Sayfa 67 / 166 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
1,981 ile 2,010 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool, S'oton'dan R.Lambert'ın ardından Adam Lallana'yı da transfer etti. 20m£'a. R.Lambert'a da 12m£ civarı bir para ödemişti yanlış hatırlamıyorsam.

S'oton, Shaw'ı da iyi paraya sattı ManU'ya. Pochettino'yu da kaybettiler. Bu takım bu haliyle(td dahil) kalsaydı 2 sezon içinde büyük yükselişe geçebilirdi fakat bu şansı kaybettiler. Ayrıca Jay Rodriguez sakatlık geçirmeseydi muhtemelen o da yüksek bir fiyata transferini gerçekleştirecekti. En azından ellerinde Rodriguez kaldı. Önümüzdeki sezon sonu o da transferi olur bana göre.

Dani Osvaldo'nun kalıp kalmayacağı henüz belli değil sanırım. İnter talip. Juventus almayı düşünmüyor sanırım. Ama kalırsa takım açısından daha yararlı olur.

ManU, Dante'yi de bitirebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Herrera'yı orta sahada kullanacağız sanırım. Fellaini'yle iyi ikili olabilirler diye düşünüyorum. Yine de çok izlemediğim bir futbolcu bekleyip görmek lazım. Shaw çok iyi bir transfer , şu an daha ideal bir solbek olamazdı manu için. 2 sağlam stoper aldık mı iyi takım oluruz. Umarım Dante'yi almazlar. Ben Mangala ya da Hummels'i istiyorum. Van Gaal'i de ilk başta istemiyordum ama nedense adama sempati duymaya başladım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herrera için Fellaini yanı diyorsunuz ama o kadar yumuşak bi' geri ikili sizce tutar mı? Bence tutmayacak.

Herrera için söyleyeceklerimi yukarda söyledim, bana göre çok boş transfer ManU için. Herrera iyi topçu olabilir ama; Mata,Kagawa,Januzaj varken çok gereksiz geldi bana.

Bu arada Bafetimi Gomis, Swansea'ye transfer oldu.

Bony-Gomis güzel ikili.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

S'ampton epey doğrulttu bütçeyi. Bunlar zamanında borçlar yüzünden alt yapı ile oynamak zorunda kalmış, eksi puan cezası falan almışlardı.

Ander herrera ile mata ve kagawa çok farklılar aslında. Herrera daha çok bir mc, oyun kurucu. Diğerleri forvete yakın. Birbirlerini yedekleyecek adam da değiller. Van gaal 433 oynatırsa ortasaha fellaini-herrera-carrick olabilir. Mata veya kagawa da önde oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ManU hızlı kanat oyuncuları devrinden teknik kanat oyuncuları devrie geçecek sanırım. Hatta tüm takımı AMC'lerden oluşturacak. Hep aynı tip oyuncuları oldu. Umarım bu kötü yolda devam ederler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

van gaal bence kazma fellainiyi oynatmaz carrick herrera olur gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chelsea Diego Costa'yı açıkladı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arsenal Debuchy , Sanchez ve Aurier ile anlaşmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Debuchy ile Aurier aynı mevki değiller mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

A.SANCHEZ ARSENAL'DE..

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Alexis Sanchez'in yaklaşık 38 milyon Euro'luk bir bedel karşılığında Arsenal'e transfer oldu.

---

Barcelona'nın en çok beğendiğim oyuncusunu aldık..Büyük güç katacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Liverpool durmuyor transferde Bony Wilfried'e 19 MN € teklif etmişler ve aynı takımdan Ben Davies'i de istiyorlarmış.

Crystal Palace, Chamakh ile 2 yıllık sözleşme imzalamış.

Man UTD, Vidal için Juventus'un kapısını tıklatmaya hazırlanıyormuş.

Alexis Sanchez 17 numaralı formayı giyecekmiş bu arada.

Hummels'in de Man UTD yolunda olduğu söyleniyormuş.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Valla Liverpool Wilfried Bony alırsa gerçekten harika iş çıkarmış olur.Suarez'in eksikliğini çok hissetmezler Davies ise sol beke ilaç olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Valla Liverpool Wilfried Bony alırsa gerçekten harika iş çıkarmış olur.Suarez'in eksikliğini çok hissetmezler Davies ise sol beke ilaç olur.
    Bony değilde Lukaku iyi gider.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezon Mesut,bu sezon Alexis Sanchez,Arsenal sonunda transferde yapması gereken hamleleri geç de olsa yapmaya başladı.Bu tarz isimlerle ancak rakiplerine kafa tutabilirler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bizim takımda pek transfer yapılmamasını düşünenlerdenim bu sene. Takım zaten şuan ligin en iyisi kadro kalitesi olarak. Güzel bir hava yakalandı ve bu havanın bozulmaması gerekli. Uyumu bozmamamız gerekli. Şuanlık şu transferler yapıldı ;

Willy Caballero (Malaga)

Bacary Sagna (Arsenal)

Fernando (Porto)

Bruno Zuculini (Racing Club)

Özellikle Fernando ve Sagna transferleri tam ihtiyacımız olan adamlardı. Gücümüze güç kattı resmen. Ben bir de çok kaliteli bir stoper transferi bekliyorum. Hummels veya Dante alınabilir. Eğer bunlardan biri gelirse takımımıza güç katar. Zaten ortasaha ve forvet hattımız ligin en iyisi ve bozulmaması taraftarıyım. Özellikle Yaya Toure'nin Real Madrid'e gidebileceği haberleri çıktı eğer böyle bir şey olursa yeri mümkün değil dolmaz. Kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu Yaya Toure.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Newcastle eski oyuncusu Demba Ba'ya kucak açmaya hazırlanıyormuş.

David Ospina ile Arsenal'in ilgilendiği haberleri mevcut.

Man UTD ve Chelsea'nin, Barcelona'lı yıldız Alex Song için 25 MN €'yu gözden çıkardığı söyleniyor.

Paul Pogba, Chelsea'nin kıskacı altındaymış.

Southampton'ın da Graziano Pelle'ye 9.5 MN € teklif ettiği haberleri mevcut.

Man UTD'ın Ajaxlı sol bek Blind'i istediği haberleri mevcut.

L'pool ve Tottenham'ın gündeminde Swansea'nın forveti Bony Wilfread varmış.

Son olarak Sami Khedira ile Arsenal adı baya baya anılmaya başlandı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Newcastle eski oyuncusu Demba Ba'ya kucak açmaya hazırlanıyormuş.

David Ospina ile Arsenal'in ilgilendiği haberleri mevcut.

Man UTD ve Chelsea'nin, Barcelona'lı yıldız Alex Song için 25 MN €'yu gözden çıkardığı söyleniyor.

Paul Pogba, Chelsea'nin kıskacı altındaymış.

Southampton'ın da Graziano Pelle'ye 9.5 MN € teklif ettiği haberleri mevcut.

Man UTD'ın Ajaxlı sol bek Blind'i istediği haberleri mevcut.

L'pool ve Tottenham'ın gündeminde Swansea'nın forveti Bony Wilfread varmış.

Son olarak Sami Khedira ile Arsenal adı baya baya anılmaya başlandı.

khedira-mesut cok iyi anlasan bir ikili, arsenaldeki bulusmalari muazzam olur. cok isterim bu transferi. arsenalin ortasahasi cok yumusak, khedira cok sey katar kesinlikle. umarim olur bu transfer.

ospinayi da cok isterim. polonyali kaleci tek iyi kaleci takimda. yeri garanti gibi. ospina gelirse rekabet artar o bolgede. hatta ospina kaleyi alir bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pogba'yı chelsea alabilir. mutu olayından borcu var zaten juventus'un 17m€ civarı.

ramires+bir miktar para olarak geçiyor şu an ada basınında. transfer bu şekilde gerçekleşirse song transferi de olabilir.

fakat benim düşündüğüm stopere kimi alacak mourinho? luiz'in gidişinden sonra elde kalan kurt zouma, cahill ve terry. zouma bir yıl daha kiralanır bana göre. terry yaşını başını aldı. en az 2 takviye yapılması gerekiyor o bölgeye.

son olarak bony'den bi' cacık olmaz iki takımada. başka forvetlere yönelsinler.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Pogba'yı satmak Juventus için buyuk ahmaklık olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Pogba'yı satmak Juventus için buyuk ahmaklık olur
    İşin garip kısmı Man UTD da Vidal'i çok istiyor.

İkisi birden giderse bakın siz o zaman olaylara nefis olur, nefis..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Arsenal için Khedira ve Balotelli diyorlar haydi bakalım,şova başladık bir kere

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence Arsenal'in stoperden başlaması lazım, sağ beke oyuncu aldılar sol bek te idare eder gibi. Ben stoper ikilisini hiç beğenmiyorum, Mertesacker çok yavaş, Koscielny ne yapacağı belli değil keza Vermaalen de aynı. Orta sahada Arteta kesinlikle yeterli değil. Zaten önünde olan adamlarda yumuşak olunca arkadaki adamın biraz sert olması lazım, sadece top kontrolü yeterli değil. İleride Sanchez çok iyi oldu, özellikle Walcott'un sürekli sakatlanması ve Podolski'nin istikrarsızlığı takımı çok etkiliyordu. Eğer stoper alınırsa ve orta sahaya Khedira olursa çok iyi bir takım olur, umarım gidip Balotelli'yi almazlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Manchester City, Porto'dan Mangala'yı 40 M € karşılığında transfer etti. (Goal)

İşte beklediğim transfer be. Dün yazmıştım, herhalde duymuş beni yöneticiler en beğendiğim stoperlerden birini almışlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Manchester City, Porto'dan Mangala'yı 40 M € karşılığında transfer etti. (Goal)

İşte beklediğim transfer be. Dün yazmıştım, herhalde duymuş beni yöneticiler en beğendiğim stoperlerden birini almışlar.
    Hadi ya bizim takıma beklerken şehrin mavi yakasına gitmiş Mangala United'a cuk otururdu..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Hadi ya bizim takıma beklerken şehrin mavi yakasına gitmiş Mangala United'a cuk otururdu..
    ManU Hummels ve Dante ile ilgileniyor. Dante bu sene en iyi dönemini geçirdi. Hummels ise sürekliliği olan bir oyuncu. Dortmund'da senelerdir takımın defansının sigortası. Van Gaal tecrübeli hoca. Hummels'ı tercih eder diye düşünüyorum. Her açıdan şu an için en mantıklı stoper transferi olur ManU için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

porto gene okutmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Porto'nun satış bedellerinde ki uçuk fiyatları uzun yıllardır dikkatimi çekiyor , bazı oyuncuların etmeyeceği fiyatlara okutma yeteneklerine hayranım gerçekten ama bunu nasıl yapıyorlar bir çözemedim gitti (:

Mangala'nın o fiyatı etmeyeceğini söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bir stopere verilmez normalde ama günümüz piyasasında bu paralar verilirken Mangala reisede verilmezse ayıp olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Porto'nun satış bedellerinde ki uçuk fiyatları uzun yıllardır dikkatimi çekiyor , bazı oyuncuların etmeyeceği fiyatlara okutma yeteneklerine hayranım gerçekten ama bunu nasıl yapıyorlar bir çözemedim gitti (:

Mangala'nın o fiyatı etmeyeceğini söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bir stopere verilmez normalde ama günümüz piyasasında bu paralar verilirken Mangala reisede verilmezse ayıp olur
    Benim daha çok merak ettiğim bu kadar kaliteli futbolcuları nasıl buluyorlar. Ya da nasıl bu kadar iyi hale getiriyorlar futbolcuları. Pepe , Mangala , James Rodriguez , Jackson Martinez , Falcao ve ŞL aldıkları kadrodaki oyuncular gibi adamlara sıradan futbolcu gözüyle bakarken Porto'ya geliyorlar ve coşmaya başlıyorlar. Sattıkları hiç bir oyuncu da boş çıkmıyor(Quaresma var tek hatırladığım tutunamayan isim , ondaki kalite de tartışılmaz zaten). Ödenen bu fahiş ücretlerden çok daha fazlasına anında satabilir alan büyük takımlar ve james(Yazın büyük bir takıma gider diye düşünüyorum) ve Falcao'daki gibi bunu yapan takımlar da oluyor. Gerçekten çok ilginç. Ama zengin takım olsam ben de Porto'dan alırdım bu fiyatlara oyuncuları çünkü yukarıda da dediğim gibi hiçbiri boş çıkmıyor

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    ManU Hummels ve Dante ile ilgileniyor. Dante bu sene en iyi dönemini geçirdi. Hummels ise sürekliliği olan bir oyuncu. Dortmund'da senelerdir takımın defansının sigortası. Van Gaal tecrübeli hoca. Hummels'ı tercih eder diye düşünüyorum. Her açıdan şu an için en mantıklı stoper transferi olur ManU için.
    Dante'ye uyuz oluyorum ve hiç beğenmiyorum , umarım gelmez. Hummels te gelmezse zaten vay halimize Ama stopere en az 2 adam almak lazım , tek adam kurtarmaz. Şu an kadrodaki tek idare eder denilebilen stoper Phil Jones

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bir yerde okumuştum diye hatırlıyorum dünya çapında binlerce menajer scout tarzı ekiplerle çalışıyorlarmış.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri