1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Öyle bir olayla karşılaşmadım tek karşılaştğım birbirien yardım eden insanlar; ama ortamda çok fazla TKP, BDP gibi çok uç parti mensupları mevcut ve hepimiz direnmek için oradayız birbirmize saldırmak için değil.

Valla sen o niyetle ordasın, Ali de Veli de... Ama fırsatçı her zaman fırsatçıdır. Zarar vermek için fırsat kollar ve her zaman bunu değerlendirir. Bugün onlarca kamu aracı zarar görmüş durumda. Adım gibi eminim senin gibi alanlarda demokratik tepkilerini veren insanlardan ziyade bu grupların kasıtlı ve planlı işidir. Ama işte kurunun yanında yaşı göremiyoruz bazen. Şu görüntüde elini kolunu bağlayarak izleyenler var ya ne diyeyim ki ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Valla sen o niyetle ordasın, Ali de Veli de... Ama fırsatçı her zaman fırsatçıdır. Zarar vermek için fırsat kollar ve her zaman bunu değerlendirir. Bugün onlarca kamu aracı zarar görmüş durumda. Adım gibi eminim senin gibi alanlarda demokratik tepkilerini veren insanlardan ziyade bu grupların kasıtlı ve planlı işidir. Ama işte kurunun yanında yaşı göremiyoruz bazen. Şu görüntüde elini kolunu bağlayarak izleyenler var ya ne diyeyim ki ?
    8 günde o kadar mesaj gördüm ki çoğu yalan bunun bir PKK şovu olmadığını nereden bilebileceğiniz. Buranın taksim olduğuna dair bir kanıt. Hiçbiri yok. Daha önce camiiye bira şişesi atıldı denildi kola şişesi çıktı. Ayakkabı ile basıldı denildi, biber gazıdan kaçanların son anda girdiği yer olduğunu imam açıkladı. Buna benzeyen bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    8 günde o kadar mesaj gördüm ki çoğu yalan bunun bir PKK şovu olmadığını nereden bilebileceğiniz. Buranın taksim olduğuna dair bir kanıt. Hiçbiri yok. Daha önce camiiye bira şişesi atıldı denildi kola şişesi çıktı. Ayakkabı ile basıldı denildi, biber gazıdan kaçanların son anda girdiği yer olduğunu imam açıkladı. Buna benzeyen bir olay.
    Benim anlatmak istediğimi tam olarak anlamadığını hissediyorum.

Ben bu olaylar fasa fiso, Her şey çatışma çıkaran grupların işidir demiyorum. Böyle gruplar içeri sızmış ve tamamen zarar vermeye yönelik faaliyetler içindeler. Bunların amacı devlete ve halka zarar vermek ; demokratik haklarını savunmak, temel hak ve hürriyetlerini duyurabilmek için o alanda değiller. Eğer aramızda alanlara gidenler varsa bunlara fırsat vermeyin, anlatmak istediğim bu.

@petrol_fb12

İmza dedin de aklıma getirdin, değiştireyim sıkıldım ondan : )
    Last edited by ReaList : 04.Haziran.2013 at 23:43
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

2010'dan dolapdere'de Bölücü Terör Örgütü yaktığı ortaya cıktı..

Yerim senin MEDYANI ...

Anonymous Türkiye için 100 site hackledi.Başbakanlık'ta bulunan E-Mail adreslerini hackledi.

Birlik çağrısına cevap verilmiş..Arjantin,Meksika Gruplar hacklemeye başlamış..

Arjantinlinin deyimine göre..daha 300 site Hack yapıcaz diyorlar.
    Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 05:39

Mesaj Yetkileri