Dirk Kuyt Hollanda ulusal kanalına bi röportaj verdi.
Dirk Kuyt : Albert Riera'yı anlayamıyorum.Liverpool'da bile yedeğimdi.Bana 'abi' diyen adam şimdi sanal alemde bana laf yetiştiriyor.Ben Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim diyor.Hollanda Milli takımındaki arkadaşlarıma sorunca hepsi en iyisi Fenerbahçe diyor.Rieramı futboldan anlamıyor yoksa bizmi anlamıyoruz ? Yaşımı sorun eden taraftarlarımız varmış.Yaşımı kimse sorun etmesin.40 yaşında bile olsam sahada en çok ben koşarım.Ayrıca Alex de Souza gibi bir kaptanla oynamak gurur verici olur.Kendisi Gerrard gibi gerçekten. paraya değil formaya aşık.Sarı Lacivert formayı giymek için sabırsızlanıyorum.İnşallah Fenerbahçede uzun dönem oynar başarılar kazanırım.
Hadi ateistler bunu da açıklayın![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Derbide bunlar ilk 11 çıksın![]()
yorumlar harika
Forum sitesinde buldum kaynak adı yazmıyordu.Yalan yada doğru hoşuma gitti paylaştım.Çok ağır bişeyde göremedim yani...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ben de açıklıyorum bu haberi gerçek sanan liselidir![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKIKA-1: F.Bahce, Montpellier'nin 23 yasindaki M'Biwa ile anlasiyor.. Yobo gidiyor buyuk ihtimalle..
https://twitter.com/ibrahimseten/sta...36701317804033
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKIKA-2: Stoch'a Anzi ile D.Moskova kulupleri 12 milyon € onerdi.. Stoch Rusya'yi istemiyor.. Ama ikna olursa o gidecek, Dia kalacak..
https://twitter.com/ibrahimseten/sta...37292823719936
M'Biwa hem genç hem de Yobo'dan daha iyi bence...Gelirse muazzam olur üstelik 23 yaşında...
12 milyon iyi para ama seneye cl de oynarsa degerini ikiye katlar.
Fenerbahçe'nin, Montpellier'in 23 yaşındaki stoperi Mbiwa ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
Kaynak: LigTV
Aykut Hoca kesin Fm oynuyor =)
Kimdir bu Mbiwa ?
LigTv kolay kolay yazmaz gelicek heralde Mbiwa.Stoch kesinlikle takımda kalmalı.Seneye ŞL'de çok büyük işler yapacagına eminim. (Tabi gidebilirsek)
Mbiwa FransızLarın yeni Thuramı. Adam sağ bek oynar, soL bek oynar, Stoper de de muazzam oynuyor. MontpeLLier Fransa Liginde ki favori takımım oLduğu için geçen yıLdan bu yana bütün maçLarını izLerim ve her maçında da mükemmeL oynamıştır. Fenerbahçe eğer transfer ederse müthiş bir stoper den öte süper bir savunma oyuncusu kazanmış oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Stoch gitmek istemedikten sonra sıkıntı yok .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Şu mantık da öldürüyor beniGüvenrcin mi ya bu o parayı basan alacak?Senin futbolcunla aranda kalmış bir olay.12 veren klüplere gitmez.Sen daha fazlasını istersin ve tatmin edici bir teklif geldiğinde eğer oyuncuda gitmeye sıcak bakarsa o zaman ayrılır.Keza isteyen klüpler Rus klüpleri.Hadi 12'yi Tottenham, Fiorentina verir adam o zaman gidecem der amenna ki o durumda bile yine futbolcu ile klübün arasında kalmış.Adam klübüne daha fazla para kazandırmak istediği sürece fiyatı rahatlıkla artırılabilir.İş oyuncuda biter velhasıl.Stoch'un elden çıkartılmaması taraftarıyım her ne olursa olsun o ayrı.Gelişimini güzel bir şekilde devam ettirirse Türkiye'den en yüksek ücretle yurt dışına satılan oyuncu olabilir.Bence o potansiyel var.
Mbiwa haberi inşallah doğrudur, inşallahEmenike'nin bugün açıklaması vardı Türkiye'ye tatile bile gitmek istemiyorum diye.Hatta klübü Antalya kampını iptal etmiş Emenike Türkiye'ye gelmek istemediğinden dolayı.Her ne kadar bende çok istesemde bence unutun onu.
Hasan Ali, Mehmet Topal ve T Costa transferleri bitti bence.UEFA'nın vereceği kararlar bekleniyor.Ben olumlu düşünüyorum bu konuda CAS davasını çekmemizden dolayı.Karşılığı burada verilecek.Kaldı ki Cornu'nun istifası vs genel sürece bakıldığında bence işler istediğimiz gibi neticelenecek.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Çok güzel yazmışsın.
Ligtvye güvenmemek lazım Ozan'ı yazdılar Ozan dedi görüşmedim bile...Mbiwa o kadar kolay gelecek bir isim değil gelmez demiyorum yani Ligtv harici başka yerlerde denmiyorsa inanmamak lazım...İnşAllah gelir tabi ligimize renk katar çok kaliteli bir oyuncu Yobo'dan 7 yaş küçük sanırım önünde uzun yıllar var...
Adam sözleşmesine böyle bir madde koydurmuşsa kulübün daha fazla alıp almayacağını önemsemez.Boşuna koydurmamış o maddeyi oraya süs olsun diyeKulüpler 12 verir oyuncuyla da anlaşırsa alırlar.Kimse enayi değil 12 milyona serbest kalan adama 20 vermez.Kulübe vereceğine oyuncunun maaşını falan yükseltir ikna eder alır adamı.
Fenerbahçe kiminle ilgilense kolay kolay gelmiyor nedense.
Mbiwa kim diye soranlara: bu sezon Fransa'da şampiyon olan Montpellier'in as savunmacısı.
(/s)
senad ok @senadok
Topal'la ilgili gelen bilgi. Fenerbahçe ile anlaştı ama imza yok. Sebep Topal,Avrupa Kupaların'da oynamak istiyor. UEFA Kararını bekilyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'ye gelmiyor diye değerlendirmeyelim. Oyuncular Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmıyorlar. Hem lig kalitesi hem sosyal hayat hem çocuklarının eğitimi bunların hepsini Avrupa'da çok daha rahat sağlanıyor. Türkiye'de başarılı olmak için bir Alex, bi Hagi, bi Popescu kadar profesyonel olmaları gerekiyor. Geri kalanı para için geliyor, Avrupa'da 1 kazanıyorsa 2 verin geliym yoksa rahatımı bozmayın diyor.