Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 68.97%
  • Berabere biter

7 24.14%
  • Beşiktaş kazanır

2 6.90%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 189 arası toplam 189 sonuç

Konu: [25. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006

Bu meşaleleri stada nasıl sokuyorlar anlamadım gitti.

http://video.fanatik.com.tr/Utanc_1_34646.htm?auto=1

Bu videodaki olay da rezaletten başka bir şey değil şimdiye kadar rakip taraftarlar gelsin tek taraftarlı maç mı olur diye düşünüyordum fakat dünkü maç federasyonun derbilerde rakip taraftara izin vermemesi kararını haklı kılıyor.
    Last edited by Crazycat : 06.Şubat.2012 at 16:08

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beşiktaş tribününde olan bir abime olayları sordum. Bana dedikleri

Biber gazı olayını sordum "Kimse neden biber gazı sıkıldığını anlamadı" dedi. Pankartın yanma sebebi de Fenerbahçe tribünlerinden atılan meşaleymiş.
    Devre arası Beşiktaş taraftarı koridorda kapıları kırıp Fenerbahçelilere saldırdı.O zaman sıkıldı gaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan derbi maçta, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda siyah-beyazlı taraftarların maçı izlediği tribünde büyük hasar meydana geldiği açıklandı. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, stat müdürlüğünün hazırladığı hasar raporu yer aldı. Raporda Beşiktaş seyircisinin, karşılaşmayı izlediği tribünde 184 koltuğu ve tribündeki tuvaletleri kullanılamaz hale getirdiği, PVC, fayans ve demir kapılar ile tuvaletlerdeki batarya, rezervuar, musluk, masa ve camların kırıldığı belirtildi. Hasar görüntülerinin Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderildiği bildirilen açıklamada, hasar listesi şöyle sıralandı: ''184 adet plastik koltuk, 7 PVC kapı, 3 demir kapı, 10 batarya, 7 rezervuar, 10 köpüklü sifon, 7 musluk, 1 müdahale kapağı, 1 ahşap kapı, 3 deri koltuk, 1 ahşap masa, 1 adet 5x5 PVC, 7 adet 120x50 PVC, 4 Adet 50x90 PVC, 1 adet 350x3200 folyo baskı (Tribün reklam panosu), 1 adet 2.5x1 metrekare fibergas, ses yayın panosu, dış klima hortumu, klima dış ünitesi, 20 adet 2x40 armatör, 22 Adet 26 watt ampul, 3 adet çiftli elektrik anahtarı, 30 metrekare fayans, 72 adet 15x7 tribün sıra numarası PVC, 2500 metrekare badana, 1 plaka betopan, ağ hasarı (150 metrekarelik tek parça ağ yanmış).'' Açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün, Türkiye Futbol Federasyonu'nun derbi maçlara rakip takım seyirci alınmaması yönündeki kararına rağmen, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'nun talebine olumlu cevap vererek, rakip takım seyircilerinin maçı izlemesine izin verilmesinin sağlandığı da hatırlatıldı.

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Her derbide aynı şey.Durduk yere çöp oluyor milli servet.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bunu yapanların amacı ne acaba? Bu hasar Beşiktaş'tan tahsil edilecek. Fenerbahçe'ye zarar vermiş değilsin. Verdiğin zarar kendi kulübüne.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Müze odasından girmenin rövanşı olmuş diyorlar.

Nesil
    2006

http://www.sporx.com/futbol/superlig...xhbq267152sxq/

ALEN MARKARYAN: "HERKES ALKOLLÜYDÜ"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    http://www.sporx.com/futbol/superlig...xhbq267152sxq/

ALEN MARKARYAN: "HERKES ALKOLLÜYDÜ"
    Bahane mi yani bu. Aykıca herkes diyerek genelleme yapamaz. Çoğumuz demesi lazımdı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri