gameiro niye sol kanatta düşünülmüyor hem süratli hem dripling yapar ayrıca stochun yerıne vladimir weiss kiralanıcak diyor sporxte
Şaşırmıştım zaten Sow'la beraber nasıl 9 milyonluk bir forvet daha alınıyor diye.
Last edited by attirson : 09.Haziran.2012 at 00:12
Cruyff Kuyt'ı sağ bekte oynatılması gerektiğini söylemiş.Hollandada van der Wiel 'dan daha ofansif bir oyuncu demiş bence denenebilir ben olsa Sağ bek oynatırdım demiş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
TOPAL BİLMECESİ
Milli oyuncunun Fenerbahçe’ye imza atmasının an meselesi olduğu ileri sürülse de, Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, “Ortada ne bir teklif var, ne de bir satış kararı” ifadesini kullandı. (Milliyet)
Petkoviç'in Bienvenu ısrarı
Sarı-Lacivertliler'in, geçtiğimiz sezon İsviçre'nin Young Boys takımından renklerine bağladığı Henri Bienvenu, İtalya yolunda... (Fanatik)
"Önce Fener'le konuşmalıyım"
Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Mert Günok'u kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. (Fanatik)
Gameiro iddiası
Fenerbahçe'nin, Paris Saint Germain'in golcüsü Kevin Gameiro ile ön sözleşme imzaladığı iddia edildi. (Posta)
Topal’dan önce Costa!
Valencia’nın iki yıldızını birden kadrosuna katmak isteyen F.Bahçe, Tino Costa ile prensipte anlaştı. (Vatan)
Lucio, F.Bahçe'nin teklifini gizlemedi
İnter'in defanstaki usta ismi, F.Bahçe'nin kulübüyle görüştüğünü doğrularken, "Beklemedeyim" dedi. (Fotomaç)
Dia Fransa'ya dönüyor
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, kadroda düşünmediği isimlerden olan Issiar Dia, Fransa'nın Bordeaux takımıyla görüşmelere başladı. (Fanatik)
Kuyt'ı ben forvet olarak biliyordum , Eğer sol kanat ise yine şişme var demektir.
Bienvenu'yü Young Boys'tan hocası olan Petkovic'in Lazio'ya istediği söylentileri yayılıyor. Yukarıda haberi de verildiğine göre kaynaksız yazmış olmayız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Stoch'u Anji istiyormuş. Gerçekse fena yolarız adamları.
(/s)
Bence ceza falan geliceği için başka transfer yapmıcaklar kuyt kandırılmış gibi olucak hemde
İçimden bir ses Stoch'un gideceğini söylüyor ama umarım öyle birşey olmaz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Stoch yüksek bi fiyata satılıcaksa bence hemen elden çıkarılsın.
Stoch'un gidiceği en fazla 12 m Euro. Sözleşmesi gereği 12 m verirlerse serbest kalıyor.
Eğer Uefa'dan ceza alırsak Stoch'un satılması taraftarıyım. Aksi halde gideceğini düşünmüyorum.
...
Kaynak: http://www.sporaktif.com/fenerbahcen...ri_185829.htmlMüthiş transfere Kuyt engeli!
Fenerbahçe, Kuyt’a, “tavan ücret” garantisi verince, Real Madridli Lassana Diarra transferinde elini kolunu bağladı.
Fransızoyuncu, gelirinin düşmemesi için 5 milyon euro talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, 2.85 milyon euronun üzerine çıkamıyor.
Fenerbahçe’nin iki sezondur kadrosuna katmaya çalıştığı Real Madrid’in Fransız Milli Takımı’ndaki futbolcuya Lassana Diarra’ya şimdi de “Kuyt kriteri” engel oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki sezondur almaya çalışan, ancak geçen sezon başı transferi 3 Temmuz sürecine takılan Diarra, yıllık en az 5 milyon euro ücret talep etti. Real Madrid ile sözleşmesi sürdüğü için kazancında düşme olmasını istemeyen Fransız oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertliler, Diarra’ya ödenecek olan parada 2.85 milyon euronun üzerine çıkmama ilkesi nedeniyle beklemeye geçti.
Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, yıllık 4.5 milyon euro ücret isteyen Dirk Kuyt’a, takımdaki ücret dengesini gerekçe göstererek en fazla 2.85 milyon euro ödeme yapabileceğini bildirmişti. Hollandalı oyuncunun, başka bir oyuncuya bu rakamın üstünde ödeme yapılmayacağı garantisini istemesi üzerine de o söz verilmişti.
Yeni transfer edilen Dirk Kuyt’a, tavan ücretin kendi ücreti olacağı yönünde garanti veren Fenerbahçe, Diarra’da yaşanan bu sorunu, sponsorlar yardımı ile aşmaya çalışacak.
Sponsor formülü
Sarı-lacivertliler, Diarra’nın ücretini Real Madrid’te aldığı miktara çıkarmak için çeşitli reklam anlaşmaları yapıp sponsor ödemeleri ile karşılamayı hesaplıyor. Aksi taktirde bu transferden vazgeçilecek.
Miliyet
Eğer bu maddi durumlar gerçek ise Fenerbahçe şuan ekonomik olarak bir sıkıntıda ve UEFA'dan haber bekliyorlar, ücretleri tavanda tutmak gerçekten güzel olmuş; ama bu ücretler ile çok ciddi isimelr transfer etmek zor.
Aziz Başkan'ın tekrardan tahvil satışa çıkarak yeni transferler yapılması istediği söyleniyor.
Bu uygulamaları şimdi değil daha önce akıl edeceklerdi.Nice gereksiz isimlere dünyalar verildi hatta verilmeyede devam ediyor.Beşiktaş'ın hali ortada kulüpler ayaklarını denk almalılar.Fener'de para var tamam amam para var diye de sağa sola saçmanın anlamı yok.
Kesinlikle haklısın kaldı ki Avrupa'da büyük bir ekonomik kriz var bu futboluda elbet etkileyecektir ve kulüplerimiz daha güçlü çıkabilmesi lazım hatta bu süreç içinde takımızda ki genç oyunculara şans verilrise en azından onlarla başarı yakalanmaya çabalanırsa Türk futbolu çok fazla güç kazanacaktır.
takımın başında futboldan anlıyan hoca olursa öyle transferler yapılmaz
Futboldan anlamak değil de, daha çok kendi çıkarından çok kulübün çıkarlarını düşünmekle alakalı bence. Daum geldiği zaman şampiyon olamadığında kovulacağını biliyor bu yüzden alınacak her pahalı oyuncu onun işine gelir, ama Aykut hoca kulübün menfaatleri çalışıyor
Aykut Kocaman üç yıldır kulübü kara geçirmiştir, oyuncular bedava değil para karşılığında gönderilmiştir. Bu maddi olarak kulübü iyi yönetmesini gösteriyor ve bundan sonrada ismi duyulmamış yetenekli oyuncular alacak gibi. Yıldız transfer beklememek gerekir zaten takımda böyle olmalı.
seyretmiyorum canım, kuyta vasıfsız diyen semihe bjk maçında pique sonraki maçta daha olmamış diyen taraftar benim. sow'a yavaş ve tekniksiz dedin ya futbolu çok iyi biliyorsun sen ben hiç bilmiyorum
edit: ben kıvırma dediğimde aceleyle düzenlenen mesajımdan bu mesajın tahrik yönünden fazlası var eksiği yok. bunun neden düzenlenmediğini merak ediyorum.