Football is simple,but Football Manager is not
MHP veya başka partiler resmi olarak yokuz diyebilirler ancak seçmenlerinin orada olmadığını kimse ispatlayamaz. Bir çok arkadaşım var o meydanda. Orada her kesimden insan mevcut. AKP'den tutunda MHP'ye kadar.
Bence Medya olsaydı iktidar burada olmazdıEn kötü tek başına olamazdı...
İlk defa tek başına iktidar olduklarında medyanın durumu farklıydı. Daha önce Tayyip Erdoğan'ın İBB adaylığı döneminde medyanın durumu bugüne tamamen zıttı ama halkın seçimini etkilemedi. Twitter, facebook olayında olduğu gibi bence medyanın etkisini fazla abartmamak lazım.
Şurada en doğru konuşanlardan birisi LifeYourself olmuş. Yanlış anlaşılmasın, ama adam kimseye sataşmadı etmedi, toplumdaki din algısındanki bir sorundan bahsetti. Serzenişte bulunduğunuz faşistçe yaklaşımı size ters -sandığınız- her düşünceye karşı uyguluyorsunuz. Biraz sükunet lütfen.
Para akıtılması ? Bana tanıdık geldi 2011 yazına yaklaşırkene
Ben gördüm adamıda iyi tanırım
Bu iş çok uzadı artık
Müslüman olup dinin kurallarına uymamak diye bir şey söz konusu değil demiş LifeYourself arkadaşım. Bunu dini eksik bilmesine bağlıyorum. İslamiyet'te zorlama yoktur eğer kişi kelime-i şahadet getirdiyse , Allah'a ve onun peygamberine inanıyorsa müslümandır. Kimse içki içtiği için müslümanlıktan çıkmaz ya da zina yaptığı için. Afedersiniz Allah bize bu özgürlüğü vermiş Tayyip kimde kısıtlamaya çalışıyor. Ah şunu bir anlasanız gerisi o kadar kolay gelecek ki.
Değildir. İslamın (=müslümanlığın) şartları vardır. Ve farz olan yani kesinlikle yapılması emronulan şeyler vardır. Bunları yapmayan tam anlamıyla müslüman sayılmaz. Şöyle söyleyeyim, müslüman müslümandan sorumludur. Kötülüğü engellemek, iyiliği emretmek diye bir prensip vardır islamiyette. Bunu yapabilmek için, bir toplumda, toplumun hepsinin(%100) müslüman olması gerekir, zaten Kuran-ı Kerim'in düzeni de şeriat düzenidir. Kuran-ı Kerim'i açın okuyun orada yazdığı ölçüden bahsediyorum. İslam Cumhuriyeti diye geçinen İran dünyanın en faşist ülkesi, Krallık diye geçinen İngiltere'nin de dünyanın en demokrat ülkesi olduğu gerçeğini unutmadan davranın.
E haliyle %100 saf müslümanlığın olmadığı bir toplumda şeriat veya şeriata dair düzenlemeler abes kaçıyor. Bunu bu toplumda yapamayız.
Kısmen doğru. Yasak olduğunu reddetmedikten sonra yasağı çiğnemek seni dinden çıkarmaz. Ama bir de şu var, İslamda ölçü Hz. Muhammed(SAV) dönemidir ve o dönemde yasakların toplum içinde çiğnenmesine göz yumulmazdı. Bir müslüman gücü yettiğince yanlışı düzeltmeye uğraşmak ile mükelleftir(hiçbirşey yapamıyorsa içten içe tasvip etmeyerek) ve yönetici konumundaki insanların sorumluluğu sıradan bir kulun kat kat üstündedir. İşte Tayyip de bir inanan olarak gücü yettiğince inancının gereğini yerine getirmeye çalışıyor.
Cevap verme daha doğrusu bilgilendirme ihtiyacı duydum.Buradaki kastedilen zorlama olayı inanıp inanmama konusunda bir şey.Kimse zorla müslüman olmaz.Ama sonrasında eğer olduysan belirli hükümleri var uygulamak farz.Ha yapmayınca müslümanlıktan mı çıkıyorsun hayır tabi ama günah meselesi var ama alkol yasağında içersem içerim günahı bana değil mi dendiği için girme gereği bile duymuyorum.
Bu işin uzaması hükümet ve taraftarlarını bizden çok daha fazla rahatsız ediyor. Çünkü güç kaybeden taraf onlar oluyorlar. Bu yüzdendir ki sürmeli ! sürecek ! Taaa ki aşağıda da alıntıladığım gezi parkı istekleri gerçekleşene kadar.
1- Gezi Parkı, park olarak kalacaktır. Ne Taksim'de Topçu Kışlası'na, ne de tüm doğa ve yaşam alanlarımızın talanına izin vermeyeceğiz.
2- Gezi Parkı'ndaki direnişten başlayarak halkın demokratik hak kullanımını engelleyen, şiddetle bastırma emrini veren, bu emri uygulatan, yüzlerce insanın yaralanmasına neden olan sorumlular, başta İstanbul Valisi, Emniyet Genel Müdürü olmak üzere derhal istifa etmelidir. Gaz bombası kullanılması yasaklanmalıdır.
3- Ülkenin dört bir yanında direnişe katıldığı için gözaltına alınan arkadaşlarımız derhal serbest bırakılmalı, haklarında hiçbir soruşturma açılmamalıdır.
