Sayfa 62 / 80 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

helal..
    fenerliler kurtuldunuz bu top oynayamıyandan..
    fb onun yerini mutlaka dolduracaktır....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jeust
    oh be ben bir fenerli olarak çok sevindim.Inşallah oliveira gelecek fener'e hadi bakalım hayırlısı olsun.
    maalesef oliviera milana gidiyor
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

milan'a gidiyormu ? Walla bu spor gazetelerine inanmıcaksın arkadaş

Nesil
    2006

2. bir anelka vakası olabilir yeni alınacak golcüde dikkatli olmak lazım
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

anelka gittiya oda yeter

anelka nın gitmesi çok iyi oldu çünkü takımın kimyasını ve huzurunuda bozuyordu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gitti kurtulduk.ama forvet kalmadı

Gitti gitmesine ii de oldu ama taransfer yapılmadıkça sevinmek bize haram beyler..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

uefa.com da da haberi var.Kesinleşti.

Bolton Wanderers FC have paid a club-record transfer fee of €11.8m to bring back Nicolas Anelka to English football from Fenerbahçe SK on a four-year contract.

'Unprecedented amount'
    The 27-year-old French striker, who won the UEFA Champions League with Real Madrid CF, has previously played in the Premiership for Arsenal FC, Liverpool FC and Manchester City FC. He has spent the last 18 months in Turkish football but has long been linked with a move. Bolton manager Sam Allardyce said: "Nicolas is a player with an amazing track record in the Premiership. He was born to score goals. His talent and experience will be a valuable asset for us. It's an unprecedented amount of money for Bolton Wanderers to spend and fully underlines the club's ambition."
    uefa.com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

fenerbahce kezman ile el sıkıstı bu büyük trnsferi bitirmek üzere

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

kaynak nedir???

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by senderson
    kaynak nedir???
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=39389
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

çok iyi transfer olur fakat kezman dil sorunu çeker. zaten türkiyemizin yabancı futbolcu konusundaki en önemli problemi bu
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

A.C. Milan Bizim takımı ile her konuda anlastıgımız Oliviera için 10 milyon € teklif etmiş. La Gazetta Della Sport böle yazmıs sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anakonda52
    fenerbahce kezman ile el sıkıstı bu büyük trnsferi bitirmek üzere
    inşallah gelir .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by M@kiN
    A.C. Milan Bizim takımı ile her konuda anlastıgımız Oliviera için 10 milyon € teklif etmiş. La Gazetta Della Sport böle yazmıs sanırım
    ben yeni konu açtım bu konu hakkında fakat maalesef moderatörlerimiz kabul etmediler.

neden bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

buraya acman gerekiyor da ondan

yeni konu acmıycaksın transfer haberi için

fazla beklemicez artık şurda6gün kaldı bakalım 100.yılın bomba transferleri yapılacakmı??? yoqsa gidip adı sanı duyulmamış 28lik oyuncularımı alacaklar.....kezman iii güsel hoşda ya defansı hala sallamıolar ona sinir oluom canla önderle olacak iş deil luganonun yanına ii bi stoper lazım lucianoyu göderip
    anelka da yoq artık ne güsell artık rahatlasın bu taraftarın içi ya

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

kezman filan kesin haberler deil. bi cok haber sallama
    su an bi sag bek bi forvet almayı düşünüyorlar. 2 yabancı 2 yerli futbolcu düşünüyorlar

[QUOTE=M@kiN]kezman filan kesin haberler deil. bi cok haber sallama
    su an bi sag bek bi forvet almayı düşünüyorlar. 2 yabancı 2 yerli futbolcu düşünüyorlar[/QUO
    kimden duydun???

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

buraya acman gerekiyor da ondan

yeni konu acmıycaksın transfer haberi için
    ben oliviera-milan transferi konusu açtım

adamı milan alıyor fener değil. fenerle alakası ne?

yazık oldu boltona

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar ne demek bu yönetim, bu başkan transfer yapamaz demek. Bence bu dönemde böyle konuşmamalıyız. Şimdiye kadar olan transferleri bu Başkan yapmadı mı? Ayrıca 2 ay öncesine kadar tüm camia ne olur geri dön Başkan demedik mi? Burada suçlu bence Aziz Yıldırım değildir. Çünkü bizler istedik, tüm camia istedi geri dönmesini.

Transfere gelince 2 tane yabancı hakkı var şuan. Hem geçen sene biz demiyor muyduk gençler oynasın diye. Can niye oynamıyor bu Semih neden hep yedekten oyuna giriyor diye. Eğer FB yönetimi isteseydi 33-34 yaşında yıldız ama artık doymuş adamları getirecekti. Örneğin Campell. Daha geçenlerde anlaştı yeni takımıyla. Zico öyle oyuncular istemedi. Şu anda 2 kontenjan da Brezilyalıyla Zico'nun istedikleriyle doldurulacak. Ve takıma faydalı olacak transferler yapılacak.

Luciano olayına gelince. Sen sezon bittiğinde önümüzdeki sene buradasın diyorsun. Yeni hocayla anlaştığında o da kadromda görmek istiyorum diyor. Geliyor antremanlara çıkıyor ama şanssızlık sakatlanıyor. Şimdi transferin bitimine bu kadar az bir zaman kala sen sakatlandın seni kadroda görmek istemiyoruz mu diyecekler? Bence bu FB'ye yakışmaz. Geçen sezonu sakat olarak kapatsa tamam ama şimdi göndermek etik açıdanhiç de hoş bir olay değil. Ben hiç beğenmesem de Luciano'yu bu halde gönderilmemesi gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Quote Originally Posted by peluk
    ben oliviera-milan transferi konusu açtım

adamı milan alıyor fener değil. fenerle alakası ne?
    dünya futbol a actıysan bilemem bu tarafa actıysan hatalı dedim ben.

SekopEJ cok haklı ama cok gec kalında transferler için

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

dünya futbol a actıysan bilemem bu tarafa actıysan hatalı dedim ben.

SekopEJ cok haklı ama cok gec kalında transferler için
    dünyadan futbola açtım zaten

fener bu sene her alanda cok yanlıs yaptı, yanlıs oyuncu motivasyonu, yanlıs transfer politikaları, vsss

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

abi kezman fln diyolar ona ne diyeceksin(yorumlarını çok beğeniyorum bide bu adamı yorumlarmısın?)

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

FENER'DE TRANSFER HAREKATI

Fenerbahçe yönetimi transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti. Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano, Real Betis'de oynayan Ricardo Oliveria, Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke ile Schalke forma diyen Hamit Altıntop için resmi görüşmeleri resmen başlattılar.

Ve Fener düğmeye bastı. Anelka'dan tamamen kurtulan yönetim transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti.

Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano, Real Betis'de oynayan Ricardo Oliveria (bu futbolcu için kulübü ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. Futbolcu ikna edilmeye çalışılıyor), Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke ile Hamit Altıntop için resmi görüşmeleri resmen başlattılar.

Fenerbahçe'nin kadrosunda şu an 4 yabancı Alex, Luciano, Appiah, Lugano yer alıyor. Aurelio TC vatandaşı, kalan 2 kontenjan için Fenerbahçe transfer dönemi bitmeden resmi sözleşme imzalatmak istiyor. Fatih Tekke ve Hamit Altıntop içinde kulüplerine resmi teklif yapıldı ve beklemeye çekildi.

1907haber.com

bu haber de fatih transferi var dediler ama fatih in tr ye 1 yıl dnemez maddesi var demiyorlarmıydı? yoksa o da mı bolan du?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by senderson
    abi kezman fln diyolar ona ne diyeceksin(yorumlarını çok beğeniyorum bide bu adamı yorumlarmısın?)
    bana mı diyorsun?

dil sorunu çekecektir.

çok yalnız kalır. alınacak ikinci yabancının da sırp olmasını beklerim öyle ise. öbür türlü yanlıs bir transfer olur.

ama sadece futbol bilgisyle dil sorunu cekse bile cok gol atar. bence alınacak forvet brezilyalı olmalı. önerim luis fabiano. ucuza alınabilir. fenerde patlama yapacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

fabiano yu ben de istiyorum. kendisini ispatlaması gereken bir fubolcu olarak cok iş yapar gibi geliyor. ama gelip alex gibi tr liginde süper, cl de pasif kalcak bi oyuncu ise cok yalnıs bi transfer olur. bize cok güçlü mücadeleci futbolcular gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet geç kalındı ama bence bilerek geç kalındı. Yeni transferler gelseydi ve öyle elenseydik eleştiri daha çok olacaktı. Ayrıca ŞL'de 3. lük için oynayacaktık. Ama şu anda UEFA'dayız. Rakip de belli oldu. Maç 14'ünde. Bu hafta içinde transferler yapılsa -bu turu mevcut kadro ile de geçeriz- UEFA grup maçları 19 Ekim'de. O zamana kadar takıma rahatlıkla uyum sağlayacaktır. Ben umutsuzluğa kapılmama taraftarıyım. Ligde kaybımız yok. Bu kadro ligde zaten başarılı olacaktır. Bence sezon daha yeni başlıyor FB için. Transferleri bekleyip göreceğiz. 6 gün kaldı. Yapılan transferlerden sonra daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz. O nedenle ben 6 gün daha sabır diyorum...( Gerçi çok sabır sabır dedik ama )
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 62 / 80 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon

Mesaj Yetkileri