3 mac ust uste Sivas
3 mac ust uste Sivas
Maç yapılıyor ama hakem belli değil![]()
Adam bulamayıp mahalleden getirmişler bir tane herhalde. Kim nereden bilecek, bi oyuncunun İsmet Abisidir^^
Görüntü almadım ama türkiye kupası yarı final maçları aynı saatte ve iki maç da Olimpiyat stadında oluyor![]()
ss almadım bir cok kişi yasamıstır fenerbahce ile oynuyorum sow sakatlandı sahanın ortasında oturdu kaldı adam hayır top ona da carpıyor![]()
bir de dakika 120ye kadar uzadı mac allah allah diyorum türkiye kupası macı falan mı sonra bi baktım mac bitti olay falan mı cıktı macta acaba![]()
Bende 2 sezonda 50 Gol atmıştı![]()
Sow,karşıkarşıya![]()
adam haklı beyler dağılın![]()
Bitmeyen ilk yarılar..
56 mı yuh ya o nedir![]()
Resmen saçmalık bende de 2 dakika uzatma geldi ve 45+5 de penaltıdan gol yedim
malatyAdana!
Yalnız unutmayın en az 2 dakika spikerler'de söylüyor bunu.
serdar kesimal sezer öztürk forvetserdar kesimal bir de gol attı
![]()
Daha önce başınıza geldi mi Bilmiyorum. Ben, 2.ligden bir kasaba takımını şampiyon yaptım ve böyle bir şey geldi:
![]()
Juventus'un efsane genel direktörü Moggi'nin itibarı nasıl İspatsız olur, biri bana açıklayabilir mi?
![]()
Hatayspor (Ptt 2. Lig'de - sezon 3) Türkiye Kupasına doğru
![]()
İlk maç evimde 2-1 yenilmiştim... Turu geçmek zor dediler... Evimde bu maç için uygulayacağım taktik ile Kasımpaşa'dan 3 yedim. Sanırsam buna rövanş zaferi diyorlar...
![]()
bende bayern münih şampiyonlar liginde bir portekiz takımını (sanırım benfica) 13-0 yendi
bir de ilk sezonumda türkiye 19 yaş altı takımına 3 tane kaleci 3 tane defans oyuncusu alınıyordu gerisini forvet dolduruyorlardı
El insaf yahu zaten kötü bir sezon geçiriyorum![]()
İBB'den ortalama seyirci rekoru ?
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Eğer kaybedecek bir şeyiniz yoksa sol bekinizi çift forvette sağa koyup Pivot - Destek yapın. Forvetinizden almadığınız verimi alabilirsiniz![]()