O zaman ben ;
continues to' diyorum ve sayfayı terk ediyorum...![]()
O zaman ben ;
continues to' diyorum ve sayfayı terk ediyorum...![]()
bu ne ya? bu sefer de ilk sene şampiyonluğum yazmadı. ligi 3. bitirip şampiyon oldum play off'ta, sadece finished 3rd in turkish premier division var. kazandığıma dair bir şey yok.
hatta sezon başı konuşmalarda da geçen seneyi unutmak istiyorsunuz biliyorum gibi bir seçenek çıkıyor. niye unutalım arkadaş, şampiyon olduk işte?
Seneye bırak orjinal almayı, korsanını zahmet edip indirirsem sevinsin sigames, birinden bulurum artık oyunuBu sene de sırf Türkçe yama isteyenlere destek olsun diye almıştım zaten.
1 kişi small database Türkiye ligini açıp 2 sezon tatile gitmiyor herkes biri kesin cevap versin diye bekliyorhalbuki yarım saatlik iş. Sevabına ben yapıyım bari
![]()
ben diyorum daha ilk sene bile yazmıyor.
Ben de tırstım şimdi![]()
Aralık 2011 e geldim bitsin 2 sezon ekliyorum ssleri.
Edit:
İlk sezon haberlere çıktı, Terim'e eklendi, biyografi dışında hepsinde var.
2. sezon bitmek üzere Gs son haftaya 17 puan önce girdi hala şampiyon yazmıyor.
SSleri ve save i ekliyorum birazdan.
Fener Avrupa liginde finalde![]()
Last edited by martymcfly : 18.Mart.2012 at 20:57
İlk sezonu lig şampiyonluğu 2. sezonu kupa şampiyonluğu olarak yazıyor overwiev yani genel bakışta. Hall off fame ilk sezon değişiyor 2. sezon hareket yok. Temmuz 2013 e kadar ilerlettim.
upload ediyorum save ve ssleri.
Buyrun arkadaşlar. 2. sezon düzelen birşey yok boşuna çıkartmışlar patchi.
ssler 2.5 mb
http://speedy.sh/7nfd6/screenshots.rar
save 18 mb
http://speedy.sh/2RJcT/auto-save.rar
Benim oyunumda ilk sezon şampiyonluklar hem kulüp profiline yansıdı hem de TD kariyerine yansıdı. 2. sezon ise sadece kulüp profilinde var. TD başarılarında ligi 1. sırada bitirdiği yazmasına rağmen istatistiklerine lig şampiyonluğu eklenmedi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk sezon hem menajere hemde klübe ekleniyor şampiyonluk.2.sezon sadece klübe ekleniyor menajere eklenmiyor.Ss koyacaktım fakat site sorun çıkardı.Arkadaşıma sordum ondada aynı şekilde olmuş.Sorun kesin olarak çözülene kadar türkiye liginde kariyer açmamak farz oldu..
12.0.4'e dönün,rahat edin beyler.Mis gibi.
Kisaca SI sorunu cözmemis... Ayip ya adamlar bizle dalga gecti, yine sesimizi cikartamadik. Ne zavalli durumdayiz be lanet olsun
EDIT: Dun SI forumunda bir konu acmistim, kimse cevap vermemis. Ilgilenen arkadaslar göz atabilir, ve yorum yazanlar olup destek cikanlar da olursa sevinirim. Tepkimizi belirtmek icin. Ingilizce bilmeyen arkadaslar icin, konu kisaca bu bizim yasadigimiz sorunun niye cöulmedigine dair bir sitem SI´ya.
Konuyu burdan takip edebilirsiniz. Umuyorum ki SI dan yetikili biri mert olup cikip en azindan duzgun bir cevap verir yazdigima yarin mesai yaptiklarinda. Resmen bize duzelttik dediler ama duzelen bisey yok. Konu -> http://community.sigames.com/showthr...ssue-not-fixed
Sigames rezilliğin son noktasında. Orjinal Türkçe isteğinden geçtik artık yeterki hatasız ligimiz olsun diye dua ediyoruz. Bu sene rekor satış yapıldı insaf biraz özen gösterin.
Gerçi bunlar sigames forumlarına yazmak lazım ama İngilizce kötü.
Bu konu hakkinda yeni bir gelisme yok. SI forumunda actigim konuda SI dan cevap bekliyorum. Duzeltilmemisdir sorun, bu artik kesin. Duzeltilmeyecek de. SI artik bize zaman harcamaz. Artik en azindan onlardan istegim bize bu sorunun niye duzletilmedigini anlatmak, duzeltilecek demelerine ragmen.
Ve bu sorunun oyunu nasil etkiledigini anlatmalari lazim bize. Sorun sadece kosmetik midir, yani sampiyonlugumuz görunmuyor profilde, veya ayrica oyuna baska buyuk etkileri var midir, mesela manajer reputationun artmamasi gibi. Eger kosmetikligin disinda etkileri varsa rezillik. Sadece kosmetik ise bu sorunla idare ederiz diyip oynayacagiz yine de.
Evet simdi gördum. SI dan yetkili kisi bizi umutlandiran aciklamalar yapmis. Aslinda sorunun cözuldugunu son cikan yama icin, ama yama´nin bu cözumu tam olarak icerme de bir sorun yasandigini belirtti. Ve bu sorunla hala ilgilendiklerini de belirtiyor yetkili kisi. Insallah son bir yama cikarip bu sorunu da kökunden cözerler.
Sevindim SI nin bu aciklamasina ve acikcasi umutlandim, bakalim ne olacak. Aciklamalrina göre yakinda yeni bilgiler vereceklermis bu sorun hakkinda ve olasi bir cözum hakkinda. Umutla bekleyin arkadaslar![]()
Last edited by Deza : 20.Mart.2012 at 03:02
Benim oyunuda bozdular yahu bunlar..
Türkçe yama kurduk bütün hepsi allak bullak oldu, gerçekden geçmiş falan gözükmeyince pek hoş olmuyor.
Insallah yakinda sevindirici aciklamalarda bulunurlar SI tarafindan ve yakin bir zamanda da yeni bir patch ile bu sorunu cözerler. SI en azindan bu konuyla ilgilendiklerini belirtiyor, ve özur diliyor en sonki patch da bu sorunun cözulememesine. Bu aciklamalari bence umut verici ve umutla bekliyecegiz simdi arkadaslar. Insallah olur istedigimiz sekilde![]()