Sayfa 65 / 149 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon
1,921 ile 1,950 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    bursaspor'un beşiktaş düşmanlığından sonra,
    eskişehirspor'un da trabzonspor düşmanlığı başlıyor sanırsam. umarım önlenemez öfkeye dönüşmez bu durum.
    Aynı şey değil bu. Olayı başlatan Trabzonspor oluyo burda. 0-0 biten maçtan bu yana her platformda; "Siz Trabzon'da göreceksiniz." "Sizi ligden düşürcez bizle uğraşamazsınız." "Sizi Trabzon'dan çıkarmicaz." diye tehditler savuran bir Trabzonspor cephesi var. Bizde her fırsatta çirkinleşen ve bu tutumunu arttıran Trabzonspor taraftarına karşı savunmaya çalışıyoruz kendimizi. Bizim taraftar baya alttan alır oldu olayları. Biz alttan aldıkça herkes üzerimize gelir oldu. Umarım büyümez olaylar...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yapilan tezahuratlarida biz ayarladik Eskisehirde zaten etme gitme. Ben Eskisehiri guzel bir renk olarak goruyordum, Bulent Uygun yuzunden sogudum.

Eskisehir degilde Bulent nasil gelecek Trabzona onu merak ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar burada bilinçli bir şekilde yorumlarını paylaşan insanların bile o nasıl gelecek, taraftar nasıl karşılayacak demesi hoş değil. Siz bile bu bakış açısındaysanız, dışarıdaki adamlar neler yapmaz. Altı üstü futbol değil mi? Bursa-Beşiktaş konusunda da aynı hassasiyeti beklerken, forumda bile tartışmalar çıkmıştı. Bana kalırsa bu tür konularda biraz daha sağduyulu olunmalı.

acaba es-es'ten nefret eden ts taraftarları ne bekliyorlardı? adamlar çıktı topunu oynadı. trabzonlular ne bekliyorlardı? onu merak ediyorum. maçı satmasını mı istiyordu es-esten. trabzona karşı top oynayınca suç mu oluyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor'da resmi imzalar atıldı
    Halil Altıntop ve Adrian Mierzejewski kendilerini bordo mavili renklere bağlayan imzayı attı.

23 Haziran 2011 Perşembe - 14:23
    Sporx.com

Trabzonspor, sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirdiği yeni transferleri Halil Altıntop ve Adrian Mierzejewski ile sözleşme imzaladı.

Trabzon’un tarihi ve turistik mekanlarından Ayasofya Müzesi’nde düzenlenen imza törenine bordo mavili taraftalar ilgi gösterdi.

Halil Altıntop imza töreni sonrası kısa bir konuşma yaptı ve taraftarlara teşekkür etti. Halil, "Şu an çok mutluyum. İnanıyorum ki size layık olmaya çalışacağım. Elimden geleni yapmaya çalışacağım. Geçen sezondan daha başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR İLE GÖRÜŞTÜM; AMA..."

Eskişehirspor ile olan transfer görüşmeleri üzerine sorulan bir soruya Halil Altıntop şu cevabı verdi: "Enteresan şeyler yaşandı. Eskişehirspor'a söz vermedim ve imza atmadım. 4-5 hafta önce Eskişehirspor ile temasa geçtim. Benimle görüşmek istediler. Kendilerine teşekkür ettim. Sık görüşmeler yaptık. Türkiye'ye sıcak baktığımı dile getirdim; ama kesinlikle Eskişehirspor'a gideceğimi söylemedim. Onlara şehri gezip görmek istediğimi ifade etmiştim. Sözümü tuttum. Gittim ve gezdim. Bana Trabzon'un ilgisi bambaşkaydı. Başkanımız aradıktan sonra gönlüm kesin olarak Trabzonspor'a doğru yöneldi. Trabzonspor ile başarılı bir dönem geçirmeyi arzuluyorum."

Adrian Mierzejewski ise atılan imzalardan sonra, "Büyük bir kulübe geldiğim için çok heyecanlıyım. Süper Lig ve Avrupa'da Trabzonspor ile başarılı sonuçlar almak istiyorum" dedi.

Bordo mavili ekibin yeni transferleri Halil Altıntop 9 numaralı, Adrian Mierzejewski ise 86 numaralı formayı giyecek.

