Sayfa 65 / 439 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
1,921 ile 1,950 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam artık yeter. Bu konu kapanmıştır.

Devam ettiren olursa uyarıyı alır ona göre...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

neyse transfer bölümüne transfer haberiye devam ediyoruz
    fenerbahçe.org dan

Bir kez daha açıklamak zorunda kalıyoruz. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım TV kameraları tarafından da kaydedilen ve televizyonlarda yayınlanan konuşmasında "Bir oyuncu daha transfer edeceğiz" demiştir. Günlerdir bu sözü "Yıldız oyuncu transfer edeceğiz" diye çarpıtarak yazan basınımızı bir kez daha uyarıyoruz. Milyonlarca insanın TV'den izlediği ve duyduğu bir sözü dahi çarpıtmaktan çekinmemek hangi gazetecilik ahlakına sığmaktadır. Bugün de Sayın Can Bartu köşesinde aynı yanlışa düşmüş ve başkan yıldız oyuncu alacağını söyledi demiştir. Gazeteciliğin temel kuralları olan 5N1K sorularını sormadan sadece masa başından ve kulaktan dolma haberler yapılmasına artık bir son verilmesi gerekmektedir. TV'de yayınlanan ve milyonların izlediği sözleri bile çarpıtarak yalan haberler yapmak ve sadece tiraj peşinde koşmak Türk spor basınını her geçen gün daha büyük bir batağın içerisine sokmaktadır. Tüm spor basınını doğru tarafsız ve objektif haberler yapmaya taraftarlarımızı da yalan haber yapan basın yayın kuruluşlarının haberlerine itibar etmemeye çağırıyoruz.
    Spor Kamuoyuna Duyurulur
    Fenerbahçe Spor Kulübü
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kimse sana saldırmayacak...

Mesaj atarken 2 kere düşünüp öyle atalım, ilk mesajında belirtmek istediğini laf sokmadan da belirtebilirdin. Burada daha yaşı 14-15 olan arkadaşlarımız var, olaya duygusal yönden bakan, kendini tutamayıp mesaj yazan arkadaşlarımız var.

Biz onlara örnek olmalıyız, ben de isterim çoğu şeyi tartışmayı ama bizde tartışmanın amacı karşı tarafa laf sokma olduğu için hep sağlıklı bir tartışma ortamı oluşmuyor. Bu nedenle de zaten forumda dikkat ederseniz pek futbol bölümüne mesaj atmam.

Yukarıda Anelka için yazdıklarını ben ne bir yerde okudum ne de duydum. Böyle şeylerle karşılıklı tartışma olmaz. Ben de Fenerbahçe kötü oynuyor, Avrupada bu sezon da başarı olmaz diye düşünüyorum ama karşımda bunu Fenerbahçe'yi küçümsemeden tartışacak rakip takım taraftarı kimse olmadığı için bunları burada yazmıyorum.

Bu konuya artık daha çok dikkat edeceğim, rakip takımı küçümseyen, alay edici, fanatizm içeren mesaj gördüğümde kimseye acımayacağım.

Sizleri daha olgun mesajlar yazmaya davet ediyorum, bilhassa belirli yaşa gelmiş olgun üyelerimizi.

Ayrıca neondh, seni son kez uyarıyorum. Diğer yönetici arkadaşlarım da uyardı, böyle şiir yazar gibi her cümlede satır başı yapma. Forum düzenenini bozmaktan uyarı alabilirsin. Paragraflara ayırarak yaz ya da hiç ayırmadan yaz ama böyle alt alta yazma...
    tamam yazım seklıme dikkat edicem.

ben kesınlıkle rakip takımı küçük düşürücü mesajlar yazmam.ben yorum yaptıgım futbolcu ve takım hakkında ne dusunuosam onu yazarım.fazlasını da yazmam.fanatızm de yapmam.aynı yorumları kendı tuttugum takımdakı futbolcular adına da yaparım.ben bu ulkedekı futbolcuların geregınden fazla abartıldıgını dusunuorum ve bunları soluorum sadece.bu sayılan ısımler abartıldıgı kadar diil.eger oyle olsaydı takımlarımız sampıyonlar liginde tur gecerdi uefa da ceyrek finale cıkardı.intertoto da otelula elenmezdi.yada dinamo kieve yada bordeaux yada dinamo bukrese.madem bu oyuncuları bu kadar yıldız goruosunuz cıkcınlar oynasınlar.yıldız dedıgınız oyunculardan kurulu takım avrupada ne yapmıs.newcastle deplasmanında kosarak oynadıkları futbol sizi tatmın etti mi yani.eet iyi oynadık ama yenemedık olsun mu dicez.hanı yıldız dı bunlar.az alkmaar ı eleyemedi.burda yıne fenerbahceyı asagılamak ıcın konusmuorum sadece konu fenerbahce oldugu ıcın konuusuorum.diger takımları konusursam onları da yazarım.benım tuttugum takımda bordeauxa gol atamammıstır.hanı 4 tane yıldız forvetı vardı su vardı bu varı.beşiktas da dınamoyu eleyemedı.nerde delgado ricardinho.sizin hesabınıza gore bu takımların kadrolarında cok yıldız var msallah.hani ama nerde yani ne yapıolar.goruoruz ki hiçbise yapamıolar.avrupanın alt duzey takımlarını bile gecemıolar.ozaman neymıs??
    bizim oyuncularımız yıldız diilmıs.biz gereksız yere abrtıomusuz.zaten bu yuzden o futbolculara detmeyeceklerı kadar para verıoruz ya

Topuz F.Bahçe'de iddiası!
    F.Bahçe'nin uzun zamandır ilgilendiği Kayserisporlu Mehmet Topuz'u renklerine katmayı başardığı iddia edildi. Fox TV'nin özel haberine göre, F.Bahçe transferde bombayı patlattı.

Gerek Kayserispor yönetiminin gerek ise sağ kanatta forma giyecek milli oyuncunun transfere karşılık peşinatları aldığı da iddia edildi. Teknik Direktör Zico'nun bu transfer haberine çok sevindiği ve bir an önce Topuz'u antrenmanlarda görmek istediği öğrenildi. Mehmet Topuz' un haftasonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor...

Kaynak: FOX Spor
    31.07.2007

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Topuz F.Bahçe'de iddiası!
    F.Bahçe'nin uzun zamandır ilgilendiği Kayserisporlu Mehmet Topuz'u renklerine katmayı başardığı iddia edildi. Fox TV'nin özel haberine göre, F.Bahçe transferde bombayı patlattı.

Gerek Kayserispor yönetiminin gerek ise sağ kanatta forma giyecek milli oyuncunun transfere karşılık peşinatları aldığı da iddia edildi. Teknik Direktör Zico'nun bu transfer haberine çok sevindiği ve bir an önce Topuz'u antrenmanlarda görmek istediği öğrenildi. Mehmet Topuz' un haftasonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor...

Kaynak: FOX Spor
    31.07.2007
    bu yazi 1 saat once gago tarafindan yazilmisti ama yinede sagol

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by neondh View Post
    tamam yazım seklıme dikkat edicem.

ben kesınlıkle rakip takımı küçük düşürücü mesajlar yazmam.ben yorum yaptıgım futbolcu ve takım hakkında ne dusunuosam onu yazarım.fazlasını da yazmam.fanatızm de yapmam.aynı yorumları kendı tuttugum takımdakı futbolcular adına da yaparım.ben bu ulkedekı futbolcuların geregınden fazla abartıldıgını dusunuorum ve bunları soluorum sadece.bu sayılan ısımler abartıldıgı kadar diil.eger oyle olsaydı takımlarımız sampıyonlar liginde tur gecerdi uefa da ceyrek finale cıkardı.intertoto da otelula elenmezdi.yada dinamo kieve yada bordeaux yada dinamo bukrese.madem bu oyuncuları bu kadar yıldız goruosunuz cıkcınlar oynasınlar.yıldız dedıgınız oyunculardan kurulu takım avrupada ne yapmıs.newcastle deplasmanında kosarak oynadıkları futbol sizi tatmın etti mi yani.eet iyi oynadık ama yenemedık olsun mu dicez.hanı yıldız dı bunlar.az alkmaar ı eleyemedi.burda yıne fenerbahceyı asagılamak ıcın konusmuorum sadece konu fenerbahce oldugu ıcın konuusuorum.diger takımları konusursam onları da yazarım.benım tuttugum takımda bordeauxa gol atamammıstır.hanı 4 tane yıldız forvetı vardı su vardı bu varı.beşiktas da dınamoyu eleyemedı.nerde delgado ricardinho.sizin hesabınıza gore bu takımların kadrolarında cok yıldız var msallah.hani ama nerde yani ne yapıolar.goruoruz ki hiçbise yapamıolar.avrupanın alt duzey takımlarını bile gecemıolar.ozaman neymıs??
    bizim oyuncularımız yıldız diilmıs.biz gereksız yere abrtıomusuz.zaten bu yuzden o futbolculara detmeyeceklerı kadar para verıoruz ya
    Sizin içinde ben yokumdur umarım çünkü seninle tamamen olmasa da örtüsen düşüncelerimiz var.

