Yeni maceralar iyi oluyor Palmeiras'ı yenmen güzel olmuş![]()
Kayserispor Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi 3-1 yenmiş. Ben olmasam...![]()
Brezilya Serie A 21. Hafta
Neymar ilk dakikada bulduğu önemli gol fırsatından yararlanamadı, ardından biz golü bulduk. Daha sonra Neymar iki net gol fırsatından daha yararlanamadı ve biz penaltıdan golü bulduk. Çok heyecanlıydım; çünkü Santos Neymar ile atak üzerine atak yapıyordu. İlk yarıyı önde kapayacağız derken, Neymar kalitesini gösterdi ve soyunma odasına beraberlikle gitmemizi sağladı. Santos karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyduk. Kötü bir mağlubiyet oldu. Liderle aramızdaki puan farkı 10'a kadar çıktı, malesef.
Copa Libertadores ayrı bir heyecan, oraya mutlaka katılmalısın üsttekilerle fazla puan farkı yok umarım başarırsın.
...
Takım rayına oturmuş gibi, başarılarının devamını dilerim...
Zirvede puanlar birbirine çok yakın, her şey olabilir, başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
5.sıradasın ama liderle puan farkı sadece 4, galibiyet serisini devam ettirirsen lider olmak zor olmayacak.
...
Brezilya Serie A 28. Hafta
17. sırada bulunan rakibimize karşı 4-5 as oyuncumuzdan yoksun bir şekilde maça başladık. Bir tane bile tehlikeli atağımız olmadı. Rakibin 2 tehlikeli atağı da gol oldu ve son golü de yan toptan geldi. Liderle aramızdaki puan farkı 3'e çıktı. Ligin bitmesine daha 10 hafta var, moral bozmak yok.
rahat ol bu ligde ilk 10'a mı ne girsen bile dış turnuvalara açılıyosun
İlk 5'e girersem Libertadores'e, İlk 13'e girersem de Sudamericana'ya gidiyoruz. Ama benim amacım ilk 4'e girip Copa Libertadores'e doğrudan katılmak.
- Lider Atlético Minerio son maçında yenildi ve averajla üstümüzde bulunuyor.
- Her şey yeni başlıyor...![]()
Yarış iyice heyecanlı bir hal almaya başladı gerçekten.
Bu işi başaracağını düşünüyorum...
İyi ki kovulmuşsun internacional kayseriden farkla üstün damiao ve dellatore gibi iyi yıldızların var takımının takviyeye bile ihtiyacı yok. Uzun süredir takip edemiyorum ameliyat olduğum için, başarılar bu kariyer tutar , başarılar.