Sayfa 698 / 896 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
20,911 ile 20,940 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

pisman olmayiz özer büyük futbolcu olamaz hicbri zaman... gitmesi iyi oldu..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut hoca Özer'i kazanmaya çalışmadı mı?Yahu Özer 50 küsür maç oynamış Fenerbahçe'de ama kendini bir türlü gösteremedi.

eski özer geri dönüyor desenize..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bizden gider yıldızlaşır sonra rakipler kapar ya o kötü oluyor
    örn servet burak olcan
    Üçü disinda da basarili olan ornek yok zaten

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Aykut hoca Özer'i kazanmaya çalışmadı mı?Yahu Özer 50 küsür maç oynamış Fenerbahçe'de ama kendini bir türlü gösteremedi.
    bence özer orta sahaya çekilseydi aurelio etkisi olabilirdi denemeden bilemezsin olmasa bile cristian dan iyi olacağı kesin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    bence özer orta sahaya çekilseydi aurelio etkisi olabilirdi denemeden bilemezsin olmasa bile cristian dan iyi olacağı kesin
    ozeri gonderilene kadar kimse istemiyordu simdi kiymete bindi, cok ilginc. sadece muhalefet yapmis olmak icin yapiliyor diye dusunmeye basladim. yarin caner gonderilse ona da yazik oldu dersiniz buyuk ihtimal. potansiyel vardi falan dersiniz

fakat ben de ozeri begeniyorum, pas alisverisini iyi yapan ve sahada basmadik yer birakmayan tipte bir oyuncu. orta alanda kesinlikle faydali olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bence Özer'in 1 yıllığına kiralanması gerekirdi yine, yeniden son şans olarak..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ozeri gonderilene kadar kimse istemiyordu simdi kiymete bindi, cok ilginc. sadece muhalefet yapmis olmak icin yapiliyor diye dusunmeye basladim. yarin caner gonderilse ona da yazik oldu dersiniz buyuk ihtimal. potansiyel vardi falan dersiniz

fakat ben de ozeri begeniyorum, pas alisverisini iyi yapan ve sahada basmadik yer birakmayan tipte bir oyuncu. orta alanda kesinlikle faydali olurdu.
    gitmeden önceki yorumlarımı okumamışsın demek ki istersen önce bak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Bence Özer'in 1 yıllığına kiralanması gerekirdi yine, yeniden son şans olarak..
    ne sansi adam 3 senedir takimda adam gibi oynadigi 1 macini göremedik... ya sakat yada top cambazligi yapmaktan futbol oynayamiyor sahada..

Özer gelmiş 26 yaşına, üstelik 3 sezondur takımda, bu saatten sonra hiçbir gelişme kaydedemez.

F.Bahçe, 4.2 milyon €+2 futbolcuya transfer ettiği Özer Hurmacı'yı Kasımpaşa'ya 500 bin €'ya sattı..
    Last edited by eGowiCh : 25.Ağustos.2012 at 20:53

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gozden mi kacti bilmiyorum aziz baskan konusmasinda bu ay icinde , turkiyede kimsenin getiremeycegi iki buyuk transfer aciklayacagim dedi.icimden diarra ve sneijder geciyor ama fazla umutlanmak istemiyorum.

Edit : iki proje dedigi soyleniyor ben konusmayi izleyemedim , aptal gazetede iki transfer yaziyor.
    Bilen varsa.soylesin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

500 bin euro iyi fiyat. hiç yoktan iyidir. özer "hiç yok"tu çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Proje demişti Aziz Yıldırım maç konusuna öyle yazdı Fenerli arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haim revivo bosuna dememis ' turk gazetelerinde dogru olan tek sey tarihtir ' diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İki proje demişti. Proje olarak Messi ve C.Ronaldo transferi varsa gazetenin yazdığı doğrudur ancak böyle birşeyin mümkün olmayacağınıda bildiğimiz için kulübe gelir getirecek değişik bir proje olduğunu düşünmekteyim. Çünkü hemen ardından F.Bahçe'yi büyüteceğiz gibi birşey söyledi. Yani bu proje kesin kulübe kaynak sağlayacak birşeydir.

Alex ile yollar ayrılırsa taraftar tepkisini önlemek için sansasyonel bir transfer yaparlar gibime geliyor, sadece bir tahmin. (Kaka, Wesley Sneijder gibi) Yoksa taraftarı durduramazlar, gündemi değiştiremezler.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex ile yollar ayrılırsa taraftar tepkisini önlemek için sansasyonel bir transfer yaparlar gibime geliyor, sadece bir tahmin. (Kaka, Wesley Sneijder gibi) Yoksa taraftarı durduramazlar, gündemi değiştiremezler.
    alex gönderilmek istenirse böyle gönderilmez gönderilmemelide

Futbolcumuz Özer Hurmacı ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.
    KAP'a yapılan bildirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Para almadan mı verilmiş oldu şimdi Özer?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    kizma ama surda bir iki kisi disinda ahim sahim tepki gosteren bile yok olaya[bu forumdaki fenerliler icin soyluyorum]. neden pire yuzunden yorgan yakiyorsunuz, anlamis degilim. hersey neden sonuc iliskisi. durduk yere alexin basi derde girmedi. herkes kendinden sorumlu, ne gerekiyorsa yapilacak, fazla buyutuyorsunuz. ayrica alexin heykeli de keske fenerden ayrildiktan sonra yapilsaydi. zamanlamasi cok sacma, FBdeki kariyerini bitirmeden bunun yapilmasi tuhaf.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Para almadan mı verilmiş oldu şimdi Özer?
    Özer'in bonservisi elinde şu anda.İstediği takıma gisebilir ki Kasımpaşa'ya gidecek galiba

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Essien ikna edildiği konuşuluyor İngiliz basınında Spartak'ı elersek alıyormuşuz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Essien ikna edildiği konuşuluyor İngiliz basınında Spartak'ı elersek alıyormuşuz.
    Sporx dışında göremedim ben.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

essien kötü transfer olur Appiah etkisi yaratmaz.. son yillarda cok ciddi sakatliklar gecirdi chelsea de az forma giyiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    essien kötü transfer olur Appiah etkisi yaratmaz.. son yillarda cok ciddi sakatliklar gecirdi chelsea de az forma giyiyor.
    Chelsea'de 11 olsa bize gelmez zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu saatten sonra iyi bi oyuncu almak çok zor takımlar planlarını yapmış alacağını almış hesabını kitabını tamamlamış kendi içimizde halletmemiz lazım bu meseleyi...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Essien hangi takıma giderse gitsin, o takım iyi transfer yapmış demektir bana göre. Elinde 10 tane ortasaha olsa bile. Ama sporx dışında bir yerde ne bahsedildi ne konuşuldu diye biliyorum. İngiliz medyasında da göremedim. Tabi atladığım bir yer olabilir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben de senin gibi dusunup tranfermarkt sitesine baktim. essien 2012 basinda sakatliktan donunce baslarda sonradan oyuna girmis fakat sonra yeniden 90 dakika sure almaya baslamis. cok da formsuz oldugunu soyleyemeyiz o rakamlara bakarsak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özer'e çok şans verildi ancak başarılı olamadı. Kendini gösteremedi bir türlü. Küçük takımın büyük oyuncusu olur, iş yapar bence Kasımpaşa'da.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri