ALEX
ilk defa bu seride böyle bir şey gördüm çok güel
![]()
Biyografi olayı önceki senelerde de vardıAma görüntüsü falan daha bir hoş olmuş bu sene.
Evet bu biyografi olayı hoş olmuş. Emekli olduğunda geçmişini tut diye bir seçenek var onu tiklerseniz oyuncu emekli olduktan sonra böyle bir sayfası oluyor.![]()
Oyuncuların futbolu bırakıp menajer olduktan sonra hemen böyle takımların başına geçmeleri oyunun gerçekçiliğini zedeliyor.Gerçi bizlerin de direk büyük takımlarla başlamamız bu durumla paralel şekilde gerçekçi değil ama yine de bu tarz şeyleri engellemeleri lazım diye düşünüyorum.
Stoke City Menajeri Servet Çetin
Personel kadrosunda İbrahimovic
![]()
So what?
Saike
servetin de profili fena değilmiş başlangıca göre
bence servet şevayıda kadroya dahil etmeli hehe zamanında durduramadıydı intika alsın![]()
Utanmasak Yenilecektik Nerdeyse
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bırak ağlamayı reyiz burası ağlama duvarı değil koydurtma bana barça maçını
bunu memet abi için koyuyorum yoksa benim için ilginç değil normal bi skor
![]()
Nedir bu Barca'nın Türk takımlarından çektiği.![]()
Dakika 42 maç 12-0 maç sonucu 16-0 thiago neves ilk yarı oynattım 6 gol attı.Emre 10. dakikadav kırmızı yedi ve 80 dakika 10 kişi oynadık![]()
Uploaded with ImageShack.us
Ehh olsun o kadar Sarayköyspor en nihayetinde
Ben de Mecidiyeköyspor'u 19-0 yendim Beşiktaş ile hazırlık maçında.![]()
Arda Barça'ya transfer oldu
Beşiktaş ta heyecanla alt yapı oyuncularının gelmesini beklerken soyadı benimle aynı bir oyuncu da vardı bi ara duymuştum alt yapıya kendi oğlunuz gelebiliyor falan diye favori personele bi baktım ismim yazıyor normalde özelliklerini görseniz kazmanın teki ama evlat işte şu an çok duygulandım direk aldım takıma arada a takımda oynatmayı düşünüyorum![]()
Bende Arda 2016 yılında ve Atletico Madrid'de yedek.![]()
Belki ilginç olmaktan çıkıp artık olağan bir hal aldı...
İlk yarının sonlarına doğru bir gol bulur rahatlarsınız. Hakem 1 dakika uzatma verir oda ne 3-4 dakika fazladan oynanır ve o dakikalarda gol yersiniz ve çileden çıkarsınız. Oyundan soğur küfür edersiniz...
![]()
O 1 dakikanın anlamı en az 1 dakika oynanacak olduğundan bence oyuna gerçekçilik katan bir hadise. 1 dakika uzatma verip zart diye 1 dakikada bitirmemesi olumlu.
Ancak o uzatmalarda çok sık gol yemek can sıkıcı tabii.![]()
Tabiki ama 46 da bitirmesi gereken maçı neredeyse 49'da bitiriyor buda fazla oluyor. 47 olsa yine birşey demezsin![]()
Hakem takdiri yapacak bir şey yok.![]()
Olsun buna rağmen maçı 3-1 kazandım![]()
Türk'ün gazabından nasibi alan Avrupalılara bi darbe de ben vurayım dedim
Yıl 2013/2014 Şampiyolar Ligi A grubu.Rövanş maçlarının ilki.İlk maç deplasman da yenildiğim Milan ı Kendi evim de hezimete uğrattım.Çok duysal anlardı![]()
Oyunu 6 sezondur oynuyorum ve o kadar çok ilginç olay geldi ki başıma anlatamamBundan sonrasını paylaşacağım burada... Şimdi şu anda aklımda olanları sizler ile paylaşmak, görüşlerinizi veya yardımlarınızı almak istiyorum...
- 6 sezondur Galatasaray ile kariyerime devam ediyorum. Ve 6 sezondur şampiyon oluyorum yanılmıyorsam 4-5 defa da kupayı aldım. Avrupa da ise 2 defa şampiyonlar ligi yarı finali bi çeyrek final, uefa da bi yarı final oynadım. Yani anlayacağınız takım başarı bakımından ihya olmuş halde ama adım legends listesi bir yana icon kısmını da hadi geçiyorum favori listesinde bile yok. Takıma gelip 1 sezon iyi oynayan oyuncular favori kısmına giriyor ben hala yokum. Bir de o kadar takımın teklifini reddetmeme rağmen... Var ise bir yolu öğrenmek isterim tek gayem bu şu an
- Oyuna ilk başladığım zaman ilk 2 yıl alt yapı seçmelerinde hep 1 tane 3,5 yıldızlı oyuncu geliyordu. Ben ne zaman alt yapıyı yükseltmeye başladım oyuncuların kalitesi düşmeye başladı... Aşağı yukarı 4 upgrade yaptım alt yapıya son 2 senedir seçmelere 2 yıldızlı oyuncular bile gelmiyor?!?! Bundan daha ilginci var mı bilmiyorum!
- Bir de oyuncu alırken takıma kesinlikle selfish olanları veya sakatlıklar ile problemleri olan oyuncuları almıyorum... Hatta hiç bir şekilde negatif özelliği olmayan oyuncuları seçmeye özen gösteriyorum. 1 tane oyuncu aldım adını hatırlamıyorum ama tam bir orta saha tacklingi 15+ long shot 15+ yani skilleri v.s çok iyi aha dedim tamam... Bu arada bu adamın da scout raporunda negatif özelliğinin olmadığını da belirtmek isterim. Ondan sonra başladı ligler sabırsızlanıyorum adam nasıl oynayacak diye daha ilk maçta 1. dakika dasakatlandı 2-3 hafta tamam dedim olur ondan sonra sakatlığı geçti yine oynattım adam yine sakatlandı o da geçti ondan sonra antremanda sakatlandı 3-4 ay filandı zannedersem sonra yine geldi ve 5-6 ay sakatlandı bu sefer yine antremanda adam koca sezon 2 maç oynadı o da toplasan 10 dakika değildir... Bu da ilginç olsa gerek