Senin uslubun böyle olabilir ama dediğim gibi ilk attığın mesaj biraz sakıncalı. Yeterli derecede olgun olamamış arkadaşlar var aramızda ve bundan etkileniyorlar.

Yazarken 2 kere düşünüp, rakip takımı tahrik etmeden ve kırmadan yazmalıyız. Ben de biliyorum ülkemizde futbol oynanmadığını, kendimizi dev aynasında gördüğümüzü, avrupada bu sene hiçbir takımımızın tur atlayamayacağını vs vs...

Ama taraftar olmak da herşeyi görmek değildir, ben o renklere aşığım, kötü oynasa da, kaybetse de takımıma kötü denmesini istemem. Genel taraftar profili böyledir.

Neyse konu Transfer Haberleri, ilgili konularda, seviyeyi kaybetmedikten sonra yukarıda yazılanları tartışabiliriz, hatta şu andakinden daha verimli tartışmalar ortaya çıkar. Ama kendimizi tutmayı, karşıdakini anlamayı bilmedikten sonra da bu pek mümkün gözükmüyor.

Fazla uzattım kusura bakmayın, transfer haberlerini konuşmaya devam edelim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

resmi siteden açıklama yok arkadaşlar... biraz daha bekleyelim

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nihat Kahveci ve Fatih Tekke yalanlaması
    fenerbahçe.org

Bugün tarihli Yeni Şafak, Fotomaç, Fotospor gazeteleri kulübümüzün Nihat Kahveci'yi transfer etmek için çalışmalar yürüttüğü ve hatta Nihat Kahveci'ye karşılık Lugano'nun teklif edildiğini öne sürmektedirler. Kulübümüzün Nihat Kahveci'yi transfer etmek gibi bir çalışması olmadığı gibi Lugano'nun takası da söz konusu değildir. Söz konusu haberler tamamen yalandır.
    Ayrıca Takvim ve Fotomaç gazeteleri Fatih Tekke'yi de transfer etmeye çalıştığımızı yazmaktadır bu haberler de kesinlikle doğru değildir.
    Spor Kamuoyuna Duyurulur
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    bu yazi 1 saat once gago tarafindan yazilmisti ama yinede sagol
    gago değil fenerbahce_1907 nickli arkadaş vermişti sen,ben,gago yorumları yapmıştık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yalanlamaların üstüne Mehmet Topuz Fenerbahce'de haberi ne güzel olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bu yalanlamaların üstüne Mehmet Topuz Fenerbahce'de haberi ne güzel olurdu.
    Topuzu bayadır yalanlamıyorlar neden olmasın
    şaka bir yana bu dakikadan sonra yapılacak transfer hoş olmaz (Ama Adriano gelse olur )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topuz'u yalanlamıyorlar çünkü zaten kamuoyu biliyor onu istediğimizi artık ilerleyen saatlerde göreceğiz ne kadar doğru haber...

Keşke faydanalabilseydi Beşiktaş.Bence yetenekli bir oyuncuydu Gökhan Güleç

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ronaldo rüyası bitti !
    Milan'ın menajeri, Ronaldo iddialarına son noktayı koydu.
    31 Temmuz 2007 17:49
    İtalyan devi Milan'da top koşturan Brezilyalı golcü Ronaldo'nun, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarına son noktayı Milan Menajeri Braida koydu.

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de, bu mevkii için Fenerbahçe’nin en önemli adaylarından biri Milanlı golcü Ronaldo’ydu. Ancak Milan Kulübü Genel Menajeri Ariedo Braida, Ronaldo'nun Fenerbahçe transferi ile ilgili çok açık konuştu.

Braida, yaptığı açıklamada, "Bunları konuşmak zaman kaybı. Ronaldo’ nun ayrılması imkansız. Ona bu sezon ihtiyacımız var" diyerek, Brezilyalı golcünün Fenerbahçe'ye geleceği iddialarına son noktayı koydu.

Öte yandan Braida, kendilerine Fenerbahçe’den bu transfer içinde resmi bir talep gelmediğini ifade etti. Milan ile sözleşmesi bu sezon sona erecek 31 yaşındaki yıldızın İtalyan kulübü ile 2 yıllık sözleşme uzatacağı belirtildi.

ajansspor

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

İlk geldiğinde harikaydı gökhan güleç ama nobre ve bobo ile yıldızı söndü İnş. Serdar kurtuluşun kaderide ona benzemes :S

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence bir kaybımız yok .Gitmesi iyi oldu forma şansı bulur.

Bu tribalfootball.com bizdeki efsane fotospor gibi bi şey mi??..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

siteden yalanlama geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akşam saatlerinde FOX TV'den yayınlanan altyazı haberlerinde kulübümüzün Mehmet Topuz ile anlaştığı yolunda hayali bir haber yer almıştır. FOX TV spor servisi ile kulübümüz yetkilileri arasında yapılan telefon görüşmelerinde bu transferin doğru olmadığı ve anlaşma yapılmadığının resmi dilden kendilerine açıklanmasına rağmen FOX TV, ısrarla yayınını sürdürmeye devam etmiş, adı geçen TV'nin spor bölümü yetkilileri daha da ileri giderek transfer haberinin doğru olduğu yönünde ısrarlı bir görüş bildirmişlerdir.
    Belli ki Televizyon yayıncılığının yanısıra oyuncu menajerliğine başlayacak olan FOX TV yönetimi, oyuncu ile anlaşma sağlayamadığımızı söylememize rağmen kulübümüz adına, Topuz'u Fenerbahçe renklerine bağlamaya kararlı görünmektedir. Kulübümüz FOX TV'nin talihsiz bu yalan haber girişimini bir kenara bırakarak, Mehmet Topuz'un Kulübümüze transferinin FOX TV tarafından gerçekleşmesi suretiyle oyuncunun kulübüne vaadedilen bedeli ödemeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyururuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

istiyoruz parasi neyse veririz ama kulubu birakmiyo diyolar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    CeLaLettin kotu adam deiLki

sorun ziyan v yonetımde
    Kademe anlayışı çok kötü buda her 2-3 maçtan birinde bize bir gol yediriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Süleyman Hurma'da Ntv'de yalanladı bu hayali transferi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

lig tvde adnan sezgin herşeyi acıkladı ;tranfer konusuna gelince oğlum bile bu isimleri merak ediyor dedi ama bu isimleri vermek bize dezavantaj getiriyor dedi ve bunları saydı muhabir peki sadece yıldız mı diye sordu böyle bişey söylemiyoruz dedi faakat gülerek galatasaraya cok önemli katkılar sağlayacak birileri gelecek dedi ve cok önemli gelişmeler oldu gün vermiyorum ama karşıyaka macına kadar bitrmeyi hedefliyoruz dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adnanlar bu işi bitirecek gibi inşallah iyi bir oyuncu gelir
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Topuz ve ünal hakkında ne haberi cıkarsa inanmayın...........

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Vestel'e giderse orada kendini kanıtlama şansı bulacaktır.Yararlı olabilir Manisa Gökhan'a.Hayırlısı olsun.Yinede bir forvet almadan gönderilmemesi taraftarıyım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rubin Kazan'dan Kabze'ye teklif

Galatasaray'da Necati, Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı ile birlikte gönderilmesine karar verilen Hasan Kabze'ye bir teklif de Rusya'dan geldi.

Rusya'nın köklü kulüplerinden Rubin Kazan, sarı kırmızılı takımın kadrodışı bıraktığı Hasan Kabze'yi transfer etmek için harekete geçti. Başarılı futbolcuyu renklerine katmak isteyen Rus kulübünün, Galatasaray Kulübü'ne 1 milyon Dolarlık teklif yaptığı öğrenildi. Rubin Kazan'ın ayrıca Hasan Kabze'ye de iyi bir teklif sunduğu ve Hasan'ın bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

31.07.2007

Kaynak : DHA

Ruslarda para bol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu transferleri biran önce bitirsek tam süper olucak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence yabancı forwet arıyıcağına yönetim peşin 7 8 milyon eueo wersin gökhan ünalı alsın bakalım wermiomu ozman kayseri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

oooo Alman kardes biraz ezbere konustun gibime geldi..........Hurma neler dedi haberin yok galiba Bütün Galatasarayı verseler yine satmıcaz dediler..Mümkünse ünal ve topuz konusmayalım ben bıktım.........Hurma da hemen cıkıp artistlik yapıyor....

Bu trnasferleri unutalım yerlı belkı Mehmet yıldız ama az ihtimal.......

Mesaj Yetkileri