Sayfa 64 / 68 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İrfan Buz'da bence devam edilebilirdi ancak piyasada ki en doğru isimle anlaştı Bursaspor,Avrupa Ligi'ne tekrar katılmalarını sağlayacaktır Şenol Güneş.

Hayırlısı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şikeye karşı dik duran bir kulüp ve tribüne Şenol Güneş gibi bir adam çok yakışır. Umarım başarılı da olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hayirli ugurlu olsun.

Senol hocam basarili olacaktir yeterki destek verilsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şenol Güneş'in gelmesine çok sevindim. Sözleşme detayları henüz belli değil sanırım ancak çok yüklü bir bedel ödenmiyordur diye düşünüyorum. Açıkçası ya Şenol Güneş ya da İrfan Buz ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyordum. Çıkan diğer adayların olmaması çok iyi.

Bursaspor taraftarının Şenol Güneş'e büyük saygı duyacağını ve destekleyeceklerini düşünüyorum.

Birlikte güzel işler başarılacağına gönülden inanıyorum.

Not: Sözleşme 1 yıllıkmış.
    Last edited by sentugo : 29.Mayıs.2014 at 18:59
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şenol Güneş Bursaspor a hayırlı olsun.Eminim Bursaspora büyük katkı sağlayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum da önemli bir isimdi ancak istediklerini gerçekleştiremedi. Böyle adamları getirdiğiniz zaman Futbolun yönetimini tamamen bu adamlara bırakmalısınız. Şenol Güneş ne kadar rahat çalışırsa o kadar başarılı olur aksi halde Daum'un verdiğinden fazlasını veremez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şenol Güneşin Fenerbahçemizin başına gelmesini çok isterdim.Ne yazikki Aziz bey kendinin yöneteceği adamları alıyor. Hayırlı olsun Bursaya. Takımı uçuracağına eminim. Yeni yönetim iyi bir adım attı umarım gerisi gelir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Daum da önemli bir isimdi ancak istediklerini gerçekleştiremedi. Böyle adamları getirdiğiniz zaman Futbolun yönetimini tamamen bu adamlara bırakmalısınız. Şenol Güneş ne kadar rahat çalışırsa o kadar başarılı olur aksi halde Daum'un verdiğinden fazlasını veremez.
    O zamanki yönetim çok farklıydı zaten yapılan transferlerden de anlaşılacağı üzere. Çok eleştirdim ben burda başkanı zaten gitti de yeni başkan hakkında bi bilgim yok ancak Şenol hocayı getirdiğine göre Bursa'yı eski günlerine geri götürmek istediği açık ve net belli bence başarılı olacaktır Şenol hoca tabi dediğin gibi rahat çalışırsa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bursaspor uzun bir zaman sonra çok sağlam bir transfer yaptı.Hayırlı olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bursa 4.lüğü Trabzondan alır

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şenol Güneş nokta atışı bir transfer oldu, hayırlı uğurlu olsun. İyi bir kadro yapılanmasıyla 2-3 sene içerisinde Bursaspor'un tekrar şampiyon olabileceğini düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 yıllık sözleşme + 10 yıl opsiyonluymuş. çok ilginç. 1+10.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şenol hocanın, 1 yıl karşılığında Bursaspor'dan 1 milyon Euro garanti, Avrupa kupalarına gidilmesi durumunda da ekstra 200 bin Euro daha alacağı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın yardımcısı olarak ilk etapta Fatih Tekke ve Ersel Uzgur'un göreve başlayacağı öğrenildi.

Ayrıca İrfan Buz'un Bursaspor'da göreve devam edeceği belirtildi. Buz'un hangi görevde çalışacağı daha sonra açıklanacak.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

1 yıl kontratı şenol güneş mi istemiş yoksa bursa mı. Şenol güneşe de güvenmiyorlarsa kime güvenecekler. Hiç düşünmeden 5 yıl emanet ederdim takımı yönetimin yerinde olsaydım. Ama belki şenol hocanın tercihidir, bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bursaspor, Elmander ile büyük ölçüde anlaştı diyor haber.

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ource=Facebook

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre Taşdemir ile Anlaşma Sağlanmıştır.

Ankaragücü'nün başarılı sol bek oyuncusu Emre Taşdemir ile anlaşmaya varılmıştır. 8 Ağustos 1995 doğumlu Milli sol bek oyuncusu Emre Taşdemir ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bursaspor Kulübü

Piyasa değeri 150 bin euro olarak gösteriliyor.
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yeşil-beyazlıların, prensip anlaşmasına vardığı Aydın Karabulut, açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerde anlaşılan Karabulut, geçen sezon Sivasspor formasıyla 37 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı. Yetenekli futbolcu Twitter hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, "Transferim Bursasporumuz'a hayırlı olsun. Hep beraber süper, bol kupalı günler bizi bekliyor. Bursamız'da görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor ile 4 yıllık protokol imzalanmıştı ama yeni yönetim bunu 2 sene olarak gerçekleştirmek istemiş ve sanırım hallolmuş. Aydın Karabulut sol bek mevkisinde mi oynayacak göreceğiz...
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Emre Taşdemir'i birçok maçta izledim,çok iyi transfer

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Emre harika bir transfer bizde sönük olmazsa geleceği parlak.
    Aydın içinse oldukça iyi oldu bizim içinde kadro genişliği sağlandı bir bakıma .

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bakaye Traore Bursaspor’da

AC Milan takımından Malili orta saha oyuncusu Bakaye Traore kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı Özlüce Tesislerimizde düzenlenen törenle attı.

İmza törenine 2.Başkanımız Hasan Gülayan, Futbol Şubesi Sorumlumuz İlyas Acar ve Altyapı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan katıldı.

2.Başkanımız Hasan Gülayan yaptığı açıklamada Malili oyuncu Bakaye Traore’nin transferinin Bursaspor’a hayırlı olmasını diledi. Gülayan sözlerini şöyle sürdürdü; “AC Milan kulübünden bedelsiz olarak aldığımız Bakaye Traore hocamızın istediği bir futbolcuydu. 1985 doğumlu. Transferi inşallah Bursaspor’umuza ve kendisine hayırlı olur. Başarılar diliyorum” dedi.

Bakaye Traore ise Bursaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Traore, Bursaspor’a transferinin 3 yıldır gündemde olduğunu belirttiği konuşmasında, “ Bursaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Üç sezondur transferim gündemdeydi ancak kısmet bugüneymiş. Fransa ve İtalya’da oynarken Bursaspor’un ne kadar önemli bir kulüp olduğunu söylüyorlardı. Geçen sezon Türkiye’de oynadığım dönemde Bursaspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bizzat kendim gördüm. Hocama ve Başkanıma bana güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir sezon geçirip şampiyon olacağız. İnşallah Allah beni utandırmaz. Tüm gücümü Bursaspor’un başarısı için kullanacağım. Daha önce Bursaspor’un şampiyonluğu var. Bunu tekrarlamak için buradayım” dedi.

Bursaspor’a gelmesinde taraftarlarımızın büyük payı olduğunu belirten Traore, “ Geçtiğimiz sezon Bursaspor taraftarının ne kadar ateşli ve büyük olduğunu gördüm. Beni çok etkilediler. Taraftarları çok beğendim” dedi.

Traore daha sonra kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı ve basın mensuplarına fotoğraf verdi.

BAKAYE TRAORE

Malili orta saha oyuncusu Bakaye Traore 6 Mart 1985 tarihinde Fransa’nın Bondy kasabasında dünyaya geldi.Küçük yaşlarda futbolculuk kariyerine başlayan Traore 2003 yılında şuanda Fransa 2.Ligi’nde bulunan Amiens kulübüne transfer oldu. 2009 yılına kadar bu kulüpte forma giyen Bakaya daha sonra Fransa Lig 1 ekiplerinden Nancy’e transfer oldu. Nancy takımında oynadığı başarılı futbol ile Mali Milli Takımı’na seçildi. Üç sezon boyunca Nancy formasını başarılı bir şekilde giyen Bakaye, bu süre içerisinde 80 kez resmi formayı giydi ve 11 kez ağları havalandırdı. 2012 yılında İtalya’nın ünlü takımı AC Milan’a transfer oldu. Malili oyuncu 2012-2013 sezonunda 7 lig, 1 kupa ve 1 kez de Şampiyonlar Ligi’nde AC Milan formasını giydi. 2013-2014 sezonunda Kayseri Erciyesspor’a kiralık olarak gelen Traore, Spor Toto Süper Lig’de 25 müsabakada forma giydi ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Bakaye Traore, Mali A Millî formasını ilk defa 24 Şubat 2009 tarihinde Angola ile oynanan maçta giydi. 2010 ve 2012 Afrika Uluslar Kupası organizasyonlarında da Mali A Milli takımı ile mücadele etti. Toplam 23 kez Milli olan Traore, bu mücadelelerde 2 de gol atma başarısını gösterdi.

Bence transferler şu şekilde olmalı;

Sinan Bolat(kiralık)
    Yabancı, genç, ucuz, potansiyelli sol bek
    Mehmet Ekici( taş çatlasın 1 milyon euro'ya alınır)
    Yabancı sağ kanat( Sol ayaklı, hücum bölgesinde top saklayan/tutan)
    Gekas

Ayrıca Civelli gitmemeli.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Mehmet Ekici'yi 1 milyon Euroya alamazsın , alınsa 3 büyükler çoktan alır onu

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Büyük olasılıkla Samuel Holmen ile anlaştık 1-2 güne açıklanmasını bekliyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Holmen için son teklif yapıldı yönetim istanbulda, haber bekleniyor. henüz transfer sonuçlanmadı.

https://twitter.com/suhagursoy/statu...72257450393600

Araya Başakşehir girmezse biter.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Benimde son yazdığım yorum bu iletiye benzer sağlam bir kaynaktan aldığım haberden. Cevap bekleniyor çok sıcak saatler yaşanıyor bekliyoruz umarım gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Başarılı orta saha oyuncusu Samuel Holmen ile yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşması sağlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bursaspor Kulübü

Last edited by Leonadias : 08.Ağustos.2014 at 01:30

Kiralama ücreti ödenmeden 1 yıllığına kiralanmış. Kendisi yıllık 1 milyon euro alacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında başarısız bir transfer ama oyuncu boşuna bizde para kazanacakken onu kiralayabildiğimiz için başarılı gibi duruyor. Bursa adına ise çok iyi bir transfer oldu. Yararlı olacaktır. Keşke son avrupa maçlarından önce alınsaydı.

Sayfa 64 / 68 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon

Mesaj Yetkileri