Sayfa 649 / 896 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
19,441 ile 19,470 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Transferin şampiyonu oldunuz şimdiden, tebrik ediyorum.
    Bu mesajından dolayı seni tebrik etmek gerek dostum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha ortada bir şey yok Hamit konusunda. Temmuz'un da başındayız ne şampiyonluğu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hamit iyidir, hem de türk! diye kendimizi avutabiliriz...

Hamit transferi kesin değil henüz. Umarım gelir.

Hamit'i kim alırsa alsın harika bir iş yapmış olacak. Galatasaray da alabilir Fenerbahçe de. İkisi de büyük kulüp, resmi açıklama gelmeden şu aldı veya bu aldı demek doğru olmaz, zira her iki takım da bu transferde istekli anladığım kadarıyla ve alan büyük iş başaracak.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bendede bir heyecan yok Hamit geliyor diye inş gelirse bizi oyunuyla yanıltır ben Hamit yerine Diayı tercih ederdim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Hiç bir ekstra özelliği olmayan Hamit'i istemiyorum.Birçok iş yapan ancak hiç bir işi tam yapamayan bir oyuncu hamit.Haa bu tam yapamadığı şeyler Türkiye ligi için yeterlidir ancak Fenerbahçe için değildir bana kalırsa.Henüz kesin Fenerbahçe'de denirken yazayımda bunları sonra olurda başka takıma giderse ve ben hamit hakkında çok abartıyorsunuz dediğimde siz alamadınız ondan kötüleme denmesin.Biz alırsakda eleştirmeye devam ederim.Ancak olurda biz alırsak ve eleştirilmeyecek bir performans sergilersede yanılmışım derim.
    Neyse kıvrılsın bu mesajım şuralarda bir yerde.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hamit'in Türk olduğu için iyidir ama bende heyecanın "h" sini yapmıyor. Lass felan konuşulurken Hamit sıradan geliyor ve bence abartılcak bir oyuncuda değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

F.Bahçeli bir yönetici: "Hamit Altıntop transferi yarın biter.. G.Saray'ı bu transferde de eli boş bırakma fırsatını kaçırmayız.."
    bu ümleyi kuracağını sanmıyorum anca bu cümle galatasaraylıları gaza getirir daha da pahalıya alır hamiti fener menejer oyunları bunlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer şampiyonu falan dennmişte bir yıldız almadık bunlar hep kadroyu genişletmeye yönelik çalışmalar. gerçi transfer şampiyonları genelde kötü bitiriyor ligi o yüzden biz olmayalım transfer şampiyonu artık söz galatasarayda patlatsınlar bombaları.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daha kimseyi almadık mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    daha kimseyi almadık mı ?
    5 gündür Fenerbahçe transfer yapmıyor, nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bu ümleyi kuracağını sanmıyorum anca bu cümle galatasaraylıları gaza getirir daha da pahalıya alır hamiti fener menejer oyunları bunlar
    İbrahim Seten'e biileri sağlam ötüyor şu sıra. Son 1-2 haftada ne dediyse çıktı. Kim bilmiyorum ama sızdıranı bulurlarsa çok kötü olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Hamit Altıntop'u beğenmemenize anlam veremiyorum, ortasahada top çalan top saklayan top taşıyan bir oyuncu, uzaktan şutlarıda cabası. Emre Belözoğlu'ndan sonra bu mevkide iş yapabilecek en iyi Türk bence. Bu transferi bitiren çok iyi bir iş yapmış olacak, umarım biz alırız.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hamit iyi hoş da son 1-2 senedir yatıyor. Münih'deki Hamit değil şu sıralar.

Gelsin artık, her sene sıkıldık Hamit geldi gelecek diye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ben hamitten daha çok top oynadım son 1-2 yıldır birşey yapamıcak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hamit sağlam bi ekolden gelme bir oyuncu ve dikkat edin geçen sene real madrid kadrosuna kattı bu kadar da üstüne gelmeyin bence herkesi pişman edecektir futboluyla gelirse

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Hamit Avrupa takımına transfer olur 34-35 yaşından sonrada Anadolu takımlarına gelir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hamit gelmesin kim gelsin? Amma yerdiniz adamı 2 günde.. Hamit bunları okusa futbolu bırakır..

Rusların Stoch Israrı Sürüyor...

Daha Önce 12.5 M €'luk Teklifi Reddeden Sarı-Kanaryalara, Bu Seferde Anzhi£nin 17.5 M €'luk Teklif Yaptığı İddia Ediliyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sıtoh bu sezon daha da iyi olucak inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence de.. 1 sezon daha beklenilsin, Avrupa Arenasında da benzer gollerden bir kaç tane attığı zaman zaten Arapların da gözüne girecektir.. PSG ve benzeri kulüplerin ağzının suyu akacağı için bu sezon satmamak çok daha iyi bi seçenek..

Tabi bu senaryo için Stoch'un geçen yılki formunu koruması hatta üstüne çıkması gerekiyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alex'e Coritibadan ciddi teklif varmış Aykut hocayla ve başkanla oturup konuşacakmış deniyor.

Şu Özerde gitse çok güzel olacak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Gitmek isterse bence gitsin ama imzayı istanbulda saracoğlunda atsın arkasından corotiba ile hazırlık maçı yapalım nasıl

Hamit hakkındaki yapılan yorumlar gösteriyor ki bizim Türk sporseverlerimiz futboldan pek anlamıyor.

Zamanında Anelka da çok ağır eleştirilmişti bu ülkede, adam takımdan ayrıldı, önce Bolton'a sonra Chelsea'ye gitti ve Chelsea'de İngiltere ligi gol kralı oldu.
    Gordon Schildenfeld'e kör dendi, adam Hırvatistan Milli Takımının stoperi.
    Del Bosque'ye Yeniköy Kasabı dendi, adam alınmadık kupa bırakmadı.
    Ribery ilk geldiğinde "Anelka'nın bonusu" dendi, adam şu an dünyanın sayılı futbolcularından.

Hamit Altıntop gibi, bir Türk futbolcusunun göremeyeceği bir kariyere sahip olan adamı beğenmemek çok garip.

Hamit transferi 1,5 ay önce G.Saray ile gündeme geldiğinde okuldan bir arkadaşımla konuşmuştuk. O zamanlar F.Bahçe'nin bahsi yoktu. Şampiyon olmuş bir G.Saray'ın Hamit transferini yapması durumunda seneye açık ara şampiyon olacağını söylemiştim arkadaşıma. Şu an Hamit benim takımım F.Bahçe ile anılıyor, inşallah gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Gitmek isterse bence gitsin ama imzayı istanbulda saracoğlunda atsın arkasından corotiba ile hazırlık maçı yapalım nasıl
    sen bi ara forumdan gitmiştin neden geldin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Roma'daki geleceği henüz belirsiz olan Fernando Gago'nun menajeri, Arjantinli oyuncunun transferi konusunda açıklamalarda bulundu.Fernando Gago'nun Madrid'de geçirdiği son sezonda takım içinde adeta hastalığı varmış gibi davranıldığını ifade eden Lombilla, "Türkiye'den ve Rusya'dan teklifler var ancak Gago bu ülkelerde forma giymek istemiyor." diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gaGOOOOO gooo goo home gago

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Alex'e Coritibadan ciddi teklif varmış Aykut hocayla ve başkanla oturup konuşacakmış deniyor.

Şu Özerde gitse çok güzel olacak
    özer gitsinde büyük kaptan fenerbahce formasi altinda futbolu birakmali diye düsünüyorum sene sonu coritiba ile jübile maci yapilir ilk yari fb formasi ikinci yari coritiba formasi giyer böylece futbolu birakmadan önce coritiba'da son kez forma giymis olur

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bencede Alex kalmalı oynamasa bile kulübede otursun valla ama şu özer gitsin be

Hamitte gs ye gidiyor sevindim bu işe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex oynamayacaksa gitmeli. Alex'in mutsuz mutsuz kulübede oturmasını istemiyorum şahsen.

Krallar güçlü hatırlanmalı. Yıllar sonra Alex kariyerinin son 2 sezonunda sürekli yedekti cümlesini duymak, kullanmak istemiyorum.

Özer ise yanlış bilmiyorsam ilk kez sezon öncesi sakat değil, düzenli bir ilişkisi var şu an bu yüzden 1 sene daha takımda kalmalıdır. Orta sahada çok oyuncumuz var ama sağlıklı bir Özer, Mehmet Topuz'dan önce tercih edilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri