İBB'deyken çok iyiydi Holmen.O performansı yakalayabilirse Bursa'da da,Bursaspor için çok iyi bir transfer olur.
İBB'deyken çok iyiydi Holmen.O performansı yakalayabilirse Bursa'da da,Bursaspor için çok iyi bir transfer olur.
So what?
Saike
Bursaspor Traore'den sonra Erciyes'ten Diakhaté'yi de renklerine bağladı. Timsah Senagalli savunmacı ile her konuda anlaştı.
Keşke şu transferler Avrupa Kupalarına katılmadan önce bitirilseydi. Şu amatör takıma elendiklerini hala aklım almıyor.
...
Holmen'in Bursaspor'da başarılı olacağını düşünüyorum. Yabancı sınırından dolayı bizde şans bulamadı ama Bursa'da o şansı bulur.
Holmen her takımda iş yapabilecek bir oyuncu yeter ki kullanan kullanmayı bilsin,kalmasını çok isterdim.
Holmen yeni Batalla etkisi de yaratabilir belli olmaz.
Hayırlısı olsun, Holmen hakkında söyleyecek çok şey var ama neyse.
Bu takıma Diakhate'yi getiren yönetimi kutluyorum, adam zaten 30 yaşına gelmiş eğer Civelli gitmeyecekse harbiden büyük hata yapmış olursunuz bu transferi yaparak.
Orta saha bolluğundan geçilmiyor Holmen'de geldi hadi bakalım bedava paraları verin oynamayan topçulara şimdi.
Türkiye'ye geldiği öğrenilen Briand ile görüşen yönetim oyuncunun yıllık ücretini düşürebilrse Briand yeni sezonda Bursaspor forması giyecek
Bak bu kral olur ama bunlar neden daha önceden alınmıyor arkadaş.
Briand Beşiktaş'a ve Bursaspor'a önerilmiş. Turgut Doğan ve Emre için de görüşmeler olucakmış.
Briand pazartesi günü Bursa’da olacak. Salı günü kampa katılması bekleniyor.
; Sonunda gerçekleşirse adam akıllı bir adam gelicek şu takıma![]()
Josue kiralanacakmış. Porto satın alma opsiyonu koymak istemiyormuş.
Briand'ın bonservisi olmaması iyi bir haber Bursaspor için. 1+1, 2+1 yıllık iyi bir ücretle anlaşıp deneyebilirler. Bursaspor da son 3-4 yılda isimli oyunculardan çekti ama 29 yaşında ve bedelsiz denemekten zarar çıkmaz.
Bursaspor Porto'dan bir yıllığına kiralama konusunda ön anlaşma yaptığı Josue'ye 600 bin Euro ödeyecek.
Hadi hayırlısı bkaalım
Josue çok iyi olur da Holmen geldikten sonra ortasahada 4. yabancı oyuncu olur, bu da çok gerçekçi değil.
Sentugo.
Bursa elenince mi akıllandı anlamadım. Neden bu transferler erken yapılmıyor.
İşin komik yanı bu transferler ne için yapılıyor ? Benim bildiğim her takım ligde Avrupa'ya gitmek hedefinde olur bunun için transfer yapar, ancak Bursa Avrupa'dan elenip lig için transfer yapıyor.
TRANSFER - Bursaspor, Porto'dan Josue Filipe Pesqueira ile prensip anlaşmasına vardı.
Josue Filipe Soares Pesqueira İle Prensip Anlaşmasına Varıldı
Transfer çalışmalarımız kapsamında görüşmelerimizi sürdürdüğümüz Josue Filipe Soares Pesqueira ile prensip anlaşmasına varıldı.
Takımımıza Porto takımından transfer olan Josué Filipe Soares Pesqueira, bugün sabah saatlerinde Acıbadem Bursa Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.
Kan tetkiklerinin yapılmasının ardından, ortopedi, genel cerrahi, kardiyoloji, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz bölümlerinde muayene olan Pesqueira’nın, efor testleri ve akciğer testlerinin yapılmasının ardından kontrollerini tamamladı.
Yapılan sağlık kontrollerinin ardından Josué Filipe Soares Pesqueira ile Özlüce Tesisleri’nde yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına varıldı.
Josué Filipe Soares Pesqueira saat 16.30’da Özlüce Tesisleri’nde resmi sözleşmeye imza atacak.
Sentugo.
Trabzonspor’un kadro dışı bıraktığı TURGUT DOĞAN ŞAHİN ile prensip olarak anlaşmaya varıldı.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, prensip anlaşmasına vardıkları O. Lyon'un golcüsü Jimmy Briand'ın eşini ikna etmeye çalıştığını söyledi.
Hadi inşallah gel de forvet sıkıntısı yaşatma bu sene bize
Bursaspor, Colin Kazım'ı 1 yıllığına Feyenoord'a kiraladı
Kurtulduk![]()