Sayfa 7 / 40 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ALEX
    ilk defa bu seride böyle bir şey gördüm çok güel

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biyografi olayı önceki senelerde de vardı Ama görüntüsü falan daha bir hoş olmuş bu sene.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet bu biyografi olayı hoş olmuş. Emekli olduğunda geçmişini tut diye bir seçenek var onu tiklerseniz oyuncu emekli olduktan sonra böyle bir sayfası oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

İbb ile ligde 6. sırada olmama karşın eleman ligdeki konumumu beğendiği için benimle sözleşme imzaladı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oyuncuların futbolu bırakıp menajer olduktan sonra hemen böyle takımların başına geçmeleri oyunun gerçekçiliğini zedeliyor.Gerçi bizlerin de direk büyük takımlarla başlamamız bu durumla paralel şekilde gerçekçi değil ama yine de bu tarz şeyleri engellemeleri lazım diye düşünüyorum.

Stoke City Menajeri Servet Çetin

Personel kadrosunda İbrahimovic

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

servetin de profili fena değilmiş başlangıca göre
    bence servet şevayıda kadroya dahil etmeli hehe zamanında durduramadıydı intika alsın

Utanmasak Yenilecektik Nerdeyse

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bırak ağlamayı reyiz burası ağlama duvarı değil koydurtma bana barça maçını

bunu memet abi için koyuyorum yoksa benim için ilginç değil normal bi skor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nedir bu Barca'nın Türk takımlarından çektiği.

Dakika 42 maç 12-0 maç sonucu 16-0 thiago neves ilk yarı oynattım 6 gol attı.Emre 10. dakikadav kırmızı yedi ve 80 dakika 10 kişi oynadık

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ehh olsun o kadar Sarayköyspor en nihayetinde

Ben de Mecidiyeköyspor'u 19-0 yendim Beşiktaş ile hazırlık maçında.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oyuncuların futbolu bırakıp menajer olduktan sonra hemen böyle takımların başına geçmeleri oyunun gerçekçiliğini zedeliyor.Gerçi bizlerin de direk büyük takımlarla başlamamız bu durumla paralel şekilde gerçekçi değil ama yine de bu tarz şeyleri engellemeleri lazım diye düşünüyorum.

Stoke City Menajeri Servet Çetin

Personel kadrosunda İbrahimovic

Bence Bunlar Direk Personel Kadrosuyla Kadroya Çıkacak. O Yüzden Almışlardır İbrahimovici.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bırak ağlamayı reyiz burası ağlama duvarı değil koydurtma bana barça maçını

bunu memet abi için koyuyorum yoksa benim için ilginç değil normal bi skor

yıl 2016 allah bilir fenerde hangi regenler vardır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    yıl 2016 allah bilir fenerde hangi regenler vardır
    volkan
    gökhan gönül serdar kesimal musa (türk regen orta seviyeli) hasan ali kaldırım
    mehmet topal
    raul meirales (33 yaşında)
    stoch aşhle young
    lopez (bu üst düzey olabilecek bi regen) fierro

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

0 2 nin rövanşını fena aldık

Fenerbahçe'nın yenı teknık patronu Ruud Gullıt 2012-2013 sezonunun başında yıllardır devam eden önlıbero sıkıntısına kesın çareyı buldu...

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Arda Barça'ya transfer oldu

Beşiktaş ta heyecanla alt yapı oyuncularının gelmesini beklerken soyadı benimle aynı bir oyuncu da vardı bi ara duymuştum alt yapıya kendi oğlunuz gelebiliyor falan diye favori personele bi baktım ismim yazıyor normalde özelliklerini görseniz kazmanın teki ama evlat işte şu an çok duygulandım direk aldım takıma arada a takımda oynatmayı düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Arda Barça'ya transfer oldu
    Manu'ya gitti benim oyunda da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2017 hala at madridde

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende Arda 2016 yılında ve Atletico Madrid'de yedek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belki ilginç olmaktan çıkıp artık olağan bir hal aldı...

İlk yarının sonlarına doğru bir gol bulur rahatlarsınız. Hakem 1 dakika uzatma verir oda ne 3-4 dakika fazladan oynanır ve o dakikalarda gol yersiniz ve çileden çıkarsınız. Oyundan soğur küfür edersiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

O 1 dakikanın anlamı en az 1 dakika oynanacak olduğundan bence oyuna gerçekçilik katan bir hadise. 1 dakika uzatma verip zart diye 1 dakikada bitirmemesi olumlu.

Ancak o uzatmalarda çok sık gol yemek can sıkıcı tabii.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabiki ama 46 da bitirmesi gereken maçı neredeyse 49'da bitiriyor buda fazla oluyor. 47 olsa yine birşey demezsin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hakem takdiri yapacak bir şey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Olsun buna rağmen maçı 3-1 kazandım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Belki ilginç olmaktan çıkıp artık olağan bir hal aldı...

İlk yarının sonlarına doğru bir gol bulur rahatlarsınız. Hakem 1 dakika uzatma verir oda ne 3-4 dakika fazladan oynanır ve o dakikalarda gol yersiniz ve çileden çıkarsınız. Oyundan soğur küfür edersiniz...

Benim oyunda hakem maçı 4 dakika uzattı 90+7'de gol yedim. Hem de Real maçı. Sinir oldum yapılır mı bu bana ya?

Bu da maçın yıldızı:

Bu maçın rövanşında 6-0 yenildim yalnız. Kızdırmışım baya adamları.

Türk'ün gazabından nasibi alan Avrupalılara bi darbe de ben vurayım dedim

Yıl 2013/2014 Şampiyolar Ligi A grubu.Rövanş maçlarının ilki.İlk maç deplasman da yenildiğim Milan ı Kendi evim de hezimete uğrattım.Çok duysal anlardı

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Oyunu 6 sezondur oynuyorum ve o kadar çok ilginç olay geldi ki başıma anlatamam Bundan sonrasını paylaşacağım burada... Şimdi şu anda aklımda olanları sizler ile paylaşmak, görüşlerinizi veya yardımlarınızı almak istiyorum...

- 6 sezondur Galatasaray ile kariyerime devam ediyorum. Ve 6 sezondur şampiyon oluyorum yanılmıyorsam 4-5 defa da kupayı aldım. Avrupa da ise 2 defa şampiyonlar ligi yarı finali bi çeyrek final, uefa da bi yarı final oynadım. Yani anlayacağınız takım başarı bakımından ihya olmuş halde ama adım legends listesi bir yana icon kısmını da hadi geçiyorum favori listesinde bile yok. Takıma gelip 1 sezon iyi oynayan oyuncular favori kısmına giriyor ben hala yokum. Bir de o kadar takımın teklifini reddetmeme rağmen... Var ise bir yolu öğrenmek isterim tek gayem bu şu an

- Oyuna ilk başladığım zaman ilk 2 yıl alt yapı seçmelerinde hep 1 tane 3,5 yıldızlı oyuncu geliyordu. Ben ne zaman alt yapıyı yükseltmeye başladım oyuncuların kalitesi düşmeye başladı... Aşağı yukarı 4 upgrade yaptım alt yapıya son 2 senedir seçmelere 2 yıldızlı oyuncular bile gelmiyor?!?! Bundan daha ilginci var mı bilmiyorum!

- Bir de oyuncu alırken takıma kesinlikle selfish olanları veya sakatlıklar ile problemleri olan oyuncuları almıyorum... Hatta hiç bir şekilde negatif özelliği olmayan oyuncuları seçmeye özen gösteriyorum. 1 tane oyuncu aldım adını hatırlamıyorum ama tam bir orta saha tacklingi 15+ long shot 15+ yani skilleri v.s çok iyi aha dedim tamam... Bu arada bu adamın da scout raporunda negatif özelliğinin olmadığını da belirtmek isterim. Ondan sonra başladı ligler sabırsızlanıyorum adam nasıl oynayacak diye daha ilk maçta 1. dakika da sakatlandı 2-3 hafta tamam dedim olur ondan sonra sakatlığı geçti yine oynattım adam yine sakatlandı o da geçti ondan sonra antremanda sakatlandı 3-4 ay filandı zannedersem sonra yine geldi ve 5-6 ay sakatlandı bu sefer yine antremanda adam koca sezon 2 maç oynadı o da toplasan 10 dakika değildir... Bu da ilginç olsa gerek

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    - Oyuna ilk başladığım zaman ilk 2 yıl alt yapı seçmelerinde hep 1 tane 3,5 yıldızlı oyuncu geliyordu. Ben ne zaman alt yapıyı yükseltmeye başladım oyuncuların kalitesi düşmeye başladı... Aşağı yukarı 4 upgrade yaptım alt yapıya son 2 senedir seçmelere 2 yıldızlı oyuncular bile gelmiyor?!?! Bundan daha ilginci var mı bilmiyorum!
    Malesef aynı sorunu şu an ben de Marsilya ile yaşıyorum

Sayfa 7 / 40 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri