transferlerden haberi olan warmı
tamam frings ii de,sadece frings le olacak iş deil bu..başka futbolcu almıyozmu yaa....bu arada seni tebrik ederim..ayın üyesi olmussun..arasıra girdiğim için oy kullanamadım..kusura bakma
Juventus kaç tane transferi bağladı şu ana kadar, bir yazar mısınız?
Grygera ve Salihamidzic kesin transferler su an.
genç oyuncular alınıyo ama daha yıldızlardan haber yok
Ayrica R.Oliveira Miccoli Blasi Taccinardi geri gelicek oyuncular...
Dün geceki Man Unt maçı skorunu görünce tekrar aklıma geldi... Şampiyonlar Liginin en farklı galibiyetini Juventus 2003 de 7-0 ile Yunan takımı Olympiacos a karşı almıştır...
Juventus'u küme düşüren savcı Palazzi,Sportif direktör Alessio Secco'nun Genoa başkanı Enrico Preziosi ile Domenico Criscito'nun tranferi konusunda görüşme yapması nedeniyle Juventus'un puanlarını silinmesini isteyecek.
Genoa'nın başkanı ile görüşmesi neden suç olsun diyeceksiniz.Genoa'nın başkanı o dönem cezalı olduğu için kimse ile görüşemezmiş.
Bu kuralın ne kadar güzel işlediğine dair bir de örnek var.Milan ikinci başkanı Galliani yasaklı olduğu dönemde bizzat Madrid'e gidip Ronaldo'nun transferini bitirmişti.
Secco'nun 3 ay ceza alması kesin gözüküyor.Berlusconi Tataroğlu'nun gazetelerinde yazacaklarına göre puan silmeye kadar gider bunlar.
Yarın oynanacak Milan maçı öncesinde bu haberin moralleri nasıl alt üst edeceğini anlatmama gerek yok.
Last edited by Del Piero_10 : 11.Nisan.2008 at 23:38
ya artık varya iyice baydılar.her şeyden puan silme vs fln.bu nasıl bi lig yaa
ee bunları kimse bilmiyor.sallamak kolay tabi.FORZA JUVENTUS gerisi yalan.aşığım sana JUVEM![]()
Juventus : 2 - 2 : Milan
Milan kırmızı karttan dolayı ( oyuncunun adını unuttum ) 10 kişi![]()
Dakika : 72
Ayrıca söylemek istiyorum Sissoko bugün izleyebildiğim kadarıyla süper oynuyor..
Milan 10 kişi ise Juve bir tane daha...
Juve 3-2 önde gol Salihamidzic..
So what?
Saike
Juve 3-2 kazandı. Helal Olsun..
işte juventus işte camoranesi işte del piero.bu derbide de başımızıöne eğmedi.helal olsun juventus...!
Hasan'ın gecesi oldu![]()
Silvio,Massimo esas duruşa!Efendiniz döndü
Allah'a şükürler olsun.Bir futbol kulübünün cehennemi sayılabilecek Serie B'den döndükten sonra ligin en güçlü 3 takımını da yenip hiçbirine yenilmemek sadece Juventus'un yapabileceği birşeydi.
Bu gece ben Kaka'yı değil Camoranesi'yi izledim.Muhammed Sissoko için fazla konuşmuyorum çünkü nazara inanırım ama o tekme sonrası bacağının aldığı durum ve oyuna devam edişi anlatılamaz.
camoranesi ve sissoko ya 10 üzerinden 20 veriyorum..del piero yine klasını gösterdi ama son pozisyonu kaçırmak ona yakışmadı....gelelim takımın vasatlarına..1 numarada tiago var..pas oranı yok denecek kadar az..takıma faydası 0..salihamidzic de vasat bi futbol oynadı..fakat fırsatçığını kullanarak 2gol attı..özellikle son golde kendisini çok güzel boşa kaçırdı...
genel olarak güzel oynadık..defansif hatalar ve eksiklikler yüzünden 2tane kolay gol yedik..defansa mutlaka yıldız takviyesi yapılmalı..melberg falan hikaye..
bonera nın sissoko ya yaptığı hareket gerçekten centilmenliğe aykırı..
üzüldüğüm bir konu daha var:derbi maçları kazanıyoruz yenilmiyoruz ama diğer takımlara puan kaybediyoruz..
sonuç olarak alnımızın akıyla galibiyeti aldık
Ronaldinho'ya selam olsunHelal olsun Juventus.Tebrikler.
Bu arada hakem yine yaptı yapacağını
Kalac en son gol atmaya geldiğinde Del Piero kendi ceza sahasından öyle bir vurdu ki top gol oldu ama hakem maçı top havadayken bitirdi.Enteresan bir gol olacaktı![]()
ya gattuso nun del piero ya dayanıpta kendisini yere atmasına,ve hakemin buna düdük çalmasına ne diyosunuzspiker bile şaşırdı..adam herşey ortada dedi..az daha gülecekti
![]()
Birşey soracağım.Biraz alakasız olacak yani maçla ilgili değil ama
Yeni yapılan 40,000 kişilik stadyumun adı Juventus Arena mı yoksa yine Delle Alpi mi?