İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
BENDEN SÖYLEMESİ: Hem Hamit Altıntop hem Tuncay Şanlı F.Bahçe yolunda..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
BENDEN SÖYLEMESİ: Hem Hamit Altıntop hem Tuncay Şanlı F.Bahçe yolunda..
transferi istenen oyuncunun yıllık geliri zaten sponsor anlaşmaları ilefalan 20 Milyon dolar civarında, bonservis 28 milyon'dan AÇILMIŞ kapı..diyor kendileri![]()
Bence sadece almaya çalışırlar .Tevezi sordum şunu yazdı
Tevez parasını zaten ÖDEYECEK ÇOK YÖNETİCİ var.Ancak TEVEZ'in NE KADAR SORUNLU OLDUĞUNU unutmayın.
Biraz öncede
Anlayamayanlara; NEYMAR benim fikrim değil,bana da çok İNANILMAZ geldi.Ama, AY'ın neler yapabileceğini kimse bilemez...
ne 28 milyonu.. sence neymari fenere 28 milyona birakirlarmi? satacak olsalar basta real madrid olmak üzere avrupanin elitleri devreye girer.. ayrica tevez olayida bana göre yalan tevezi getirmek kolay degil
Çulsuzluk değil sizin yaptığınız biraz tedirginlik, Fatih Terim 2. Galatasaray döneminde yaptığı isabetsiz transferlerin çok büyük ekonomik zararları oldu. Şimdi daha ihtiyatlı davranıyor. Hazır ekonomi doğru yolda ilerlerken tekrar darbe vurmak istemiyorlar.
Hazır Milli Takımı topluyorken Ömer Toprak, Mehmet Ekici ve Sercan Saraer'e de bi el atsaydık : )
...
Tuncay'i özledikjübilesini fb formasi altinda yapacaksa gelsin..
Bilica'nın son durumu ne acaba, kampa da götürülmemiş.
Tuncay bir gün gelecek inşallah bu sene olur.
@firatgunayer
Neymar'in talipleri Barcelona,R.Madrid,İnter vsvs.. Dolayısıyla Turkiye 'ye gelme ihtimali yok..Duyumla hayali karistirmayalim..
FM Gazetesi
Geçen sene 40 M € hayır demişti Santos.
Ciddi ciddi Neymar'ın gelebileceğini konuşanlar mı varmış : ) İlginç.
Şuan alabileceğimiz -dilediğim- tek üst düzey oyuncu -A sınıfı- Kaka Leite. O da büyük bir talibi olmaz, Real Madrid'de yedek kalmayı kabul etmez. Tekrar form tutmak ister ve yıllık ücreti olan 9 milyon €'dan belli bir kısmı feda etmek isterse.
Kaka tarzı oyuncular için bizim lig tarzı geçiş ligleri önemlidir özellikle Dünya Kupasını göz önüne alırsak, 2 sezon boyunca sürekli oynaması gerekecek bir oyuncu için gelebilme olasılığı var. Nitekim bitmiş bir Anelka'nın Fenerbahçe'ye gelip tekrar parlamasını, Fransa Milli Takımına tekrar yükselmesini akabinde tekrar İngiltere yolunu tutup Chelsea'de gol krallığı ile devam eden süreci düşünürsek, hem Fenerbahçe hem de Kaka için çok faydalı bir iş olacaktır.
...
Kaka ve neymar dan birisi gelirse Türkiye yerinden oynar Tuncay kaç yıldır adam akıllı maç yapmıyor fazla fayda sağlamaz
Kaka... Hayali bile delirtiyor insanı.![]()
Neymar mıAdamı Messi'yle kıyaslıyorlar Türkiye'ye mi gelicek adam
![]()
Egemen borsaya bildirilmiş 3 yıllık.
1.750 milyon Euro ve Maç başı 15 bin euro
Kaka gelsin donu bayrak ederim![]()
Yapılan görüşme sonucu profesyonel futbolcu Egemen Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Sözleşme kapsamında oyuncuya verilecek yıllık garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı ücret 15.000 Euro'dur.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=221329
SON DAKİKA// Egemen Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yıllık 1.750.000 € mac bası 15.000 € ücret alacaktır.
...
Egemen çok iyi oldu ama adamda az biraz çirkeflik var bu bizim için sorun olucak diye düşünüyorum ilerde çok dillenir bu demedi demeyin.
Şaka maka Milli Takım'ın gerisini kurduk.
Volkan
Gökhan-Bekir(Serdar)-Egemen-Hasan Ali
Elbet farklı oyuncularda forma giyecektir ama bu oyuncuların sürekli beraber oynayacak olması Milli Takım için büyük avantaj olacaktır.
...
Yerli Lugano![]()
ah bide Emre olaydı![]()
Bu sene transfer şampiyonu olma yolunda ilerliyoruz.
Adamı sanki Askere aldık : )
![]()
...
Tarhimizde bu kadar iyi yerliyi bir araya getirmedik heralde.
Volkan , egemen , gg, Hasan Ali , Mehmet topal , Bekir .... Bildiginiz 11 imizdeki Türkler milli takim oyuncuları.. Ben Hamit'i de alçağımızı düşünüyorum
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sanki zorla giymiş gibi![]()