Lig tv anlaşıldı dedi..
lincoln transferı saat 19.kusurde acklandı hıc unutmam.20.45 le alakası yok
valla resmı sıtede nezaman acılandı bılmıyom ama ozhan canaydın acılısta saat 19kusurlewrınde acıklamıstı.neyse konuya donecek olursak nondayı kendı paramızla alıyomusuz.o zaman sponsorun alcagı oyuncu kım olabilirki.ama nonda eskı formunu yakalarsa cok faydalı olacagı kesın
Evet Ulucan kardeş tüm söylediklerinde haklısın![]()
I'm back...
Fazıl Ünverdi:Nonda işi bitti gibi beyler. Roma’yla da anlaştılar her konuda. Şu anda Nonda’nın menaceri Bruno Heiderschied’la masadalar. Son detaylar konuşuluyor.
Nonda zaten gelmek istiyor demekki bitti![]()
kim olacak bilinmiyo ama nonda dan cok daha genc ve kaliteli olacagi kesin...
Ya 2 forvet gelcekmi ki siz sponsorun alcaıı oyuncu kım dıosunuz:![]()
NİLMAR...Rüyamda Adnan Polat söyledi..
Herkes rüya görüyo yahuBeyler rüyayla olcak işler değil bunlar Bende rüyamda Milan'a transfer olmuştum
![]()
![]()
I'm back...
Eminmisiniz ya bi forvet daha mı alıncak:S
Nonda ile ilgilendiğimizi söledimi Sezgin :s
bence bizim yönetim grafite ya da nilmar dan birini almalı
Arkadaşlar inanırmısınız benim rüyalarım hep çıkar ve rüyamda Nilmarı golleri sıralarken gördüm..Ben ise statta Nilmara tezahürat yapıyordum..
Ben Basına Bu AraLar Hak Vermeye BaşLadım
Transferde ..... AdLı FutboLcu Gecıo=Henüz Kesın Bı Sey Yok
Bi İpucu Verin=Yok Olmaz Başka TakımLarda SaLdırıo MaLiyetı CoğaLıo
NereLi,Ne İş Yapar=GeLince Tanırsınız
AdamLar Hıc Bı sey Demıokı Basında SaLLıo İice
Baska Bı Adam Daa GeLırse HeLe NıLmar,PanteLiç Gıbı Nonda Transferıne Kımse Bı Sey Demez
Lütfen birbirinize saygılı davranınız arkadaşlar.
Mesaj kasarsa kasar zaten gma ya gideceğine göre neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadım Keremciğim![]()
Evet transferden konuşalım.
Bence bugun 1 isim açıklancak.
Beyler Nonda transferi bitmiş. Fazıl Ünverdi açıkladı. 2. bir golcü de yoldaymış. Bugün ya da yarın açıklama bekleyin...
Hergün aynı sözler..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Nonda insallah gelir ve bir forvet yada defans trasnfer yapsak supper olur..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Her mesajında yazmak zorunda mısın diye sordum?Arkadaşın verdiği cevap sert oldu.Ama Fb transfer bölümünde bi adam vardı.Her mesajında Fatih Sultan Tekke.Bundan kurtulduk şimdi de Attilla çıktı başımıza.Tamam anladık gelmesini istiyor ama her mesajında aynı şeyi yazıyor.Dikkat edersen görürsün.Sırf görüntü kirliliği...