Sayfa 688 / 896 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
20,611 ile 20,640 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    isteselerdi coktan teklif olurdu ayrica kendisi zaten valencia'da oynamadi mi? eger avrupadan bir kulüp gözünü dikseydi besiktasa gelmezdi.. fernandes öyle paha bicilmez bir oyuncu degil ederi en fazla 6-7 milyon euro avrupadan hicbir kulüp 10 milyon euro veya üstünü vermez
    O zamanki performansı ile şuanki performansı arasında dağlar kadar fark var.

Servet Çetin' in performans farklarını düşünün mesela. Yeri geldi kimse istemedi yeri geldi Marsilya ile anlaştı ama gidemedi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fernandes'i kimse istemesin zaten.Satalım da para kazanalım diye düşüncemiz yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abdullah Kiğılı: Transferi noktaladık. Teknik ekibimiz ihtiyaç olduğunu söyler ve buna göre bir rapor verirse çalışmalarımız olabilir

kaynak : Tribun Dergi

Doğruluğu nedir acaba bu haberin ?
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kendim dinledim , aynen öyle dedi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Facx

Fernandes'in Beşiktaş'a gelmeden önce Milli takıma alınıp alınmadığını bilmiyorum. Ama Beşiktaş'taki performansıyla yanılmıyorsam 3,4 kez kadroya çağrıldı. Portekiz maçlarını takip etmediğim için çıktığı maç sayısını bilemiyorum. Avrupa şampiyonası kadrosunda olmamasının en başlıca sebebi Play off maçlarındaki kötü performansı. Şahsen öyle düşünüyorum. Play off maçlarında iyi oynayan Quaresma ve Almeida çağrıldı. Hoş gerçi Almeida ülkede forvet olmadığından çağrıldı.

En doğru yorumu Genç Kartal yapmış. Doğrusu kimse istemesin Fernandes'i bizde kalsın

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fernandes Portekizdeki bütünj ortasahalardan üstün bir performans sergiliyor.Raul Meireles olsun Miguel Veloso olsun , Moutinho olsun hepsinden oyunu daha iyi kuruyor , daha iyi sonuca gidiyor.Fakat Bento'nun saçmalıklarından biride En iyi ortasaha oyuncularından birini milli takıma bile cağırmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Fernandes Portekizdeki bütünj ortasahalardan üstün bir performans sergiliyor.Raul Meireles olsun Miguel Veloso olsun , Moutinho olsun hepsinden oyunu daha iyi kuruyor , daha iyi sonuca gidiyor.Fakat Bento'nun saçmalıklarından biride En iyi ortasaha oyuncularından birini milli takıma bile cağırmadı.
    1- veloso dmc
    2- meireless ve moutinho dan iyi mi tamam fernandes iyidir de meireless le moutinho yani buda
    3- danny gibi bi oyuncu da -ki kendisi fernandesten daha iyidir bana göre hatta sadece bana göre değil izleyen çoğu kişiye göre oynadığı takımlara bakıldığında da öyle olduğu anlaşılıyo -çağırılmadı milli takıma euro 2012 de

fernandes iyi oyuncudur avrupaya 8-15 m € arasında meblağa transfer olabilir ama abartmayın bence

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Capoue yi alamayız artık, çünkü onun yerinde oynayan Mehmet Topal var. Fazla ofansif bir oyuncu değil. Sissoko sakatlandığında bir kaç kere oynadı aslında Sissoko'nun görevini de tam anlamıyla yerine getirdi fakat yine de ne kadar verimli olur bilemeyiz. Bize Moussa Sissoko lazım. Ha bende Capoue'yi çok isterim, bir dmc ye göre baya teknik bir oyuncu. Keşke Baroni'yi gönderip, Sissoko ile Capoue'yi paket yapsak

Capoue , topal gibi kesici oyuncu değilki (benmi yanlış biliyorum) daha çok oyunu iki yönde oynayan oyun içinde pes etmeyen mücadeleden kaçmayan oyun yapısı var

ben 2 3 maçını izledimde bu kanıya vardım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Capoue , topal gibi kesici oyuncu değilki (benmi yanlış biliyorum) daha çok oyunu iki yönde oynayan oyun içinde pes etmeyen mücadeleden kaçmayan oyun yapısı var

coupe ve topal bakınca benzer tip oyuncular gibi geliyor. coupe daha kaliteli ve görevi gereği de daha fazla sorumluluk alıyor olabilir. topal'ın daha çok suya sabuna dokunmayan bir hali var. her ikisi de üçlü orta sahaya uygun oyuncular. topal dmc'ye, coupe ise mc'ye daha uygun.

Capoue , bence emrenin yerini doldurur rahatlıkla doldurur hemde

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Capoue, Mehmet Topal gibi kesici bir oyuncudur fakat dediğim gibi bir DMC ye göre tekniği yüksek olduğundan izleyenlere oyunu çift yönlü oynayan biri olarak gelebilir. Ha oynayamaz mı? Elbette oynar ama asıl mevkisi DMC olduğundan ne kadar etkili olabilir bilemem. Bize daha çok Sissoko lazım. Aslında Topal - Sissoko - Capoue 3 lüsü 4-3-3'ün ortasına süper olur da neyse

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Fernandes, Meireles ya da Moutinho'dan iyi olsaydı Beşiktaş'ta oynuyor olmazdı

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Fernandes, Meireles ya da Moutinho'dan iyi olsaydı Beşiktaş'ta oynuyor olmazdı
    Böyle düşünmemeklazım.

Fernandes devamlılığı olan bi oyuncu olsa şuan pepe,ronaldo,coentrao ile beraber madridte oynardı.Yetenek bakımından o iki isimden çok çok iyi bence

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yetenek bakimindan Meireles yada Moutinho'dan daha yetenekli oldugunu düsünmüyorum ben.. Moutinho hem yetenek hemde oyun zekasi bakimindan Fernandes'ten üstün bir oyuncu.. Meireles belki Fernandes gibi dripling yapamaz bu Fernandes'in ondan iyi oldugunu kanitlamaz.. Türkiye ligi icin star statüsünde bir oyuncu ama Avrupa liglerinde siradan bir rotasyon oyuncusudur.. O kadar abartilacak bir oyuncu degil Besiktasli arkadaslar formalarini cikaripta yorum yapsinlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Abdullah Kiğılı: Transferi noktaladık. Teknik ekibimiz ihtiyaç olduğunu söyler ve buna göre bir rapor verirse çalışmalarımız olabilir
    Ne olur ihtiyaç olduğunu söylesinler de bir orta saha oyuncusu transfer etsinler artık. Yetti bu uyuşukluk.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Ne olur ihtiyaç olduğunu söylesinler de bir orta saha oyuncusu transfer etsinler artık. Yetti bu uyuşukluk.
    Senin nicki gördüm heyecanlandım wesley'i aldık zannettim girdim konuya ama hüsran

Nesil
    2006
    Yer
    11

Fenerbahçe, Sneijder ile yaptığı ilk görüşmede Sneijder "1 yıl daha Inter'de kalmak istiyorum, Türkiye çok güzel bir ülke, ilerleyen yıllarda oynamak isterim Fenerbahçe'de" dedi. Fenerbahçe yönetimi ikna etmek için uğraşıyor.
    .....................

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kaynak da koysaydınız keşke.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Sneijder'in gelmeyecegi zaten belliydi.. Sneijder'e ihtiyac yok zaten Emre tipinde bir oyuncu bulunsa takim 10 numara olacak ama Emre gibi adam olmadikca SL'ne kalsak bile cok zorluk cekeriz.

20. Default

Orta sahaya nokta transfer yapılarak transfer kapanmalı . Umarım Aykut Hoca yönetime nazını geçirir . Çift yönlü top taşıyabilecek , orta seviye savunması pres gücü olan ve pas akışını sağlayabillecek bir yabancı ile çok iyi işler yapabiliriz . Tino Costa tam oturur ama zor biraz bu zamana kadar alınamadı bundan sonra da zor .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Transfer Galatasaray maçına bağlı bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

O zaman dua edin de Fenerbahçe ortasahası o maçta çöksün. Yoksa ortasaha transferi göremezsiniz bu gidişle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Benim bildiğim fenerbahçe her sene en az 1 pozisyonunu eksik bırakmadan rahat etmez o yüzden sanmıyorum alalım orta saha.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Hoca bugun ben Salih'i oynaticam ondan transfer istemiyorum dese herkes arkasinda durur , yarin obur gun basarisizlik olursa yarimiz bu soylediklerini unutur , istifaya davet eder , ondan bu adamlarin da isi zor , sezer - salih denenmeli orda eger yapilmayacaksa transfer.

İyi bir adam alinmaya calisiliyor buna eminim ama oyle olmayacaksa da anlamsiz bir adam,almak yerine eldekiler oynasin.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Transfer yapmıycazın meali ;

Spartak Moskova'yı eler de CL'ne kalırsak bi orta saha alırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sezer neden gönderilmek isteniyor onu anlamıyorum ben.Ben hala Sezer konusunda ümitliyim adamı düzgün izleyemedik bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Transfer yapmıycazın meali ;

Spartak Moskova'yı eler de CL'ne kalırsak bi orta saha alırız.
    emre giderse bi orta saha alırız

şu vasilu maçını geçelim bi orta saha alırız

spartayı geçelim bi orta saha alırız

bayram bi geçsin bi orta saha alırız

kadromuz yeterli

bunu hesaplayamadık

bu süreçte

istifaaaa

aynı filmi daha önce görmüştüm ama ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

kadromuz yeterli

bunu hesaplayamadık

bu süreçte

istifaaaa

Ne zaman?...........

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Ne zaman?...........
    hemenhemen her sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

kadromuz yeterli

bunu hesaplayamadık

bu süreçte

istifaaaa

Birden bu geldi aklıma. Sizin orta saha transferi de buna benzemiş biraz.

Mesaj Yetkileri