Sayfa 67 / 169 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
1,981 ile 2,010 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu yorumları gördükçe bu oyuncunun Galatasaray'dan gitmiş olması beni daha da gururlandırıyor...
    size göre sirf gs li oldugu icin bu yorumu yaptim yani? adam cok sIk sakatlaniyor Galatasaray'da oynarken de böyleydi hadi sakatligi gectim chelsea de kimi kesecek ? size göre kimi keser yani? en fazla rotasyon oyuncusu olur mehmet topal düz bir ön libero hicbir arti özelligi yok Aurelio'nun Türk versiyonu.. kötü topcu degil ama chelsea kalibresinde bir oyuncuda degil bunu kabullenmek niye bu kadar zor sizin icin anlamiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    size göre sirf gs li oldugu icin bu yorumu yaptim yani? adam cok sIk sakatlaniyor Galatasaray'da oynarken de böyleydi hadi sakatligi gectim chelsea de kimi kesecek ? size göre kimi keser yani? en fazla rotasyon oyuncusu olur mehmet topal düz bir ön libero hicbir arti özelligi yok Aurelio'nun Türk versiyonu.. kötü topcu degil ama chelsea kalibresinde bir oyuncuda degil bunu kabullenmek niye bu kadar zor sizin icin anlamiyorum.

Chelsea"yi izlemedigin cok acik belli Essienin yerine adam bulabildilermi Ramires Bir Dmc Degil Meireles ve Obinna Desene MC adamlari , Chelseanin tam aradigi adam mehmet topal sabit DMC.

Del Piero_10 Misafir

Default Capello: "Planlarımda Beckham yok"

İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello, Los Angeles Galaxy forması giyen David Beckham'ı Euro 2012'ye götürmeyi düşünmediğini açıkladı.

2010 Dünya Kupası'nı aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle kaçıran, ancak yine de takımla birlikte Güney Afrika'ya götürülen Beckham, Euro 2012'de forma giymenin hayallerini kuruyordu.

Ancak İtalyan teknik adam, Sky Sports News'e yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncunun hayallerini suya düşürürken, "Bunu pek düşünmedim. Ancak Beckham planlarınızda yer alıyor mu, diye sorarsanız; hayır, derim." şeklinde konuştu.

Beckham Daha Ölmedi mi Yahu

50'sinde Oynasa Yine Çağırılmak İsteyecek Heralde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Fm'deki kariyerimde götürmüştüm Euro12'ye.
    So what?
    Saike

Darısı 2014'e

Del Piero_10 Misafir

Default Berbatov Anzhi’ye göz kırptı

Galatasaray’ın da transfer listesinde olan Manchester United’ın yıldız golcüsü Dimitar Berbatov, transfer rekortmeni Anzhi’ye gidebilir.

Manchester United’ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov’un menajeri Emil Danchev, Rusya’nın transfer devi Anzhi Makhachkala iddialarına ılımlı yaklaştı.

Sezon başında yüksek bir bonservis bedeliyle Inter’den Kamerunlu golcü Samuel Eto’o’yu kadrosuna katan Rus ekibi, Berbatov için 17.5 milyon avro gibi bir rakamı gözden çıkarmış durumda.

Berbatov’un sürekli olarak forma giyememekten yana şikayetçi olduğunu ima eden Emil Danchev, Daily Mirror’a yaptığı açıklamada, “Anzhi resmi bir teklifle gelirse, bunu seve seve değerlendiririz. Bu durumda Dimitar ile oturur, konuşuruz. Ben Dimitar’ın Manchester’da mutlu olduğu konusunda şüpheliyim. Sürekli olarak oynayamamak büyük bir sıkıntı” dedi.

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu, Anzhi’den senelik 10 milyon avroya yakın bir ücret alabilir.

Bulgar golcü, hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetiminin alternatifleri arasında.

Doymuş Oyuncuyu Türkiye'de Görmek İstemiyorum Mümkünse Hemen Gitsin Rusya'ya Sınırdan Bile Geçmesin

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

City ve Malaga'dan sonra Anzhi'de tüm oyuncuları toplayacak heralde.

Post Fellaini Everton ile Nikah Tazeledi

İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Everton, Kontratı 18 Ay Sonra Bitecek Olan Belçikalı 23 Yaşındaki Orta Saha Oyuncusu Marouane Fellaini ile 2016 Yılının Yazına Kadar Kontratını Uzattığını Resmi Sitesinde Duyurdu.

Everton, Marouane Fellaini'yi 2008 Yılında Standart Liege'den 15M £ Bonservis Bedeli Ödeyerek Transfer Etmişti. Son 2 Yıldır Sakatlıklarla Boğuşan Yıldız Oyuncu Bu Sezon Sakatlıkltan Kurtularak Formasına Yeniden Sahip Olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Anzhi'nin city veya malaga gibi olması çok zor. yani umarım herşey para değildir. para için citye malagaya gidilir ama oralar yaşanacak yerler, kötü kulupler değil. anzhi kötü bir kulup oraya giden sadece para için gitmiştir bu çok açık.

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Anzhi'nin city veya malaga gibi olması çok zor. yani umarım herşey para değildir. para için citye malagaya gidilir ama oralar yaşanacak yerler, kötü kulupler değil. anzhi kötü bir kulup oraya giden sadece para için gitmiştir bu çok açık.
    Anji oynayan oyuncular yabancı oyuncular Moskova'da kalıyor, Dağıstan'da değil. Moskova Malaga ve Manchester'dan daha büyük ve hareketli bir şehirdir sanırım. Ancak o kadar yolculuğu çekmelerinin sebebi de para tabii ki.

Ama Malaga ve City'e giden adamlarda, Anjiye gidenler kadar paradan dolayı gidiyor. Bu takımlar Barcelona, Juventus, Manchester düzeyinde değiller şu an, kariyer yapmak için gittiklerini zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Anji oynayan oyuncular yabancı oyuncular Moskova'da kalıyor, Dağıstan'da değil. Moskova Malaga ve Manchester'dan daha büyük ve hareketli bir şehirdir sanırım. Ancak o kadar yolculuğu çekmelerinin sebebi de para tabii ki.

Ama Malaga ve City'e giden adamlarda, Anjiye gidenler kadar paradan dolayı gidiyor. Bu takımlar Barcelona, Juventus, Manchester düzeyinde değiller şu an, kariyer yapmak için gittiklerini zannetmiyorum.
    zaten sıkıntı orda. moskova'da olmakla manchester ya da malaga'da olmak arasında futbol anlamında fark olması lazım; anzhi fazla para verse ve moskova'ya yerleştirse bile oyuncuları.. benim anlamadığım o. yani giden adamlarda boş adamlar değil, sadece para için gidiyorsan işinin bitmiş olduğunu düşünüyor olman lazım bence. ben 30 yaşında olsam ve oynamak birşeyler kazanmak istesem sadece çok çok para veriyolar diye anzhi'ye gitmem. yani biz duygusal mı düşünüyoruz anlamadım?

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Bana bu kadar parayla bir sözleşme verseler , değil Rusya'ya , Antartika'ya bile giderim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Adamlar kariyeri boyunca kazanacğı parayı blki bir iki yılda kazanıyor anzhiden önceliği para olan her oyuncu gider tabi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arsenal-Norwich maçında 25.dakika 1-0 Norwich yeniyor bu dakikaya kadar 3 kez Norwich kalecisini geçen toplar çıkarıldı ikisi çizgiden olmak üzere. Norwich ilk şutunda 16.dakika da golü buldu.

Çok güzel maç oluyor Arsenal çok üstün oynuyor.

