Baroni attı 4 oldu. Helal olsun.
Tecrübesiz bir Gladbach, işimize yaradı. Ah o Marsilya maçını vermeyeydik...
Baroni attı 4 oldu. Helal olsun.
Tecrübesiz bir Gladbach, işimize yaradı. Ah o Marsilya maçını vermeyeydik...
Selçuk giricek bu arada![]()
Aykut'un takımdan soğutmaya çalıştığı hatta geçen hafta 18'e almadığı BARONİ kurtardı kendisini.
Bir Dost
Hellbells
Müthiş bir galibiyet oldu.Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vay be sonuna kadar hakederek aldık ! Şunu demeyi özlemisim yemin ediyorum.
Aykut Kocaman'a birkaç ay daha kredi eklendi, iyi oldu![]()
Selçuk oyuna girse maçı kapatırdım diyodum son 3 saniye oyuna girerek bizleri sevindirdi : ) Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım gittiği zaman promosyon olarak Selçuk'u da yanında götürsünler.
...
Bugün sahada ne yapacağını iyi bilen 11 adam vardı.
Ancak ben 12. adamımızında ne yapacağını bilmesini istiyorum.Biz bu farkı çok erken yakalayabilirdik.
Krasic değişikliği takımı biraz daha öne taşıdı, neden bunu 60. gibi takım oyundan düştüğü zaman değilde bu kadar geç yapıyorsun ?
Taktiksel olarak önde basan bir takım var.Çok koşuyoruz, savaşıyoruz.Goller uzaktan gelir yada yakından gelir bu çok problem değil top kaleye girdikten sonra ancak Aykut Kocaman her zaman ki gibi ne zaman ne yapacağı konusunda kararsız..
Bugün kazandık belki ama yarın için ben nedense emin olamıyorum bu yüzden.
Tebrikler Fenerbahçe'm![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben dediydim fener 2 gol daha atar diye. Bkz. 6 sayfa 154 nolu iletiAferim fener...
Yanlız içerdeki oyuncular selçuk oyuna girmesin diye İnsan üstü çaba safrettiler![]()
Baroni'nin bu akşam oynadığı topu eğer istikrarlı bir şekilde diğer maçlarada yansıtabilirse çok iyi bir ortasaha kazanmış oluruz. Ama işte istikrar konusundada hiç güvenemiyoruz konu Baroni olunca ..
Selçuk Şahin maçı 0 hata ile bitirdi beyler hayırlı olsun![]()
Güzel mücadele, güzel galibiyet.. Umarım daha iyi futbolla beraber iyi bi seri yakalarız..
Şöyle bakıyorum da, bazı şeyler çok manidar geliyo bu aralar..
Aykut Hoca'nın oynatmaya çalıştığı bugün ki futbolu izleyince Alex'in miadinin dolduğunu ve gitmesini gerektiğini bir kere daha anladım .. Umarım bu mücadele diğer maçlardada devam eder ..
takım biran için selçuk girmesin diye barcelona kesildi
Allah'im sana cok sukur kazandik bu maci, cok onemli bi zamandi.
Last edited by LaigLeNoiR : 05.Ekim.2012 at 01:18
Aykut Kocaman'a ek bonus geldi bu maçla beraber. Birde derbiden 1 puan çıkarırsa sezon sonuna kadar kalır heralde![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
...
Maçın sonucu Mönchengladbachasdwerfsdgsdfgadgh 2 - Fenerbahçe 4
FM Gazetesi
maçtan önce kilit adam baroni demiştim
gladbach çok kötü bir halde
ancak bizde genelinde iyiydik maçın
yobo olsa belki gol dahi yemiyebilirdik.
hoca önceki hatalarına ilk defa düşmedi 60 da falan skora yatmaya kalkmadı alex ileymiş demekki tüm mesele..
önümüzdeki maçı da böyle iyi bir oyunla kazanırsak iyi kredi depolar yönetim
caner baroni hasan ali mükemmel futbol oynadılar
ardından meireles topal
bir tek bekir sırıttı aslında takım da diğerlerininde hakkını yemiyelim
bu kadar oyuncu böyle iyi oyun sergileyince böylesine sonuç kaçınılmaz oluyor da keşke bu disiplin ve motivasyonu hoca kendisi sağlasa idi.
2.yarıda başında 2 net pozisyon alman takımı kaçırdı..Kacırınca psikolojik baskı iyice arttı.yenilgiyi kabul ettiler.3 gol yine..organize atakla gelmedi...Gene şansa önüne düşen topla ortaladı..gol oldu...Son gol kontra ataktan geldi...(ONUDA ATAMAZLARSA ZATEN) ..Fenerbahçe galip geldi..Bu sefer mücadele ettiler...Ama oyun taktik alanımda sıkıntımız var...(BAZI ARKADAŞLAR DİYEBİLİR,KAZANDIK İŞTE DAHA NE İSTİYORSUN) ama daha önümüzde 30 maç daha var...Onları düşünerek yazıyorum...acilen ezbere pas yapmayı bırakarak...Normal pas trafiğini sağlamamız lazım..Duran toplardan ve şansa önümüze düşen toplardan...Gol atamya devam edersek..cekirge 1.Sıçrar 2.Sıçrar 3.Sıçaramaz..
Ama her ne olursa..Aykut Kocaman teknik direktör olarak görmüyorum..
biz 4 3 3 mü oynadık 4 2 3 1 mi oynadık hala çözemedim
Alman Spiker(Neitz Olienbach) : Fenerbahce bu kadrosuyla, bu oyunuyla, bu birliktelikle UEFA Kupasinin en büyük favorisidir.
Fenerbahçe kendi sahasında da yener Gladbach'ı.Savunmaları olsun,kaleci olsun oldukça kötü bir takım Gladbach.Ortalama 2-3 gol yiyormuş zaten her maç.AEL'den 3 puan almak yetecektir Fenerbahçe'ye tur için.
Bu arada Cristian geldiğinden beri her maçta koştuğu rakamları toplasak bu maçta ki kadar etmez heralde. Özellikle ilk yarı pres yaparken felan gördüm gözlerim doldu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu arada bişi dicem? Kondisyon ne oldu bizim? Hani dakika 60 da bitiyordu ya bizimkilerin pili, bugün baktım da 4. golden sonra santrada 4 kişiyle rakibe koşan bi takım vardı? 3 günde nasıl da değişmiş bizim kondisyon işi..
Ayrıca Ter Stegen kötü bir kaleci değil aslında. Barcelona izliyor kendisini. Dortmund maçında sakatlandığını duyunca sevinmiştim. Oynadığını görünce üzülmüştüm aslında yediği goller de de hatası yok zaten.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Maçın istatistiklerini nerden bulabiliriz koşu mesafeleri felan