pisman olmayiz özer büyük futbolcu olamaz hicbri zaman... gitmesi iyi oldu..
pisman olmayiz özer büyük futbolcu olamaz hicbri zaman... gitmesi iyi oldu..
Aykut hoca Özer'i kazanmaya çalışmadı mı?Yahu Özer 50 küsür maç oynamış Fenerbahçe'de ama kendini bir türlü gösteremedi.
eski özer geri dönüyor desenize..
ozeri gonderilene kadar kimse istemiyordu simdi kiymete bindi, cok ilginc. sadece muhalefet yapmis olmak icin yapiliyor diye dusunmeye basladim. yarin caner gonderilse ona da yazik oldu dersiniz buyuk ihtimal. potansiyel vardi falan dersiniz
fakat ben de ozeri begeniyorum, pas alisverisini iyi yapan ve sahada basmadik yer birakmayan tipte bir oyuncu. orta alanda kesinlikle faydali olurdu.
Bence Özer'in 1 yıllığına kiralanması gerekirdi yine, yeniden son şans olarak..
Özer gelmiş 26 yaşına, üstelik 3 sezondur takımda, bu saatten sonra hiçbir gelişme kaydedemez.
F.Bahçe, 4.2 milyon €+2 futbolcuya transfer ettiği Özer Hurmacı'yı Kasımpaşa'ya 500 bin €'ya sattı..
Last edited by eGowiCh : 25.Ağustos.2012 at 20:53
Gozden mi kacti bilmiyorum aziz baskan konusmasinda bu ay icinde , turkiyede kimsenin getiremeycegi iki buyuk transfer aciklayacagim dedi.icimden diarra ve sneijder geciyor ama fazla umutlanmak istemiyorum.
Edit : iki proje dedigi soyleniyor ben konusmayi izleyemedim , aptal gazetede iki transfer yaziyor.
Bilen varsa.soylesin
500 bin euro iyi fiyat. hiç yoktan iyidir. özer "hiç yok"tu çünkü.
Proje demişti Aziz Yıldırım maç konusuna öyle yazdı Fenerli arkadaşlar.
Haim revivo bosuna dememis ' turk gazetelerinde dogru olan tek sey tarihtir ' diye.
İki proje demişti. Proje olarak Messi ve C.Ronaldo transferi varsa gazetenin yazdığı doğrudur ancak böyle birşeyin mümkün olmayacağınıda bildiğimiz için kulübe gelir getirecek değişik bir proje olduğunu düşünmekteyim. Çünkü hemen ardından F.Bahçe'yi büyüteceğiz gibi birşey söyledi. Yani bu proje kesin kulübe kaynak sağlayacak birşeydir.
Alex ile yollar ayrılırsa taraftar tepkisini önlemek için sansasyonel bir transfer yaparlar gibime geliyor, sadece bir tahmin. (Kaka, Wesley Sneijder gibi) Yoksa taraftarı durduramazlar, gündemi değiştiremezler.
KAP'a yapılan bildirim.Futbolcumuz Özer Hurmacı ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.
Para almadan mı verilmiş oldu şimdi Özer?
kizma ama surda bir iki kisi disinda ahim sahim tepki gosteren bile yok olaya[bu forumdaki fenerliler icin soyluyorum]. neden pire yuzunden yorgan yakiyorsunuz, anlamis degilim. hersey neden sonuc iliskisi. durduk yere alexin basi derde girmedi. herkes kendinden sorumlu, ne gerekiyorsa yapilacak, fazla buyutuyorsunuz. ayrica alexin heykeli de keske fenerden ayrildiktan sonra yapilsaydi. zamanlamasi cok sacma, FBdeki kariyerini bitirmeden bunun yapilmasi tuhaf.
Essien ikna edildiği konuşuluyor İngiliz basınında Spartak'ı elersek alıyormuşuz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
essien kötü transfer olur Appiah etkisi yaratmaz.. son yillarda cok ciddi sakatliklar gecirdi chelsea de az forma giyiyor.
bu saatten sonra iyi bi oyuncu almak çok zor takımlar planlarını yapmış alacağını almış hesabını kitabını tamamlamış kendi içimizde halletmemiz lazım bu meseleyi...
Essien hangi takıma giderse gitsin, o takım iyi transfer yapmış demektir bana göre. Elinde 10 tane ortasaha olsa bile. Ama sporx dışında bir yerde ne bahsedildi ne konuşuldu diye biliyorum. İngiliz medyasında da göremedim. Tabi atladığım bir yer olabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
Özer'e çok şans verildi ancak başarılı olamadı. Kendini gösteremedi bir türlü. Küçük takımın büyük oyuncusu olur, iş yapar bence Kasımpaşa'da.
Canım FEDA olsun sana !