Edit : rVp attı 1-1.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1-2 arsenal yeniyor su an

sakary Ali Misafir

Persie'nin golleriyle Arsenal 2-1 kazandı..

Van Persie Premier League'te oynadığı 12 maçta 13 gol attı şuana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2-0 öndeyiz balotelli reyiz çaktı gene

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Default Riera'ya talip Cikti

İngiliz Daily Mail Gazetesi Sunderland'in Galatasaray'ın sol kanat oyuncusu Albert Riera'ya talip olduğunu ileri sürdü.

Gazete haberinde ''Sunderland, eski Liverpool kanat oyuncusu Albert Riera'ya göz kırpıyor'' başlığıyla duyurduğu haberde İngiliz kulübünün Riera'ya haftalık 115000 pound maaşla teklif götüreceğini yazdı. Sunderland'in Riera'nın İngiltere'ye dönmesini istediğinin belirtildiği haberde Sunderland teknik direktörü Steve Bruce'un geçtiğimiz seneden beri sol kanat oyuncusu istediği ve İspanyol futbolcunun premier lig tecrübesi nedeniyle öncelikli hedef olduğu vurgulandı.

Gazete ayrıca forvet arayışı içinde olan Galatasaray'ın Riera'yı satması halinde transferini düşündüğü Manchester United'ın santraforu Dimitar Berbatov'un transferinde maddi açıdan rahatlayacağını ifade etti.

LIGTV

Benden Gördüğün Tweeti mi Arakladın Arif Ayıp Sana

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

benim sende veya senin bende tweet varmi aga hic bilmiyorum ligtv"ye bakarken gordum paylasayim dedim konuya gelince riera umarim gider kaliteli topcu ise ilk 1-2 macda belli eder kendini rieradan birsey goremedik daha. ve galatasaray bu transferi neden yapti anlamadim ama sole dusunuyorum olimpyakaos - galatasaray macinda iyi oynadi diye kesin bu adami aldik.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Keşke.... nerde o günler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Del Piero_10 Misafir

Default Mancini: "Barca ve Real ile aynı seviyedeyiz"

İtalyan teknik adam, Premier Lig'de sergiledikleri dominnat performansla Avrupa'daki rakipleri ile de başa çıkabileceklerini gösterdiklerine inanıyor.

Manchester City Menajeri Roberto Mancini, takımının yaptığı sezon başlangıcı ile Avrupa'nın en iyilerinden biri olduğunu gösterdiğini düşünüyor.

Premier Lig'de yenilgisiz lider durumda olan Manchester City, bu sezon sadece Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-0 mağlup olmuştu. O maçtan sonra Villarreal'i hem içeride hem de dışarıda mağlup etmeyi başaran Mancini'nin öğrencileri yarın Napoli ile kiritik bir maça çıkacak.

Bu maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik adam, "Sezona çok iyi başladık. Bu bize ihtiyacımız olan güveni verdi. Barcelona, Real Madrid veya Manchester United'dan daha iyi olduğumuzu düşünmüyorum ama bence onlarla aynı seviyedeyiz." dedi.

Bu aralar üç günde bir sürekli olarak maça çıktıklarını belirten Mancini, "Kasım ve Aralık bizim açımızdan oldukça kritik olacak. Bu sürede de galibiyet serimizi sürdürmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Del Piero_10 Misafir

Default Hiddink: "Abramovich ile çalışmak isterim"

Hollandalı teknik adam İngiliz kulübüne yeşil ışık yaktı.

Kısa bir süre Chelsea'yi çalıştıran Guus Hiddink, kulübün Rus başkanı Roman Abramovich ile yeniden çalışabileceğini açıkladı.

Bilindiği gibi Hollandalı teknik adam, 2008-09 sezonunda geçici olarak Chelsea'nin başına geçmiş ve FA Cup'ı kazanarak taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Euro 2012 play-off'unda yaşanan başarısızlığın ardından Türkiye Milli Takımı ile yollarını ayıran Hiddink, bir Rus kanalına yaptığı açıklamada İngiliz kulübünü yeniden çalıştırabileceğini söyledi.

RT'ye konuşan deneyimli teknik adam, "Londra'ya her gittiğimde Roman Abramovich beni çok sıcak karşılıyor ve tesislerde ağırlıyor. Onunla çalışırken son derece mutluydum. Kim bilir, belki ileride yollarımız bir kez daha kesişir. Şu an sadece dinlenmek ve işleri akışına bırakmak istiyorum" dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Friedel uzatmak istiyor

24 Kasım 2011 12:45 | NTV Spor ve Ajanslar
    Bir dönem Galatasaray forması da giyen Tottenham'ın 40 yaşındaki kalecisi Friedel, sözleşmesini tekrar uzatmak istediğini söyledi.

İngiltere Premier League takımlarından Tottenham'ın 40 yaşındaki kalecisi Brad Friedel, sezon sonunda sona erecek sözleşmesini uzatmak istiyor.
    Bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen Friedel, Independent gazetesine yaptığı açıklamada, kendisini bir süre daha oynayabilecek kadar iyi hissettiğini belirtti.
    Friedel, "Büyük sakatlık geçirmezseniz ve oynamaya devam etmek istiyorsanız, o zaman kaleci olarak daha uzun süre forma giyebilirsiniz. İsterseniz bunu yapabilirsiniz, ben yapıyorum" dedi.
    Beslenme ve sağlığına dikkat etmenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Friedel, kendisine iyi baktığını belirterek, "Her sabah uyandığımda, (40 yaşındayım ve bugün idmana çıkmak istemiyorum) demiyorum" ifadesini kullandı.

Del Piero_10 Misafir

Default Villas-Boas: "Abramovich bana güveniyor"

Chelsea'nin sahibi, takımın kötü gidişinden Villas-Boas'ı sorumlu tutmuyor.

Chelsea Menajeri Andre Villas-Boas, takımın kötü gidişine rağmen başkan Roman Abramovich'in kendisine güvendiği açıkladı.

Oynadığı son yedi resmi maçta sadece bir galibiyet alabilen Chelsea'de eleştiri okları Portekizli çalıştırıcıya yönelmişti. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu durumun kendisi üzerinde herhangi bir baskı yapmadığını belirten 33 yaşındaki teknik adam, kulüp sahibi Abramovich'in kendisine güvendiğini söyledi.

Takım olarak bir an önce galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Villas-Boas, "Oyuncular da bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor. Ancak kesinlikle basında yazıldığı gibi takım içinde bir kavga söz konusu değil. Bazen kötü sonuçlar oyuncularda özgüven kaybına sebep olur ama bunu da en kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum" dedi

Guus Hiddink'in Londra kulübünde sportif direktörlü görevine getirileceği ve kendisinin buna karşı olduğu yönünde çıkan haberleri de yalanlayan genç teknik adam, "Ben sorunları tek başına değil, bir grup halinde çözmeyi tercih eden biriyim. Kulüp yöneticileri böyle bir şeyi uygun görürse ben de buna göre çalışırım. Hiddink'in ya da başkasını gelmesi benim için sorun yaratmaz" diye konuştu.

Del Piero_10 Misafir

Default Wenger: "Van Persie'den başkaları da gol atmalı"

Arsenal menajeri, Hollandalı yıldız dışındaki isimlerin de skora katkıda bulunması gerektiğini belirtti.

Arsenal menajeri Arsene Wenger, Van Persie dışındaki isimlerin de gol atmaya başlaması gerektiğini belirtti.

Tecrübeli menajer, Hollandalı yıldızın şu sıralar çok formda olduğunu ancak onun arkasında oynayan gervinho ve Arshavin gibi isimlerin de sahneye çıkma zamanlarının geleceğini söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Net bi şekilde adam haklı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'un Burak sendromu gibi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri