Daha ortada bir şey yok Hamit konusunda. Temmuz'un da başındayız ne şampiyonluğu![]()
hamit iyidir, hem de türk! diye kendimizi avutabiliriz...
Hamit transferi kesin değil henüz. Umarım gelir.
Hamit'i kim alırsa alsın harika bir iş yapmış olacak. Galatasaray da alabilir Fenerbahçe de. İkisi de büyük kulüp, resmi açıklama gelmeden şu aldı veya bu aldı demek doğru olmaz, zira her iki takım da bu transferde istekli anladığım kadarıyla ve alan büyük iş başaracak.
Bendede bir heyecan yok Hamit geliyor diye inş gelirse bizi oyunuyla yanıltır ben Hamit yerine Diayı tercih ederdim
Hiç bir ekstra özelliği olmayan Hamit'i istemiyorum.Birçok iş yapan ancak hiç bir işi tam yapamayan bir oyuncu hamit.Haa bu tam yapamadığı şeyler Türkiye ligi için yeterlidir ancak Fenerbahçe için değildir bana kalırsa.Henüz kesin Fenerbahçe'de denirken yazayımda bunları sonra olurda başka takıma giderse ve ben hamit hakkında çok abartıyorsunuz dediğimde siz alamadınız ondan kötüleme denmesin.Biz alırsakda eleştirmeye devam ederim.Ancak olurda biz alırsak ve eleştirilmeyecek bir performans sergilersede yanılmışım derim.
Neyse kıvrılsın bu mesajım şuralarda bir yerde.
Hamit'in Türk olduğu için iyidir ama bende heyecanın "h" sini yapmıyor. Lass felan konuşulurken Hamit sıradan geliyor ve bence abartılcak bir oyuncuda değil.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Transfer şampiyonu falan dennmişte bir yıldız almadık bunlar hep kadroyu genişletmeye yönelik çalışmalar. gerçi transfer şampiyonları genelde kötü bitiriyor ligi o yüzden biz olmayalım transfer şampiyonuartık söz galatasarayda patlatsınlar bombaları.
Hamit Altıntop'u beğenmemenize anlam veremiyorum, ortasahada top çalan top saklayan top taşıyan bir oyuncu, uzaktan şutlarıda cabası. Emre Belözoğlu'ndan sonra bu mevkide iş yapabilecek en iyi Türk bence. Bu transferi bitiren çok iyi bir iş yapmış olacak, umarım biz alırız.
Burak
Hamit iyi hoş da son 1-2 senedir yatıyor. Münih'deki Hamit değil şu sıralar.
Gelsin artık, her sene sıkıldık Hamit geldi gelecek diye.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben hamitten daha çok top oynadım son 1-2 yıldır birşey yapamıcak.
hamit sağlam bi ekolden gelme bir oyuncu ve dikkat edin geçen sene real madrid kadrosuna kattı bu kadar da üstüne gelmeyin bence herkesi pişman edecektir futboluyla gelirse
Bence Hamit Avrupa takımına transfer olur 34-35 yaşından sonrada Anadolu takımlarına gelir![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hamit gelmesin kim gelsin? Amma yerdiniz adamı 2 günde.. Hamit bunları okusa futbolu bırakır..
Rusların Stoch Israrı Sürüyor...
Daha Önce 12.5 M €'luk Teklifi Reddeden Sarı-Kanaryalara, Bu Seferde Anzhi£nin 17.5 M €'luk Teklif Yaptığı İddia Ediliyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
sıtoh bu sezon daha da iyi olucak inşallah
Bence de.. 1 sezon daha beklenilsin, Avrupa Arenasında da benzer gollerden bir kaç tane attığı zaman zaten Arapların da gözüne girecektir.. PSG ve benzeri kulüplerin ağzının suyu akacağı için bu sezon satmamak çok daha iyi bi seçenek..
Tabi bu senaryo için Stoch'un geçen yılki formunu koruması hatta üstüne çıkması gerekiyor..
Alex'e Coritibadan ciddi teklif varmış Aykut hocayla ve başkanla oturup konuşacakmış deniyor.
Şu Özerde gitse çok güzel olacak
Gitmek isterse bence gitsin ama imzayı istanbulda saracoğlunda atsın arkasından corotiba ile hazırlık maçı yapalım nasıl![]()
Hamit hakkındaki yapılan yorumlar gösteriyor ki bizim Türk sporseverlerimiz futboldan pek anlamıyor.
Zamanında Anelka da çok ağır eleştirilmişti bu ülkede, adam takımdan ayrıldı, önce Bolton'a sonra Chelsea'ye gitti ve Chelsea'de İngiltere ligi gol kralı oldu.
Gordon Schildenfeld'e kör dendi, adam Hırvatistan Milli Takımının stoperi.
Del Bosque'ye Yeniköy Kasabı dendi, adam alınmadık kupa bırakmadı.
Ribery ilk geldiğinde "Anelka'nın bonusu" dendi, adam şu an dünyanın sayılı futbolcularından.
Hamit Altıntop gibi, bir Türk futbolcusunun göremeyeceği bir kariyere sahip olan adamı beğenmemek çok garip.
Hamit transferi 1,5 ay önce G.Saray ile gündeme geldiğinde okuldan bir arkadaşımla konuşmuştuk. O zamanlar F.Bahçe'nin bahsi yoktu. Şampiyon olmuş bir G.Saray'ın Hamit transferini yapması durumunda seneye açık ara şampiyon olacağını söylemiştim arkadaşıma. Şu an Hamit benim takımım F.Bahçe ile anılıyor, inşallah gerçekleşir.
Roma'daki geleceği henüz belirsiz olan Fernando Gago'nun menajeri, Arjantinli oyuncunun transferi konusunda açıklamalarda bulundu.Fernando Gago'nun Madrid'de geçirdiği son sezonda takım içinde adeta hastalığı varmış gibi davranıldığını ifade eden Lombilla, "Türkiye'den ve Rusya'dan teklifler var ancak Gago bu ülkelerde forma giymek istemiyor." diye konuştu.
Bencede Alex kalmalı oynamasa bile kulübede otursun vallaama şu özer gitsin be
Hamitte gs ye gidiyor sevindim bu işe![]()
Alex oynamayacaksa gitmeli. Alex'in mutsuz mutsuz kulübede oturmasını istemiyorum şahsen.
Krallar güçlü hatırlanmalı. Yıllar sonra Alex kariyerinin son 2 sezonunda sürekli yedekti cümlesini duymak, kullanmak istemiyorum.
Özer ise yanlış bilmiyorsam ilk kez sezon öncesi sakat değil, düzenli bir ilişkisi var şu an bu yüzden 1 sene daha takımda kalmalıdır. Orta sahada çok oyuncumuz var ama sağlıklı bir Özer, Mehmet Topuz'dan önce tercih edilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly