fatih terimin transfer anlayışı bana göre sınıfta kalmıştır
fatih terimin transfer anlayışı bana göre sınıfta kalmıştır
sadece ismi var demek için çok izlemiş olmak lazım bence, ben o kadar izlemedim sen izlediysen birşey diyemem.
stancu pino bu adamlar genç yetenekti ne oldu? sabrediliyor mu? adamlar bu denli baskıyı kaldırabiliyor mu? türkiye'de genç yetenek çıkarmak zor iş ve bunun farkında fatih terim o yüzden sürekli rep'i yüksek adamlar geliyor. portekizli nani mesela türkiye'de olsaydı bunca sene sabredilir miydi yoksa ikinci yarı tenekeyle gönderilir miydi? bu genç yetenek muhabbeti iyiden iyiye şehir efsanesi olmaya başladı. gördük işte carrusca'ları stancu'ları pino'ları. gidip neymar gibi adamlara agüero gibi adamlara 18-19 yaşında 20-25 milyon veremeyeceğimize göre genç yetenek bizde oynayıp pişip 20-25 milyon olana kadar sabretmek gerekiyor. yani agüero değil stancu'yu alabiliyorsak ve gelişmesi için gerekli süreç kotarılamıyorsa bence genç yetenek muhabbetine girmeye gerek yok pek.
yedek konusuna ben de katılıyorum. ama sadece sol kanat yedeği değil eksik olan, stoper orta saha sağ kanat forvet hepsi eksik.
terim müthiş egomania bir adam olduğu için saçma sapan işler yaptı misal culio'yu göndererek falan ama takım yine bütçe doğrultusunda o kadar kötü kurulmadı. tabi rotasyon olayına girmezsek.(zira bunu sağlayan td yok son bilmemkaç yıldır galatasarayda)
ibrahim seten
Bugunku toplantida bursa baskani iyazici gsaray asbaskani aozturk'e sercan'i teklif etti.. Gsaray degerlendiriyor.. Alsin mi sizce?
Çok değil ama izledim en az 8-10 maçını. Oyun tarzı olarak aradığımız isim olduğunu düşünmüyorum, iyi bir alternatif olabilirdi ancak banko 11'e yazamam. Yazdığın ikinci kısımda katıldığım noktalarda var, lakin benim derdim Neymar'lar Agüero'lar işte. Stancu'ya 6 milyon euro verebiliyorsak Stancu, Pino, Carrusco vs gibi oyuncular yerine 1 oyuncu alalım verelim 10 - 15 milyon euroyu.
En sinir olduğum nokta verilen boş vaatler, Arda'nın yeri dolacak diyorsan ona göre adam alman gerek. Bu isim Riera değil.
Ek olarak bir de bu transfer mali boyutunu merak etmekteyim, vermişizdir bonservisine rahat 4-5 milyon euro.
aslında orda yanlış konuşmuşum aslında fatih terim ve yönetim transfer(ünal aysalı ayrı tutuyorum) konusunda sınıfta kalmıştır demem lazımdı buda açık yani fatih terim gider muntariyi veto eder onu veto eder tutup lauro yu getiriyolardı ünal aysal olmasa podolski forlan reyes borsaya bildirip alamadık ünal aysalın haldün üstünel gibi birine ihtiyacı var bana kalırsa
Bunu da belirtebilirdi, taraftarı beklentiye sokup hayal kırıklığına uğratmak yerine, çok ciddi bonservis bedelleri ödemeyeceğiz deseler şimdi buraya tepki olarak bir şeyler yazmazdım bile.
Fatih Terim 2. gelişine göre çok farklı, çok değişmiş her kounda, ancak hali enterasan çıkışları var. Hazırlık maçından sonra birilerine gider yaptığı basın toplantısı, Sabri'ye kızıp maçta gözlük fırlatması, senin yazdığın. Bakalım artık, her açıdan enterasan bir sezon bizleri bekliyor, artık alıştı bünye rahat maç izlesem garip gelir zaten.![]()
ibrahim seten
Riera'ya yillik 2.5, olympiakos'a 3 arti performansa bagli 500 bin euro. Imza yok henuz ama yarin atilir. Cunku o bolgeye baska aday kalmadi
yok artık yazıklar olsun bu adama yıllık 2.5 verilir mi !
Arda'nın bile bu takımda oynaması şans eseri olmuşken genç yıldız hikayelerine inanmıyorum. Adam yokluktan sol kanat oyndaı bi maç parladı gitti. Manisada sağ bek oynatılan adam, ümit milli takımlarda defalarca bek oynatılan arada sırada ortasaha oynatılan adamdan sol kanat oyuncusu çıkıverdi ve iş yaptı.
Riera bence harika trasnfer olur. Çok çok iyi bir futbolcu.
Transfer konusunda sinifta kaldik diyebilirim unal aysal verdigi sozleri tutmadi son gune kaldi gene transferler umarim scoutlar iyi calisirda seneye genc yetenekli oyunculari tespit ederler.
riera"ya gelince bu sefer aldik dusuncesindeyim ardanin yerinin doldururmu bilmem ama riera"nin sol ayagi cok iyi ve teknik bir oyuncu hayirli olsun diyorum..
ve bosunada ispanya milli takiminda 10 numara verilmez boyle bir oyuncuya.
mervan ı kaçırmasak bari bursa ve fenerin listesine girmiş
otuzuna merdiven dayamış adama 7-8 milyon bayılırsak harbiden yazıklar olsun derim başından beri gelmesini istemediğim bir oyuncu..
Riera'yı 1 senelik kiralasak iyi olur aslında.. Lig için yeterli bir oyuncu, 1 sene oynar, 2 milyon dolaylarında bir para çıkmış olur kasadan, seneye de erkenden transfer yapılır oraya..
Riera,o kadar da yaşlı değil şimdi alınsın 2-3 sene oynar yeter bizim için...
"Olympiacos FC oyuncularından Albert Riera ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Olympiacos FC'ye 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir."
Olympiacos FC oyuncularından Albert Riera ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Olympiacos FC'ye 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Çok başarılı (!) bir transfer.
Yıllık deli gibi para vermişiz yahu yazıktır.
Parayı düşünmeyin arkadaş.Takımın toparlanması için zaten para harcamak gerekiyordu.Verdiğimiz rakam yüksek ama kafaya biz değil yöneticiler takmalı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Takım ekonomik olarak çökünce, Uefa'nın yaptırımları başlayınca ne olacak, taraftara çağrılara başlayacaklar. Kombine al, bilet al, ürün al, GS mobile al, GSbonus al...
Riera'nın yaşı 29, yanılmıyorsam onun da sonuna gelmiş 30 diyebiliriz. 4 yıllık kontrat adamın son kontratı olur bu, kime satacaksın verim alamazsan alıcısı çıkar mı kocaman soru işareti. Çok iyi kalpli bir yönetimimiz var, sevaba girdiler.
Riera gibi oynayan genç bir oyuncu bulsak da alamayız ki![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Olmadı bence, iyi bir transfer sayılmaz. Hele ki bize gösterilen adamlardan sonra beklentimiz yükselince, olmadı tabi.
Beklentilerin yükselmesi konusunda birşey diyemem ama Hiçbir avrupa kupasında oynayamayacak olan bir takım için bu sezon yapılan transferler son derece olumlu bence.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Maliyeti göz önüne almazsak iyi bir transfer. Gol + asist ile 10'u bulacağına inanıyorum. Ödenen paraya gelince oyuncu için maaş olarak yüksek bir meblağa ödemek kötü olmuş. Yalnız Galatasaray'ın maaş bütçesi çok ciddi derecede büyüdü. Şampiyonlıuktan ötesi kurtarmaz.