Sayfa 66 / 436 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence Uğur Boral sürprizi olabilir her an..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bir şekilde Dia'yı sahaya sürmeli Aykut Hoca.Galatasaray'ın her iki kanadını da hallaç pamuğuna çevirir,konsantre olmuş bir Dia.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bir şekilde Dia'yı sahaya sürmeli Aykut Hoca.Galatasaray'ın her iki kanadını da hallaç pamuğuna çevirir,konsantre olmuş bir Dia.
    Maç eksiği var ve 90 dakika maç çıkarabileceğini düşünmüyorum. Stoch her ne kadar istemesede artık mecburen sağ kanatta oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kaprisi bırakıp sağ kanada geçmeli Stoch. Hakan Balta'yı sürati sayesinde zor durumlara düşürebilir ama Eboue fizik olarak çok daha üstün Stoch'tan. Caner bir nebze mücadele edebilir onunla solda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bence kaprisi bırakıp sağ kanada geçmeli Stoch. Hakan Balta'yı sürati sayesinde zor durumlara düşürebilir ama Eboue fizik olarak çok daha üstün Stoch'tan. Caner bir nebze mücadele edebilir onunla solda.
    stoch iyi şut çekiyor ve sağda oynayamıyor solda oynaması çok daha iyi olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    stoch iyi şut çekiyor ve sağda oynayamıyor solda oynaması çok daha iyi olur.
    Biliyorum Mami. Twente'de oynarken de oyun karakteri aynıydı. Soldan içeri dribbling edip şut çekmek. Zaten ters ayağıyla çok yüzdeli orta açabilen bir oyuncu değil. Bu yüzden sağda oynamaya pek sıcak bakmıyor onun da farkındayım. Ancak ilk mesajımda belirttiğim gibi Eboue fizik açıdan çok daha üstün bir oyuncu Stoch'tan. O'nun karşısında zorlanabilir Stoch.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serdar azdaha uzatıp cemaat kurar artık o sakallar sayesinde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekir antremanda bileğini burkmuş sanırım. Derbide oynamasıda zor görünüyormuş. Umarım Bilica'yı koyup yabancı sınırlaması yüzünden Stoch-Cristian ikilisinden birini kesmez Aykut Hoca.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Cristian'i keserse Selcuk'un gol atmasindan korkuyorum

Serbest kalmışken Özgür Çek'i tekrar kulübe kazandırsak keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch topu sağına geçirip o şekilde ilerleyen ya da şut atan bir oyuncu. Sağ kanatta oynayamaz mı, pekala oynayabilir ama Stoch'tan beklenileni tam olarak veremez. Savunma anlamında zaafiyet doğurabilir ve bu sebeple sağda oynamasının o etkili şutlarının sayısını azaltacağını düşünürsek avantajı kalmaz.

Caner'in bu maçta oynayacağını düşünüyorum, bu sebeple de Stoch sağa geçebilir, Caner'in sağ kanatta oynama olasılığı da var tabi ki son maçta oyuna girdiğinde ortada oynamıştı ama Stoch'un sağda oynaması Caner'e göre daha olası.

Dia henüz 90 dakika oynayabilecek durumda değil, ayrıca yedek kulübesinde de Dia silahının olması her zaman avantajdır. Caner-Özer tercihi yapıp Stoch'un yedek beklemesi de olası.

Gökhan - Yobo - Bilica -Ziegler
    Özer - Cristian - Emre - Caner
    Alex - Bienvenu

Semih'in maalesef ki asla ilk 11'in değişilmez oyuncusu olacak form durumunu yakalayamaması ve Serdar'ın oynama ihtimalinin derbiye denk gelmesi sıkıntı yaratan noktalar. Semih tercihi yapıp Stoch'u 11'e alabilir ya da eğer idmanlarda hazır gördüyse ve güveniyorsa Serdar ile başlayıp kontenjanı açar. Selçuk - Cristian tercihi de belirleyici olur, gerçekten sıkıntılı bir durum, sadece Bekir'in sakatlanması çoğu taşı yerinden oynatmaya yetiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aykut hoca macera aramaz ve özer'i oynatır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cristian mutlaka oynar. İnsallah kesilen isim stoch olmaz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özgür Çek Tekrar Fenerbahçe'de
    Hayırlı olsun.
    Kaynak Menajeri Erdil Arpacı
    Facebook'tan alıntı, doğruluğu şuan şüpheli
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Fenerbahçe Borges'le anlaşmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Fenerbahçe Borges'le anlaşmış.
    Kaynak nedir?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

@chemedya
    Borges ile anlaşıldı diye biliyorum. Bunlar hep 3. şahıslardan duyduğumuz şeyler. Ancak ne kadar doğru transfer döneminde göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    @chemedya
    Borges ile anlaşıldı diye biliyorum. Bunlar hep 3. şahıslardan duyduğumuz şeyler. Ancak ne kadar doğru transfer döneminde göreceğiz.
    "Samet Brezilya'ya gitmişti. Borges ile anlaşıldı diye biliyorum."

Bu kişinin söylediklerinin doğruluğu var mı bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.

Borges ise şuana kadar adını 1 kere bile duymadığım, sadece gazetede "Fenerbahçe'de oynarsam gol kralı olurum" lafını okuduğum bir oyuncu. 30 yaş üstü ve umarım Fenerbahçe için yarar sağlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    "Samet Brezilya'ya gitmişti. Borges ile anlaşıldı diye biliyorum."

Bu kişinin söylediklerinin doğruluğu var mı bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.

Borges ise şuana kadar adını 1 kere bile duymadığım, sadece gazetede "Fenerbahçe'de oynarsam gol kralı olurum" lafını okuduğum bir oyuncu. 30 yaş üstü ve umarım Fenerbahçe için yarar sağlar.
    Samet Güzel nereye nasıl gidebilir, yurtdışına çıkışı yok, kendisi şike soruşturmasında şüpheli.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Samet Güzel nereye nasıl gidebilir, yurtdışına çıkışı yok, kendisi şike soruşturmasında şüpheli.
    şüpheli ama yurtdışı yasağı yok diye biliyorum.. zira onun için önce gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılıp hakkında yasak uygulanması lazım.. Oysa samet güzel ne gözaltına alındı ne de hakkında mahkeme kararı var.. Yani çıkabilir yurtdışına bi sorun yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Üstte bahsedildiği gibi bunu bende değil chemedya adında biri twitter'dan yazmış. Zaten doğruluk payı az.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben de yeni duydum adını kendisinin.. Alınırsa umarım iyi uyum sağlar ve nobre etkisi yaratır... Alınmazsa da çok üzüleceğimi sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Borges bu yaşına rağmen anca bu sezon patlama yapabilmiş bir oyuncu diye biliyorum ben. FM'deki kariyer geçmişi de o yönde yanlış hatırlamıyorsam. Ama gelir burada büyük işler yapar orası ayrı tabi .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex, Twitter'da 'takimda en cok kimi ariyorsunuz' sorusuna 'Mamadou Niang' yanitini vermis. Bienvenu'dan memnun olmadigini acikca belli etmis boylece.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu borges celso borges mi? oysa eğer fm 2009'dan sonra pek kendisiyle karşılaşamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Santos'da ki Borges'se çok yarar sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre kadro dışı bırakılmış
    Helal olsun hepinize koyun adamın yanına Selçukları Cristianları Bilicaları hem onu hem bizi çıldırtın sonra bu abukluğa dur diyeni cezalandırın, çok büyük bir adım bu kararı alan herkesi tebrik ederim. Sonunda yam yam gibi onca zamandır Emre aleyhinde kamuoyu oluşturanların oyununa geldiniz tebrikler, futbolun bir erkek oyunu olduğunu unutup artık kız gibi ruhsuz sorumsuz mücadele edenlerle devam edersiniz yola !
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

7-8 senede 1 tane adam gibi forvet (Niang) bulabilen Fenerbahçe yönetimi Emre'nin yerini 10 senede ancak doldurur. Eğer Aziz başkan dışarda olsaydı adım gibi eminim ortada bir problem varsa bile bunu camia içinde çözerdi. Emre'yi böyle yem gibi ortaya atmazdı.

Neyse ki devre arasına 2 maç kaldı. Bu 2 maçta Emre oynatılmaz, araya devre arası da girince biraz zaman geçmiş olur ve affedilir diye umuyorum. Eğer olur da Emre ayrılırsa Cristian + Selçuk'la krizler geçire geçire maçları izleriz. Vay efendim takımda ruh yok laflarını duyarız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

3 maç sonra affedilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    3 maç sonra affedilir.
    Ben olsam çeker giderim, daha topa dokunmayı bilmeyen adamlar prim yaptığı şu takımda durmak zarar
    ...

Mesaj Yetkileri