yıllık 2.8 m euro + 15.000 euro maç başı
30 maça çıksa 450.000 euro = 3.250 m euro sezonluk. Bir türk oyuncu için çok güzel para kazanacak, ben olsam ben de gelirdim. Hayırlısı olsun Mehmet Topal için![]()
bence alexi seneye çok ilk 11 de göremeyeceğiz play offtaki performansıyla devam eder gibi zaten yaşı da 35 oldu ve mehmet topala verilen paranın çok olduğunu düşünüyorum senelik 2.8m çok büyük para bir de maç başı 15 bin var 40 maç oynasa 3.5 milyon ediyor
Topal iyidir de yıllık ücreti çok olmuş bana göre. Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye ama üzüldüm açıkcası Topal'ın Türkiye'ye gelmesine, Avrupa'da devam edebilirdi. Gerçi bana 2,8M€ + Maç başı 15k€ verseler koşa koşa gelirim Türkiye'ye![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Daha verilen paralar açıklanmadı hesaplara girmeyin hemen
Selçuk Şahinden çok farkı yok bence
Selçuğun Avrupa görmüşü
Topal hayırlı olsun . Alacağı fiyat kulüp tarafından bildirildiyse 2.8 diye biraz fazla olduğu konusuna katılıyorum yalnız adamın alacağı para beni germez şahsen Galatasaray'dan giden Topal değil şuan , çok geliştirdi kendini.İnşallah alacağımız diğer orta saha da mücadele gücü zayıf bir oyuncu olmaz ( bkz:Costa )
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Emre 3.5 m € alıyorsa Topal'a 2.8 az bile.
Selçuk Şahin ile kıyaslanır mı yahu? Selçuk Opel ise, Mehmet Mercedestir.
Sapla samanı karıştırmayın.![]()
topal sahsen iyi transfer valenciada kendini gelistirdi defans ozelligide iyi olan bir oyuncu. hayirli olsun
Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı.İyi para almış Mehmet.Boğa sevdasından vazgeçmiş![]()
aykut hoca o kadar para vermez topala
Gelmesine çok sevinilecek heyecanlanılacak bir futbolcu değil ama bir Selçuk da değil, hayırlı olsun inşallah en verimli şekilde kullanırız.
Mesele Mehmet Topalı almış olmak degil yeğen mesele Selçuk Sahine bağlı olmaktan kurtulmak. Kimse hesaba katmıyor ama Recep Niyaz ve Salih Uçan yeterince yaratıcı oyuncular sadece onlari oynatabilecek yürekli bir hoca, hoş görecek sabırlı taraftar gerek.
...
Hiçbi zaman medyada çıkan haberlerdeki fiyatlar gerçeği yansıtmadı.. KAP'a yapılacak açıklamayı bekleyelim..
Hayırlı olsun Mehmet çok geliştirdi kendini.Başarılı olacaktır.Bizden de akıllı taraftarların tepki göstereceğini sanmıyorum.İçip içip maça gidenler illaki tepki gösterir maçlarda pek kaale almaması lazım.Artık profesyonel Dünya'da yaşıyoruz.Eskisi gibi 'yürü be oğlum,sen bizim kaptanımızsın at boş mukaveleye imzanı bakayım' gibi devirler yavaştan kapanıyor.
Yabancı hakkı düşürüldükçe Türk oyuncular değere biniyor. Umarım yıllık 2 - 2.5 M €'dan fazla para verilmez.
M.Topal hiçbir zaman (GS için canımı veririm. Çocuğu kesseler Fener' e gitmem. Doğuştan Galatasaraylıyım, kimse beni Fener' e gönderemez.) tarzı açıklamalar yapmadı. Bu yüzden ıslıklanması için bir sebep yok. Profesyonel bir oyuncu gibi davranmaya devam ediyor. Helal olsun.
Football is simple,but Football Manager is not
Eğer yönetim düşerse yeni gelecek yönetimın yapılandırma çalışması çok farklı olacaktır. Böyle bir durumda transferler bir müddet sarkacaktir
...
Mehmet Topal borsaya bildirildi. Umarım hayırlara vesile olur.
Zaten normal maçlarda her oyuncu gibi ıslıklanır ama milli takımda zannetmiyorum öyle bişey olucağını