Zokora muhteşem oynadı bana kalırsa maçın adamı.. güzel maçtı iki takımı da tebrik ederim.
Zokora muhteşem oynadı bana kalırsa maçın adamı.. güzel maçtı iki takımı da tebrik ederim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mehmet Battal kariyerinin en önemli virajını dönemedi. O golü atsa değişecekti kaderi diye düşünüyorum. Ama beceriksizliğine yenik düştü.
FM Gazetesi
Trabzonlu oyuncular biraz becerikli olsalar 1-1 değil 1-2 1-3 olurdu . Beşiktaş maçında da çok kaçırmışlardı . Penaltı pozisyonunda Alanzinho elini kaçırmaya çalışıyo gibi geldi zaten kayarken elini nereye koyabilir ayrıca sanırım ayağından sekip eline çarpıyo hakem kararıdır bişey diyemessin . Tempolu maçtı seyir zevki yüksekti .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Mehmet biraz becerikli olsa yine 1 - 3 olurdu zaten her şeyde rakip biraz becerikli olsa 3-4 yapardı diyorsun Galatasaray'a karşı bizde zaten davet ediyoruz onları 3 -4 olması için. Bu arada elini kaçırıyorsa kaçırıyor ama eli açıkken çarpıyor ona göre atılmıs topta olabilir. Ayağından sekerek diyenlere de bir cevabım var melo ayağıyla sektirsin topu sonra eliyle kontrol etsin olur mu öyle şey ayağına çarptıktan sonra vakit te geçiyor eline gelmesine kadar.
Bu arada Zokora yerde iyi yattı , Olcan iyi kavga etti , Tolga baya bir zaman geçirdi , Cüneyt Çakır sende harikasın geri pası da görme ve son olarak bir şeye değiniyorum Melo gerçekten adamsın doğruları hakemlerin yüzüne vurabiliyorsun Fatih Hoca'da İmparator olduğunu bu maç yine kanıtladı hırsıyla.
Nerede o konuşanlar?Melo-Selçuk daha iyiydir hertürlü diyenler?Konuşsunlar şimdi.
Hayırdır adamlar Xavi,İniesta gibi oynadı da biz mi bilmiyoruz nedir bu ? Bir maç iyi oynadıkları daha iyi olduklarını göstermez.Öyle bakarsak Batdal oyuna girdikten sonra Necati ve Baros'a göre daha iyi oynadı.Batdal daha mı iyi şimdi bunlardan ? Bir maça göre bir şey belli olmaz.Selçuk + Melo > Zokora + Colman.Bu gerçek olan bir şey.Selçuk Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu.Melo'nun yabancı oyuncular arasında en iyisi olup olmadığı tartışılır.Colman ve Zokora bunlardan sonra gelen isimler.
Aygün senden başka bir yorum beklemzdim zaten.Ben bunu bir maçla mı yaptım sizin kafanız mı güzel?Bu maç oynanmadan demiştim dimi ben ?Ayrıca geçmiş sayfaları aç bak ben Zokora-Colman üstünler demedim.Aynı düzeydeler dedim eksikleri yok dedim hatta iyi bir takımda artıları vardır oda benim höürüşüm sen Galatasaray taraftarı olarak kendi oyuncularını öveceksin o zaten Allah'ın emri.Cüneyt Çakır sayesinde kazandığınız maçta bile adama sallıyorsunuz ya bu yorumlar çok normal işte.
Kimin kafası güzel o meçhul abi (: Tamam bu maç senin görüşünü destekler nitelikteydi ama aç bakalım ilk maçı neler olmuş tekrar izle.Eksiği fazlayı gör.Cüneyt Çakır hakkında konuşmaya hiç gerek yok.Trabzonsporlu oyuncuların ayağı takılsa çime sarı kart gösterecekti adam.
Bütün Galatasaraylılarda ilk maça sığınmış.Evet ilk maçta kötüydük.Ama bak bakalım ilk maçta neden kötydük.
İlk yaırda 2 günde 1 maç yapmaktan ne hale gelmiştik.Federasyon sağolsun.Ekmeğinize yağ sürdü bu sezon sizlerin.
Daha fazla konuşmaya gerek yok.Siz anlamk istemeye devam edeceksiniz konuşup kendimi yormama gerek yok.
Burak bugün gününde olsa 2-3 tane daha atardı.O bakımdan şanslıyız.Fenerbahçe maçları var haftaya.Bir patlama yapabilir haftaya.
Mehmet Battal hala Gs'de mi ya.Onun kadar gereksiz bir adam görmedim ben.
Ayrica Elmander'in ceken bacagi kendi basina oynasa Batdal'dan daha iyi vururdu.
Penaltı pozisyonuna penaltı demiyecektir Markus Merk. Defalarca kez dile getirdi daha önce bir oyuncunun kendi vücudundan sekip gelip eline çarpan toplar devam ettirilir,kural budur diye. Ama ne de olsa Cüneyt Çakır buraya puan farkını azaltmaya gelmişti değil miMelo'da ligin en iyi orta sahası falan değil kafadan Manuel Fernandes var bi kerede üstüne 5 oyuncu daha sayılır,Selçuk'ta sayılacaklardan biridir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Melo en iyi midir bilmem, ama en dokunulmazlardan biri. Colmanın ilk itirazından gördüğü sarı kartta buna neden gösterilebilir. bizim ilk yarıdaki faullerden çok gördük ikinci yarıda aleyhimize. dediğim gibi Selçuk yine bir 3-4 tane aldı.
bir de bu iddaa falan katiyen değildir. sadece bilgi olarak soruyorum. bir oyucunun eline çarpan top direk rakibinden değil kendi ayağına veya da herhangi bir uzvuna çarparak gelirse bu penaltı mıdır?
Fenerbahçe'nin hangi maçı hatırlamıyorum ama hakem Cüneyt Çakır top bizim Bekir'in vücuduna çarptı sonra açık eline çarptı, Cüneyt Çakır devam dedi. Bunu anlatırken de Markus Merk kural "oyuncunun kendi vücudundan gelip eline değen toplar devamı gerektirir" dedi. Net olarak izlediğim şey budur benim. Hakem aynı hakem karar farklı,enteresan.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu çok belliki kulübemiz yetersiz.Kanatlardaki oyuncularımız vasat.Seneye sağlam kanat transferleri ve Elmander'in yanına iyi bir forvet uçurur bu takımı.
Mehmet Batdal şu golü atsa belkide Fatih Terim'in gözdesi olacaktı. Sadece 10-15 saniye için Galatasaray kariyerini bitirdi diye düşünüyorum. Tıpkı Yaser, Ali Turan vb. oyuncular gibi.