Ali Yıldırım'ın açıklamalarına bakan zaten her şeyi anlar, neyi uzatıyorsunuz ki?
Adam çıkıp söyledi, yoksa çıkar aldık derdi, istediğimiz zaman alırız demezdi ve alırlardı da.
Dün akşam yazmıştım, Fenerbahçe için olmazsa olmaz bir konumda değildi şu anda Hamit. Ben alınmasını isterdim ama Aykut Kocaman'ın 4-4-2 düşünüyorum açıklamasından sonra da, sistemde kilit bir rol alamayacaktı. Muhtemelen düşünüldü, verilecek ücrete göre katkı değerlendirilmesi yapıldı ve akla yatmadığı için de transfer gerçekleşmedi.
Galatasaray da kendi sistemine göre, takıma oldukça değer katacak bir isim almış oldu. Galatasaray verdiği paranın sonuna kadar kullanacak Hamit'i, Hamit'in Galatasaray'da ilk 11'de oynamayacağı maç sayısı oldukça az olacaktır.
Fenerbahçe'nin yabancı konusunda sıkıntısı yok, Hamit'İn alınmasıyla orta sahaya bir de yabancı alınsa daha karışık bir durum ortaya çıkacaktı.
Şimdi zamanında Ali Yıldırım'ın dediği gibi, 1 defansa ve 1 orta sahaya alınacak transfer kaldı. Bu 2 isim de yabancı olacaktır, bekleyip görelim ve ön eleme maçlarına yetişmesini umalım transferlerin.