Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hazırlık kampı güzel geçmiş.Lige hazırız artık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Hazırlık kampı güzel geçmiş.Lige hazırız artık
    Evet çok verimli bir kamp oldu. 45 dakika 1. onbirimi, diğer 45 dakika 2. onbirimi kullandığım için bütün oyuncularım hem kondüsyon hem de match fitness olarak lige tamamen hazırlar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Sezona kupayla başlamak çok iyi olmuş.Defoe tecrübesini konuşturmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezona kupayla başlamak çok iyi olmuş.Defoe tecrübesini konuşturmuş
    Defoe ilk geldiğinde biraz tutuktu ancak normal sezonun sonlarına doğru açıldı ve çok güzel bir performans göstererek takımı sırtladı. Süper Final'de de 3 deplasman maçının 3'ünde de gol atarak ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu göstermişti. Bu sezon çift forvetli sisteme dönmemle birlikte, zaten takım arkadaşlarına yardımcı olmayı çok seven bir İsmail İsa ile beraber çok daha iyi bir Defoe izleyebiliriz. Bu İsmail'e de, bütün takıma da olumlu etki yapacaktır tabii ki.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kulüp bilgi ekranımızda değişen şeyler var. Hadi her şeyi anladım da, Niko Celcic o favori personellere nasıl süzülmüş, onu çıkartamadım

Kadro değerlerinde Türk futbolunun çınarları Beşiktaş ve Trabzonspor'u geride bıraktık!!

Şampiyonlar Ligi'ne katılım bedelimizi de aldık. Bu kazançla balance değerimiz tam 17m pound'a vurdu!!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

DEVLER LİGİ'NDE GRUPLAR BELLİ OLDU!

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun çektiği kuralarda, Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Adanaspor, dünya devleri Barcelona, Juventus ve CSKA Moskova ile aynı gruba düştü.

Adanaspor başkanı Yusuf Güngör kura ile ilgili katıldığı telefon bağlantısında şunları söyledi: ''Bütün gruplardan en zor takımlar bizim grubumuza geldi. Gerçekten çok şanssız bir kura oldu. 5 yıldır olduğu gibi bu yıl da Eren Aydemir'e, vefakar taraftarımıza ve kadromuza güvenimiz tam. Ülkemizi Avrupa'da temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarına eminim.'' dedi.

Basın toplantısında grupla ilgili görüşleri ve hedefleri sorulan teknik direktör Eren Aydemir ise ''Grubun zor olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Ama artık olan oldu, rakiplerimiz Barcelona, Juventus ve CSKA. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımıza iç sahadaki 3 maçın üçünde de 21.600 kişilik stadımızı tamamen doldurmaları için ricada bulunuyorum. Adana cehennemini yurt dışına göstersinler.'' dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1. HAFTA

Şampiyon apoletiyle çıktığımız sezonun ilk maçında bunun hakkını verdik. Çok güzel bir oyun oynayarak UEFA gol kralı İsmail İsa'nın 2 golüyle net bir galibiyet aldık. İlk yarıda da çok güzel oyun olmasına rağmen gol olmadı, ancak golün geleceğinden emin olduğum için panik yapmadım ve sonucunu 2 güzel gol ve 3 puanla aldım. Oyuncularımı tebrik ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

ŞL'de çok kötü grup gelmiş.Ligde ise iyi başlamışsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ŞL'de çok kötü grup gelmiş.Ligde ise iyi başlamışsın.
    Teşekkür ederim. Hedefim CSKA'yı içeride yenip dışarıda berabere kalarak 4 puan toplamak. Ya da sadece içeride farklı yenerek ikili averajda öne geçmeye çalışabiliriz ancak CSKA'nın Juve veya Barça'dan 1 puan alması durumunda bu B planımız suya düşer.

Kofi agyei. Geçen seneki oyunumda Galatasaray'a almıştım. Türk olacakken Milli oldu Türklüğe geçiş uzamıştı. 10 yıl sonunda Türk olunca onu kaptan yapmıştım. mükemmel oyunumun en önemli adamıydı özledim.. başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Agyei iyi bir ön libero.Katkı sağlayacaktır. Şampiyonlar ligi kurası zor olmuş gerçekten. Başarılar .
    Teşekkürler. MC'de ball winning midfielder/support olarak kullanıyorum.

Quote Originally Posted by hamzali28 View Post
    Kofi agyei. Geçen seneki oyunumda Galatasaray'a almıştım. Türk olacakken Milli oldu Türklüğe geçiş uzamıştı. 10 yıl sonunda Türk olunca onu kaptan yapmıştım. mükemmel oyunumun en önemli adamıydı özledim.. başarılar
    Öncelikle çok teşekkür ederim. Uzaktan şut atma ppm'si olduğu için bazen adamı çıldırtıyor ama görevini çok iyi yapan bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Agyei iyi bir ön libero.Katkı sağlayacaktır. Şampiyonlar ligi kurası zor olmuş gerçekten. Başarılar .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Süper Kupa için tebrikler ŞL gerçekten zor olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Süper Kupa için tebrikler ŞL gerçekten zor olmuş
    Teşekkürler Hedefimiz 4 puan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ADANASPOR'UN YENİ SEZON FORMALARI BASINA TANITILDI!

Adanaspor Kaplan Yuvası'nın düzenlediği tören, forma alanında sorumlu yöneticinin rahatsızlığı nedeniyle ligler başladıktan sonra yapıldı. İşte son şampiyonun yeni sezonda giyeceği formalar:

1. Efsane Çubuklu(İç Saha)

2. Pasta Dilimi(Dış Saha)

3. Alternatif

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Formalar da iyiymiş hani. Efsane çubuklu alıp kulübe destek olmayı planlıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Formalar da iyiymiş hani. Efsane çubuklu alıp kulübe destek olmayı planlıyorum.
    Hahahahhaha Kaplan Yuvası'na bekleriz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Formalar güzel olmuş..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Formalar güzel olmuş..
    Eyvallah abi, senle DadasTrobzonLee'den özendim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Eyvallah abi, senle DadasTrobzonLee'den özendim
    eywallahhh

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSBN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği

Ben de takıma forma yapmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla photoshop ile yapılıyordu forma.daha önce facepack ve logopack yapmıştım ama eğer daha pratik bir yöntemi varsa benle paylaşırsan sevinirim.

Agyei transferine de değinmeden geçemeyeceğim oyunun en iyi ön liberolarından biri
    Last edited by Tuskarr : 30.Temmuz.2012 at 21:22 Reason: ufak bir düzeltme.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSPN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği

Ben de takıma forma yapmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla photoshop ile yapılıyordu forma.daha önce facepack ve logopack yapmıştım ama eğer daha pratik bir yöntemi varsa benle paylaşırsan sevinirim.

Agyei transferine de değinmeden geçemeyeceğim oyunun en iyi ön liberolarından biri

Smart Shirt Designer ı indir kolayca yapabilirsin..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

teşekkürler hocam deneyelim bir

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Rica ederim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSBN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği

Rica ederim
    Sana da Blue Square Bet North'da başarılar dilerim hocam. O ligleri bilirim, delirtiyor adamı fakirlikten, ağız kokusundan Yine North iyi, South daha kötü Sorunun cevabını Alper abimiz vermiş. Ben de o programdan yaptım. Sponsor formalarını internetten jpg olarak indirince arkaplan da beyaz oluyor, o nedenle Türk bayrağının ve Adanaspor armasının arkaplanını beyaz bir kısma denk getirmeye çalıştım. Çok zor oldu ama yapmayı başardık Agyei için dediğin laflara da ayriyetten teşekkür ediyorum. Kaliteli bir oyuncu gerçekten. Başarılar Tiger Brother

Bu arada şey diyeceğim ya, forma yapmanın oyuna özel bir katkısı yok. Kendimi tatmin etmek için yaptım sadece. Oyuncuların sahada giydiği formalar falan aynı kalıyor yani. Sadece kulüp ekranında ve maç istatistiklerinde falan gözüküyor. En beğendiğim forma paketi için şöyle bir link de vereyim, ihtiyacın var galiba:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103769

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Formalar güzel olmuş.
    Eyvallah hocam. Sayende

Formalar güzel olmuş.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bu da benim sana hediyem olsun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Türk bayrağının yuvarlak resmini gönderirsen onuda yapabilirim bu sekilde..

Sende rahat rahat istediğin şekil formanı tasarlarsın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şöyle bir durum var Jpeg arkaplan falan boşuna uğraşmışsın mesela adanaspor logo olarak arattın google dan yanına birde jpeg yerine svg yazarsan arkaplan transparan geliyor uğraşmana gerek kalmaz Mesela aşağıda ki fotoyu indir bak bilgisayarına ismi dosyanın vodafone logo.svg

Bu da benim sana hediyem olsun

Türk bayrağının yuvarlak resmini gönderirsen onuda yapabilirim bu sekilde..

Sende rahat rahat istediğin şekil formanı tasarlarsın
    Valla çok teşekkür ederim abi Gelecek seneye şampiyon olamazsak Türk bayrağına ihtiyaç kalmaz zaten Seneye çok daha güzel formalar yaparım o zaman. Off, süper olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Valla çok teşekkür ederim abi Gelecek seneye şampiyon olamazsak Türk bayrağına ihtiyaç kalmaz zaten Seneye çok daha güzel formalar yaparım o zaman. Off, süper olacak.
    Rica ederim ..

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri