Madrid ile sözleşmesi sürdüğü için kazancında düşme olmasını istemeyen Fransız oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertliler, Diarra’ya ödenecek olan parada 2.85 milyon euronun üzerine çıkmama ilkesi nedeniyle beklemeye geçti.

Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, yıllık 4.5 milyon euro ücret isteyen Dirk Kuyt’a, takımdaki ücret dengesini gerekçe göstererek en fazla 2.85 milyon euro ödeme yapabileceğini bildirmişti. Hollandalı oyuncunun, başka bir oyuncuya bu rakamın üstünde ödeme yapılmayacağı garantisini istemesi üzerine de o söz verilmişti.

Yeni transfer edilen Dirk Kuyt’a, tavan ücretin kendi ücreti olacağı yönünde garanti veren Fenerbahçe, Diarra’da yaşanan bu sorunu, sponsorlar yardımı ile aşmaya çalışacak.

Sponsor formülü

Sarı-lacivertliler, Diarra’nın ücretini Real Madrid’te aldığı miktara çıkarmak için çeşitli reklam anlaşmaları yapıp sponsor ödemeleri ile karşılamayı hesaplıyor. Aksi taktirde bu transferden vazgeçilecek.

Miliyet
    Kaynak: http://www.sporaktif.com/fenerbahcen...ri_185829.html

Nesil
    2006

Eğer bu maddi durumlar gerçek ise Fenerbahçe şuan ekonomik olarak bir sıkıntıda ve UEFA'dan haber bekliyorlar, ücretleri tavanda tutmak gerçekten güzel olmuş; ama bu ücretler ile çok ciddi isimelr transfer etmek zor.

Aziz Başkan'ın tekrardan tahvil satışa çıkarak yeni transferler yapılması istediği söyleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu uygulamaları şimdi değil daha önce akıl edeceklerdi.Nice gereksiz isimlere dünyalar verildi hatta verilmeyede devam ediyor.Beşiktaş'ın hali ortada kulüpler ayaklarını denk almalılar.Fener'de para var tamam amam para var diye de sağa sola saçmanın anlamı yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu uygulamaları şimdi değil daha önce akıl edeceklerdi.Nice gereksiz isimlere dünyalar verildi hatta verilmeyede devam ediyor.Beşiktaş'ın hali ortada kulüpler ayaklarını denk almalılar.Fener'de para var tamam amam para var diye de sağa sola saçmanın anlamı yok.
    Kesinlikle haklısın kaldı ki Avrupa'da büyük bir ekonomik kriz var bu futboluda elbet etkileyecektir ve kulüplerimiz daha güçlü çıkabilmesi lazım hatta bu süreç içinde takımızda ki genç oyunculara şans verilrise en azından onlarla başarı yakalanmaya çabalanırsa Türk futbolu çok fazla güç kazanacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

takımın başında futboldan anlıyan hoca olursa öyle transferler yapılmaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Futboldan anlamak değil de, daha çok kendi çıkarından çok kulübün çıkarlarını düşünmekle alakalı bence. Daum geldiği zaman şampiyon olamadığında kovulacağını biliyor bu yüzden alınacak her pahalı oyuncu onun işine gelir, ama Aykut hoca kulübün menfaatleri çalışıyor

Nesil
    2006

Aykut Kocaman üç yıldır kulübü kara geçirmiştir, oyuncular bedava değil para karşılığında gönderilmiştir. Bu maddi olarak kulübü iyi yönetmesini gösteriyor ve bundan sonrada ismi duyulmamış yetenekli oyuncular alacak gibi. Yıldız transfer beklememek gerekir zaten takımda böyle olmalı.

Ne diyim haklisin o zaman.arada bir maçlarini seyret takiminin.youtube'tan 150 senelik golleri seyretme.
    seyretmiyorum canım, kuyta vasıfsız diyen semihe bjk maçında pique sonraki maçta daha olmamış diyen taraftar benim. sow'a yavaş ve tekniksiz dedin ya futbolu çok iyi biliyorsun sen ben hiç bilmiyorum

edit: ben kıvırma dediğimde aceleyle düzenlenen mesajımdan bu mesajın tahrik yönünden fazlası var eksiği yok. bunun neden düzenlenmediğini merak ediyorum.

merak etmişsin 400 sayfa var ancak bunları bulabildim, stoch emre kıyaslamasını bulamadım;

Mesaj Yetkileri