Ohh Ohh akşam maç var. Werder Diego sonrası nasıl oynayacak çok merak ediyorum. WFL aynı takım hemen hemen ama geçen seneki kadar başarılı olacaklarını sanmıyorum.
Yaz günleri maç olması çok iyi.Wolfsburg kazannır gibime geliyo
Wolfsburg bu kupayı da alır diye düşünüyorum.Marko Marin Diego'nun yerini ne kadar doldurabilir emin değilim.
Wolfsburg Kazanır Düşüncesindeyim Diegounun Yerini Zor Dolduracak Bremen
Merak ettiğim şey maçtan çok maçı kimin anlatacağı![]()
Ankaragucu'ne gelmesini isterdim ama maalesef Koln'e gitti Maniche..
Martezaker değil be Mertasacker...
Werder önde güzel oldu bu daha iyi bir mac olur...
WfL kaznaır diyodum ama Bremen önde.
Çok sıkıcı maç bence.. (:
Bence biraz üsüne düşülürse Marin en az Diego kadar olabilir keşke GS'ye glse dediğim oyuncuların başındaydı Marin ...
Bence çok zevkli maç olacak zaten iddiada alta 2.00 üste 1.45 vermesi zevkli geçeceğinin en büyük göstergesi.
Geçen sezon Almanya Bundesliga'da hayal kırıklığı yaratan Bayern Münih, yeni sezon hazırlıkları çervesinde Stuttgarter Kickers ile oynadığı hazırlık maçını 10-0 gibi farklı bir skorla kazanarak adeta gövde gösterisi yaptı.
Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Hamit Altıntop'un da forma giydiği ve bir de gol attığı karşılaşmada Bayern Münih'in gollerini, Ivıca Olic ( 3 ), Mario Gomez ( 2 ), Müller ( 3 ) ve Görlitz ( 1 ) kaydetti.
Alman 1.Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'un, yeni sezon için 49 bin 500 kombine bileti sattığı belirtildi.
Alman Bild Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan haberde, Borussia Dotmund kulübü tarafından yapılan açklamada, 2009/2010 sezonu için bugüne kadar 49 bin 500 taraftar abone biletinin satıldığı belirtildi. Bilet satışının son günü olan 31 Temmuz'a kadar 2007/2008 sezonunun 50 bin 549 rekorunu kırmayı hedefliyen Borussia Dortmund'un, kombineli taraftar sayısını 51 bin sınırlamayı planladıkları belirtildi.
Çok iyi kombine satmış.Taraftarla takıma çok güveniyor demekki inşl. iyi sonuçlar alır bu sene Dortmund![]()
Villarreal 27 tane attıbu bişi değilmiş gene
![]()
Az atmışlar ya 10 gol nedir ki 27 atan var.
20.lig takımıyla oynarsan 10 da atarsın 20 de . Galatasaray da bi ara saçma sapan takımlarla maç yapıp 17 falan atıyodu![]()
sezon başlar, ligde ve avrupa'da 4-5 tane yerler yine, geçer.![]()
ne oldu ki İlhan Mansız sözleşme imzaladı mı ki?
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen, eski futbolcusu Tim Borowski'yi 1 yıl aradan sonra yeniden kadrosuna kattı.
Werder Bremen kulübünden yapılan açıklamada, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Bayern Münih ile 2011 yılına kadar sözleşmesinin olmasına rağmen, eski kulübüne gelmeyi tercih ettiği belirtildi.
Borowski, 2001 ile 2008 yılları arasında 7 sene Werder Bremen'de top koşturmuş, ardından geçen sezon başında 3 yıllığına Bayern Münih'e imza atmıştı.
Alman spor medyasında çıkan haberlerde, transfer döneminin başında adı Fenerbahçe ile de anılan Tim Borowski için, Werder Bremen'in 5 milyon Avro ödediği iddia edildi.
İki sene önce bende konu açmıştım Dortmund'un kombine satışıyla ilgili..Oradaki verileride paylaşayım..
2006-2007;44.000
2007-2008 = 50.549
Sadece Dortmund değil Ruhr bölgesi takımlarının tek eglencisi futbol..Tuttukları takımlar onlar için hafta sonu değil sadece..Başarılı olup olmaması pek önemli değil
Şaşılacak bir durum söz konusu değil.Dortmund bunu hep yapıyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bilet fiyatları ne kadar acaba?
Bu sene 100. Yılını kutlaması da bunda artı bir etkendir.
Bilet fiyatları aşağıdadır. En pahalı bilet ve yer; bugünkü kurdan 1,752.34 TL yapıyor, en ucuz yer ise; 754.361 TL ve 383.591 TL ediyor.
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT