Originally Posted by
KanaKe
helal olsun adamlara beni sasirttilar ben umudumu bu sene kesmistim

fakat beni asil sasirtan SI oldu korsanla mücadele tamam dogru bir olay kesinlikle arkalarindayim fakat korsanla mücadele yüzünden bize 100% tamamlanmis bir oyun sunamiyorlar senelerdir.. fm 12 de 11 de olan buglar devam ediyor ve simdiden 3 yama yapildi.. islerini tam yapsalar bu oyunu oynayan toplumun büyük bir kesimi orjinal alir ben buna inaniyorum.
Hiçbir yazılım %100 eksiksiz değildir.
Kullandığınız işletim sistemi her gün güncelleniyor Windows/Linux/Mac OS/iOS/Android vs vs..
Yazılımcılar çok iyi bilirler eksiksiz yazılım olmaz, her bir değişiklik bir çok blok kodun değiştirilmesine sebebiyet verir. SI Games size sunduğu güncellemelerde sadece hata düzeltmez, kullanıcıların alışkanlıklar ve isteklerine göre oyunu değiştirir.
Bunu kabul etmiyorum. Yazılım işi zaman alan, bütün hayatınızı 7 gün 24 saat kapatan, saatlerde yaz/kontrol sistemine zorlayan bir iş. Football Manager gibi arkada milyonlarca kod bulunan bir oyunu yazmak, yazdığın her kodu neyi tetiklediğini, çalıştırdığında ne verdiğini kontrol etmek imkansız ötesi bir iş olsa gerek. Bunun için çalışan çok fazla insan var. Size davulunu sesi uzaktan hoş gelebilir, 6-7 ay yazılım kurs aldığınızda neyin ne olduğunu anlayacaksınız emin olun.
SI Games çok fazla emek veriyor, sürekli güncellemeye çalışıyor. Bir çok oyunun bir bu kadar güncellemesi olmasına rağmen nedense insanlar buna takılıyor anlamak mümkün değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı