galatasaraysözlük buraya taşınmış :d
Keita transferinden vazgeçilmiş ntvspor.
NTV Spor'a da sormak lazım . Oyuncuyu aldı , kesin diyorlar önümüzdeki sene oynayacak diyorlar sonra vazgeçti diyorlar imzaladıktan sonra , aldıktan sonra nasıl vazgeçer ki . Artık doğru haber yapsınlar PES !
Keita gelse sevinirdim ama gelmeyincede üzülmedim açıkçası.Çünkü solda bu kadar eksiğimiz varken hala sağa tarafa adam almak gereksizdi.
#nontvspor ne olacak.
Mersin fazla ileri gitti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Ağustos.2011 at 21:05 Reason: anlatım bozukluğu giderildi.
So what?
Saike
1 milyon 100 Bin Euro'ya Engin Baytar Galatasaray'da.
Kampa katıldı Engin.İyi bir alternatif olacak bizim için.Hatta disiplini sağlarsa formayı bile alır bir daha bırakmamak üzere.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Cimbom Keita'dan Vazgeçti
Abdel Kader Keita için Galatasaray yönetimi geri adım attı.
Galatasaray Kulübü, Katar'ın All Sadd Kulübünde forma giyen ve kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Fildişi Sahilli eski futbolcusu Abdul Kader Keita'nın transferinden vazgeçti.
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, All Sadd Kulübü ile şartlarda anlaşamadıkları için Keita'yı transfer etmekten vazgeçtiklerini söyledi.
Dürüst, anlaşmazlık ile ilgili ayrıntılı bilgi vermezken, sarı-kırmızılı ekibin kiralamak istediği Keita'yı All Sadd Kulübünün bonservisiyle vermek istediği söyledi.
sporbucks.com
Allah AllahBi adama sadece 1 takım mı teklif verebilir ? Mersinle aynı zamanda bizde ilgileniyorduk zaten. Adamlar Mersini reddetti bizle görüştü. Tam anlaşıyorduk "Keita'nın sadece Galatasaray'a gitmek istiyorum" demesine rağmen yinede devreye girdiler. Umarım Keita'da durumun farkındadır ve Mersine gitmez.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sol beke&kanata ve forvete transfer şart.Yönetim transfer sezonunu 3 transfer daha yapmayıp kapatırsa işimiz iştir.Bunu Fatih Terim'de adı gibi biliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Serbest piyasa, varsa paraları alsınlar tabii Keita'nın da istemesi lazım Mersin'i. Bizim ilgimizi gördükten sonra ister mi ? Sanmıyorum. E bu durumda ne olacak, bizimkiler vazgeçecek belki tamamen belki bir süreliğine. Bu transferi Keita'nın durumuna göre belirlenir, çok isterse alırız. Gelmezse de ne olur, çok bir şey kaybetmeyiz. Hayırlısı...
Engin Baytarın sözleşmesine şu maddenin konması güzel olmuş ;
2011-2012 sezonunda Futbolcu eğer 20 ve daha fazla resmi müsabaka yer almış olur ise her iki sezonda da alacağı sabit transfer ücreti 400.000 EUR yerine 600.000 EUR olacaktır.
Resme girin. Soltaki tahtaya zoom yapın
http://imgim.com/dsc03611.jpg
Podolski , Benayun , Forlan ,Marlos (Sao Paulo'da Oynayan Sol Kanat Oyuncusu).
Fiyatlar bile yazıyor![]()
Last edited by Nedvedmania : 19.Ağustos.2011 at 22:33
nedved gs sözlükten hiç cikmiyorsun sanırsam![]()
Tam tersi. Bir kere bile girmedimFacebook herşeye yetiyor. Artık arkadaşlık sitesi yerine haber sitesi görevi görüyor
![]()
iyi öyLeySe![]()
Resimde adamın saatı 4'e 10 var diye gösteriyor.
Üstteki mesaj saat 17:19 da atılmış. Resimde de Podolski kırmızıyla yazılmış ve altı çizi.an itibariyla dunyaca unlu bir forveti renklerine baglamistir.
ama giciklik degil mi?
edit: durun durun. son dakikada belki bir sey cikar. dilimiz yanmasin. 1-2 gun icinde aciklarim )
(srfydn - 19 ağustos 2011 17:19 ~ 17:23)
Herşey birşeyi gösteriyor![]()
Nuri olayından sonra podolski yi istemem açıkçası
Podolski'nin üstünde Marlos yazıyor sanırım. Sao Paolo'da Marlos adında bir oyuncu varmış da ne oynar ne yapar bilmiyorum. Forlanla Falcao arasında SOS gibi bir şey var o nedir çözemedim
Ekleme: İki ayağını da etkili kullanabilen bir kanat oyuncusuymuş.
Diğer 2 isim : Alt Madrıdlı Oyuncular Falcao , Elias.