Sayfa 63 / 896 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
1,861 ile 1,890 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Aurelio için Ali Yıldırım ile Bayram Tutumlu anlaşmış. Bedelsiz gelmesi koşuluyla Fenerbahçe kabul etmiş Aurelio'yu, büyük ihtimal geliyor.

Volkan ve M.Topuz ile pazartesi günü sözleşme imzalanacak.

Real Madrid'in Hollandalı oyuncusu Drenthe ile her konuda anlaşıldığı söylendi Kanaltürk'te, ne kadar doğru bilemiyorum.

Enterokinaz Misafir

Kanaltürk, Star TV, Kanal D gibi kanalların spor haberlerine itibar etmemek gerekir, bence düşünmeyin bile.

Fenerbahçe için 3 yıllık şampiyonluk sözünün ardından izlenen politika çok yanlış bana göre. Aurelio bu takıma ikinci gelişinde birşey veremeyecek diye düşünüyorum, sakatlığı büyük etken.

Neyse, bekleyip göreceğiz.

Ben son yıllarda böylesine hareketli transfer hareketi gördüm. 100. yıl gibi çok önemli bir yılda bile transferler son anda yapılmış ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu yıl ise lig biter bitmez süper bir harekat başladı, en iyi yerliler toplanmaya çalışılıyor, bir yandan da yabancı isimler. Takıma ruh getirecek yerli topçular alınsın da yabancı muhakkak alınır. Bir de revizyon denmişti, umarım geçen yıl formayı terletmeyenlerle yollar ayrılır da bu formayı giymenin kıymeti anlaşılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    Kanaltürk, Star TV, Kanal D gibi kanalların spor haberlerine itibar etmemek gerekir, bence düşünmeyin bile.

Fenerbahçe için 3 yıllık şampiyonluk sözünün ardından izlenen politika çok yanlış bana göre. Aurelio bu takıma ikinci gelişinde birşey veremeyecek diye düşünüyorum, sakatlığı büyük etken.

Neyse, bekleyip göreceğiz.
    Sakatlıktan çıktıktan sonra Roland Koch ona ayar verir. Hem Türk statüsünde olması bu transferin gerçekleşecek olmasındaki en büyük etken.
    (/s)

Nesil
    2006

Mehmet Topuz olayında sanırım sona gelindi, Mehmet Topuz Beşiktaş'ın hala alamamasından dolayı, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya yakın olduğunu belirtmiş. Gelmesini hiç ama hiç istemiyorum. Artık bu formayı giyerse yapacak birşey yok...

Aykut Kocoman, Cemil Turan ile Efes Pilsen maçını izledi. Büyük ihtimalle alındı ki, onu buralarda gördük. Eğer Aykut geldi ise Daum'da kesindir. Artık şu Aragones'i göndermek gerek...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    NTVSpor son dakika olarak haberi duyurdu, Topuz Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın.
    Ne kadar yakınmış acaba Serkan abi,son 100 metreye falan mı girilmiş...

Bobo'yu Olympiakos'a 8 milyon €'ya son dakika haberiyle gönderende Ntvspor'du...

Kayserispor ile Beşiktaş hiçbir bonservis görüşmesi yapmamışken,Beşiktaş M.Topuz'un bonservisi için Kayseripsor'la 5 milyon €'ya anlaştı haberini yine son dakika olarak geçende Ntvspor'du...

Bu bağlamda Ntvspor'da sağlamlığını yitirmiştir...

Gelelim asıl konumuza.M.Topuz yine imza atmış F.Bahçe'ye...

Deniz'in,kesin haber;en geç perşembe(bugün) imza atılacak,Mehmet perşembe(bugün) günü Kayseri'de basın toplantısı düzenleneyecek ve kendisine plaket verilecek diyerek aktardığı duyumu sormuyorum bile,çünkü Perşembe'nin bitmesine çok az bir zaman dilimi kaldı...

M.Topuz'dan son bilgiler;düşüncelerinde hiçbir değişiklik olmamıştır.Yarın tatilini bitirip Kayseriye dönecektir.Ve Recep Mamur ile görüşüp kendisine; F.Bahçe'ye imza atmayacağını,dolayısıyla F.Bahçe ile Kayseri'nin anlaşmasının geçerlilik kazanmayacağını,bonservis konusunda Beşiktaş ile masaya oturmaları dileklerini iletecek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basın toplantısının Cumartesi gününe ertelendiğinide söylemişti sanırım Deniz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mehmet Topuz kendisi Kayseri ye Cuma günü döneceğini ve akşam üstü bir basın topLantısı yapacağını söyLedi..

Fenerbahçe takımı artık ne zaman basın topLantısı yapacağına da mı karar veriyor ?

AnLaşıLdı diye birşey yok. Mehmet Topuz Fenerbahçe iLe anLaşmayacağını ve BeşiktaşLa anLaşıLamaması durumunda Kayseri de bir sezon daha oynayabiLeceğini iLeticek Başkanına..

Hurma da zaten yeLkenLer Fora der kabuL eder. Sezon ortasında da Beşiktaş a satar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam hemen yine ikiLi sataşmaLara girişmeyin. Şu Topuz yüzünden birbirinizin kaLbini kırmaya değmez yahu. Tamam artık geriLmeyin ve bekLeyin. Yazmak ve tartışmak kimseye birşey kazandırmıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Uyarı yapıldı. Olayı kişiselleştirmeden, Mehmet Topuz transferi hakkında konuşabilirsiniz. ama bu transfer ile ilgili olay bambaşka boyutlara taşınmasın.

Ayrıca benimde sizlere önerim, bu iş kesinleştikten sonra, bu konuda yorum yapmanızdır.
    (/s)

Kamuoyu üzerinde Mehmet Topuz üzerinden 2 büyük kulübümüze üstünlük hiyerarşisi kurulmaya çalışılıyor

Ne Beşiktaş M.Topuz'u alırsa F.Bahçe'nin büyüklüğü sarsılır,ne de F.Bahçe alırsa Beşiktaş'ın.

Bu konudaki şahsi düşüncem Aziz Yıldırım'a çok güvendiğimden dolayı Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum Mehmet Topuz'un.

Bekleyip,görelim Topuz hangi takıma gidecek,bunun için hakikaten birbirimizi kırmaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ne kadar yakınmış acaba Serkan abi,son 100 metreye falan mı girilmiş...

Bobo'yu Olympiakos'a 8 milyon €'ya son dakika haberiyle gönderende Ntvspor'du...

Kayserispor ile Beşiktaş hiçbir bonservis görüşmesi yapmamışken,Beşiktaş M.Topuz'un bonservisi için Kayseripsor'la 5 milyon €'ya anlaştı haberini yine son dakika olarak geçende Ntvspor'du...

Bu bağlamda Ntvspor'da sağlamlığını yitirmiştir...

Gelelim asıl konumuza.M.Topuz yine imza atmış F.Bahçe'ye...

Deniz'in,kesin haber;en geç perşembe(bugün) imza atılacak,Mehmet perşembe(bugün) günü Kayseri'de basın toplantısı düzenleneyecek ve kendisine plaket verilecek diyerek aktardığı duyumu sormuyorum bile,çünkü Perşembe'nin bitmesine çok az bir zaman dilimi kaldı...

M.Topuz'dan son bilgiler;düşüncelerinde hiçbir değişiklik olmamıştır.Yarın tatilini bitirip Kayseriye dönecektir.Ve Recep Mamur ile görüşüp kendisine; F.Bahçe'ye imza atmayacağını,dolayısıyla F.Bahçe ile Kayseri'nin anlaşmasının geçerlilik kazanmayacağını,bonservis konusunda Beşiktaş ile masaya oturmaları dileklerini iletecek...
    Tarihte aksamalar olabilri Anıl bu çok önemli bir durum değil.O günü ben tahmini olarak söyledim ama sonuç doğru olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basın toplantısı tarihini Mehmet Topzu söyledi diye ben en geç perşembeye açıklanır diye düşünüyordum o yüzden eprşembe dedim
    Last edited by deniz.91 : 12.Haziran.2009 at 02:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Ben Özer'in de Ali Bilgin gibi olacağını düşünüyorum. Ali Bilgin'i de kanat eksiğini gidermek için aldı Fenerbahçe fakat geldiği günden bu yana 15 maç zor oynamıştır. Yani demek istediğim Özer Fenerbahçe'de direk ilk 11'de oynayabilecek bir kapasitede oyuncu değil..
    Ali ile Özer aynı tip oyuncular mı?
    Gs ile anlaştığında genel kanı nasıl hatırlayın, bu düşüncenin sebebi nedendir?

Ligin asist kralıdır bu sezon, dikkatinizi çekerim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yuvana hoşgeldin Aykut Kocaman.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

aykut kocaman daumun takımı tanıması ve rakipleri analiz etmesi konusunda önemli bir isim. eminim yararlı olacaktır. hayırlı olsun

Hayırlı olsun Aykut Kocaman çok iyi oldu Fenerbahçe'ye katılması..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daum+Aykut kocaman Skibbe+Ü.davala gibi olabilir gelior bana...

beklemekten başka çaremiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Böyle bir karşılaştırmada komik duruma düşersin

Skibbe Türkiye'yi tanımıyordu.
    Daum ise çok iyi biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ümit Davala Skibbe'nin altına getirilmişti, üstelik Davala'nın camia üzerindeki etkisi ve geçmiş birikimi çok iyi durumda da değildi.

Fenerbahçe'de ise durum farklı, Aykut Daum'un yardımcı olmuyor. Belki yedek kulübesinde bile olmayabilir, yönetim ile Daum arasındaki köprü olacak. Yeri geldiğinde Daum'u uyarabilecek, ona karışabilecek. Yardımcı olarak gelseydi zaten dediğin şey olabilirdi ve Aykut'tan hiç faydalanamazdık ki Aykut da yardımcı olarak gelmeyi kabul etmezdi bu saatten sonra.

Aykut'u tekrar Fenerbahçe ile çalışırken görme düşüncesi beni heyecanlandırmaya yetiyor. Çubuklunun değerini anlayamayan oyunculara çok iyi anlatacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Serkan abinin dediklerine harfi harfiyle katılıyorum.Hoşgeldin yuvana Aykut Kocaman.İleri ki yıllarda Fenerbahçe'de teknik direktör olman dileğiyle..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ümit Davala teknik konularda bilgi sahibi biri değil.
    Aykut Kocaman bugün Daum'un yerine bile getirilebilecek biri.

Arada dağlar kadar fark var.
    Ayrıca Daum gayet kaliteli bir hocadır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aykut Kocaman bugün Daum'un yerine bile getirilebilecek biri.
    Ki Bencilerde böyle olacak..

Aykut Kocaman son yıllardaki en doğru hamle ve taraftarın müthiş desteği var. Bu destekle büyük işler yapacak.

Ki Fenerbahçe'de de Daum'un halefi olacak diyebiliriz Aykut Kocaman için.Fakat şimdilik bu göreve alışması gerekiyor Sportif Direktörlükle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ali ile Özer aynı tip oyuncular mı?
    Gs ile anlaştığında genel kanı nasıl hatırlayın, bu düşüncenin sebebi nedendir?

Ligin asist kralıdır bu sezon, dikkatinizi çekerim.
    Konu Dışı; Ligin asist kralı Lincoln.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Konu Dışı; Ligin asist kralı Lincoln.
    Bildiğim kadarıyla özer oldu bu sene. Bakmak lazım
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Asist kralı Lincoln oldu 11 asist ile , 2.sırada Özer var 10 asistle yanlış hatırlıyor da olabilirim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi baktım 2si 1.liği paylaşmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamit'in transferi ne Fener ne de Gs için yalan gibi geliyor bana, üst düzey bi futbolcu, Türkiye için erken daha..

Ayrıca Hamit'in futbol zekasına ve oyun tarzına hayranım. Maç sırasında o kadar basit fakeler ile rakibi etkisiz hale getiriyor ki Ronaldinho'nun bin takla atarak yaptığı adam eksiltmeleri Hamit çok sade ve sonuç odaklı yapıyor.

Ama Türk milli takımı için Hamit'in tek alternatifi de Mehmet Topuz'dur. Terim'i sevmesem de Topuz'u kadroya almama konusunda haklı olduğunu hissediyordum, hisselerimi Topuz'un son transfer fiyaskosuyla doğruladım.

Mesaj Yetkileri