4- Taksim başta olmak üzere Türkiye'deki tüm meydanlarında, kamusal alanlarda toplantı, eylem yasaklarına son verilmelidir.
Football is simple,but Football Manager is not
Allaha şirk koşmak dinden çıkartır ve onun affı yoktur.
Yarın üyesi olmadığım bir dernek ile birlikte kandil simidi dağıtma projemiz vardır destek verenleriniz olursa haber etsin, detaylı bilgiyi yarın paylaşacağım.
Gezi Parkı muhabbetini müslümanlığı anlamaya çalışmaya getirmek zaten bizden beklenirdi, sonuçta Trabzon Beşiktaş maçı konusunda Fener Galatasaray kavgası yapabiliyoruz.
Olay Din mevzusuna girmesin arkadaşlar "Her koyun kendi bacağından asılır"
Geçenlerde alanlarda Atatürk ve Bölücü örgüt elebaşının fotolarının aynı anda havalandığına tanık olmuştuk, Bugün bir kaç yerde alanlarda Türk bayrağının yakıldığı bilgileri dolaşıyor bunları resmedenler de var. Alanlarda demokratik tepkilerini sonuna kadar verenler bunu bir şekil icra etti -her ne kadar polis müdahalesi olsa da- Ancak beklediğim gibi olayları fırsat bilen terör örgütü mensubu gruplar hızlı bir biçimde alanlarda kendini gösteriyor. Özellikle kamu mallarına ve halkın malına kasıtlı olarak bir saldırı içindeler. Otla samanı ayırmak ve bunlara izin vermemek gerek. Yanınızda Türk bayrağı yakılırken sessiz kalacaksanız, yerim ben sizin eyleminizi !
...
Valla sen o niyetle ordasın, Ali de Veli de... Ama fırsatçı her zaman fırsatçıdır. Zarar vermek için fırsat kollar ve her zaman bunu değerlendirir. Bugün onlarca kamu aracı zarar görmüş durumda. Adım gibi eminim senin gibi alanlarda demokratik tepkilerini veren insanlardan ziyade bu grupların kasıtlı ve planlı işidir. Ama işte kurunun yanında yaşı göremiyoruz bazen. Şu görüntüde elini kolunu bağlayarak izleyenler var ya ne diyeyim ki ?
...
8 günde o kadar mesaj gördüm ki çoğu yalan bunun bir PKK şovu olmadığını nereden bilebileceğiniz. Buranın taksim olduğuna dair bir kanıt. Hiçbiri yok. Daha önce camiiye bira şişesi atıldı denildi kola şişesi çıktı. Ayakkabı ile basıldı denildi, biber gazıdan kaçanların son anda girdiği yer olduğunu imam açıkladı. Buna benzeyen bir olay.
Benim anlatmak istediğimi tam olarak anlamadığını hissediyorum.
Ben bu olaylar fasa fiso, Her şey çatışma çıkaran grupların işidir demiyorum. Böyle gruplar içeri sızmış ve tamamen zarar vermeye yönelik faaliyetler içindeler. Bunların amacı devlete ve halka zarar vermek ; demokratik haklarını savunmak, temel hak ve hürriyetlerini duyurabilmek için o alanda değiller. Eğer aramızda alanlara gidenler varsa bunlara fırsat vermeyin, anlatmak istediğim bu.
@petrol_fb12
İmza dedin de aklıma getirdin, değiştireyim sıkıldım ondan : )
Last edited by ReaList : 04.Haziran.2013 at 23:43
...
2010'dan dolapdere'de Bölücü Terör Örgütü yaktığı ortaya cıktı..
Yerim senin MEDYANI...
Anonymous Türkiye için 100 site hackledi.Başbakanlık'ta bulunan E-Mail adreslerini hackledi.
Birlik çağrısına cevap verilmiş..Arjantin,Meksika Gruplar hacklemeye başlamış..
Arjantinlinin deyimine göre..daha 300 site Hack yapıcaz diyorlar.
Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 05:39
O zaman Terör Örgütü yandaşları Bayrağını yakarken ülkende bayrak acıp bölücü örgüt slogan atarken tepki koysaydın "İMZANLA YAZDIKLARIN COK ÇELİŞMİŞ"
Ayrıca alana acık bölge herkes Metro'ile gider...
Millet Sağduyulu...
Onlar cıkıp orda bayrak yaktıklarını tepki koysa MEDYA gösterimi ?
Haber Şu Olur : "DİRENİŞ DİYE BAYRAK YAKTILAR"
Ayrıca bayrağımızı yakanları Allah Helak Etsin !!!!
verdigin fotoda bir tuhaflik var ibrahim, pek gercekci gorunmuyor. alevler ve cevrede donen hava hic oyle hissettirmiyor. o isigin alev oldugunu sanmiyorum, oynama yapilmis gibi.
oyle birsey yapildiysa bile kimse seyirci kalmaz zaten, haddini bildirirler.
Bilgi hiçbir zaman kesin değildir tabi, Şuan o yönlü bilgiler ve görüntüler var diye söyledim. Keza Atatürk ve Bölücü terör örgütü liderini aynı kare içine sığdıranlar da aynı niyet peşinde. Milletin dükkanlarına kasıtlı olarak saldıranlar da. Bunlar haklı bir davayı haksız yöne çeken taraflar, benim dem vurduğum nokta da bu; Kimsenin, özellikle bu grupların, haklı bir davayı haksız bir mecraya çekmesine izin vermeyin.
...