İmza töreni Halil Altıntop'un taraftarlar üçlü çektirmesiyle son buldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Es Es'ten beklentimiz bize maci vermeleriydi

Bizim o maci alcak pozisyonlarimiz oldu 1 ci yarida, onlar 2ci yari daha iyidi. Suan biz sampiyon olsaydik ayni seyleri Fener , Antep icin dusunuyor olurduki bence sacma. Satilmis lafini kullanmadim, kullananlarida tasvip etmiyorum. Sampiyon olcak takim 90+6 da golunu atip yenmesini bilendir, kadro derinligi yaratan kuluptur. Biz yapamadik saglik olsun

Eskisehirin Trabzonda sorun yasiyacagini sanmiyorumki tabi gercek EsEs taraftari gelirse bu lafim gecerli.
    Bulent Uygunun demecleri, Alper transferindeki tutumu , eski olaylar yuzunden yogun bi sekilde kufur yiyecegine eminim okadar .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

eskişehirde fenerbahçenin şampiyonluğuna sevinen adamlar var daha ne diyeyim ya..bide anadolu kardeşliğiymiş..ben inanmıyorum

aslında sevdim ben bu trabzonlu taraftarları... belli etmeden 16 kişiye karşı tek savaştığımızı anlatıyorlar istemeden

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bizans-Anadolu yakıştırmasını anlayamıyorum. Son zamanlarda hortladı bu düşünce. Unutulan şey de şu; Anadolu da Bizans hakimiyetindeydi. Bir Tarih bölümü öğrencisi olarak, bunun saçma bir düşünce olduğunu her yerde de belirtmeyi sürdüreceğim. Anadolu da Anatolia'dan gelir. (Güneşin doğduğu yer) Yani Yunanca'dır. Anadolu kardeşliği gibi tanımlar o nedenle gülünç geliyor. Türkiye'de yaşıyoruz. Şehircilik denilen saçmalıktan sıyrılmalıyız artık. Çünkü; iş, ırkçılığa kadar gidiyor. Umarım anlarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin kulübümüze transferi konusunda futbolcunun kulübü KSP Polonia Warszawa Sportowa Spolka Akcyjna ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, KSP Polonia Warszawa Sportowa Spolka Akcyjna'ya oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 5.250.000 Euro ödenecektir.

--------------------------------------

Bu parayı biz versek herhalde yer yerinden oynuyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çokmuş gerçekten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=160050

Aykut Akgün transferinin linki yukarıda.

____

Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 5 yıllık (2015-2016 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;

-2011-2012 futbol sezonu için 800.000 Euro garanti ücret ve 3.750 maçbaşı ücreti,
    -2012-2013 futbol sezonu için 830.000 Euro garanti ücret ve 3.540 maçbaşı ücreti,
    -2013-2014 futbol sezonu için 845.000 Euro garanti ücret ve 3.645 maçbaşı ücreti,
    -2014-2015 futbol sezonu için 860.000 Euro garanti ücret ve 3.750 maçbaşı ücreti,
    -2015-2016 futbol sezonu için 910.000 Euro garanti ücret ve 3.958 maçbaşı ücreti ödenecektir.

_______

Profesyonel futbolcu Halil Altıntop'un kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 3 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;

-2011-2012 futbol sezonu için 1.312.500 Euro garanti ücret ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,
    -2012-2013 futbol sezonu için 1.100.000 Euro garanti ücret ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,
    -2013-2014 futbol sezonu için 1.100.000 Euro garanti ücret ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adrian transferi Polonya futbol tarihinin en pahalı transferi oldu. Geçen sezon Lewandowski en pahalı transfer olmştu.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Bizans-Anadolu yakıştırmasını anlayamıyorum. Son zamanlarda hortladı bu düşünce. Unutulan şey de şu; Anadolu da Bizans hakimiyetindeydi. Bir Tarih bölümü öğrencisi olarak, bunun saçma bir düşünce olduğunu her yerde de belirtmeyi sürdüreceğim. Anadolu da Anatolia'dan gelir. (Güneşin doğduğu yer) Yani Yunanca'dır. Anadolu kardeşliği gibi tanımlar o nedenle gülünç geliyor. Türkiye'de yaşıyoruz. Şehircilik denilen saçmalıktan sıyrılmalıyız artık. Çünkü; iş, ırkçılığa kadar gidiyor. Umarım anlarsınız.
    Ki bunun yanında pek çok şehrimizin yunanca ismi de bulunur .
    Edirne - Adrianople
    İzmir - Syrmna
    İzmit - Nicomedia ( Nicea olarak da geçer )
    Bu arada anatoila galiba İngilizce'leştirilmiş hali biraz . Bazı haritalarda Anatolikon olarak gördüm .

Ha bunu niye paylaşıyorum , gece sıkıntısı abi . Yalnız orada Bizans bir ironidir , bütün medya ilgisinin toplandığı kulüpler zamanla nefret unsuru olan Bizans ile özdeşleştirildi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=160050

Aykut Akgün transferinin linki yukarıda.

____

Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 5 yıllık (2015-2016 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;

-2011-2012 futbol sezonu için 800.000 Euro garanti ücret ve 3.750 maçbaşı ücreti,
    -2012-2013 futbol sezonu için 830.000 Euro garanti ücret ve 3.540 maçbaşı ücreti,
    -2013-2014 futbol sezonu için 845.000 Euro garanti ücret ve 3.645 maçbaşı ücreti,
    -2014-2015 futbol sezonu için 860.000 Euro garanti ücret ve 3.750 maçbaşı ücreti,
    -2015-2016 futbol sezonu için 910.000 Euro garanti ücret ve 3.958 maçbaşı ücreti ödenecektir.

_______

Profesyonel futbolcu Halil Altıntop'un kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 3 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;

-2011-2012 futbol sezonu için 1.312.500 Euro garanti ücret ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,
    -2012-2013 futbol sezonu için 1.100.000 Euro garanti ücret ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,
    -2013-2014 futbol sezonu için 1.100.000 Euro garanti ücret ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
    Yuh yahu yuh Halil'e bu kadar para verilir mi be?Eskişehir alsaydı keşke.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yuh yahu yuh Halil'e bu kadar para verilir mi be?Eskişehir alsaydı keşke.
    niye bence gayet iyi fiyatlar. takımda 11'de oynayabilecek kapasitede herhangi bir yerli forvete bundan daha az verip imza attıramazdık.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Halil i birden öldürmeyin sizde, gayet uygun gelmiş bana kalırsa, hatta biz niye düşünmemişiz diye şaşırdım Halil le ilgili... Mehmet Akyüz e bonservis de verdik 900 bin tl, az daha üstüne koyup Halil i alsaymışız keşke bu fiyatlara Gerçi bize aynı fiyata imzalarmıydı bilmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gayet normal ücret.. 3 büyüklerde yedekte oturan adamlar ondan daha fazla aliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Halil'in yıllığı güzel. Bedava gelen bir oyuncu için hele.. Adrian'ın bonsevisi sağlam, ama onun da yıllığı güzel. Hele de takımın en önemlisi olabilecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Sadece Barış Özbek bize pahalıya patladı. O da sezon sezon başlamadan bu meblayı kaldıramadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Takımların oyuncular için bu kadar birbirine girmesini anlamış değilim.Maçlarda olaylar olur demekte çok yanlış bence.İlla suçlu aranacaksa suç Halil'in gibi gözüküyor.1 oyuncu için büyük camialar birbirine kin beslememeli.Trabzon'a yeni transferleri hayırlı olsun Halil bana göre çok çok iyi bir oyuncu değil ama Şenol hoca varken çok yararlı olacaktır.Yabancı oyuncu transferi biraz tuzlu olmuş ama kaliteli bir oyuncu gibi Trabzon transferde iyi işler çıkardı bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    eskişehirde fenerbahçenin şampiyonluğuna sevinen adamlar var daha ne diyeyim ya..bide anadolu kardeşliğiymiş..ben inanmıyorum
    Yuh yuh yuuuuuuuuuuh. Sen ne diyosun yahu? Mümkün değil öyle birşey.

I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Yuh yuh yuuuuuuuuuuh. Sen ne diyosun yahu? Mümkün değil öyle birşey.

fenerbahçeye sevinmesi mümkün olmayabilir, ama bizim kaybetmemize sevindikleri aşikar. şimdi konuyu bir daha açmak doğru değil ama bu da yuhlanacak kadar garip birşey değil. Son düdükle bir anda stadda kopan sevinç ve bilmemne Trabzon tezahüratları da oldu.

neyse, burası Trabzonspor transfer haberleri. ve başka garip yerlere çekmek pek doğru değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Halil değilde şu Polonyalı oyuncu daha fazla. Ben olsam Halil'e değilde o transfere sinirlenirdim niye yüksek bu kadar diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nedir bu polonyalı mantelitesi anlayan varmıdır?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tr'de sampiyon olamiyoruzya polonyaya 3cu buyuk olmak icin lig degiscez nasipse

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Halil değilde şu Polonyalı oyuncu daha fazla. Ben olsam Halil'e değilde o transfere sinirlenirdim niye yüksek bu kadar diye.
    Zaten sanırım Polonya Liginden en pahalı ücrete giden futbolcu oldu Adrian...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

24 yaşında oyuncu, ekstra bir istatistiği yok, 19-20 yaşında değil ki parlayacak diyesin. Bu parayı nasıl verdi Trabzon yönetimi enteresan gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Önceden Sadri Şener "öyle yüksek rakamlar ödeyemiyoruz ancak Polonya,Danimarka,Norveç'ten oyuncu getirebiliyoruz" tarzı açıklamalar yapıyordu da şimdi 5M verildi ülke yine aynı ülke oyuncu yine aynı kalitede.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Benim anlamadığım şu; Romaric Sevilla'da kesin satılık listesinde ve Sevilla oldukça ucuza bırakabilirdi (en azından 5.25'den az bi paraya). Peki neden o zaman çok daha kaliteli,ayrıca Zokora'yla da sağlam bir uyum yakalayabilecek Romaric alınmadı da Mierjezewski alındı ki ? Henüz tanınmamış ve 24 yaşında Polonya Ligi'nden bir oyuncu için gerçekten yüksek para 5.25 MN €

Mesaj Yetkileri