Hazırlık kampı güzel geçmiş.Lige hazırız artık![]()
Hazırlık kampı güzel geçmiş.Lige hazırız artık![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Sezona kupayla başlamak çok iyi olmuş.Defoe tecrübesini konuşturmuş![]()
Defoe ilk geldiğinde biraz tutuktu ancak normal sezonun sonlarına doğru açıldı ve çok güzel bir performans göstererek takımı sırtladı. Süper Final'de de 3 deplasman maçının 3'ünde de gol atarak ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu göstermişti. Bu sezon çift forvetli sisteme dönmemle birlikte, zaten takım arkadaşlarına yardımcı olmayı çok seven bir İsmail İsa ile beraber çok daha iyi bir Defoe izleyebiliriz. Bu İsmail'e de, bütün takıma da olumlu etki yapacaktır tabii ki.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Kulüp bilgi ekranımızda değişen şeyler var. Hadi her şeyi anladım da, Niko Celcic o favori personellere nasıl süzülmüş, onu çıkartamadım
Kadro değerlerinde Türk futbolunun çınarları Beşiktaş ve Trabzonspor'u geride bıraktık!!
Şampiyonlar Ligi'ne katılım bedelimizi de aldık. Bu kazançla balance değerimiz tam 17m pound'a vurdu!!
DEVLER LİGİ'NDE GRUPLAR BELLİ OLDU!
UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun çektiği kuralarda, Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Adanaspor, dünya devleri Barcelona, Juventus ve CSKA Moskova ile aynı gruba düştü.
Adanaspor başkanı Yusuf Güngör kura ile ilgili katıldığı telefon bağlantısında şunları söyledi: ''Bütün gruplardan en zor takımlar bizim grubumuza geldi. Gerçekten çok şanssız bir kura oldu. 5 yıldır olduğu gibi bu yıl da Eren Aydemir'e, vefakar taraftarımıza ve kadromuza güvenimiz tam. Ülkemizi Avrupa'da temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarına eminim.'' dedi.
Basın toplantısında grupla ilgili görüşleri ve hedefleri sorulan teknik direktör Eren Aydemir ise ''Grubun zor olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Ama artık olan oldu, rakiplerimiz Barcelona, Juventus ve CSKA. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımıza iç sahadaki 3 maçın üçünde de 21.600 kişilik stadımızı tamamen doldurmaları için ricada bulunuyorum. Adana cehennemini yurt dışına göstersinler.'' dedi.
1. HAFTA
Şampiyon apoletiyle çıktığımız sezonun ilk maçında bunun hakkını verdik. Çok güzel bir oyun oynayarak UEFA gol kralı İsmail İsa'nın 2 golüyle net bir galibiyet aldık. İlk yarıda da çok güzel oyun olmasına rağmen gol olmadı, ancak golün geleceğinden emin olduğum için panik yapmadım ve sonucunu 2 güzel gol ve 3 puanla aldım. Oyuncularımı tebrik ederim.
ŞL'de çok kötü grup gelmiş.Ligde ise iyi başlamışsın.
Kofi agyei. Geçen seneki oyunumda Galatasaray'a almıştım. Türk olacakken Milli oldu Türklüğe geçiş uzamıştı. 10 yıl sonunda Türk olunca onu kaptan yapmıştım. mükemmel oyunumun en önemli adamıydı özledim.. başarılar
Agyei iyi bir ön libero.Katkı sağlayacaktır. Şampiyonlar ligi kurası zor olmuş gerçekten. Başarılar .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ADANASPOR'UN YENİ SEZON FORMALARI BASINA TANITILDI!
Adanaspor Kaplan Yuvası'nın düzenlediği tören, forma alanında sorumlu yöneticinin rahatsızlığı nedeniyle ligler başladıktan sonra yapıldı. İşte son şampiyonun yeni sezonda giyeceği formalar:
1. Efsane Çubuklu(İç Saha)
2. Pasta Dilimi(Dış Saha)
3. Alternatif
Formalar da iyiymiş hani. Efsane çubuklu alıp kulübe destek olmayı planlıyorum.![]()
TariboWest
Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSBN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği![]()
Ben de takıma forma yapmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla photoshop ile yapılıyordu forma.daha önce facepack ve logopack yapmıştım ama eğer daha pratik bir yöntemi varsa benle paylaşırsan sevinirim.
Agyei transferine de değinmeden geçemeyeceğim oyunun en iyi ön liberolarından biri![]()
Last edited by Tuskarr : 30.Temmuz.2012 at 21:22 Reason: ufak bir düzeltme.
Sana da Blue Square Bet North'da başarılar dilerim hocam. O ligleri bilirim, delirtiyor adamı fakirlikten, ağız kokusundanYine North iyi, South daha kötü
Sorunun cevabını Alper abimiz vermiş. Ben de o programdan yaptım. Sponsor formalarını internetten jpg olarak indirince arkaplan da beyaz oluyor, o nedenle Türk bayrağının ve Adanaspor armasının arkaplanını beyaz bir kısma denk getirmeye çalıştım. Çok zor oldu ama yapmayı başardık
Agyei için dediğin laflara da ayriyetten teşekkür ediyorum. Kaliteli bir oyuncu gerçekten. Başarılar Tiger Brother
Bu arada şey diyeceğim ya, forma yapmanın oyuna özel bir katkısı yok. Kendimi tatmin etmek için yaptım sadece. Oyuncuların sahada giydiği formalar falan aynı kalıyor yani. Sadece kulüp ekranında ve maç istatistiklerinde falan gözüküyor. En beğendiğim forma paketi için şöyle bir link de vereyim, ihtiyacın var galiba:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103769
Eyvallah hocam. Sayende![]()
Formalar güzel olmuş.