Sayfa 69 / 80 İlkİlk ... 1959676869707179 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ms1907
    luci gönderilcek mi???

ya çok kötü olcak ikiside çok formda
    Luciano gönderilecek ki; 3. bomba gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Pavarotti artık yolcu zaten yarım sezonu kapattı ama yinede belli olmaz Transfer var dediler çünkü en yakın ihtimal o gözüküo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar bide alex daima kankası nobreye pas atıyodu anelka bu sorunu yaşdı aynı sorunu kezman da yaşamaz inşallah deivid yüzünden

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

deivid
    kezman

luciano zaten gidiyorrr

Kezman Chelsea formasıyla tekme tokat kavga etmişti. Rakibi saldırmıştı daha doğrusu, Kezman da biraz karşılık verdi. Durduk yere dirsek atmaz herhalde Tahrik ederlerse saldırabilir.

2 ihtimal var :

1) Luciano gönderilecek.
    2) Deivid de Souza Türk vatandaşı yapılacak. Hiç milli olmamış. Nobre gibi şipşak Türk olabilir. Yasa hala düzeltilmedi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Forvet hattınız süper oldu; gol yollarında sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlara hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geceyarısı operasyonuyla sarı-lacivertli renklere bağlanan Kezman ile birlikte FBTV’ye konuşan İlhan Ekşioğlu "Fenerbahçemiz uzun vadeli transfer çalışmasını tamamlayarak iki önemli oyuncuyu renklerine kattı."

tamamladık dio

http://www.milliyet.com.tr/2004/06/16/spor/spo01.html

Del Bosque de zamanında Kezman'ı çok istemiş Beşiktaş'a.

Şaka maka, hayalim gerçekleşecek. Geçen sezonun kadrosundaki yabancılar Alex ve Appiah haricindeki tüm yabancılar gönderilmeli diye düşünüyordum ve gerçekleşmek üzere. Bir tek Luciano kaldı. O da gider, yerine son bomba gelirse, geçen seneden Alex ve Appiah kalacak bir tek

3 tane yabancı aldık. Kezman, Deivid ve Lugano. 4.'yü de alırsak, helal olsun. Senede 1 yıldız oyuncu alıyorduk genelde. Bu sezon 4 tane alıyoruz Geçen sene Appiah, ondan önce Anelka'yı almıştık. Helal olsun Başkan'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oliviera Milan'la anlaştı !..

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliviera, İtalyan devi ekibi Milan'la 4 yıllık sözleşme imzalayacak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fenerbahçe durdu durdu transferin son günlerinde coşmaya başladı
    Fenerbahçe iyi 2 transferle rahatlıkla uefa da minimum çeyrek final oynar
    Luciano yu gönderme kararları bence çok iyi bir karar adam defans adamı defansda yaptığı hatalar belli.eğer yollamazlarsada adamı forvet çalıştırsınlar daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

böylesi daha iyi oldu ama bir deivid den iyi bence

Oliveira gelse iyi olurdu, ama kısmet değilmiş demek ki.

Son transfer, en bombası olacak gibime geliyor. Neden mi? Çünkü dün açıklanmadı. Açıklansa dün açıklanırdı. Bence çok bomba biri ki, dün açıklamadılar, ayrı olarak açıklayıp herkesi şok edecekler. R.Carlos gelecek gibi bir his var içimde

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

olabilir banada öyle geldi

Allah'tan son transferi dün gece açıklamadılar. Bu bünye 3 transfer birden kaldırmazdı

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Arkadaslar Bence Roberto Carlos Gelmez Ve Ben Gelmesinede İstemiom Dünya Kupasında Görünce 2.lig Takımından Futbolcu Alcak Daha İyi Olur Dedim Ama Saka Bir Yana Kupada Çok Kötü İdi... Gelirse İnş. Roberto Carlos Gibi Oynar...Ama Sanmıyom Gelicegini...Çünkü Yaşlı Futbolcular Hep Para Kazanmak İçin Oynar Roberto Carlos Bize Gelip Yine Eskisi Gibi Oldu Hemen Real Teklif Edermi Buna Adam Basmıs Olucak 35 e İstedigi Kadar İyi Oynasın Hiç Kimse Teklif Etmez Katardan Baska Takımlardan Teklif Gelmez Yani Onun Yolu Katarı Gösterir...Nery ve Sorinle İlgileniyormuş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bu bünye 3 transfer birden kaldırmazdı

Bu son transferi bende çok merak ediyorum. Umarım güzel bir defans oyuncusu ya da ortasaha oyuncusu alırsınız. Bakalım ne zaman açıklama gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyelr ortasaha gerek yok bu kadar adamı nerde oynatcaz bencelugano yanına cok iyi bir stoper lazım

arkadaşlar ben son transferin o kadar bomba olacağını sanmıom...yani pek fazla dünyaca ünlü birisi deildir...

Sheriff Misafir

Bence asıl bu son transfer bomba olacak

bitane daha bomba gelirse ben kalpten giderim yapılan transferler tam yerine oturdu bu son transfer de umarım sağlam biri olur ((Sorin.. Carlos falan gelirse hiç şaşrmam umut dünyası:P))

nesta gelcekmiş yada cannavaro ne olur ha

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence bomba olmasın daha iyi olur sol bek olsun lugano nun yanına önder var servet var belki can var son ihtimal

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Nihat Özdemir'den Açıklama

Nihat Özdemir, Anelka`nın İngiltere`nin Bolton Wanderers takımına satıldığını açıkladı. Bu transferde işin son imzaya kaldığını belirten Özdemir, ``Anelka`nın satışı tamamdır. Son imzayı atmadık, işlemler bugün yarın biter`` dedi.

Nihat Özdemir, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Luciano`nun yerine bir oyuncu almak konusunda verilmiş bir kararları olmadığını söyledi. Özdemir, ``Luciano`nun yerine Edu geliyor`` şeklindeki haberlerle ilgili olarak, ``Bu konuda herhangi bir verilmiş bir kararımız yok. Bitmeden açıklama yapmak istemiyoruz`` diye konuştu.

Dinamo Kiev`e elenerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi`ne kalamayınca üzüldüklerini belirten Nihat Özdemir, bunu UEFA Kupası`nda başarılı olarak telafi edeceklerini kaydetti. Özdemir, Şampiyonlar Ligi`ne kalmayı kendilerinin de çok istediğini vurgulayarak, ``İnşallah UEFA Kupası`nda çok önemli başarılar elde ederek, taraftarımızın Şampiyonlar Ligi üzüntüsünü gidereceğiz. UEFA Kupası`nda hedefimiz en yukarlara çıkmaktır`` şeklinde konuştu.

Yeni transferlerimiz Mateja Kezman ve Deivid De Souza`nın takıma büyük güç katacağını ifade eden Özdemir, Fenerbahçe`nin çok uzun süre araştırmalardan ve görüşmelerden sonra bu transferleri yaptığına dikkat çekti. Özdemir ``Bunlar Fenerbahçe`nin çok ihtiyacı olan transferler. Takıma büyük güç katacaklardır. Önemli olan çok sayıda oyuncu almak değil, ihtiyacımız yere oyuncu almak`` dedi.

Nihat Özdemir, Lugano`nun bu haftadan itibaren oynayacağını belirterek, ``Lugano`dan sonra Kezman ve De Souza da bundan sonraki ilk lig maçında takıma katılacaklar. Fenerbahçe`ye hem ligde, hem de UEFA Kupası`nda büyük güç katacaklar`` diye konuştu.

Nihat Özdemir, Turkcell Süper Ligi`nde yarın Sakaryaspor ile yapacakları maçı da kazanmak istediklerini ifade etti. Ligde 3`te 3 yaptıklarını hatırlanat Özdemir, ``Sakarya`dan da galibiyetle dönerek, ligde puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde tüm takımlar Fenerbahçe karşı önemli mücadeleler yapıyor ama kadromuzun bu maçtan da galip geleceğine inanıyorum`` diyerek sözlerini tamamladı.

Nihat Özdemir, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Luciano`nun yerine bir oyuncu almak konusunda verilmiş bir kararları olmadığını söyledi. Özdemir, ``Luciano`nun yerine Edu geliyor`` şeklindeki haberlerle ilgili olarak, ``Bu konuda herhangi bir verilmiş bir kararımız yok. Bitmeden açıklama yapmak istemiyoruz`` diye konuştu.
    Luciano konusunda özdemir Bitmeden açıklama yapmak istemiyoruz demiş ben bu laftan 3. transferinde yakın zamanda burada olacağını çıkarıyorum

Gustavo Nery harika bir oyuncu. Gönlüm onun gelmesinden yana. Veya Edu Dracena. İkisinden biri gelmeli. Ama sol bek gelse daha iyi olur. Eğer Nery gelirse, takım şöyle olur :

Rüştü
    Ümit - Önder - Lugano - Nery
    Appiah - Aurelio - Tümer (Tuncay)
    Alex
    Kezman - Deivid de Souza

Bir stoper gelirse, Ümit sola geçer, Önder sağa ve stoper Lugano'nun yanına monte edilir. Sağ bek gelirse, Ümit solda oynar, stoper olarak Önder ve Lugano, sağda da yeni oyuncu monte edilir.

Hücum hattı tamam gibi. Umarım Tümer değil de Tuncay oynar. Tuncay daha çok koşup pres yapıyor.

önder geçen sezon ki kadar yoq bence bi stoper daha olsa ii olur

nery gelirse mükemmel olur çok ii bi futbolcu ama bence daha ünlü biri gelecek gibi bi his var içimde ama ben şahsen ünlü olmasını fazla takmıorum önemli olan takıma olan katkısı
    ama sorin gelse hiç de fena olmaz hani

edu nun adı geçio.. ama hangi edu olduğu hakkında bi bilgim yok .. 80 tane edu var ortalıkta.. ama sağ bek olduğu söyleniyo.. tuncaya kulübe yolu gözüktü gibi.. ne dersiniz...

bugün dershanede mesaj geldi telefona kezman 4 yıllık imzaladı diye .. ana ! dedim bi kere .. herkes bana baktı .. soora kezman fenerde 4 yıllık imzalamış dedim herkesten aynı tepki geldi... bu tepkimde kezman ı beğeniyor olmam etkiliydi tabi.. eve gelince deivid de souza yı da görünce içim bi hoş oldu....

şuan tek bir eksi kaldı.. sol veya sağ bek..

bu arada zico 3 lü defans oynatacağını açıklamış.. iişler daha da karışacak o zaman çünkü takımda kanat yok

3'lü oynayamayız. 3'lü defansın sağ ve solu yok bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

yaa varyaa şu son Transferin bomba olacağını düşünüorumm açıklanmadıı inş. iyi birisi olacağı kesindee yıldız olurr....Forvet Hattımız süper oldu Kezman-Tuncay-deivid-Semih olmadı Hacı

Sayfa 69 / 80 İlkİlk ... 1959676869707179 ... SonSon

Mesaj Yetkileri